Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5748202 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cadavra

Aklima Atatürk'ün sozu geldi geldigi gibi gitti :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı emrecakmak

Açılış maçı biletleri passolig üzerinden mi satılacak? misal Barcelona geldi, bileti passoligden mi alacağız?

Bir de kombinesizlere ne kadar bilet kalır acaba bi fikri olan var mı?

Çevrimdışı ZEKI

Açılış maçı biletleri passolig üzerinden mi satılacak? misal Barcelona geldi, bileti passoligden mi alacağız?

Bir de kombinesizlere ne kadar bilet kalır acaba bi fikri olan var mı?
onceligi kombine sahiplerine vermeleri lazim, hem topraktan stada girecekler hemde bilet almaya haklair olmayacak. Sonraki oncelik de divan uyelerine olacaktir  :D sponsorlara ayrilacak davetiyeler, siyasi ve devlat erkani derken bilet kalirsa satısa cikar. Bu organizasyonda satısa cikacak biletler ciddi bir fiyattan olacaktir ve olmalıdırda

Çevrimdışı Karabay

onceligi kombine sahiplerine vermeleri lazim, hem topraktan stada girecekler hemde bilet almaya haklair olmayacak. Sonraki oncelik de divan uyelerine olacaktir  :D sponsorlara ayrilacak davetiyeler, siyasi ve devlat erkani derken bilet kalirsa satısa cikar. Bu organizasyonda satısa cikacak biletler ciddi bir fiyattan olacaktir ve olmalıdırda
  abi sağol bütün hayallerimi yıktın.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Karabay

yanlisim varmi @Karabay  :D
yok da bizimde canımız var abi.
Bak kendim için istiyorsam namerdim kızım için istiyorum.

Çevrimdışı mehmetthedum

Arkadaşlar, stadımızın çatısının bitmiş hali :evillol:

1910/20 arası -dolmabahçe has ahırları

[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2016, 23:49:03 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Necmi

yok da bizimde canımız var abi.
Bak kendim için istiyorsam namerdim kızım için istiyorum.
biletler kombine fiyatına satılır zaten sizin yerinize olsam kombine alırım :)

Çevrimdışı bayevet

Çevrimdışı Efe

yarın şu düz semerleri taksınlar eğer takmazlarsa cuma gelip ben taktırmayayım :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Karakartalpasha

stat bitmeye yaklaştıkça son 2 yılda ben passolige karşıyım o yüzden maçlara gitmiyorum deyip takımını yalnız bırakanlar şimdi birer birer pasolig almaya başladı. olimpiyata gitmek zor geliyor deseniz eyvallah ama o zaman öyle deyip şimdi yeni stat için passo almak yakışmıyor.

Valla bana Olimpiyat gerçekten zor geliyor. Ankara'ya bile gittim maça ama burda gitmem:)
Bu arada Stat yıkıldığında almıştım kombineyi:)
Vodafone'da her maçta olacağım inşallah..

Çevrimdışı toedeyou

yarın şu düz semerleri taksınlar eğer takmazlarsa cuma gelip ben taktırmayayım :D
Sen geliyorsan semerde biter kedi yoluda.

Bu arada tüm arkadaşlarta selam. Stat hakkında bazı kısa bilgiler vermek istiyorum…
Bugün elektrik ve mekanik işlerini yapan firma ile görüştüm…
Stadın açılışı ile ilgili Başkan sanırım 15 Şubatta açıklama yapacakmış…
Bugün konuşmamıza göre statta mekanik işler bitmek üzere…
Elektrikte ise çalışmalar devam ediyor.
Koltuk montajı da devam ederken 1 ay içinde bitirileceği düşünülüyor..
Aydınlatmaların kablosuna başlanmış.
Çevre düzenlemesine girildi.
Kalan kedi yolu 1 tane..
Bu arada stadın açılmasına bağlı olmaksızın elektrik ve otomasyon işleri Haziran ya da Temmuz ayını bulacak…
Elektrik panolarında hala eksik varmış ancak bu konuda sorun yaşanmayacağı düşünülüyor…

Stadın 19 Mart'ta dediklerine göre bitmesi mümkün değil ama bu açılmayacağı manasına gelmiyor.
Açılış olana kadar Başkan Statta olacakmış..
Ayrıca söylediklerine göre Başkan'ın açılış tarihi alsında Şubat ayıymış ama yaşanan iskele kazası yüzünden uzamış işler..
Başkan 15 şubat civarında yapacağı açıklama ile tarihi açıklayacakmış... Bu 19/03 mü olur yoksa ilerisi mi göreceğiz..
Açılış tarihini bildiğim halde söyleyemesemde Nisan 30'daki Kayseri maçında kesinlikle statta olacağımız bilgisini verebilirim...

