Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5745297 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Serjo

ne yaptırımında bulunacak? iki gün koltuk takılmadınmı alayımıza kal geliyor bide bir ay koltuk montajımı beklicez.. tepki verildi karşı taraf olayın ciddiyetini kavradı özürler dilendi daha neyin peşindeyiz onu anlamadım..affetmekte bi erdemliktir bidaha tekerrür ettirmemesinin sözünü alırsın olay kapanır gider

ergen gibi yorum yapan bir kız için stad'ın en az 1 sezon daha gecikmesinin kimseye faydası yok.
özürler dilenir, ceza kesilir.. tam gaz koltuk montajına devam edilir
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Efe

belki beşiktaş tarafında rüzgar yada fırtına vardır ondan olabilir mi ? @Efe
bu normal bi durma degil bence ya is guvenligi durdu yada yine parayla ilgili problemler var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canergiray77

Garip konuşmalar var bu 2linin arasında.

https://twitter.com/search?q=%40abay3480%20mrycnr&src=typd
yanlız bu adam kıza yürümüyor koşuyor adeta ne hikmetse anlamadım gitti bu sandığımızdan fazlada uzar gibime geliyor kızın tweetler görünmüyor hesabı gizli takip isteği attım @Yusuf Tekeli
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı İhsan

Kedi yolları askıları kaynatıldığından biraz zaman alıyor. Paletli bugün çalışmıyor.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı high speed dirt

ne yaptırımında bulunacak? iki gün koltuk takılmadınmı alayımıza kal geliyor bide bir ay koltuk montajımı beklicez.. tepki verildi karşı taraf olayın ciddiyetini kavradı özürler dilendi daha neyin peşindeyiz onu anlamadım..affetmekte bi erdemliktir bidaha tekerrür ettirmemesinin sözünü alırsın olay kapanır gider

İki gün koltuk takılmaz diye şerefimizden onurumuzdan ödün mü verelim? SİS de Beşiktaş JK'ya yalan beyanda bulunsun, Beşiktaş hakkında çirkin ve hain ifadelerde bulunsun, ona da "iki gün çim çalışması olmayınca kal geliyor" mu diyeceksin? Kedi yollarını getiren firma da Beşiktaş hakkında çirkin ve hain ifadeler bulunsun o zaman da çıkıp " kedi yolları takılmazsa bir sezon sarkar" mı diyeceksin? Bu mudur kardeşim senin itibarın haysiyetin?
Koltuk takılmasına kaç hafta önce başladı, benim tahminim 4 hafta yok, bugün fesh edersin yarın yeni firmayla başlarsın zaten 19.03'e 1,5 ay var, 19.03'e yetişmeyecek zaten Nisan deniyor, Nisan ayına kadar da 2 ay var, 2 ayda adam gibi yediği kaba tükürmeyen Beşiktaş'ın şahsiyetine zarar vermeyen bir koltuk firması bulursun taktırırsın, bu kadar da rezil olmaz, o kadar stat gördüm bu kadar rezil bir pixel tasarımı görmedim. Sırf Vodafone Arena'nın hatrına susuyorum şu pixel rezilliğini söylemiyorum.

Çevrimdışı İhsan

bu normal bi durma degil bence ya is guvenligi durdu yada yine parayla ilgili problemler var

Hava cok rüzgarlı
Başkanın arabasını stadta
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Oo güzel haber o Zaman. Kocaman harflerle amsterdamdakine benzer BEŞİKTAŞ yazısı bekliyorum :D
öntarafa gazi bufenin oraya yazilabilir ama boyarlar onu korumak zor olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Hava cok rüzgarlı
Başkanın arabasını stadta
abi sen ogrenirsin neden durdugunu :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı f_madida

