Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5756480 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı khanlu

bein sports'un ligtv'yi alma olayı gerçekleşirse bu durum değişebilir yoksa aynen dediğin gibi benim de hiç umudum yok.. gerçi kulüpler birliği Göksel Gümüşdağ başkanlığında bu konulara çok ciddi bir şekilde eğiliyor, belki seneye bir şeyleri düzeltebilirler

Bein sport' un alma durumu birbuçuk yıldır var da adamlar almıyorlar herhalde. Kesin düzeltmeleri lazım abi, yoksa güzelim vodafone arenadaki maçları evinden izleyenler için hiçbir tat olmayacak. Ha torku arenada izlemişssin beşiktaşı ha vodafone arenada izlemişsin. İzleyen için birşey değişmeyecek. Hayır beyinlerini gıdıkladığim ligtv yöneticileri, Tümer' e ayda 50000 100000 vereceklerine gitsinler o paraya adam gibi kamera alsın anasını satayım.
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı high speed dirt

[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2016, 16:04:16 high speed dirt ]

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@ahmetx  veya  @Necmi membranın  ömür  süresini  bileniniz varmı?

Çevrimdışı khanlu

Lig TV'nin o rejisi olduğu sürece asla güzel maç yayını olamaz. Musa Çözen midir nedir o adam duruyor mu hala bilmiyorum ama o reji dururken asla epl ligi gibi yayın olamaz.

Antep maçında ismail topu kapıyor gökhan töre'ye veriyor. ekranda hala ismail'e bakıyoruz orda töre topu almış pası vermiş göremiyoruz. Çok kötü ligtv verilen paraları haketmiyor.

Kardeşim herşeyi geçtim de ulan bari bir kademe daha zoom yapsınlar. Ha ben almışım telefon kameramla çekmişim ha bu mallar çekmiş koskoca kamerayla, hiçbir farkı yok.
Bursa Kartalı.

Çevrimiçi Necmi

Burada Vodafone Arena statını eleştirenlerin ya yaşı soruluyor, ya cahil ilan ediliyor, ya da zevksiz ilan ediliyor. Neden böyle bir yaklaşım var anlamak mümkün değil. Vodafone Arena'nın maketindeki çatı kaplama ile şu an yapılan kaplama farkını 20.00 derece miyop bir arkadaş gözlüksüz baksa bile anlar. Ayrıca şimdi bana yine yaş sorulacak ama branda serilince çok net ortaya çıktı ki bu çatının eğimi az. Fırtına ile yağmurun beraber eşlik ettiği bir durumda o fırtına ile beraber yağacak yağmurun hızını bu mevcut eğimin kesmesi mümkün değil. Ben buraya yazayım da statta yağmur kafamızdan aşağı boşalınca beni hatırlarsınız. :ok:
sen 62 mesaj atmışsın 5 kez moderasyon almışsın sorun eleştiri değil senin üslubunda
yaşını girmeni istedilerse gireceksin herkes giriyor senin ne farkın var yok ben girmem diyorsan
bu forumun kuralları beni bağlamaz diyorsan o zaman burdan gideceksin burda eleştiriyle alakası yok yaş girmeyen herkesden istiyoruz
@high speed dirt bu arada yaşını ve ismini kullanmayanlar modluk bir durumda direk troll muamelesi görüyor.
geneldede tercih üyeliğin iptali oluyor. Ben ikazımı yapayım burası sahte isimlerin arkasına saklanıp istediğimi söylerim
diyebileceğin bir yer değil.
fransız alman türk iş birliğiyle yapılan 17M€ lık bir çatıda eminim senin düşündüğünü düşünemeyecek insanlar çalışmıyordur.

bu arada çatının eğimide 1,5 metre civarı

Çevrimdışı GIUNTI

Birisi tribünün en üstünde cam korkuluklar takılmaya başlamış yazmıştı.