Çevrimdışı Efe

Sen geliyorsan semerde biter kedi yoluda.
perşembe gece annemi getiricem dayımlara cuma istanbuldayım istanbuldaki ev yeniden yapılacak bi kaç imza atması gerekiyor zaman bulabilirsem stada gidicem inşallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bu arada tüm arkadaşlarta selam. Stat hakkında bazı kısa bilgiler vermek istiyorum…
Bugün elektrik ve mekanik işlerini yapan firma ile görüştüm…
Stadın açılışı ile ilgili Başkan sanırım 15 Şubatta açıklama yapacakmış…
Bugün konuşmamıza göre statta mekanik işler bitmek üzere…
Elektrikte ise çalışmalar devam ediyor.
Koltuk montajı da devam ederken 1 ay içinde bitirileceği düşünülüyor..
Aydınlatmaların kablosuna başlanmış.
Çevre düzenlemesine girildi.
Kalan kedi yolu 1 tane..
Bu arada stadın açılmasına bağlı olmaksızın elektrik ve otomasyon işleri Haziran ya da Temmuz ayını bulacak…
Elektrik panolarında hala eksik varmış ancak bu konuda sorun yaşanmayacağı düşünülüyor…

Stadın 19 Mart'ta dediklerine göre bitmesi mümkün değil ama bu açılmayacağı manasına gelmiyor.
Açılış olana kadar Başkan Statta olacakmış..
Ayrıca söylediklerine göre Başkan'ın açılış tarihi alsında Şubat ayıymış ama yaşanan iskele kazası yüzünden uzamış işler..
Başkan 15 şubat civarında yapacağı açıklama ile tarihi açıklayacakmış... Bu 19/03 mü olur yoksa ilerisi mi göreceğiz..
Açılış tarihini bildiğim halde söyleyemesemde Nisan 30'daki Kayseri maçında kesinlikle statta olacağımız bilgisini verebilirim...
1 değil 4 kedi yolu kaldı tabi T olarak düşnürsek 1 tane :icool: söylemlerinizden anladığım 9 nisanda ilk maçı oynayabiliriz 30 nisan zaten kesin :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

1 değil 4 kedi yolu kaldı tabi T olarak düşnürsek 1 tane :icool: söylemlerinizden anladığım 9 nisanda ilk maçı oynayabiliriz 30 nisan zaten kesin :ok:

kedi yollarını Eski açık-Numaralı arası, Numaralı Yeni Açık arası, Yeni açık, Kapalı arası, Kapalı-Eski açık arası olarak söyledim..
Şu an tek taraf kaldı yani...
9 Nisan'da oynama ihtimalimiz yüksek...
Belki Başkan süpriz! yapar 19 Mart'ta açar..Bilemiyorum :icool:

Çevrimdışı Efe

kedi yollarını Eski açık-Numaralı arası, Numaralı Yeni Açık arası, Yeni açık, Kapalı arası, Kapalı-Eski açık arası olarak söyledim..
Şu an tek taraf kaldı yani...
9 Nisan'da oynama ihtimalimiz yüksek...
Belki Başkan süpriz! yapar 19 Mart'ta açar..Bilemiyorum :icool:
1 T kaldı evt 19,03 te açacağını düşünüyorum ama maç oynamayacağız bence açılış yapılıcak ve 9 nisanda ilk maç oynanacak tahminim bu şuan için kaldı 6 gün açıklamaya heyecan dorukta bence başkanda vinçleri bekliyor çıktıkları an herşey belli olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Deniz

Merhaba @Karakartalpasha

Otomasyon işi ile ilgili kişisel twitter sayfanızda bilgi vermişsiniz, ben bu sektörde çalışıyorum bu konuda yeterli bilgiye sahibim.
Otomasyon işinin stadın açılışına yetişmeyeceğini yazmışsınız,mekanik otomasyonun özellikle.
Bu yetişmeyecek dediğiniz mekanik otomasyon neleleri kapsıyor?
VRF,jetfan, fan coil, klima santrali ,asansör,yürüyen merdiven, aydınlatma,hidrofor,jeneratör,kompresör, elektrik hücreleri  vs vs bunlardan hangisi yetişmeyecek.

