Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5743998 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı harund1k3

şubat ayında stajyerlik yaptıran okul hangisi acaba cok merak ediyorum.ikincisi de miray denen zatın kafasında beyaz baret var beyaz bareti formenler ya da mühendisler takar stajyerlere beyaz baret verilmez sarı baret verilir.bizde tersane de staj yaptık hiç bir makine mühendisi ya da gemi mühendisi stajyere beyaz baret verilmedi sarı baret verildi

@adnan aynen cok iyi noktadan yakalamissin. Ridvan akar once Miray CINAR kovulmustur dedi. ben bundan bir calisan oldugunu dusundum. Sonra mir ofis stajyerdir, stajyerlik sozlesmesi fesh edilmistir dedi. Arkadaslar bu is bu kizin hangi okul tarafindan ne zaman staja baslatildigi cozulmeden bitmeyecek. Santiye sefimize kafa atacakmis bir de...

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin Besiktas Arena, sozlesme fesih belki olmaz ama, bundan sonra hata yapma durumunda alacaklari tepkileri onceden hesaplamak zorundalar. Daha donulecek 4 kose var. Orada gorecegiz kendilerini.
Montajlanmamis sabitlenmemis koltuklarda verilen tepkiye daha sabitlenmedi diyerek gecistirdiler belki ama, kose donuslerinde boyle bir luksleri kalmamistir.
Baskanda zaten Mir ofis'e gereken uyariyi vermistir yada verecektir.
Fakat ozur yazisinda her ne kadar kurumsal bagi olmayan diyerek tuy diktilersede

"...Türkiye'nin en büyük ve güzide kulübü Beşiktaş JK'dan ve saygıdeğer taraftarından özür dileriz." diyerek en buyuk oldugumuzu fenerli bir firma olarak kabul etmisler.  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 09:18:41 ZEKI ]

Çevrimdışı harund1k3

Gunaydin Besiktas Arena, sozlesme fesih belki olmaz ama, bundan sonra hata yapma durumunda alacaklari tepkileri onceden hesaplamak zorundalar. Daha donulecek 4 kose var. Orada gorecegiz kendilerini.
Montajlanmamis sabitlenmemis koltuklarda verilen tepkiye daha sabitlenmedi diyerek gecistirdiler belki ama, kose donuslerinde boyle bir luksleri kalmamistir.
Baskanda zaten Mir ofis'e gereken uyariyi vermistir yada verecektir.
Fakat ozur yazisinda her ne kadar kurumsal bagi olmayan diyerek tuy diktilersede

"...Türkiye'nin en büyük ve güzide kulübü Beşiktaş JK'dan ve saygıdeğer taraftarından özür dileriz." diyerek en buyuk oldugumuzu fenerli bir firma olarak kabul etmisler.  :biggrinking:

Abi ustumuzden o kadar para kazaniyolar tabi dara dusunce Turkiye'nin en buyuk ve guzide kulubu diyecekler. Soyledikleri yalan hic kabul edilebilecek gibi degil bence.

Çevrimdışı ZEKI

Abi ustumuzden o kadar para kazaniyolar tabi dara dusunce Turkiye'nin en buyuk ve guzide kulubu diyecekler. Soyledikleri yalan hic kabul edilebilecek gibi degil bence.
kesinlikle ayni fikirdeyim, bunu soyleten taraftarin gucudur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

abi kızı olduğu kesin bilgimi ? yoksa böyle bir açıklama yapmazlardı bence .Gerçekten stajyer sanırım bu yaratık. Gerizekalımı babasının ekmek teknesine işesin ?
Firma sahiplerinin soy adi ÇINAR !!

Sence kizin isminin MIRay CINAR olmasi tesaduf olabilirmi abi @vural

Buyur buda firmanin ortaklari ve sahiplerinin yazili oldugu BELGE !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Erdem Çözer

adminden rica edicim bi tane ergen kız peşinden yapılan geyikleri, araştırma adı altında yapılan özel hayatın gizliliğini ihlal eden gereksiz paylaşımları silsin, lise forumuna çevirmeye gerek yok ortamı, böyle yaptıkça sadece belli bir yaşın altındakiler takip etmeye devam ediyor sonra

+1903
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Kemal

Ya ne Miray mis arkadaş , 25 sayfadir Miray konuşuluyor .

