Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5740725 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Altuğ

@efe bu durum şu anda stadyumun geleceği kadar önemli. Hayat sadece stadyumdaki kiriş ve koltuk değil ruh ve o ruha can veren Beşiktaş ise Denetçi ve yetkili olarak bu konuyla alakalı sağlam bir haber yapmak Beşiktaş arena ya yakışandır bence.

Haber portalımıza bugün bakmadınız sanırım.

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

@Efe Mutlu yıllar, Doğum Günün Kutlu Olsun.

Mir Ofis'le ilgili de akşam 22:00 da operasyon yapılacak mı?

Çevrimiçi Necmi

Arkadaşlar elbette eleştireceğiz Güvenip işimizi teslim ettiğimiz
insanların ihanetine uğrarsak bunun tepkisinide en sert şekilde göstermeliyiz.
Ama bunu Beşiktaşlılık duruşu içinde hakaret etmeden seviyemizi koruyarak
yapalım yakışıksız eleştiri olmaz. Kendi kızımızda hata yapar elbette kızarız
eleştiririz eleştirenleride hoş görüyle karşılarız ama hakaret edilmesi çok çirkin
imalarda bulunulması hoşunuza gidermi kendinize yapılmasını istemediğiniz hiç
bir şeyi başkalarınada yapmayın. Belki bu kadar tepki olmasa yaptığının yanlışlığının farkına bile varmazdı.
bu tepkiler eminim çok acı şekilde farketmesini sağlamıştır. Bunları söylenmemişmi sayalım yok hayır
görmezdenmi gelelim bunada hayır ama tepkilerimizde dengeli olalım.

Çevrimiçi Necmi

Merhaba gençler. Konudan bağımsız ama affınıza sığınarak bir sorum olacak.

Ben hafta içi kuzey üst a'dan biletimi aldım gaziantep maçı için. Tek gidicektim fakat şimdi bir kişi ile beraber gitme durumu var. Gel gör ki kuzey üst a bitmiş. b var. b'den alsak a'da takılabilir mi acaba? Kapıları girişleri falan ayrı mıydı? Daha önce başakşehir'e girmişliğim var ama hatırlayamıyoruım. Maksat beraber maç izlemek.
aynı tribünden aldıysanız içerde buluşursunuz en kötü

Çevrimdışı Efe

@Efe Mutlu yıllar, Doğum Günün Kutlu Olsun.

Mir Ofis'le ilgili de akşam 22:00 da operasyon yapılacak mı?
teşekkur ederim artik konuyu bizim kapamamizda yarar var bundan sonrasi yönetimde taraftar gerekli tepkiyi verdi şimdi biraz sakin olunmali azimizdan cikan laflar hakli oldugumuz yerde haksiz duruma dusurecek biraz daha devam edilirse yönetimin atacagi adimi beklemek lazim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kadir137

Hiç anlamadığım şey şu. Sözlüklerde en çok konuşulan konu bu oluyor. Twitterda tt listesine giriyor. Facebookta sayfaya hücüm ediliyor yalandan da olaa özür mesajı yayınlatılıyor. Şahsın hesaplarının kapatılmasına neden olunuyor. Ama bizim  cephemizden bir tane bile açıklama yapılmıyor. Yönetimi çok severim orası ayrı. Ama bu tepkisizlik niye?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Ensar

Hiç anlamadığım şey şu. Sözlüklerde en çok konuşulan konu bu oluyor. Twitterda tt listesine giriyor. Facebookta sayfaya hücüm ediliyor yalandan da olaa özür mesajı yayınlatılıyor. Şahsın hesaplarının kapatılmasına neden olunuyor. Ama bizim  cephemizden bir tane bile açıklama yapılmıyor. Yönetimi çok severim orası ayrı. Ama bu tepkisizlik niye?

güzel kardeşim kulüp bu işi uzatsın insanlar konuşsun ve Beşiktaş düşmanlarına malzeme mi verelim , stad bitiyor takım şampiyonluğa gidiyor yönetim bu konu için açıklamalar yapıp spekülasyonlara malzeme mi versin , kızın işine son verildi bi daha stada giremez , mir ofise de gerekli tepki gösterildi onlar ve diğer firmalar ayağını denk alır bundan sonra , önümüze bakalım artık
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Necmi

zemin bittiğinde deniz seviyesinin ne kadar altında olacak?
stadyum -5,15 kotunda başladı tam olarak bilmiyorum projeden hesaplamak lazım ama
tahminen -2,40 kotunda falan olması lazım sahanın

Çevrimiçi Necmi

olay patladıktan yarım saat sonra Rıdvan akar açıklama yaptı yeterli değilmi?
kulüp resmi hesabından açıklama yapılacak değil herhalde yada başkan çıkıp konuşacak değil
işi bu şekilde bir boyuta taşımak sonrasında telafi edilemeyecek sonuçlar doğurur.

