Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5739119 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı FARUK

Ayakta Korkuluk konumu ve saha görünümü

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@FARUK  yeni açık tarafına T kedi  yolu  bitmek  üzere mi??Yanlışmı  gördüm yoksa.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@FARUK yeniaçık köşeye  T kedi yolu bitiyor  mu  yanlışmı görüyorum  yoksa.

Çevrimdışı FARUK

@FARUK  yeni açık tarafına T kedi  yolu  bitmek  üzere mi??Yanlışmı  gördüm yoksa.
Yeni açık tarafındaki 2 si bitti abi şuan eski açık kapalı köşesi takılıyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci buna benzer bir goruntu olur mu ?
Yukselti olarak buna yakin olur muhtemelen ancak uzaklik olarak old trafford sahaya daha yakin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

@Yunus Emre Dökmeci buna benzer bir goruntu olur mu ?
Reklam panolarinin arkasından tribun yukseltisi gozukmeyecek bizde de buyuk ihtimalle

Koltuklari bir an once bitirip de gitseler keske.
Koltuk konusundan hic hevesim kalmadi.
Baskan Cezayi kesmis , Koltuk kitlemis Mir ofise

Firma Kizin akrabasi oldugunu kabul etmis

Baskan hic bir firsati kacirmiyor :biggrinking:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Yeni açık tarafındaki 2 si bitti abi şuan eski açık kapalı köşesi takılıyor
Sağol  @FARUK.  O zaman hafta  ortasına kadar bitecek T kedi yolları  demekki.

Çevrimdışı Anıl

Loca katına yapılması planlanan led reklam panolarında haber var mı, takılacak mı ? Takılacaksa vinç gerekmez mi :alala:

Keza aynı şekilde skorbordlar için de vinç gerekir diye düşünüyorum. Bence skorbord yapmaya gerek bile yok, loca katlarına led reklam panosu takıp Kapalı ve Numaralı tribünde tam orta kısımları karşılıklı olarak ayırıp skorbord olarak kullanabilirdik Old Trafford'da olduğu gibi. Bence çok da şık olurdu :)

Çevrimdışı cursedofdragon

Loca katına yapılması planlanan led reklam panolarında haber var mı, takılacak mı ? Takılacaksa vinç gerekmez mi :alala:

Keza aynı şekilde skorbordlar için de vinç gerekir diye düşünüyorum. Bence skorbord yapmaya gerek bile yok, loca katlarına led reklam panosu takıp Kapalı ve Numaralı tribünde tam orta kısımları karşılıklı olarak ayırıp skorbord olarak kullanabilirdik Old Trafford'da olduğu gibi. Bence çok da şık olurdu :)

o işi yaza bırakabilirler.Eğer yapılacaksa.

Çevrimdışı nuri seksigüzel

Dün stadın yanından arabayla geçiyordum yeni açık tribünün üst kısmında fileye benzer biseyler gördüm. Sanırım branda yapılırken guvenlik için kullanılacak.

Çevrimdışı Karakartalpasha

Zeminle ilgili aşağıdaki fotoğraf size bir fikir verebilir.
Bugün daha çok resim atmaya çalışacağım düne ait.. Hem iç kısımlardan hem de dış kısımlardan...

Çevrimdışı FARUK

@ZEKI  abiden foto teşekkür ederiz

Denizbank baya baya ortaya çıkmaya başlamış :)

Çevrimdışı Deniz

Baskan Cezayi kesmis , Koltuk kitlemis Mir ofise

Firma Kizin akrabasi oldugunu kabul etmis

Baskan hic bir firsati kacirmiyor :biggrinking:
Tum stadi bedavaya yapsa yapilan terbiyesizligi ve sonrasinda yapilan ciddiyetsiz ozur aciklamasini karşılamaz.

"Loca kakalamaya calisiyormusuz" ya kendilerine ,bir an once bitirip giderler insallah.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı denilanz

Denizbank baya baya ortaya çıkmaya başlamış :)
Hatta dehizbahk yazmaktan da vazgeçmişler sanırım.

Çevrimdışı Deniz

Su yazilar olmasa cok guzel olacak koltuklar ama yazılar buyuyu bozuyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kartal190321

merhabalar  epeydir takip ettiğim tüm mesajları okudugum resimlerle mabedimizin hergün yükselişine şahit oldugum drone çekimlerini zevkle izlediği arkadaşlıgın dayanışmanın oldugu bu güzel foruma bu güzel aileye katılma zamanımın geldiğini düşündüm. emegi geçen herkese sonsuz saygılar sevgiler.beşiktaş aşktır,vefadır,şereftir
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Efe

4 kedi yolu kaldi ama 1 tane daha olmali 5 kalmaliydi  1 tane yok ortada hala :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

4 kedi yolu kaldi ama 1 tane daha olmali 5 kalmaliydi  1 tane yok ortada hala :icool:

ya efe kedi yolu çıkartma artık yeter :D  :evillol:

Çevrimdışı Efe

ya efe kedi yolu çıkartma artık yeter :D  :evillol:
1 tane eksik ben dogrulari soyluyorum  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aoguzd

Eski açık kapalı köşesinde boş bırakılan kısımdaki kediyolu yok. Zeminde bekleyen kediyolu parçalarının buyukluklerine bakilirsa hepsi tribün bağlantısı için. 

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

merhabalar  epeydir takip ettiğim tüm mesajları okudugum resimlerle mabedimizin hergün yükselişine şahit oldugum drone çekimlerini zevkle izlediği arkadaşlıgın dayanışmanın oldugu bu güzel foruma bu güzel aileye katılma zamanımın geldiğini düşündüm. emegi geçen herkese sonsuz saygılar sevgiler.beşiktaş aşktır,vefadır,şereftir

:hosgeldin

Çevrimdışı Efe

Eski açık kapalı köşesinde boş bırakılan kısımdaki kediyolu yok. Zeminde bekleyen kediyolu parçalarının buyukluklerine bakilirsa hepsi tribün bağlantısı için. 
iste o olmadan digerlerini baglanti olarak kullanamazlar
Şampiyon Beşiktaş JK