Çevrimdışı Ensar

vay arkadaş neler olmuş neler :D gereken yapılmış olduğundan sinirlenemedim de yahu :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı enemy1903

sabaha kadar yusuf yusuf olmuşlardır ailecek.bu korku onlara yeter bence.

Çevrimdışı cadavra

Bugün stadda calisma var mi bari?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı enemy1903

firmanın adresi :Merkez Mahallesi Cemilbey Sokak Yıldırımkent Mevkii No:8 Pursaklar/ANKARA/TURKİYE

telefon numarası: +90 312 349 37 53

ben arayıp dertleşeceğim. belki benim gibi dertleşmek isteyenler vardır.

telefonu kaldıran yok!

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Necmi

adminden rica edicim bi tane ergen kız peşinden yapılan geyikleri, araştırma adı altında yapılan özel hayatın gizliliğini ihlal eden gereksiz paylaşımları silsin, lise forumuna çevirmeye gerek yok ortamı, böyle yaptıkça sadece belli bir yaşın altındakiler takip etmeye devam ediyor sonra
Birincisi kız ergen falan değil ikincisi sosyal medya üzerinden Beşiktaşa saygısızlık yapmıştır.
Gereken cevabıda Beşiktaş taraftarı tarafından sosyal medyadan almaktadır burda dikkat ediyoruz hiç bir gizli bilgi
paylaşılmıyor. Kendisinin hür iradesiyle sosyal medyada paylaştığı bilgiler bunlar bilgisayarına girilip gizlice alınmış değil.
burasını kimse lise forumuna çevirmiyor bir Beşiktaşlı olarak Beşiktaşa yapılan saygısızlığı ve bu saygısızlığı yapanı teşhir ediyor
ve gerekli olan tepkiyide gösteriyor. Sonuna kadarda göstermeye devam etmeli. Bundan sonra Beşiktaşa karşı saygısızlık
yapanların bunun bir bedeli olduğunuda bilmesi açısından küfür hakaret içermediği sürece gayette yerinde tavır sergileniyor.
Bundanda bir tek mirofis rahatsız olur olmalıdırda. Yanlız anlamadığım yapan değilde buna tepkisini gösterenmi suçlu :alala:
@siyah-1903

Çevrimdışı cadavra

Kiz twitter da tt olmus ben yeni farkettim belki biliosunuzdur ama.

Çevrimdışı yenerh

onurunun menfaati olmaz.
sana hakaret edilmişse bunun bedeli ödenir.
seni sanal ortamda rencide ediyor iş yaptığın para aldığın
kişi için taraftarını kandırdığını söyleyene beter olsunlar diyebilen
bir kişi bu stada bir daha giremez bunu söyleyen firma sahibiyse
firma giremez bu işden zarar edeceksek edelim insan menfaati için değil onuru için yaşar
firma bu işden bir şekilde zararlı çıkacak çıkmalıda iş dünyası
kimseye çiçek sunmaz sen iş akdini yapma sözünde durma bak o firma sana neler yapıyor.
Gözünün yaşına bakıyormu biz onlar için velinimetiz. Bunu bu şekildemi ödüyorlar.

Menfaat konusunu sadece parasal olarak algıladınız sanırım. Burada ergen bir kızın yaptıklarını bütün bir firmaya mal edip bunu Beşiktaşın bir onur mücadelesi haline getirmek kusura bakmayın ama fanatik bir düşünceden öteye gidemez. tabiki tepki verilir ama bunu bir kişinin yaptığını tüm firmaya mal ederek değil!
Bence yeterince tepki verildi. gerekli uyarıları da aldıklarını düşünüyorum. forumdaki arkadaşlarında yangına körükle gitmek yerine biraz daha sakin olmalarını rica ediyorum.

