Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5739835 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

Ben onu demiyorum ki bu semerlerin eski aciga takilacak olmasi calisanlarinin bi kisminin yeni acikta file cekmeye gitmesini engellemez ki onlar bi yandan file cekip.mebran takarken dier kalan ekip kedi yolu ve semer takabilir.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

file çekme isini etna yapiyor iz inşaat degil ayrica bugun 2 ufak vinc yeni acik kapali tarafinda biseyler yapip durdu o yuzden de duz semer takilmadi tahminimce
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı maksimus81

karakartalpasha abimizin boyanacak hatta bi firmayla anlaştılar dediğini hatırlıyorum.
[/quote

maketlerde kufeki tasıyal aynı renk olarak gözüküyor. projede ne renk olacak acaba?

Çevrimdışı batu1903

Aynı sakatlığı yaşamış biri olarak yorum yapmak istedim hibrit çimle hiç bir alakası yok bu sakatlığı sadece sentetik cim saha tetikler bunun sebebide zeminde esneme payı olmadığı için yük dize biniyor ve bağlarda esneme veya kopma oluyor zemin dışında da darbe ve ters basma yada ayak sabitken dönüşlerden kaynaklanıyor hibrit candır :)
Baba HAKKI ödenmez...

Çevrimdışı cio

Dün Gaziler Büfe sahibi ile görüştüm,

Eski Açık arkası hakkında ;

- Bugün - yarın burayı topluyoruz, inşallah 1 ay sonra yeni büfemizde hizmetinize devam edeceğiz, başkanımız da bize çok destek veriyor sağolsun, yerler tamamen granit olacak ve çok güzel bir görünüm kazanacak burası dedi...

Ancak 1 ayda tekrar faaliyete geçebileceğini sanmadığımı söyledim ben kendisine bakalım hayırlısı

Çevrimdışı mülkübey

:photo: vodafone arena  resimlerinin  müptelası olduk  :photo:
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimiçi Necmi

Forumdan çok mimar mühendis hatta şehir plancısı çıktı şimdiye kadar ama doktor sürpriz oldu doğrusu :)
forum yöneticileri içinde bile doktor var :naughty:  @Pikselli

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kapalı üst katın en üst üç sıra koltuklarını takmadılar bir türlü. Nedenini bilen var mı acaba? Numaralıyı taktılar tamamen ama kapalı hala eksik.

Çevrimdışı osman1903

En son takılan semerlerle yani en orta kısımdaki semerlerle en ortada olan çember arasında bi eğim var yani oraya düşecek yağmur direk sahaya akacak bunu nasıl engelleyecekler yoksa yeni semer mi geliyor??

Çevrimdışı sozkul

stat bitmeye yaklaştıkça son 2 yılda ben passolige karşıyım o yüzden maçlara gitmiyorum deyip takımını yalnız bırakanlar şimdi birer birer pasolig almaya başladı. olimpiyata gitmek zor geliyor deseniz eyvallah ama o zaman öyle deyip şimdi yeni stat için passo almak yakışmıyor.

Alsınlar tabiiki, gerekçesi ne olursa olsun hatadan dönebilmek meziyettir, üzerlerine gitmeyelim lütfen.

Çevrimdışı sallapati

çatı çok yakın.. güzel atmosfer olacak  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı sozkul

Arkadaşlar bu kırmızı ağlar ne işe yarayacak, çok geriye gidemedim, bi tekrar anlatsanız? adam aşağı düşmesin diye mi?

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı aoguzd

Arkadaşlar bu kırmızı ağlar ne işe yarayacak, çok geriye gidemedim, bi tekrar anlatsanız? adam aşağı düşmesin diye mi?

O ağların üstünde yurunebiliyor sanırım onceki sayfalarda oyle bir fotograf vardi.

Çevrimdışı tugozcan

Membranlar takilirken o filenin uzerinde yuruyecekmis emekciler.

Çevrimdışı Efe

hem dusmesin diye hem mebranlari gerdirmek icin abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı BlackEagle26

Başakşehir ust kat sira sayisi kaç ? Bizim ust kat ,yeni açık eski acık sira sayisi kaç söylermisiniz ? Başakşehir ust kat atmosferi iyiydi dün

Çevrimdışı Karabay

Başakşehir ust kat sira sayisi kaç ? Bizim ust kat ,yeni açık eski acık sira sayisi kaç söylermisiniz ? Başakşehir ust kat atmosferi iyiydi dün
en az iki katı

Çevrimdışı murat

Yanlış hatırlamıyorsam 14

Çevrimdışı 'TaNeR'

Ankara'dan o sadece derbi maçını misafir tribününde izlemeye gelebilir artık :evillol:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Melekcik

Ankara'dan o sadece derbi maçını misafir tribününde izlemeye gelebilir artık :evillol:
forumdan kokmaya başladım insanı ipe götürür veya ipten alıyor  :aaa: :aaa: :aaa: :aaa:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi Necmi

http://haber.besiktasarena.com/futbol-zirvesimi-birilerini-kurtarma-cabasimi.html

arkadaşlar güzel bir yazı okuyun altınada konu ile ilgili yorumlarınızı yazın
renklileri kurtarmak için büyük bir çaba var  bunu her platformda tepkilerimizle
küfür ve hakaret içermeden zeka dolu Beşiktaşa yaraşır şekilde vererek dillendirelim

Çevrimiçi Necmi

forumdan kokmaya başladım insanı ipe götürür veya ipten alıyor  :aaa: :aaa: :aaa: :aaa:
bu haber saat 4 civarı h1903 de yayınlanmıştı. gece 9 a kadar hiç bir etki göstermedi
biz devreye girince bir saatte gecenin en çok konuşulan konusu oldu zaten bir saat gibi bir zamanda
Rıdvan bey geri dönüş yaptı peşinden şirket tabiki biz ne yaptık bir saat ateşe odun attık :evillol: o kadar

ysariusta

• Ziyaretçi

Şu haddini bilmezin konusu daha fazla zamanımızı almasın artık. En başından beri hep şirketler Beşiktaş ve dolayısıyla Beşiktaş taraftarıyla bir gönül birlikteliği oluşturduğunda hem kendileri hem Beşiktaş kazandı. Bunlar o işi beceremedi. Her çalışan firmanın sahibi, çalışanı Beşiktaşlı olsa süper olur ama olamayacağı da mutlak bir gerçek. Bu kadar "gönül işine" bağlı bir kuruma iş yapıyorsan bunları yapmayacaksın. Mir Ofis sanırım stada emek verip öfke duyulmayı başarmış tek firma. Bir an evvel işini bitirip gitsin gerçekten. Stadın koltuklarını koyup pastanın üstündeki krema olacakken tuttular halt ettiler.

Çevrimdışı Melekcik

bu haber saat 4 civarı h1903 de yayınlanmıştı. gece 9 a kadar hiç bir etki göstermedi
biz devreye girince bir saatte gecenin en çok konuşulan konusu oldu zaten bir saat gibi bir zamanda
Rıdvan bey geri dönüş yaptı peşinden şirket tabiki biz ne yaptık bir saat ateşe odun attık :evillol: o kadar
Belli belli maşallah her yerde gözümüz var mübarekler. Bir insanı kendi işinden gönderdik ya ne diyeyim. Ayağınızı den alın sarışınlar beşiktaşarena burada  @Necmi  :evillol: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı cadavra

Bu miray denilen  taraftar yasagi kalkmadan gelemez daha ayrica o gun saatlerce bu konu konusuldu burda

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2016, 21:54:22 Oktay ]