Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5756274 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Batu K.çetin

yaa arkadaşlar yaklaşık 1  yıl önce çatı örtüsünün ptfe tio2 olduğunu maket çatısının görsellik için şeffaf yapıldığını birçok kez belirtilmişti...

Çevrimdışı high speed dirt

Burada Vodafone Arena statını eleştirenlerin ya yaşı soruluyor, ya cahil ilan ediliyor, ya da zevksiz ilan ediliyor. Neden böyle bir yaklaşım var anlamak mümkün değil. Vodafone Arena'nın maketindeki çatı kaplama ile şu an yapılan kaplama farkını 20.00 derece miyop bir arkadaş gözlüksüz baksa bile anlar. Ayrıca şimdi bana yine yaş sorulacak ama branda serilince çok net ortaya çıktı ki bu çatının eğimi az. Fırtına ile yağmurun beraber eşlik ettiği bir durumda o fırtına ile beraber yağacak yağmurun hızını bu mevcut eğimin kesmesi mümkün değil. Ben buraya yazayım da statta yağmur kafamızdan aşağı boşalınca beni hatırlarsınız. :ok:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Cam veya mika tarzı bir maddeyle, branda farkını anlamak için yaşa değil, sadece sağlam bir göze ihtiyaç var.  :ok: Sence Vodafone Arena'nın maketindeki çatı kaplaması ile, şimdiki kaplanan branda aynı madde gibi mi duruyor?

maketin içinin görülmesi için öyle yapıldığı ve çatının membran kaplama yapılacağı 2 yıldır söyleniyor.. kusura bakma ama bu kadar çok yazılan çizilen şeyi duymamışsan böyle komik duruma düşersin
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi buda membranmı ? Bizim stadınkide bittiginde bunun gibi gözükecek yani ?
bu sanırım ptfe membran bizimki böyle sarımtırak değil bembeyaz duruyor
ışık geçirgenliği daha yüksek mesela arkasında çakmağı tuttuğumda ışığını görüyorum
yani güneşli havada güneşi görebileceğiz sanırım renkli bir şeyin üzerine koyduğunda alttaki rengi görebiliyorsun
gece ışıklar yandığında yukardan baktığında beyaz florasan gibi görünecek sanırım elimdeki
örnekten bakın isterseniz

Çevrimdışı yldrmaydn

Maaşallah  :halay:

yalnız şu fotoyu çekenle fotoda tribündeki arkadaş aynı kattalarsa büyük sıkıntı var demektir:) bu üst katta ne yukarı bakılır ne aşağı bakılır o zaman. arada en az 10 15 sıra var gibi duruyor ama adam sanki fotoyu çekenin kafasının üstünde gibi. çok acayip..
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Burada Vodafone Arena statını eleştirenlerin ya yaşı soruluyor, ya cahil ilan ediliyor, ya da zevksiz ilan ediliyor. Neden böyle bir yaklaşım var anlamak mümkün değil. Vodafone Arena'nın maketindeki çatı kaplama ile şu an yapılan kaplama farkını 20.00 derece miyop bir arkadaş gözlüksüz baksa bile anlar. Ayrıca şimdi bana yine yaş sorulacak ama branda serilince çok net ortaya çıktı ki bu çatının eğimi az. Fırtına ile yağmurun beraber eşlik ettiği bir durumda o fırtına ile beraber yağacak yağmurun hızını bu mevcut eğimin kesmesi mümkün değil. Ben buraya yazayım da statta yağmur kafamızdan aşağı boşalınca beni hatırlarsınız. :ok:

:kop: bunu yazıp sonra neden yaş soruluyor diyorsun.. forumu daha dikkatli takip etmeni tavsiye ederim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Herkes yaşını girmek zorunda, forumun kuralı bu. Görüşlerle alakası yok. Kişilere nasıl hitap edeceğiz onu bilemiyoruz o yüzden isteniyor yaş :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

o konuya ben de takığım. lig tv hiç özenmiyor bu kamera konusuna. ne kadar tepeden çekersek o kadar iyidir kafasındalar.