Bitti mi yani, bu mudur? Beşiktaş JK bu firmaya hiçbir yaptırımda bulunmayacak mı? Beşiktaş JK hakkında "çirkin ve haince paylaşımlar yapmak" olarak nitelendirdikleri stajyer dedikleri kız kendi şirket sahiplerinden birinin kızı çıktı, alenen Beşiktaş JK 'ya yalan beyanda bulunuldu ve biz bunlara hala iş vermeye devam mı edeceğiz? Sn. Fikret Orman her defasında "Beşiktaş menfaatleri" der durur, Beşiktaş ile dalga geçen, Beşiktaş JK'yi kandıran bu firmadan başka koltuk yapan firma yok mu? Beşiktaş JK, ekmek verdiği kaba tüküren bu firmaya muhtaç mı? Beşiktaş JK menfaatleri yediği kaba tüküren bu firmaya bir yaptırım yapmamayı mı gerektiriyor?

o koltuklardan bu stada hayir gelmez..ben acikcasi o koltuklara her baktigimda bu laflari gorecegim, firma ne derse desin ki firma da sadece gunu kurtarmaya bakiyor orasi acik.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı idil

öntarafa gazi bufenin oraya yazilabilir ama boyarlar onu korumak zor olur

Kimse Dolmabahçe'nin ortasında Beşiktaş değerine zarar vermeye cüret edemez :) Kartal heykeli vb de olsa yapamazlar bişey
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı İhsan

Yagmur suyu tahliye yollarinda calisma var
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

Kimse Dolmabahçe'nin ortasında Beşiktaş değerine zarar vermeye cüret edemez :) Kartal heykeli vb de olsa yapamazlar bişey
koruma dikmek lazim tabi bide anitlar kurulundan izin almak gerekir herseye karisiyorlar onada karisirlR
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yagmur suyu tahliye yollarinda calisma var

strand jack standlarindan kalan son bolumlerde sokuluyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Ya arkadaş stadin en önemli aşamasi olan yerde insaat 2 gündür duruyor :( simdiye semerler bitmişti.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

yagmur tahliye oluklarinin alyina bide boru dosuyorlar tum suyu onlar alip alta gonderecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

koruma dikmek lazim tabi bide anitlar kurulundan izin almak gerekir herseye karisiyorlar onada karisirlR

Belediye yapsın işte. Turistik açıdan da harika olur, stadın önünden geçen fotograf çektirir
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar mesajları yazarken abartılardan kaçının olay amacından şaşmasın.

Burada tepki gösterdiğimiz durum staddan ekmek yiyip stada beddua eden,ekmek yediği ele tüküren bir kişi ve bu kişi ile ilgili tatmin edici ,ciddi açıklamalar yapamayan firma.

Burda kızın fanatik olarak attığı tweetleri ,yazıları paylaşmanın bir manası yok.Staddan çıktıktan sonra istediği takımın formasını giyer istediği takımın da fanatikliğini yapar.Çalışanların hiçbiri Beşiktaşlı olmak zorunda değil ama Beşiktaşa saygı göstermek zorunda,hele ki ekmek yediği Mabede.

Mesajları yazarken bunlara dikkat edelim.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TURKahvesi

http://twitter.com/tribundergi/status/691947652179718145

güzelliğine,asaletine kurban olayım Karakartalım benim
her zaman her yerde en büyük Beşiktaş
son olarak Karakartal simgesini ortaya çıkaran büyük Beşiktaşlı merhum Mehmet Galin'i saygı ve sevgiyle anıyorum.

