Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5739772 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı mülkübey

@karakartalpasha aydınlatıcı teknik bilgi için teşekkürler. Devamını da bekleriz. Emeğine sağlık .
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Alparslan

Bugün hava soğuk ama güneşli. Rüzgar fazla yok. Tam çalışma ve maç havası.

Çevrimdışı Kemal

@Karakartalpasha  düz semerler ve kedi yolları ne alemde , kaç tane kaldı ? Membranlar hakkında bilgi var mı ne zaman gelecek günde ne kadar takilabilinecek ? Birde drenaj için daha çok önceden yapıldı diye bir resim var o dip Drenajı değil miydi ? Saha yüzeyi için ayrı bir drenaj ve ısıtma yapılmayacak mi ?

Çevrimdışı Alparslan

Paletli kapalı eski açık köşede. Kafası havada gördüm. Denizden beşiktaşa geçiyordum.

Çevrimdışı Efe

Paletli kapalı eski açık köşede. Kafası havada gördüm. Denizden beşiktaşa geçiyordum.
calismalar baslamis o zaman iyi hafta ici su isleri bitirip gitsinler artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Karabay

Günaydın arena.
Bol fotoğraflı ve bol gollü bir gün diliyorum.

Çevrimdışı cagdas44

@Karakartalpasha  düz semerler ve kedi yolları ne alemde , kaç tane kaldı ? Membranlar hakkında bilgi var mı ne zaman gelecek günde ne kadar takilabilinecek ? Birde drenaj için daha çok önceden yapıldı diye bir resim var o dip Drenajı değil miydi ? Saha yüzeyi için ayrı bir drenaj ve ısıtma yapılmayacak mi ?

Stat tabanı deniz seviyesi altında olduğu için yapılan zemin drenajını asıl drenaj olarak görenler oldu ama bir drenaj çalışması daha yapılacak çim için.

Çevrimdışı ALI RIZA

Resimler Eklerken Lütfen Eklenti Olarak Yükleyiniz...! Aksi Takdirde Resimler Silinecektir...! Eklenti Nasıl Eklenir Aşağıdaki Linkte Mevcuttur...!

http://besiktasarena.com/oneri-istek-ve-forum-kullanimi-hakkinda/test-alani-(foto-video-yukleme)/

ysariusta

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

Üst halkının içine su toplayacak olan borular monte ediliyor. Kapalıdan başlamış. Çok uzun sürecek bir şey değil. Yanlız çatıyı gören malzeme getiriyor

Çevrimdışı cadavra

Böyle mi Ali Rıza
Fotogtaflar tazemi ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ALI RIZA

Böyle mi Ali Rıza
Aynen Öyle Yunus Abi Diğer şekilde Telefonda girince sıkıntı oluyor büyümüyor göremiyoruz...! Eklentisiz Resimleri sileceğim Artık...!

ysariusta

• Ziyaretçi

Fotogtaflar tazemi ?

Taze taze

Çevrimdışı bhdr

Çatıda kedi yollarının bitmesinden sonraki aşama maksimum kaç gün olacak tam olarak belli mi acaba? Çünkü sanırım zemin ve koltuk montajıyla alakalı tarih sıkıntımız yok.

ysariusta

• Ziyaretçi

Bu arada taş işini epey hale yola koymuşlar bu hafta ilerlemeyi ben beğendim

Çevrimdışı ZEKI

@cadavra evet @Yunus az once stadin ordan cekti, Yunus gazi bufee oturuluyormu yoksa iptal mi?

Çevrimiçi Rasim

Tesekkurler abi :claps: :claps: :claps:

Kartal yuvasi toplamda kac metre kareydi ya unuttum ben onu

2000 metre kare tamamimi yoksa 1 bolumu mu ben toplam 5000 metre kare diye hatırlıyorum :alala: :alala:
naptin sen yaw 5000m² hemen hemen futbol sahasi kadar :o_o: :o_o: :o_o:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Efe

kedi yolu takliyor ama semer takan vincler ortada yoklar yine :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

naptin sen yaw 5000m² hemen hemen futbol sahasi kadar :o_o: :o_o: :o_o:
Valla bilmiyorum abi benim aklimda oyle kalmis :alala:

Turkiyenin en buyuk Kartal yuvasi magazasi olacak onu biliyorum.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Karabay

belki bitmiştir semer işi

Çevrimdışı ZEKI

bitti semerler bitti, inan artik bittigine gelecek semerlerde kalmadi  :D :D

Çevrimdışı cadavra

Yeni acik numarali tarafindaki T yoluna bi aparat takarlar herhalde ordan nasıl gecicekler kedi yoluna yani hala eksik parça var.

Çevrimdışı Burak Akay

@Efe sen her stada gittiğinde güzel bir gelişme oluyordu biletini biz alalımda sen yine bi git şu membran başlasın artık seni bekliyorlar gibime geliyor :evillol:
İyi Günde Kötü Günde