Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5734071 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Efe

Efe'ye hastayım.
13 semeri nasıl net gördün yaaaa ?!?
13 semer görmek neye delalet acaba :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Popular Demand

Aaaa hiç haberim olmadı necbi abi. biz de katkı verseydik keşke. @Popular Demand geçmiş olsun tekrar artan olursa üzerine yine bişeyler ekleyip yardım için kullanabiliriz tekrar ya da maça gidemeyen öğrenci arkadaşlara bilet alabiliriz.

Bu arada hava çok güzel 2-3 güne vinç sökülür büyük bi aksilik olmazsa kedi yolu zaten az kalmış.  :claps:

Sağolasın abi hepimize geçmiş olsun. Umarım bir daha kırım yaşamadan uçuşlarımızı tamamlar ve görsel anlamda keyifle izleriz  :)
Aynen abi artması durumda çözüm alternatifi oldukça fazla..
          [img width=41

Çevrimdışı SuperBJK

Kardeşim uzatmaya gerek yok orada bir cümle düşüklüğü olmuş. başka sitelere yüklenen resimler bizim adminler tarafından değil yüklenen sitelerden siliniyor belli bir zaman sonra

Eyvallah abi kusura bakmayın uzatmayı da ben yaptım cümleyi de ben düşürdüm.

Tepkim sadece tavırlaraydı.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sağolasın abi hepimize geçmiş olsun. Umarım bir daha kırım yaşamadan uçuşlarımızı tamamlar ve görsel anlamda keyifle izleriz  :)
Aynen abi artması durumda çözüm alternatifi oldukça fazla..

tekrar geçmiş olsun @Popular Demand .. başka model bir şey alma şansın yok mu? bu model biraz sıkıntılı çıktı sanki :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

stadin ordan gecen yok mu vincler ne alemde bilgi alalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

15 dakikaya stattayım Ankaradan gelip görmemek olur mu :) cektiğim fotoları Necmi abiye atarım whatsaptan
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

tekrar geçmiş olsun @Popular Demand .. başka model bir şey alma şansın yok mu? bu model biraz sıkıntılı çıktı sanki :)

Maalesef abi. En azından görünüş olarak aynısı olmak durumunda. Zaten kaybolan Professional modelinden alamıcam o çok pahalı. Benzeri olan alt modeli olacak.
Yoksa sıkıntı olur farkedilir başka cihaz olduğu.
          [img width=41

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Efe abi saat 9 buçukta eski açık kapalı köşede son kedi yolu takılıyordu. :)
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Maalesef abi. En azından görünüş olarak aynısı olmak durumunda. Zaten kaybolan Professional modelinden alamıcam o çok pahalı. Benzeri olan alt modeli olacak.
Yoksa sıkıntı olur farkedilir başka cihaz olduğu.

anladım kardeşim napalım kısmet o zaman inşallah yeni alacağın sorunsuz çıkar

anladım kardeşim napalım kısmet o zaman inşallah yeni alacağın sorunsuz çıkar

İnşallah  :)
          [img width=41

Çevrimdışı Mercury

@Mercury  eline sağlık kardeşim içeri neden girmedin bu gün taraftarı içeri alıyorlardı.
Başkan izin vermiş

Rica ederim abi ne demek... Hiç haberim yoktu bu durumdan.hatta fırsatı kaçırmışım yazık oldu... @Necmi

Çevrimdışı ahmetx

hayırlı haftalar cümleten bu kediyoluna çıkmak için yapılan yola kaç kedi yolu kullanılıyor 3 mü acaba
evet
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Yeni açık tarafında çatıda file germe işlemi başlamış ben dün bakamadim foruma dün varmıydı ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı SDemirsoy

Yeni açık tarafında çatıda file germe işlemi başlamış ben dün bakamadim foruma dün varmıydı ?
yoktu hayırlı olsun :D

Çevrimdışı cursedofdragon

biz birşey göremiyoruz artık resim gelmiyor  :bawling:

Çevrimdışı idil

Hakikaten nerden görüyorsunuz bunları bizim bilmediğimiz gizli bir kamera mı var :D
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ahmetx

neden öyle ?

köşelerin sıra uzunlukları farklı olmasından korkuluklar eşit uzunlukta monte edilemez , mecburen bazısı geniş olacak.

File germe işleminin başlangıç fotosunu atmakta bana nasipmiş hayırlı olsun :halay:

Çevrimdışı Karabay

tahmin ettiğim gibi oldu , köşelerde farklı genişliklerde taraftar korkuluğu kullanılacak

https://scontent.cdninstagram.com/t51.2885-15/sh0.08/e35/12598964_575667349264488_1339591010_n.jpg

emin ol koltuklarda onlara nizami bir şekilde denk gelecektir. Gayet güzel

Stadın oradayım başka kamera yok rahat olun :) diğer fotoları Necmi abiye atacam o yüklesin haber sitesine 

Çevrimdışı İhsan

evet
Hepsinin ucuna 4. bir parça (merdiven) yapılacak. Montajı dışardan olacak.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Erdem Çözer

File germe işleminin başlangıç fotosunu atmakta bana nasipmiş hayırlı olsun :halay:

Allah'ım sana geliyorum.. dünkü harika maçtan sonra haftaya müthiş bir başlangıç  :ishock:

Çevrimdışı idil

Amacı nedir peki bu filelerin
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.