Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5746189 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı doctore

Dış cepheye cam kaplama başlamış denılıyor

Günaydın Arena. keşke sütun araları da bu camlarla kaplansa boydan boya. harika olurdu...
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kartal1903

Günaydın Arena. keşke sütun araları da bu camlarla kaplansa boydan boya. harika olurdu...
kolonlar arası tek cam olsaydı ıyı olurdu ama pvc ıle blunup yapıldımı cok kötu dururdu..hem Kırılmaz cam yatırmak lazım basımıza bela olurdu yoksa  :biggrinking:
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Ensar

@Deniz senden kaçmazdı bu ama dronenin üstünde flycamteam.com yazıyor oradan çekilen vidoya ulaşmak senin nasıl gözünden kaçtı :)

edit: Adamlar güzel iş çıkarmışlar.

oha ya oha , ağlayacağım nerdeyse , inanılmaz güzel olmuş harika olmuş kelimeler yetmiyor anlatmaya , of of , şimdi bunu izledikten sonra kafa mı kaldı bende nasıl çalışacağım arkadaş  ben , hele o son tezahürat bitirdi beni ya , rüya gibi bir stadımız oluyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı harund1k3

Şimdi sütunların arasına ytong konuluyor. Onların üstüne yaklaşık 1 metre uzunluğunda cam konacak diye biliyorum ben. Boydan boya sıkıntı olabilir.

Çevrimdışı selocan83

günaydın cümleten

eski açık 107. bloktan kombine almaya çalıştım, tckn tanımlı değil hatası alıyorum. sebebi neydi ki ?

Çevrimdışı doctore

kolonlar arası tek cam olsaydı ıyı olurdu ama pvc ıle blunup yapıldımı cok kötu dururdu..hem Kırılmaz cam yatırmak lazım basımıza bela olurdu yoksa  :biggrinking:

kendi stadımızda kendi camlarımızı mı kıracağız yoh gaari :) .  zaten deplasman seyircisi polis eskortuyla girip polis eskortuyla belli bir çevrelenmiş alandan girip çıkacaklar. kırılmaz cam koymak lazım olduktan sonra tabiki orası ayrı ama yinede kimse kırmaya yeltenmez sanmıyorum...
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Yasin A.

günaydın Beşiktaş Arena..
Haydi şu sahayı boşaltsınlar artık  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Günaydın yönetici, denetçi, kara, beyaz, yavru Kartallar   :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın cümleten

eski açık 107. bloktan kombine almaya çalıştım, tckn tanımlı değil hatası alıyorum. sebebi neydi ki ?
e-bilet yıllık kullanım tarihi dolmuş olabilir hocam bi kontrol edin

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı Alparslan

Günaydın arena. Harika bir günün sabahı. Membran görürüz bugün umarım.

Çevrimdışı Serdar

Günaydın yönetici, denetçi, kara, beyaz, yavru Kartallar   :icool:

Herkese günaydın , sana da günaydın @tangaz ama yavru kartal demeyeydin iyiydi. Bu yaştan sonra
yavru olmak yakışmıyor.  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

Herkese günaydın , sana da günaydın @tangaz ama yavru kartal demeyeydin iyiydi. Bu yaştan sonra
yavru olmak yakışmıyor.  :evillol:

@Serdar , foruma daha sık ziyarette bulunup güzel mesajlarını bizlerle paylaştığında kısa sürede yükselirsin bak ben ustalık seviyesine ulaştım :) azimliyim yakında daha da yükseleceğim hedefim @Necmi abinin koltuğu  :evillol: (Necmi abi bu saatlerde genelde olmuyor hazır yokken yerine vekalet edeyim  :icool: )
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı enemy1903

günaydın herkese.şu koltukların haline bakın.4 senede ne duruma gelmiş.

[ Son Düzenleme: 09 Şubat 2016, 09:46:08 enemy1903 ]

Çevrimdışı bozkurtözcan07

Sabah Sabah biraz keyifler yerine gelsin....    :sevinc :halay: :ishock:

Antalya Fener maç sonu  :evillol: :lol:

Çevrimdışı Erdem Çözer

genç arkadaşlar nasıl bir takım tuttuklarının ve Beşiktaşın büyüklüğünün
farkında değiller. Şu zor günlerde stadsız maç oynayıp diğer tarafta stadı
yapmaya çalışan ve genede şampiyonluk mücadelesi verebilecek başka takım yok
adamlar uefa tehdidinin ardından iki maçta dibe vurdular biz 3 yıldır onların şartlarından çok daha
zor şartlarda mücadele ediyoruz ama şampiyonluk kovalıyoruz bir sene olimpiyatta oynadılar
az daha küme düşeceklerdi kendilerini asy e zor attılar.
tek şansızlıkları YD dönemine tanık oldular ve Beşiktaşı bundan ibaret sanıyorlar. Sakın unutmayın
stadlarına geleceğiz diye 3,5 atarlardı bırakın galibiyeti beraberliği az gollü malubiyete razı olurlardı
mesela bu maçı oynamayalım 1-0 Beşiktaş galibiyetiyle bitsin desek kabul etmeyecek tek fenerli yoktu :D
hala yaşı ilerlemiş renkliler bizden korkar YD bize çok büyük zarar verdi. Bazen bize yönetim sevdalısı falan diyorlarda
aslında konu bu değil bizim sadece Beşiktaşa sevdamız var ama bu yönetim bize YD öncesi yılları hatırlatıyor.
İçimizi tekrar kıpır kıpır ediyor. Birazda desteklememiz bu nedenle insanlar ufak tefek şeyleri hata olarak görüyor vurmaya çalışıyor
ama unutulmaması gereken bir şey var Seba bile çok hata yaptı. Önemli olan hata yapmamak değil yaptığın hatanın Beşiktaşta
kalıcı hasar bırakmaması telöre edilebilir hata var edilemez hata var unutmayın kimse mükemmel değildir. Önemli
olan insanların hatalarıyla birlikte sevilebilir olması. Pazar günü başkanı gördüm tokalaştık ama acayip zayıflamış
taraftarlar vardı şöyle bir etrafıma baktım bütün taraftar sevgi dolu gerçek Beşiktaş taraftarı Başkanının arkasında.

ne güzel yazmışsın abi  :claps:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı gokhanwww

Günaydn herkese bizim koltuk yanlarinda neden kol koyma yerleri yokk?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brci

Gazoz içer misin yavrum ?  :D

Çevrimdışı CUBUKLU

günaydın arena

türkiyedeki stadyumların koltuklarını yenileme ihalesini alan '' mir arena koltuk sistemleri '' yeni müşterimiz oldu üretimi kayseride bulunan yaldırgan kalıp ve gaziantepte bulunan yücel plastik fabrikalarında gerçekleşen koltukların vodafone arenaya ilk sevkiyatını 20 araçla gerçekleştirdik.
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı yavvuzz

yeri değil , saçma .