Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5745633 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı onurturan

medyada bu işi bakın nasıl aleyhimize çeviriyor. (Küfür Yasak)₆ gazetesinin başlığı Beşiktaş çalışanını fenerbahçeli diye kovdu olmuş . bakın nasıl çarpıtıyorlar olayları bence (Küfür Yasak)₆ yada mesajlar atılmalı ben attım ama yayınlarlarmı bilmem
Hic merak etmeyin tarih her seyi not aliyor bu ulkede her gun en az bir yalan haber okumazsak zaten artik bünye rahatsiz oluyor..
Herkes pasa pasa özürünü tekzipini yayinlayacak :deal: burasi kinsenin babasının ciftligi degil..
Aslinda yetkin olacak bunlara oyle bir ceza vereceksin ki bir daha besmele cekmeden Beşiktaş'ın adini agizlarina alamasnlar korkudan..

Çevrimdışı Erhan

@misspiggyfato instagram hesabından alıntıdır.

Vinçler yerde çatı çalışması yok.Beşiktaş tarafta olanlar rüzgar mı var acaba stad mevkinde

Çevrimdışı Efe

Vinçler yerde çatı çalışması yok.Beşiktaş tarafta olanlar rüzgar mı var acaba stad mevkinde
bundan cok daha kotu hava sartlarinda calisildi 2 gundur yatiyorlar  :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Benim anlamadigim koltuk calismasida durmus gibi ya hayirdir ya :S :S

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

bundan cok daha kotu hava sartlarinda calisildi 2 gundur yatiyorlar  :bandit:

sıkıntı mı var acaba efe  :alala:

Çevrimdışı ahmett.67

Rüzgar kuzeden 26 km/s, zaman zaman fıtına, 5 derece sıcaklık var,hissedilen 1 derece, yağış yok , kapalı

Çevrimdışı cisse557

Westhamla ilgili stat açma fikri dolanıyor. Umarım dogrudur. Premier ligi takımının stat açılışını biz yapacağız. Ingilizler tarafından hep anılacağız. Marka değerimizi artırır.

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

Yedigi kaba pislemek

Kişinin, faydalandığı, yarar sağladığı bir yere/kişiye kötülük yapması anlamına gelen deyim.

Hepimiz para kazanmak icin calisiyoruz. Hayatimizda yapmak istediklerimizden fedakarlik yapiyoruz ve bunun icin belli bedeller oduyoruz.

Santiyede kimsenin hangi takimli olduguna karisilmiyor ki gayet dogal. Ama calisanlarinda buranin ozelliginden oturu bazi seylere dikkat etmesi gerekiyor.

Ornek vermek gerekirse fenerbahce dereagzi tesislerindeki hali sahalarda mac yapma durumundaysaniz ozellikle gs ve bizim formalarla mac yapmak isteyenlere kibarca baska bisey giymeleri ,olmamasi durumunda da formayi ters giymeleri rica ediliyor. Ki burda parasini vererek mac yapiyorsunuz.

Para kazandigin , pr in allahini yaptığın bir yerde sirket veliahti olarak dikkat ediceksin.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ByEmre59

#Beşiktaş    #VodafoneArena    #EnİyisiOlacakSabret    #YükselBeşiktaş    #GURURLAN    #BeşiktaşArena    #FormanlaGururlan    #Vodafone    #Beko    #Kalde    #CocaCola    #SporToto    #DenizBank

Twitter Hesabım

Çevrimdışı SLYKRT

Yazıp yorum yapmayayım dedim ama bazı arkadaşlar yok forum ergence içerik paylaşıyor, özel hayata saygısızlık ,yok efendim neymiş ufacık polemik çok büyümüş.Bakın kardeşim bu stadı biz yıllardır bekliyoruz.Gözümüz koparcasına tek tek semer sayıyoruz.Bizim yaşamımızda önce ailemiz sonra Beşiktaş gelir.Senin evini boyamaya gelen boyacı yan odayı boyarken şunlarda beter olsun bir bitmedi boya dese ve bunu duysan tepkin ne olur.Bunuda geçtim üst yetkilinin kızı yaptığı işe saygı duymaksızın yok kafa atmalar beddua etmeler, trilyonlar kazandığı ekmek teknesine ihanet etmeler.Bu ülke insanı böyle küçük şeyleri umursamadığı için şimdi bu durumdalar.Git bu davranışları almanyada yap bakayım neler oluyor.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı sherlock

Kızı falan değildir yahu...İnsan kızına hain der mi?

mir ;

ÖZÜR DİLERİZ
Şirketimizle kurumsal bağı bulunmayan stajyerimizin sosyal medya hesabında yapmış olduğu çirkin paylaşımdan dolayı son derece üzgünüz. Şirketimizle olan stajyerlik sözleşmesi akşam 22:00 itibariyle fesih edilmiştir. Türkiye'nin en büyük ve güzide kulübü Beşiktaş JK'dan ve saygıdeğer taraftarından özür dileriz.
Saygılarımızla

'' hain '' dememişler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

mir ;

ÖZÜR DİLERİZ
Şirketimizle kurumsal bağı bulunmayan stajyerimizin sosyal medya hesabında yapmış olduğu çirkin paylaşımdan dolayı son derece üzgünüz. Şirketimizle olan stajyerlik sözleşmesi akşam 22:00 itibariyle fesih edilmiştir. Türkiye'nin en büyük ve güzide kulübü Beşiktaş JK'dan ve saygıdeğer taraftarından özür dileriz.
Saygılarımızla