Dediğin maçı hatırlıyorum. Bilmeyenler için

Alman tv'si :

Türk tv'si :
Ben de olaya kamera açısı olarak bakıyordum ama sadece o fark yokmuş premier lig ve bundesligada kullanılan kameralar çok daha kaliteliymiş Lig tv den . Gomez yine atmış bu arada  :D
[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2016, 15:47:12 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Samet_

Ne kadar membran geldi bilmiyorum ama günde 4 tane falan takılabilir.2 eski açık 2 de yeni açıkta takılabilir gibi duruyor tabi malzeme

ve kulüpteki para durumunu ne halde önemli. 2 taraftan yüklenmeliyiz bence

Çevrimdışı mehmetthedum

Ayıp olmasın madem ben sorayım, yaş kaç?

-Sonra arşimed sokağa fırlayarak bağırdı... Evreka!!! Evreka !!!

Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Popular Demand

o konuya ben de takığım. lig tv hiç özenmiyor bu kamera konusuna. ne kadar tepeden çekersek o kadar iyidir kafasındalar.

Alman tv'si :

Türk tv'si :

İlk videoda ayı avlayan bir Gomez'e rastlamak mümkün  :lol:
          [img width=41

Çevrimdışı khanlu

Alman tv'si :

Türk tv'si :

Hala şansal, "oynat uğur' un" çalıştığı yerde estetik çekim beklemiyorumda, kardeşim dünya para harcayıp son model stad yapıyorsun, elin çekim bilmez kafası geliyor, tv dekilerin zevkinin içine ediyor. Hiç ümidim yok, yeni yapılan konya bursa antalya statlarındaki çekimlere baktım mı hiç ümidim kalmıyor. Dediğin gibi adamlar bir çekim yapıyor topçular nokta ile virgül gibi duruyor. Sonrada neden premier lig ispanya ligi almanya ligi izleniyor diyorlar. Valla benim izleme sebebim öncelikle topçular değil, öncelik şu; adamlar sana maçı yaşatıyor, stadın en tepesinden izlermişsin hissi yaşatmıyorlar. Sanki o statta alt kat tribünündesin gibi izliyorsun... Neticede Yönetim ve başkan kesinlikle ligtv ye bu konuda baskı yapmalı, beyinlerine kan gitmelerini sağlamalı.
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı Oktay

burda 20 bin mesaj yazmış gece gündüz stat takip etmiş, statdı içerden dışardan defalarca gezmiş mühendisinden en basit calışanına kadar stat hakkında bilgi almış kişiler, ahkam kesmiyoda 50 mesaj yazmış tamamı afra tafra dolu mesaslarınla mı ahkam kesiyosun

Çevrimdışı ahmetx

bu sanırım ptfe membran bizimki böyle sarımtırak değil bembeyaz duruyor
ışık geçirgenliği daha yüksek mesela arkasında çakmağı tuttuğumda ışığını görüyorum
yani güneşli havada güneşi görebileceğiz sanırım renkli bir şeyin üzerine koyduğunda alttaki rengi görebiliyorsun
gece ışıklar yandığında yukardan baktığında beyaz florasan gibi görünecek sanırım elimdeki
örnekten bakın isterseniz
nerdeyse yazı okunacak  :claps:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı can1903

Oo Membranda başlamış, aşıktım aşık oluyorum yine bu sttada
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Hala şansal, "oynat uğur' un" çalıştığı yerde estetik çekim beklemiyorumda, kardeşim dünya para harcayıp son model stad yapıyorsun, elin çekim bilmez kafası geliyor, tv dekilerin zevkinin içine ediyor. Hiç ümidim yok, yeni yapılan konya bursa antalya statlarındaki çekimlere baktım mı hiç ümidim kalmıyor. Dediğin gibi adamlar bir çekim yapıyor topçular nokta ile virgül gibi duruyor. Sonrada neden premier lig ispanya ligi almanya ligi izleniyor diyorlar. Valla benim izleme sebebim öncelikle topçular değil, öncelik şu; adamlar sana maçı yaşatıyor, stadın en tepesinden izlermişsin hissi yaşatmıyorlar. Sanki o statta alt kat tribünündesin gibi izliyorsun... Neticede Yönetim ve başkan kesinlikle ligtv ye bu konuda baskı yapmalı, beyinlerine kan gitmelerini sağlamalı.