fotolarda göremedim. başladı mı gerçekten?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u fethettiğinde 17 yaşındaydı, kimse ona yaşını sormadı. Gauss 20 yaşına gelmeden bir matematik dehası idi. Biraz vizyonunuzu foruma yazı yazmak dışında bu tarz bilgileri okumakla geliştirirseniz kendi hayatınızla ilgili daha faydalı bir iş yaparsınız. :ok: Makette hem statın içi görünüyor hem de kullanılan malzeme farklı. Maketteki çatı malzemesini de içi görünebilen bir branda ile yapardın olur biterdi. Yaş saçmalığına takılmaktan çatının eğimi hakkında da hiçbir yorum yapılmamış. Ben o branda örtülü çatının ucuna elimde bir bardak su ile çıksam, bardaktaki suyu brandanın üstüne döktükten sonra üflesem, benim üflediğim havayla bile o brandanın üstündeki su statın içine akar. Kaldı ki fırtanalı bir yağmurda düşünün.
Ama neyse sizi kırmayayım, sizin istediğnizi söyleyeyim, stat süper olmuş, harika olmuş, gerek pixel tasarımı olsun gerek mebran falan müthiş. Çatının eğimi de yeterli. Zaten oturunca pixel görünmeyecek,brandayı da görmeyeceğiz gözümüz maçta olacak, eğim azlığından kafamıza yağmur suları damlarsa da soru mdeğil zaten yağmurluk var. Haydi eğlenelim  :ishock: :halay: :sevinc

Biz bilmeyene bişey demiyoruz işte.

Hala doğru bilgiye inanmakta direnenleri anlamıyoruz.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GörkemGörkem

Çatı için hız tamamen vinç sayısıyla orantılı ama membran da öyle gözükmüyor. Her hangi bi vince ihtiyaç var mı malzemeleri yukarı çıkardıktan sonra ? Eğer ki yoksa, madem para da geldi, çatı da 42 tane kısım mı var 1-2 günlük çalıştırın 630 kişiyi her kısma 15 er kişiden 1 gün de biter. Membran dert değil yeşil çimi görelim maç oynanır.

O kadar kisiyi aynı anda calısıtırıp catıya 35-40 ton yüklemenin sakıncaları olabilir.

Çevrimdışı YunusEmre

...

burda yazdığında hakaret vs olmadıkça özgürsün.. ama sen resmen dalga geçiyorsun daha önce yapılan yorumlar için.. makette beton kullanılmamış stadda beton var ne yapalım vuralım mı senin gibi... yine makette halı saha çimi var senin mantıkla ordan da vurmak lazım...
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2016, 16:10:08 YunusEmre ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

eğer bu takımın taraftarıysan stat inşaatını da iyi takip edersin.. bütün detayları bilmek zorunda değilsin ama hala maketteki gibi çatı bekliyorsan orada ciddi bir sıkıntı var demektir.. hele ki bu foruma üye olup böyle şeyler yazınca kusura bakma ama ben sabırla açıklama yapamıyorum, yapanlara da büyük saygı duyuyorum..
60 tane girdisi var çok sık takip edip yazmadığı belli. Dediğim gibi kimsenin bu tarz detay bir bilgiyi bilmesi mümkün değil. Buradaki şanslı azınlığı çoğunluk sanmanız sizleri yanıltıyor. Ben yinede sabırla ve tevazu ile cevap verilmesinin mantıklı olduğu konusunda ısrarlıyım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bein sport' un alma durumu birbuçuk yıldır var da adamlar almıyorlar herhalde. Kesin düzeltmeleri lazım abi, yoksa güzelim vodafone arenadaki maçları evinden izleyenler için hiçbir tat olmayacak. Ha torku arenada izlemişssin beşiktaşı ha vodafone arenada izlemişsin. İzleyen için birşey değişmeyecek. Hayır beyinlerini gıdıkladığim ligtv yöneticileri, Tümer' e ayda 50000 100000 vereceklerine gitsinler o paraya adam gibi kamera alsın anasını satayım.

anlaşma sağlandı.. en son rekabet kurumundaydı.. bu aralar resmi açıklama yapılabilir
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı khanlu

anlaşma sağlandı.. en son rekabet kurumundaydı.. bu aralar resmi açıklama yapılabilir

İnşallah satılır o zaman da kurtuluruz bu telefon kamera ve kameramanlarından.
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı tangaz

...