Çevrimdışı onurturan

tepki göstermek normal tabi de biraz ipin ucu kaçmış sanki.. bence o lafı ederek camiasına yakışan ezikliğini göstermiş :)
Bizim forum cizgisini hic bozmadi twitter falan dersen abi orasi hep oyle zaten.. ipin ucu kacmis falan degil bence bu kadar tepki olmasaydi asıl o zaman gelecekten umudumu keserdim her yasta besiktaslinin bu olay karsisinda kan beynine sıcramiyorsa orada sorun vardir.. Eger sıçrıyorsa da herkes biryerlere yazip tepkisini gostermek istiyor gostermelidir de o yuzden 25 sayfa da olsa 250 sayfa da olsa yazilip okunmalidir bence  @Kemal @Erdem Çözer abi.. Kaldi ki bu konu stad basligiyla organik bağı olan bir konu..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bizim forum cizgisini hic bozmadi twitter falan dersen abi orasi hep oyle zaten.. ipin ucu kacmis falan degil bence bu kadar tepki olmasaydi asıl o zaman gelecekten umudumu keserdim her yasta besiktaslinin bu olay karsisinda kan beynine sıcramiyorsa orada sorun vardir.. Eger sıçrıyorsa da herkes biryerlere yazip tepkisini gostermek istiyor gostermelidir de o yuzden 25 sayfa da olsa 250 sayfa da olsa yazilip okunmalidir bence  @Kemal @Erdem Çözer abi.. Kaldi ki bu konu stad basligiyla organik bağı olan bir konu..

basit bir geyikten kan beynime sıçramadı kardeşim.. ben görsem eziğe bak der güler geçerdim.. umurumda bile olmazdı.. bence de bu geyiği bu kadar ciddiye almakta büyük sorun var..

neyse siz tepki gösterin, yazın, okuyun.. ortalık normale dönene kadar bana müsade
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

1 saat önce
vinçler çalışmıyor gibi Güncel fotoda tekrar bakmak lazım

basit bir geyikten kan beynime sıçramadı kardeşim.. ben görsem eziğe bak der güler geçerdim.. umurumda bile olmazdı.. bence de bu geyiği bu kadar ciddiye almakta büyük sorun var..

neyse siz tepki gösterin, yazın, okuyun.. ortalık normale dönene kadar bana müsade
Bu gulup gecilecek bir olay degil abi

Senin Stadinda Is yapan ve bunun karsiliginda Para alan ve reklamini yapan firmanin sahibinin kizi cikacak senin Baskaninla alay edecek senin Camiana hakaret edecek ve sen Gulup gececeksin oylemi ? :alala:

Çevrimdışı cadavra

1 saat önce
Acaba bi sıkıntı mi cikti havada calisilmayacak bi durum yok gibi ama.

Çevrimdışı black kartal

medyada bu işi bakın nasıl aleyhimize çeviriyor. (Küfür Yasak)₆ gazetesinin başlığı Beşiktaş çalışanını fenerbahçeli diye kovdu olmuş . bakın nasıl çarpıtıyorlar olayları bence (Küfür Yasak)₆ yada mesajlar atılmalı ben attım ama yayınlarlarmı bilmem
Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı Burak Akay

1 saat önce
Faruk başkan valla sen olmasan resimsiz habersiz kalacağız :)

Bu arada bu miray konusunda aklımada takılan şu sizce stajyer bir kız Stadımızın şantiye şefiyle ne işi olabilirki 1 firması ona bu yetkiyi vermez bence stajyer çünkü 2 şantiye şefi dikkate almaz kendisini burda bir tezat var kız şantiye şefimizle hiç anlaşamıyormuş zıplayıp kafa atıcakmış babası yaşındaki adama bence varya bu muhabbetler hep şov kendisini bi halt yapıyormuş gibi gösterme çabası
İyi Günde Kötü Günde

medyada bu işi bakın nasıl aleyhimize çeviriyor. (Küfür Yasak)₆ gazetesinin başlığı Beşiktaş çalışanını fenerbahçeli diye kovdu olmuş . bakın nasıl çarpıtıyorlar olayları bence (Küfür Yasak)₆ yada mesajlar atılmalı ben attım ama yayınlarlarmı bilmem
E Yok artik bu kadar Seref yoksunu olunmaz yahu :akuma:
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 10:39:37 Yunus Emre Dökmeci ]

1 saat önce
Eski acik arka taraftaki Cevre duzenleme çalışmaları devam ediyor Guzeelll :ok:

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Kızı falan değildir yahu...İnsan kızına hain der mi?