bein sports'un ligtv'yi alma olayı gerçekleşirse bu durum değişebilir yoksa aynen dediğin gibi benim de hiç umudum yok.. gerçi kulüpler birliği Göksel Gümüşdağ başkanlığında bu konulara çok ciddi bir şekilde eğiliyor, belki seneye bir şeyleri düzeltebilirler

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:kop: bunu yazıp sonra neden yaş soruluyor diyorsun.. forumu daha dikkatli takip etmeni tavsiye ederim
İnsanların böyle bir zorunluluğu yok. Her soru soranı böyle azarlar gibi cevaplar verirseniz kimse gelmez buraya. Çok yakın beraber çalıştığım ve her hafta maça gittiğim bir arkadaşım bana buna benzer bir şey söyledi bugün ben membran kaplamasını atınca, arkadaş sadece burada üye olması biraz absürt kaçtı onunda dışında dışarıda bu arkadaş gibi onlarcası var. O yüzden sabırla bilgilendirmek en doğrusu. Mevlana'nın güzel bir sözüyle bitireyim girdimi..

hataları örtmede gece gibi ol,
tevazuda toprak gibi ol,
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Şubat 2016, 15:56:09
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
nerdeyse yazı okunacak  :claps:
transparan diyecen az kaldı sonra sosyal medya karışacak :kop:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Erdem Çözer

İnsanların böyle bir zorunluluğu yok. Her soru soranı böyle azarlar gibi cevaplar verirseniz kimse gelmez buraya. Çok yakın beraber çalıştığım ve her hafta maça gittiğim bir arkadaşım bana buna benzer bir şey söyledi bugün ben membran kaplamasını atınca, arkadaş sadece burada üye olması biraz absürt kaçtı onunda dışında dışarıda bu arkadaş gibi onlarcası var. O yüzden sabırla bilgilendirmek en doğrusu. Mevlana'nın güzel bir sözüyle bitireyim girdimi..

hataları örtmede gece gibi ol,
tevazuda toprak gibi ol,

eğer bu takımın taraftarıysan stat inşaatını da iyi takip edersin.. bütün detayları bilmek zorunda değilsin ama hala maketteki gibi çatı bekliyorsan orada ciddi bir sıkıntı var demektir.. hele ki bu foruma üye olup böyle şeyler yazınca kusura bakma ama ben sabırla açıklama yapamıyorum, yapanlara da büyük saygı duyuyorum..

Çevrimdışı cursedofdragon

Eleştirdiğin için yaşını yaz demedim yaşını yazmak zorunda olduğun için yaz dedim.Bizde bilelim benden büyükmüsün küçükmüsün ona göre davranıyoruz.Cahillikle alakası yok 2 yıl önce söylendi şeffaf değil normal mebran olacağı.Halen maketteki ile ısrar ediyorsun o makette merdivenler çataldı öyle mi oldu ? Çatının eğimini,yağmur'unu mühendisler düşünmüşlerdir sen tasalanma sonuçta ilk defa stad yapmıyorlar. :ok:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Membran başlamış dediler koştuk geldik  :halay: bu arada ntv kameramanı geldi haberiniz ola.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı halvetifarazi

Lig TV'nin o rejisi olduğu sürece asla güzel maç yayını olamaz. Musa Çözen midir nedir o adam duruyor mu hala bilmiyorum ama o reji dururken asla epl ligi gibi yayın olamaz.

Antep maçında ismail topu kapıyor gökhan töre'ye veriyor. ekranda hala ismail'e bakıyoruz orda töre topu almış pası vermiş göremiyoruz. Çok kötü ligtv verilen paraları haketmiyor.