Beşiktaş’ın simgesi olan kara kartalın çıkış noktası ise bir taraftarın tezahüratı. 1940-41 sezonuna gençleştirilmiş ve yenilenmiş kadrosuyla giren Beşiktaş, haftalar ilerledikçe puan farkını açıyor ve ligdeki liderliğini sürdürüyor. Bitime 5 hafta kala Süleymaniye ile 19 Ocak 1941 Pazar günü Şeref Stadı’ndaki maçta Beşiktaş, yine güzel bir oyun ortaya koyuyor. Maçın ikinci yarısının ortalarında Beşiktaş takımı, önde olmasına rağmen rakip kaleye bitmek tükenmek bilmeyen hücumlar gerçekleştirdiği sırada siyah beyazlıların akın yönü olan Şeref Stadı’nın Atatürk panosu bulunan tarafındaki tribününden bir taraftar, “Haydi Kara Kartallar. Hücum edin Kara Kartallar” diye bağırıyor. Şeref Stadı’nı dolduran binlerce taraftar ve maçı takip eden gazetecileri bir anda etkileyen balıkçı Mehmet Galin’in bu tezahüratı, o maçtan sonra Beşiktaş’a sembol oldu. 6-0’lık galibiyetin ardından Beşiktaş’ın sembolü “Kara Kartallar” oldu.

o koltuklardan bu stada hayir gelmez..ben acikcasi o koltuklara her baktigimda bu laflari gorecegim, firma ne derse desin ki firma da sadece gunu kurtarmaya bakiyor orasi acik.

Dostum bunların özürleri de yalan. Özür nedir? Hata bizim, suçlu biziz, yanlış bir iş yaptık deyip suçu kabul edip karşı taraftan özür dilemektir. Burada firma suçunu bile kabul etmiyor, suçu; olmayan hayali bir "stajyer" e atıyor, halbuki özürün tanımı bu değil. Çıkıp adam gibi; bu kişi bizim şirket sahiplerimizden birisinin kızıdır, kendisi büyük bir yanlış yapmıştır, bu yanlıştan dolayı özür dileriz, tarzı adam gibi bir özür dilese bir derece, ama firmanın dilediği özür değil, Beşiktaş'a karşı resmen ikinci bir hakarettir ve Beşiktaş JK şu an için bu ikinci hakarete hiçbir şey yapmış değil, bizim taraftarımızda resmen bu yalandan özüre boyun büküyor. Olacak iş değil!

Çevrimdışı Oktay

Dostum bunların özürleri de yalan. Özür nedir? Hata bizim, suçlu biziz, yanlış bir iş yaptık deyip suçu kabul edip karşı taraftan özür dilemektir. Burada firma suçunu bile kabul etmiyor, suçu; olmayan hayali bir "stajyer" e atıyor, halbuki özürün tanımı bu değil. Çıkıp adam gibi; bu kişi bizim şirket sahiplerimizden birisinin kızıdır, kendisi büyük bir yanlış yapmıştır, bu yanlıştan dolayı özür dileriz, tarzı adam gibi bir özür dilese bir derece, ama firmanın dilediği özür değil, Beşiktaş'a karşı resmen ikinci bir hakarettir ve Beşiktaş JK şu an için bu ikinci hakarete hiçbir şey yapmış değil, bizim taraftarımızda resmen bu yalandan özüre boyun büküyor. Olacak iş değil!
senin gıyabında herkesi biraz sakin olmaya çağırıyorum işin çılkı çıkmaya başlıyo yavaş yavaş ..tepkimizinde bi ölçüsü olsun

Herkesi Beşiktaş'ın değerlerine sahip çıkmaya çağırıyorum. Stat geç açılır, sopası ile Beşiktaş JK yönetimi ve Beşiktaş JK'nin büyük taraftarına ayar çekilemez. O firma adam gibi özür dileyecek, dilediği özür de YALAN! Suçu sahiplenmiyor, suçu başkasına atıyor, gerçekleri söylemiyor, Beşiktaş JK kulübü ve büyük taraftarı yalandan bir özürle kandırılmaya çalışılıyor. Beşiktaş JK yönetimi buna asla sessiz kalmamalı, 3 krşluk firma 113 yıllık Türkiye'nin en büyük kulübüne ayar çekemez!

Çevrimdışı Efe

Belediye yapsın işte. Turistik açıdan da harika olur, stadın önünden geçen fotograf çektirir
inşallah yaparlar bakalim nasil bi duzenleme olacak guzel tas kullanilsin
Şampiyon Beşiktaş JK