Örnek verdiğiniz hastane otomasyonsuz bir süre idare edilebilir ama böyle büyük bir proje ve bu kadar büyük elektromekanik işlerin olduğu stadyumu otomasyonsuz idare etmek çok zordur,illa bir yerden aksaklık çıkar.Yukarda yazılanlardan herhangi birinin çalışmaması ,zamanında çalışmaması,yeterli verimde çalışmaması bizim stadımız için büyük sıkıntılara yol açar.En basitinden bir pompanın çalışmaması yerin altındaki bir stadın zemininin su dolmasına neden olabilir.Bu kadar üniteyi manuel olarak kullanmak benim düşünceme göre çok yanlış olur.

Sıkıntının kaynağı nedir ,benim bildiğim bu firma elektro mekanik işini 2 sene önce aldı ,dün ihale edilen birşey yok ortada bu kadar sürede bunu neden yetiştiremiyorlar?Aksiliğin kaynağı nedir?Ben de bazen ABB den parça sipariş ettiğimde aylarca geciktiği oluyor eğer sıkıntı buysa anlayış gösterilir,böyle bir durum mu var yoksa başka birşey mi ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı GörkemGörkem

Bizim yeni acık üst tribunun büyüklügü bu kale arkası kadar varmıdır ?

Çevrimdışı Necmi

Valla bana Olimpiyat gerçekten zor geliyor. Ankara'ya bile gittim maça ama burda gitmem:)
Bu arada Stat yıkıldığında almıştım kombineyi:)
Vodafone'da her maçta olacağım inşallah..
olimpiyatta oynamıyoruz Başakşehirde oynuyoruz :bandit:
zor olan bu şartlar altında şampiyonluğa oynayabilmektir.
şampiyonluğa giden takımı desteklemek bu kadar zor olmasa gerek.
hepsi topu topu 6 tane iç saha maçımız var bunların hepsini olimpiyatta veya başakşehirde
oynasak ne olur. 4 ayda altı gece fedakarlıkta bulunmuyorsan bari susacaksında gitmeye gönlü olanları
etkilemeyeceksin. @Karakartalpasha bana orda maça gitmek zor gitmem ama vodafone arenada maçlara gideceğim
demek biraz hakaret gibi geliyor.

Çevrimdışı Necmi

Bizim yeni acık üst tribunun büyüklügü bu kale arkası kadar varmıdır ?

tabiki yok

Çevrimdışı Factatum

1 T kaldı evt 19,03 te açacağını düşünüyorum ama maç oynamayacağız bence açılış yapılıcak ve 9 nisanda ilk maç oynanacak tahminim bu şuan için kaldı 6 gün açıklamaya heyecan dorukta bence başkanda vinçleri bekliyor çıktıkları an herşey belli olacak

Açılış töreninin yazın Temmuz-Ağustos gibi, minimum gereklilikler sağlanırsa ilk resmi maçın 19 Mart'ta yapılacağına dair tevatür var. Stada şampiyonluk yolunda motivasyon sağlasın diye erkenden giriş hedefleniyormuş. Asıl açılış sezon bittikten sonra yapılacakmış.

Tevatürdür, yalan olma olma ihtimali mevcut. Ancak bana oldukça mantıklı geldi.

Çevrimdışı Efe

Açılış töreninin yazın Temmuz-Ağustos gibi, minimum gereklilikler sağlanırsa ilk resmi maçın 19 Mart'ta yapılacağına dair tevatür var. Stada şampiyonluk yolunda motivasyon sağlasın diye erkenden giriş hedefleniyormuş. Asıl açılış sezon bittikten sonra yapılacakmış.

Tevatürdür, yalan olma olma ihtimali mevcut. Ancak bana oldukça mantıklı geldi.
zaten olması gereken bu saha 19.03 e yetişirse açılmaması için bi neden yok ama yetişmeyecek gibi çatı gecikti çok 19.03 te sembolik bi açlış yapılabilir adetten büyük açılış turnuvayla falan sezon başı olacak zaten o kesin 19.03 te maç yaparsak rüya gibi olacak ben bursa stadına bakıyorum bizim stada bakıyorum 1 ay sonra aynı seviyede olacağız orda maç oynanıyorsa biz hayli hali oynarız tek sorun saha yetişçekmi yetişmeyecek mi diğer işlerden koltuk ışık mebran rahat yetişir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı spartai

Beyler çok merak ettiğim birşey var ve fotoğraflardan tam anlayamadım,
kapalının en üstünde maç izleyen birisi tam karşıya baktığında çatının aşağıya uzanan demirlerini görecek mi ?
Ya da şöyle sorayım kapalının en üstünde oturan kişi, numaralının en üstünde oturan kişiyi net bir şekilde görebilecek mi ?