eğim konusunda küçük bir bilgi verelim öyleyse. tesisat uygulamalarında boru içi ve kanal gibi uygulamalarda eğim konusu %3ü geçmez. örneğin standart 6 metrelik bir pis su borusunda bir uçtan diğer uca 1,5 cm kot farkı uygulanarak eğim verilir ve akıntı için bu yeterlidir. fazlası olduğunda kanal veya boru içerisindeki su akarken toz,pis ve tortuyu akıtamaz ve birikme yapar bu da zamanla boru veya kanalda tıkanmalara neden olur. diğer taraftan çok eğimli olduğunda su yüksek hızla akar ve buda suyun toplanacağı tahliye borularının kapasitesini aşıracak bir debiye ulaşabilir bu seferde tahliye borusu ağzında göllenme ve akabinde taşmalara neden olabilir.

sanırım yeterince aydınlatıcı olmuştur  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı bad75

membranlar en uçtaki semere kadar uzanmıyor. Uç tarafa şeffaf başka bir parça gelecekti galiba. Yanlış mı hatırlıyorum???

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı doctore

Burada Vodafone Arena statını eleştirenlerin ya yaşı soruluyor, ya cahil ilan ediliyor, ya da zevksiz ilan ediliyor. Neden böyle bir yaklaşım var anlamak mümkün değil. Vodafone Arena'nın maketindeki çatı kaplama ile şu an yapılan kaplama farkını 20.00 derece miyop bir arkadaş gözlüksüz baksa bile anlar. Ayrıca şimdi bana yine yaş sorulacak ama branda serilince çok net ortaya çıktı ki bu çatının eğimi az. Fırtına ile yağmurun beraber eşlik ettiği bir durumda o fırtına ile beraber yağacak yağmurun hızını bu mevcut eğimin kesmesi mümkün değil. Ben buraya yazayım da statta yağmur kafamızdan aşağı boşalınca beni hatırlarsınız. :ok:

Eleştri var, birde bir şey bilmeden bol keseden atmak var. çatının şeffaf olacağı mevzusu 2 yıl önce tedavülden kalktı, onun üzerine % kaç ışık geçirgenliği olursa sera etkisi yapmaz ve çimler zarar görmez in teknik hesapları yapılarak %30-40 ışık geçirgenliğine karar verildi. çatının eğimi konusuna gelince. bu çatı çelik kablolar üzerine oturtulmuş, germe bir çatı. yani bu şu demektir ki bu tip çatılarda milimetrik hesaplar yapılır ve mukavemet hesapları da çok hassas yapılmalıdır. örneğin mukavemeti iyi hesaplayamazsanız kışın kar yağdığında çatı çökebilir. bunun gibi bir sürü senaryonun hesabı yapılmıştır o konuda rahat ol. Bence eleştirmeden önce kafandaki soruları sormalı cevapları almalı ve öyle eleştirmelisin. Aksi taktirde boş konuşmuş oluyorsun.

not; bu stad hakkında en doğru bilgileri buradan alabilirsin. o yüzden sormaktan çekinme.  :ok:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı brkntcnr

Bu membran bittikten sonra nasıl birşey olacak mesela örnek olarak bazı stad isimleri verirmisiniz ?

Çevrimdışı Efe

Bu membran bittikten sonra nasıl birşey olacak mesela örnek olarak bazı stad isimleri verirmisiniz ?
commerzbank arena beyaz kisim ona benzeyecej on şeffaf bolum neye benzeyecek onu daha goremedim hic bi stadta yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

Çatı üzerindeki suyun hareketi semerlerin verdiği ovallik nedeniyle oluklara doğru olacaktır.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

Çatı üzerindeki suyun hareketi semerlerin verdiği ovallik nedeniyle oluklara doğru olacaktır.

aynen öyle olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı vural

ntvspor az önce canlı yayında 2 hafta olarak verdi çatı kaplama süresini , inşallah doğrudur.

Çevrimdışı brkntcnr

commerzbank arena beyaz kisim ona benzeyecej on şeffaf bolum neye benzeyecek onu daha goremedim hic bi stadta yok
Böyle birşey olacaksa çok iyi de daha şeffaf olacak deniyordu biraz çadır gibi duruyor sanki şuan

Çevrimdışı eronimo18

[quote author=eronimo18 link=topic=1962.msg473171#msg473171 date=145502

skorbord Almanya daki statlar gibi çatıya çelik halatlarla bağlananlar gibi mi olacak ?

Böyle olmayacaksa nasıl olacak,nereye konulacak ?

Almanya daki gibi olsa muhteşem olur
[/quote]

@ahmetx Bu konuda bilgisi olan cevap verebilir mi ?
HADİD - 20