'' hain '' dememişler
Yaziyi yeniden düzenlemişler, Kizi oldugu ortaya çıkınca

Ilk ifade de HAINCE yazıyordu :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Benim anlamadigim koltuk calismasida durmus gibi ya hayirdir ya :S :S

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eski Açık üstte koltuk çalışması devam ediyor gibi. Gece son fotolarda sadece bir blokta koltuk vardı şimdiki fotoda diğer iki blokta da koltuk var özellikle beyaz koltuklar açıkça belli oluyor. Vinçler herhalde rüzgar varsa o yüzden çalışmıyorlar. Sol tarafta çatıda bir işçi grubu var ama ne yapıyorlar bilmiyoruz  :alala:

Çevrimdışı black kartal

Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı Burak Akay

işte ilk paylaştıkları evet yunus emre'nin dediği gibi sonradan düzenlemişler kızı olduğu ortaya çıkınca
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı canergiray77

işte ilk paylaştıkları evet yunus emre'nin dediği gibi sonradan düzenlemişler kızı olduğu ortaya çıkınca
bunlar bizle kafamı buluyor başta haince deyip stajyer diyorlar haince yazısını silip "stajyerlik" olan kısım kalıyor  :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: @Burak Akay
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Efe

sıkıntı mı var acaba efe  :alala:
olabilir 2 gun çalismamalari hicte havaya bagli gelmedi bana bi cikamadi su vincler iceriden :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Altuğ

Bende görüntüyü telefonla fotoğraflamıştım allah kimseye kendi kızına/akranına hain ve çirkin dedirtmesin.

Kurumsal bağı bulunmayan stajer  :claps:

Çevrimdışı canergiray77

Bende görüntüyü telefonla fotoğraflamıştım allah kimseye kendi kızına/akranına hain ve çirkin dedirtmesin.

Kurumsal bağı bulunmayan stajer  :claps:
bir şirket ancak kendini böyle nasıl rezil ettiği ortada ( reklammı oldu kötü mü oldu onlar için bilmiyorum ) @Altuğ
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Necmi

mir ;

ÖZÜR DİLERİZ
Saygılarımızla

'' hain '' dememişler
kızı olduğu ortaya çıkarılınca değiştirmişler @sherlock

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Ya birde kalkmış ne çok uzattınız diyenler var şaka gibi. Adamlar hem sana hakaret etsin hem seni aptal yerine koysun hem medyada fenerli diye kovdu haberleri çıksın ama biz susalım öylemi. Bu kadar sinik olursan böyle olur işte biz kabul etmiyoruz.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı TayfurU

Miray Çınar @mrycnr
Şantiyedekilerden biri bana 'kartaliçe' dedi .. Bana dedi bana bana 😂

Miray Çınar @mrycnr
İşler güçler (at @VodafoneArena in İstanbul) https://t.co/K85VQlt0Sr

Miray Çınar @mrycnr
Ankara 'da kar yağdı diyollaaaa .. Tam zamanında kaçmışım

Miray Çınar @mrycnr
1 saatte Ankara 'dan çıkamamak nedir ya !? İstanbul musun olm sen bi kendine gel 😡

Miray Çınar @mrycnr
İstediğiniz hakemi mi vermediler canısı ? @besiktas 😃

Miray Çınar @mrycnr
Şenol Güneş için şiir vakti .. Yapıştırrrr

Bunlar Tweettunnel'in Önbelleği.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:IcfL54lL7gwJ:tweettunnel.com/mrycnr+&cd=8&hl=tr&ct=clnk&gl=tr

:evillol:

Çevrimdışı erenoz

Mir Ofis facebook sayfasında kapak fotoğrafına bunu koymuş. Yeni mi yapıldı başkanı kaybettiğimizde mi astılar acaba?

Çevrimdışı cagdas44

Gunaydin Besiktas Arena, sozlesme fesih belki olmaz ama, bundan sonra hata yapma durumunda alacaklari tepkileri onceden hesaplamak zorundalar. Daha donulecek 4 kose var. Orada gorecegiz kendilerini.
Montajlanmamis sabitlenmemis koltuklarda verilen tepkiye daha sabitlenmedi diyerek gecistirdiler belki ama, kose donuslerinde boyle bir luksleri kalmamistir.
Baskanda zaten Mir ofis'e gereken uyariyi vermistir yada verecektir.
Fakat ozur yazisinda her ne kadar kurumsal bagi olmayan diyerek tuy diktilersede

"...Türkiye'nin en büyük ve güzide kulübü Beşiktaş JK'dan ve saygıdeğer taraftarından özür dileriz." diyerek en buyuk oldugumuzu fenerli bir firma olarak kabul etmisler.  :biggrinking:

@ZEKI hocam büyüklüğün yanında akşamdan beri ciddi de bir korku durumu söz konusu. Gece 2'ye kadar facebook üzerinden attığım mesajı takip ettim. Sayfa hesabı online mesajlar okunuyor görünüyordu. Bir çok kişinin kullandığı değerlendirme modülü kapatıldı gece ve sabahta sayfa kapak fotoğrafı Büyük Başkanımız Süleyman Seba'nın vefatı sonrası ofislerinin dışına astıkları pankartın olduğu fotoğrafla değiştirildi. Gittikçe "küçülüyorlar".

Çevrimdışı cursedofdragon

Mir Ofis facebook sayfasında kapak fotoğrafına bunu koymuş. Yeni mi yapıldı başkanı kaybettiğimizde mi astılar acaba?

korkudan ne yapıcaklarını şaşırdılar.