Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5762775 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Pikselli

çok güldüm yahu, mimarı dünyaca ünlü mete arat bu arada
Başka fotoğraf vardı da kıyamadım eklemeye Deri koltukları rezil durumda :)
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı umutdogan62

dikine yapsınlar madem, enine olursa kısa ve şişman gösterir  :evillol:
Vallah yapsınlarda yatay dikey farketmez. Dışardan bakınca o halat karmaşası görünmesin yeter...

Galaxy S6 Tapatalk

1
9
0
3JK

Çevrimiçi Necmi

Membranı çok beğendim fazlasıyla tatmin etti beni geçirgenlik ve rengin saflığı.

@Necmi abi ses seviyesine göre kızarma olayı durumunda bir gelişme var mı çatıda? Bir de ışıklandırma vs teknik şeyler ne zaman takılır sence çatıya?
:dontknow: kızarma olayını hiç duymadım diğer dediklerin bir hafta içinde başlar sanırım @Çağrı

Çevrimdışı ahmetx

@Abdullah bir de tribünleri karşıdan gösteren foto koyarsan sarı bantların  hiç belli olmadığı görülür.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Gürcan

Süper çözüm fakat bizim tff inat oldugu için illa her noktadan sari gozukecek der ayarsiz bir tff yönetimi var sonuçta

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah bir de tribünleri karşıdan gösteren foto koyarsan sarı bantların  hiç belli olmadığı görülür.
abi yapıldığı dönemden bir foto farkı görmeniz için  :bandit:

Çevrimdışı cadavra

Catinin rengini bende begendim omrumuzden ömür gitti aldi su cati yahu sonunda montajinim bitimine bi kac gun kaldi.Vinclerin gidisi kutlama yapilir yani o derece baydirmisti ama donup baktigimizda insaatta en cok cati sıkıntı yaratti bize.Montajin bitmesi cok iyi oldu şimdi calisan sayisi baya artmistir

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı denilanz

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-3-%28seref-bey-stadyum-projesi%29/msg150912/#msg150912

Ta o zamanlar (3. başlık) konuşmuşuz koltuk meselesini. :D Köşelerdeki koltukları gerçekten çok merak ediyorum. Umarım gerekli hassasiyeti gösterirler. Çünkü istenirse hatasız yapılabileceğini düşünüyorum. Şöyle bir şey hazırlamıştım.

Koltuk genişliklerini 1 cm alarak 7 sırayı örneklendirdim. A sırasını 0,5 cm ile başlattım ve bu ölçüyü minimum koltuk aralığı olarak kabul ettim. Resimde sağ tarafta koltuk aralıklarının kaç cm olduğunu not ettim. Bu şekilde "değişken koltuk mesafeleri" ile bence sorunsuz ve gözü tırmalamayacak şekilde dizilebilir.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cadavra

Merdivenlere tff ille sari olsun demio yonetmelikte yazilan merdivenler acik renk olma sari vb. Die birakio yani acik renk olmasi gerekio ille sari die bi şey yok.

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimiçi Necmi

Insallah sari olmaz guzelim stadin en kotu tarafi olur acik fume candir :)

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kırmızı olması gereken yangın dolaplarının siyah yapıldığı şantiyeye mal veren bütün firmaların logo renklerini değiştirdiği
stadyuma sizce sarı basamak yaparlarmı hemde sarı  :D  kırmızıya bile tahammül etmemişler sarıyamı edecekler
yok tutki oldu elimde boyayla giderim ilk maça :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Merdivenlere tff ille sari olsun demio yonetmelikte yazilan merdivenler acik renk olma sari vb. Die birakio yani acik renk olmasi gerekio ille sari die bi şey yok.

en açığıda beyaz oluyor yol şeritlerindeki gibi beyaz fosforlu boya iyidir
tff çok biliyorsa gider olimpiyata yapar orda olmadığına göre çok ta takmamak gerek
ağır protesto ederiz öyle bir hataya düşerlerse

Çevrimdışı ahmetx

http://besiktasarena.com/vodafone-arena-stadyum-projesi/vodafone-arena-stadyum-projesi-3-%28seref-bey-stadyum-projesi%29/msg150912/#msg150912

Ta o zamanlar (3. başlık) konuşmuşuz koltuk meselesini. :D Köşelerdeki koltukları gerçekten çok merak ediyorum. Umarım gerekli hassasiyeti gösterirler. Çünkü istenirse hatasız yapılabileceğini düşünüyorum. Şöyle bir şey hazırlamıştım.