Çevrimdışı gokhanwww

Arkadaslar merhaba fanatik Beşiktaşlı babamla beraber kombinemizi kapalı alttan almış bulunuyoruz. ..üstteki demir olayı ve cok üstler kaldığından kapalı alt alduk umarım güzel olur

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TURKahvesi

olay patladıktan yarım saat sonra Rıdvan akar açıklama yaptı yeterli değilmi?
kulüp resmi hesabından açıklama yapılacak değil herhalde yada başkan çıkıp konuşacak değil
işi bu şekilde bir boyuta taşımak sonrasında telafi edilemeyecek sonuçlar doğurur.
Vegas tabiri ile sanal ortamda olan mevzu sanal ortamda kalır :) (dediğin gibi başkan veya kulüpten resmi olarak açıklama yapılacak bir durum yok)
biz Beşiktaşlılar olarak gerekeni fazlasıyla yaptık olayı hallettik
o kız bir daha Beşiktaş dediğinde veya duyduğunda 2 kere düşünür artık bundan sonra.
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 15:36:42 Özgür ]

Çevrimiçi Necmi

Arkadaslar merhaba fanatik Beşiktaşlı babamla beraber kombinemizi kapalı alttan almış bulunuyoruz. ..üstteki demir olayı ve cok üstler kaldığından kapalı alt alduk umarım güzel olur

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

altlarda çok az yer kaldı belki bir kaç yüz koltuk
çoğu blok satışa kapandı iyi bulmuşsun

Çevrimdışı ZEKI

senin gıyabında herkesi biraz sakin olmaya çağırıyorum işin çılkı çıkmaya başlıyo yavaş yavaş ..tepkimizinde bi ölçüsü olsun
@Oktay sende is yapıyorsun o zaman is yaptigin birisi senin yuzune beter ol oktay desin tepki veriyormusun vermiyormusun görelim
Mir office neden kendi sitesinde bir ozur msg i yayinlamiyor. İntro olarak sayfaya koyabilir, bunu bile yapmiyorlar ve bizimle resmen dalga geciyorlar. Dahada vahim olani, klubumuz de buna bir tepki vermiyor. Resmi siteden bir aciklama yapmiyor. Kardesim fesmi siteden deki mir ofis yetkilileri ile gorusulmustur gerekli islemler yapılacaktir veya ozur leri kabul edilmis bizim icin olay kapanmistir de.
Benim kızdıgım nokta bu

Çevrimdışı ZEKI

arkadaslat stada dönelim artik tepkiler yeterli bundan sonrasi yonetimin isi artik biz gerekli tepkileri ilettik tekrardan stad insaat basligi altinda paylasimlar devam etsin konu disi olmasin artik
konu disimi esas konu bu, stadin esas konusu herseyi kapatalim ortelim boyle mi sonuc alinacak.. :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Efe

konu disimi esas konu bu, stadin esas konusu herseyi kapatalim ortelim boyle mi sonuc alinacak.. :akuma: :akuma: :akuma:
abi yeter bence daha ne sonucu bekliyorsunuz bundan sonrasi yonetimin buraya mesaj atmakla duzelecekse atsinlar bence yeterli artik herseyin bi sınıri var  :)
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 15:50:36 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

abi yeter bence daha ne sonucu bekliyorsunuz bundan sonrasi yonetimin buraya mesaj atmakla duzelecekse atsinlar bence yeterli artik herseyin bi sınıri var  :)
bence yeterli degil valla ben burdan yazarim sende silersin o zaman

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2016, 15:53:43
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Membranlar gelmiyor diye havada kötüyken ara vermiş olabilir çalışmalar.mir koltuk takıyor mu acaba...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

bence yeterli degil valla ben burdan yazarim sende silersin o zaman
ben silmem yikarım çitılerim   :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Membranlar gelmiyor diye havada kötüyken ara vermiş olabilir çalışmalar.mir koltuk takıyor mu acaba...
yok ya çaticilar yatista vardir biseyler surda 3 gunluk is kaldi onuda 1 hafta geciktirmeseler artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TURKahvesi

@ZEKI abi bilmediğim için soruyorum şimdi locaların hepsi satılmış durumda değil mi?
peki bu localar arasında mir şirketinden alan varmı?
eğer var ise yaptırım olarak karşılık verilebilir (yani mir şirketinin localarını iptal edebilir Beşiktaş yönetimi)
sonuçta bu harikulade stadımızda onlarca yüzlerce locaya sahip olmak için kuyrukta bekleyen Beşiktaşlı sosyeteler vardır muhakkak
hele hele bu saatten sonra stadımızın önceki zamanlara göre ayyuka çıkmış görüntüsüne rağmen.

Çevrimdışı cadavra

Vincler yatio biz bi sidikli kizin pesinde kaldik 12 saatir bunu konusuoz birazda staddan bahsedelim cati durdu nie durdu yahu 2 gundur

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı türkmen

Selamın aleyküm.  1aya yakındır yoktum Allah kabul ederse umredeydim. Elbey yazılanları okuyacağım ama bir aylık özet geçecek arkadaşımız varsa çok iyi olur ilk işim buraya bakmak oldu diyebilirim. Membran başlamamış ne zaman başlayacak neden gecikti? Son olarak rulo çimde mi karar kılndı? Tribünlere reklam ismi olmayacaktı ama olmuş, üzüldüm. Hayırlısı olsun en kısa sürede açacağız inşaallah stadımızı. Sizin tahmininzle ne zaman açılır? Arkdaşım haber vermişti 19.03 açılacak diye doğru mu? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Çevrimdışı BlackEagle26

Tribünün çok aydınlık olmasıda iyi değil Antalya'nın saha ışıklandırmaları geride olduğu için tribunler fazla aydınlık

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

dünkü su gerizekalinin konusu ne oldu birisi özet gecebilirmi 2dk merak ettim. gelisme felan varmi?  :ebebe:

Çevrimdışı BlackEagle26

dünkü su gerizekalinin konusu ne oldu birisi özet gecebilirmi 2dk merak ettim. gelisme felan varmi?  :ebebe:

Mir stajyeri kovduk özür dileriz diye açiklama yapti  :evillol: :evillol: