Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5739038 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cagdas44

Üst halkının içine su toplayacak olan borular monte ediliyor. Kapalıdan başlamış. Çok uzun sürecek bir şey değil. Yanlız çatıyı gören malzeme getiriyor

Referans iş abi çorbada bizimde tuzumuz olsun diye diye getiriyorlar. Başkan para alıyor olabilir bunlardan  :D

Çevrimdışı trojan

Referans iş abi çorbada bizimde tuzumuz olsun diye diye getiriyorlar. Başkan para alıyor olabilir bunlardan  :D

İstanbul'da olsam gider bir küçük altın da ben takardım. 😃

Çevrimiçi murat

fatih doğan hem çalışan hem akraba olduğunu doğruladı.başkan ceza kesmiş firmaya.az öce asporda söyledi.

Çevrimdışı Efe

@Efe sen her stada gittiğinde güzel bir gelişme oluyordu biletini biz alalımda sen yine bi git şu membran başlasın artık seni bekliyorlar gibime geliyor :evillol:
kombine var bilete gerek yok hafta sonlari izin verilmiyor maalesef hafta ici hangi gun olursa olsun maca gelirim ama hafta sonu gelemiyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bitti semerler bitti, inan artik bittigine gelecek semerlerde kalmadi  :D :D
yerde var 15 tane hala :D
Şampiyon Beşiktaş JK

hem çalışan hem akraba olduğunu doğrulamışlar.başkan ceza kesmiş firmaya.kaynak fatih doğan aspor
:ishock: :ishock: :ishock:

Herkes haddini Bilecek !!

Ne demistik Besiktas Agir Tastir Altinda kalirsiniz ! :tabe: :tabe:
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2016, 12:32:33 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Efe

belki bitmiştir semer işi
dun calismadilar fotolarda yerde 15 civarinda duz semer goruluyor bitmedi yani
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

kombine var bilete gerek yok hafta sonlari izin verilmiyor maalesef hafta ici hangi gun olursa olsun maca gelirim ama hafta sonu gelemiyorum :)
O nasil bi is efe haftasonlari calision haftaici serbest :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

O nasil bi is efe haftasonlari calision haftaici serbest :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hafta sonuda alirimda izin is hafta sonu oluyor o yuzden almak istemiyorum  bana hafta ici hergun serbest istegim zaman izin alirim  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

fatih doğan hem çalışan hem akraba olduğunu doğruladı.başkan ceza kesmiş firmaya.az öce asporda söyledi.
dogrusuda bu olmasi gereken ekmek yedigin kapa ..........

Çevrimdışı Efe

onumuzdeki 1 hafta hava gayet iyi bu surede vinclerin sahadan cikmasi lazim artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

onumuzdeki 1 hafta hava gayet iyi bu surede vinclerin sahadan cikmasi lazim artik

mebranlar gelsin artık.

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı dropoon

hayırlı pazarlar, asporda bende izledim başkan kitlemiş koltuk adamlara acaba kaçta kaçını kitledi, sahanın yarısından fazlası tamamen zemin çalışmalarına ayrılmış harika görüntü moraller yükselebilir. bugün yine yoğun çalışma olur umarım.

Çevrimiçi murat

dogrusuda bu olmasi gereken ekmek yedigin kapa ..........
ama hala düzgün bir açıklama gerekiyor firmadan.önceki özürleri kabahatinden büyük.
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2016, 12:50:15 MURAT ]

Çevrimdışı Gürcan

Vodafone arena acilisina cin japonya hindistan ingiltere ve ispanyadan takimlarin katilacagi bir turnuva düzenleyip tahmini 50 m euro civari bir yayin geliri elde edebiliriz. Bunun yaninda baskanin dedigi gibi cindeki kampta onemli bir turnuva yapilabilir. Hem futbolcularin tanitimi hemde asya pazarindaki paranin kulube akisi cok buyuk olur vodafone zaten dunyaca unlu bir firma sponsorlarimiz bu islerde son derece profesyonel. Umarim boyle bir buyuk dusunce vardir.

Stadimizin acilisi tanitim ile futbolcu satisi haric 100 m euro gelir elde edilebilir.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Sezer94

Saha baya yukselmis tribunlere kadar bu gidisle tam bi ingiliz tipi stad olucak cimlerde baya yukseltecek sahayi
Her zaman her yerde en büyük kartal.

ne yapacakki başka :D
Baskanin Kafa zehir gibi yine

Fikret Ormana Para dedimmi 2 kere dusuneceksin :lol:

Saha baya yukselmis tribunlere kadar bu gidisle tam bi ingiliz tipi stad olucak cimlerde baya yukseltecek sahayi
Oyle olacakti zaten tribunde ilk sirada oturan kisinin ayak bastigi yer zeminin 40 cm altinda tam.ingiliz tipi

Avrupa daki bir cok staddaki gibi Tv den ilk bakildiginda Tribunun shadan 50-60 Cm yuksekte oldugu ve Beton goruntusu bizde olmayacak bu muhteşem bisey..

Almanya da bile Tribunler sahadan baya baya yuksek..

Çevrimdışı FARUK

ysariusta

• Ziyaretçi

Vodafone arena acilisina cin japonya hindistan ingiltere ve ispanyadan takimlarin katilacagi bir turnuva düzenleyip tahmini 50 m euro civari bir yayin geliri elde edebiliriz. Bunun yaninda baskanin dedigi gibi cindeki kampta onemli bir turnuva yapilabilir. Hem futbolcularin tanitimi hemde asya pazarindaki paranin kulube akisi cok buyuk olur vodafone zaten dunyaca unlu bir firma sponsorlarimiz bu islerde son derece profesyonel. Umarim boyle bir buyuk dusunce vardir.

Stadimizin acilisi tanitim ile futbolcu satisi haric 100 m euro gelir elde edilebilir.

Rakamları makul atalım  :olmaz 50 mio euro ney. Napıyoruz ŞL finali falan mı? Çin Japon takımı nedir? Senin açılış maçında en rağbet alacağın kesim kendi taraftarındır. Başka bir yer değil. Barça Real getirsen gene olmaz. Bizim için önemlidir. Değerlidir ama hepsi bu.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çinden : Ersan
Japonyada : İlhan
İspanyadan : Arda
İngiltereden : Ozi ve Frei
Almanyadan : Gomez
Destekleri ile güzel turnava olur gelir dehşet olur...! Asyada 2 milyar insan dan fazla insan var  :kop: here zapping yaparsan dehset olur...!