Koltuk genişliklerini 1 cm alarak 7 sırayı örneklendirdim. A sırasını 0,5 cm ile başlattım ve bu ölçüyü minimum koltuk aralığı olarak kabul ettim. Resimde sağ tarafta koltuk aralıklarının kaç cm olduğunu not ettim. Bu şekilde "değişken koltuk mesafeleri" ile bence sorunsuz ve gözü tırmalamayacak şekilde dizilebilir.
işte san mameste böyle yaptılar önce 2 başa koltuklar konduktan sonra kaç tane koltuk sığıyorsa yerleştiriyorsun.

Çevrimdışı ahmetx

abi bariz sarı gözüküyor işte zorlamaya gerek yok  :evillol:
hayır onu demiyorum .tribünlere karşıdan bakınca sarı görünmüyor.

Çevrimdışı denilanz

işte san mameste böyle yaptılar önce 2 başa koltuklar konduktan sonra kaç tane koltuk sığıyorsa yerleştiriyorsun.
Evet, aynen öyle yapmaları lazım. Bizde önce prekast başlangıç ve bitişlerine koyup sonra kaç tane sığıyorsa ortadakileri koyup yaparlarsa cillop gibi olur. Zaten direkt montaj da yapılmıyor, güzel ayarlayıp gayet de hatasız yapılabilir.

Çevrimdışı Kuntz

Çatı ile ilgili bilgi verilirken ilk olarak sese duyarlı bir şekilde çatının renk değiştireceği ve desibel yükseldikçe alev rengine bürüneceğinden bahsediliyordu. Böylece rakip takımların taraftarında desteği ile iyice baskı altına alınması amaçlanıyordu. Bu fikir beni de o zamanlar inanılmaz heyecanlandırmıştı. Ama son dönemlerde kimse bundan bahsetmiyor. Ya o fikirden vazgeçildi ya da uygulama alanı bulamadılar.

Çevrimiçi Necmi

burdaki cam cepheleri korumak için gizli kepenk falan yapılsaydı gece otomatik kapanırdı hem kaplamaların altında kalırdı gözükmezdi
kırılmaz cam onlar sanırım

Çevrimdışı ahmetx

@Abdullah  bak bu foto taze merdivenlerde sarı bantlar belli olmuyor karşıdan

Çevrimdışı Abdullah

hayır onu demiyorum .tribünlere karşıdan bakınca sarı görünmüyor.
görünüyor abi :alala:

Çevrimdışı Abdullah

abi öyle bir foto atmışsın ki  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Çatı ile ilgili bilgi verilirken ilk olarak sese duyarlı bir şekilde çatının renk değiştireceği ve desibel yükseldikçe alev rengine bürüneceğinden bahsediliyordu. Böylece rakip takımların taraftarında desteği ile iyice baskı altına alınması amaçlanıyordu. Bu fikir beni de o zamanlar inanılmaz heyecanlandırmıştı. Ama son dönemlerde kimse bundan bahsetmiyor. Ya o fikirden vazgeçildi ya da uygulama alanı bulamadılar.
kim diyordu siz taraftarın söyledikleriyle Beşiktaşın söylediklerini birbirine karıştırıyorsunuz
ben hiç duymadım öyle bir şey internette şehir efsanesi olarak dolaşıyor ve bence kesinlikle olmaması gereken bir şey
orda rengi kızartacağım diye kimse maça dönüp bakmaz ön plana çıkmayı seven taraftarımız var :bandit:

Çevrimiçi Necmi

nasıl belli olsun zaten her taraf sarı :kop: :kop: :kop: