Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5745023 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı canergiray77

bu arkadaş mir ofis'in özür mesajına yazılmış bir yorum daha önceden paylaşıldıysa özür diliyorum
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Burak Akay

Beni kim olduğu ilgilendirmiyor Kendi ailesine
saygısı olmayana benmi saygı göstereceğim.
kaldıki mirde telaşlanmış yoksa ben kendi soyadımı
taşıyan birine hain demem hata yapmış derim gençtir kusurludur derim
affedin derim ama ailemden birinide kimsenin önüne yem etmem.
Firma önce bir kendini sorgulasın üç kuruş için kendi ailesinden birini satmasın.
Evet abi delikanlı olup neyse onu diyeceklerdi benimde öğrenme isteğim bu yüzden gerçekten bir kan bağı var ise bunu bulup yüzlerine vurmak ki anlasınlar Beşiktaş'ın büyüklüğünü taraftarın gücünü
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Necmi

karıştırmayalım yalnız... olayı firma yapmıyor.. aksine firma resmi hesabında özür diliyor... olayı yapan bireysel hesap..

firma sahibinin kızı yada oğlu,nenesi,dedesi farketmez.. insanlar bireysel sosyal hesaplarından istediğini yapar... he suç teşkil ediyorsada gerekli yerlere şikayet edilerek gereği yapılır ... ki etmişsiniz adamlarda özür dilemiş...

senin dediğin olayı mesela vodafone resmi hesabından yapsa... "stad abi" falan misal hemen fesih edilmesi taraftarıyım bende...

ama bu olayın alakası yok öyle bir durumla..

neyse hayırlısı yapcak bişey yok.. sabah ola hayrola...
sen bireysellikle iş hayatını birbirine karıştırıyorsun bir iş yerinde çalışıyorsan ve müşterine hakaret edersen bu bireysel olmaz
direk işden çıkarılırsın ama sen çalışan değilde firma sahibiysen iş veren senin iş akdini bitirir.
sen feneri tutarsın kendi hesabından Beşiktaşa istediğini söyleyebilirsin taraftarsındır en fazla taraftar olarak
cevabını alırsın ama sen çalıştığın işe bitmez bitiremezler beter olsunlar gibi laflar ediyorsan ben her kelimeyi
sorgularım. sen orda firmayı temsilen bulunuyorsan işin başındaysan bitmesin beter olsunlar diyorsan bu senin bireysel
olarak konuşacağın bir şey değil direk firmanı bağlar. Ben şimdi bu firmada iyi niyet arayabilirmiyim.
bu firmada ilk çalışan fenerli o değil son çalışanda olmayacak ben stadda çalışan fenerliyle birlikte oturup fener Beşiktaş maçıda
izledim ama ağzından çıkan söz bu stadı bitirene kadar ben Beşiktaşlıyım sözüdür. Böyleside var öyleside var.
bu iş öyle oldu bir kere kapatalım üstünü denecek bir iş değil dil uzattığı her şeyden önce kendi ekmeğini ailesinin ekmeğini kazandığı bir yer.
kendi işine saygısı olmayana kimse saygı göstermez.

Çevrimdışı Burak Akay

o değilde firma'nın fena reklamı oldu artık herkes biliyor mir ofisi reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler adamların işine geldi gibi biraz sanki
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Erdemm

Bu olaydan sonra statta ilk once koltuklar biter.. :)))

Çevrimdışı denilanz

Miray Çınar da tt listesine son sıradan da olsa girmiş.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Yarın açıklama yaparlar; O özür metnini Miray Çınar yapmış diye. :D

Çevrimdışı Burak Akay

Miray Çınar da tt listesine son sıradan da olsa girmiş.

Dediğim buydu işte adamların reklamı oldu
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Mehmet92

Yahu sen yazdığımı okudun mu?
Hele, okuduğunu anladın mı?
Tekrar oku, biraz daha düşün sonra yine yaz.

La havle vela...!
Abi sana dememiş ya sakin,firmayı kastediyor orda sen derken :D

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TURKahvesi

Arkadaşlar açikca gorunmektedir ki sirket calisani, stajyeri yada sirket sahibinin kizi Mir i gercekten cok zor bir duruma dusurmustur. Bu saatten itibaren gerek bizle olan gerekse gelecekteki isleri adina zaten maddi ve manevi olarak sıkıntı yasayacaklari goruluyor. Ancak burada onemli olan Besiktas in menfaatleridir. Ortada yapilan bir anlasma var. Burda bizim ne istedigimizden cok Besiktas icin ne yapilirsa mantikli olur onemlidir.
Bazi arkadaslarin uslublarina da dikkat etmesi gerekir. Ortaligi sakinlestirmeye calisan arkadasa "gevezelik etme" demek yakışmiyor.

az bile demişim kardeşim
o savunduğun arkadaşın hani ortalığı sakinleştirmye çalışıyor dediğin arkadaşın anlamıyor bazı şeyleri tamam mı
son olarak şunu belirteyim ben senin arkadaşın falan değilim bir büyüğün olarak sözlerine dikkat et haddini bil terbiyesizlik etme.

Çevrimdışı aa1903

sen bireysellikle iş hayatını birbirine karıştırıyorsun bir iş yerinde çalışıyorsan ve müşterine hakaret edersen bu bireysel olmaz
direk işden çıkarılırsın ama sen çalışan değilde firma sahibiysen iş veren senin iş akdini bitirir.
sen feneri tutarsın kendi hesabından Beşiktaşa istediğini söyleyebilirsin taraftarsındır en fazla taraftar olarak
cevabını alırsın ama sen çalıştığın işe bitmez bitiremezler beter olsunlar gibi laflar ediyorsan ben her kelimeyi
sorgularım. sen orda firmayı temsilen bulunuyorsan işin başındaysan bitmesin beter olsunlar diyorsan bu senin bireysel
olarak konuşacağın bir şey değil direk firmanı bağlar. Ben şimdi bu firmada iyi niyet arayabilirmiyim.
bu firmada ilk çalışan fenerli o değil son çalışanda olmayacak ben stadda çalışan fenerliyle birlikte oturup fener Beşiktaş maçıda
izledim ama ağzından çıkan söz bu stadı bitirene kadar ben Beşiktaşlıyım sözüdür. Böyleside var öyleside var.
bu iş öyle oldu bir kere kapatalım üstünü denecek bir iş değil dil uzattığı her şeyden önce kendi ekmeğini ailesinin ekmeğini kazandığı bir yer.
kendi işine saygısı olmayana kimse saygı göstermez.

abi ben şimdi vasat zekalı sıradan bir adam olarak, eğer bu kız şirket sahibinin kızı ve çalışanı ise, şirketin beşiktaş'a bilerek zarar verme niyetinde olduğunu, beşiktaş'ın marka değerine zarar verdiğini, beşiktaş ve beşiktaş taraftarını sosyal medya aracılığıyla küçük düşürdüğünü düşünürüm. gerekli hukuki yollara kulübümüz başvuracaktır. yönetimimizin beşiktaş'a ve beşiktaş taraftarına yapılan bu küçük düşürücü muameleye karşı en sert tepkiyi göstereceğine inancım tamdır. çünkü beşiktaşlılık bunu gerektirir. sayın yönetimimizin, beşiktaş'ı, kişisel menfaatlerin önünde tuttuğuna dair hiçbir kuşkum yoktur. bu nedenle göreceksiniz bu firmaya karşı gerekli yaptırım yollarına başvurulacaktır.

Çevrimdışı Factatum

Abi sana dememiş ya sakin,firmayı kastediyor orda sen derken :D

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saat ilerleyince, haliyle farklı yorumlanabiliyor yazılar.

O halde özür dilerim kardeşimden. Benim yazdıklarıma istinaden sandım.  :ok:

Çevrimdışı Burak Akay

Lütfen burada bir aileyiz herkes aynı fikirde olucak diye birşey söz konusu değil zaten öyle olursa burada tartışmanın anlamı yok ama hakaret küçük düşürücü sözler sarfetmeyelim birbirimize.
Ayrıca yarında yağışlı görünüyor ama pazardan sonra hava açıcak haftaya iyi başlayabiliriz.Membranda bi gelse artık pazartesi
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Necmi

Yahu sen yazdığımı okudun mu?
Hele, okuduğunu anladın mı?
Tekrar oku, biraz daha düşün sonra yine yaz.

La havle vela...!
sen okuduğunu anladınmı :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2016, 02:26:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu işin tek çaresi var Miray hanımı evlatlıktan yarın 22.00 saatlerinde reddedecekler  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Burak Akay

Bu işin tek çaresi var Miray hanımı evlatlıktan yarın 22.00 saatlerinde reddedecekler  :evillol:

:evillol: :evillol: en mantıklı çözüm senden geldi başkan  :lol:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Factatum

sen okuduğunu anladınmı :kop: :kop: :kop:

Vurmayın öldük yahu!

Özür diledik kardeşimizden. Saat ilerleyince oluyor böyle şeyler.  :lol:

Çevrimdışı Hasan Akten

Koltuklar takılmaya başladıktan sonra pikseli görünce büyük hayal kırıklığı yaşamıştım. Koltuklar bitene kadar fotoğraf vs bakmayacağım demiştim. Stadımızın her hali güzel tabi ama koltuklar çok çirkin görünüyordu gözüme. Şimdi de anladığım kadarıyla firmanın sahibinin kızı veya bir akrabasının paylaşımından haberim oldu iyice sinirlerim tepeme çıktı. İşlerin çok aksamayacağını bilsem firmayla sözleşme feshedilsin diyeceğim ama nasıl olur bilmiyorum.

Çevrimdışı onurturan

Arkadaş forumu açtığınız gibi yorum yapmaya basliyosunuz  bi iki sayfa geriye gidin bi okuyun neler yazilmis örnegin miray=mir ofis olabilecegini ben de ilk gordugumde dusunmustum lakin birisinin benden once yazdigini fark edince yazmadim buraya kadar  her sey normal, anormal olan sey ise neredeysee her sayfada bunu benim tekrar tekrar yeni bir bulguymus gibi okumak zorunda kalmam.. Neyse bu forum olarak bir ozelestiri olsun miray konusuna gelince forumun geneli gibi dusunuyorum insanlar onurlari icin yasamali ozur mesaji şimarik bir kizin yaptiklarindan daha da sinir bozucudur ne pahasına olursa olsun burun sürttürülmelidir üzerime  dusen neyse yapacagim..

Çevrimdışı Necmi

Mir Ofis bu krizi iyi yönetememiş belli ki. Sosyal medyada olan nasıl saklı kalmıyorsa, şirket sahibinin akrabası olma durumu da saklı kalmaz.

Şirketin özür yazısı, en az bu hanımcağızın yazdıkları kadar vahimdir. Özensiz ve içeriği maddi hatalarla doludur. İsim ve soy isim benzerliğine takılan gururu incinmiş taraftarı resmen aptal yerine koymaktır; "kurumsal hiç bağı bulunmayan stajyer" tanımlaması.

İş sahasında yer alan ve senin logonu taşıyan her eleman, -ki bu stajyer de olsa taşeron da olsa senin kurumsal kimliğini temsil eder. İş etiğine dikkat eden herhangi bir alelade firma, bu vurguyu kullanmadan sadece gereğin yapıldığını açıklar. Luzumsuz bir vurgu yapılıyorsa, bir şeyin üstünün örtülmeye çalışıldığı intibası doğar.

Firmanın yapacağı en doğru şey, yalanla örtülü özür yazısı yayınlamak değil. Bu işi başlarına açan şirket ailesinden olan hanımcağızın, bizzat sosyal medya üzerinden özür dilemesini sağlamak olmalıydı. Böylece eğilip bükülmez, yalan açıklamalara luzum kalmazdı.
sanırım Beşiktaş baskısıyla alalacele yazmışlar
yoksa yazılanların kabul edilebilecek bir durumu yok.
dediğin gibi hiç şirketi karıştırmadan hesabından bir özür dilese iş büyümezdi.
Mir de stada bir daha girmeyeceğini garanti ederiz diye bir açıklama yapardı
konu kapanırdı yok işine son vermişler yok hainmiş geçeceksin bunları gözümde
firmayı küçülttü Belliki akraban kızın yeğenin her ne ise sen sitenin resmi hesabından nasıl hain ilan edersin
resmen işi büyütmeden Beşiktaş taraftarının gazını almak istemişlerde yanlış yapmışlar
bu şekilde Beşiktaş taraftarını ikna edemezsin tersi firmaya karşı iyice soğutursun
menfaati kendi ailesinden değerliyse  ben böyle firmayla çalışmam kendi iş hayatımda
bazı şeyler vardır para bunun üstüne çıkamaz çıkmamalı kız tamam çocukça bir iş yapmış düşünmeden bir arkadaşına
hava atmak için o sözü sarfetmiş iyi fenerli olduğunu göstermek istemiş bunu hangimiz demiyoruz
karşılığında verilen en sert tepkilerde doğrudur yerindedir ama mir burda sınıfta kaldı.
bir çok şey oluyor kulübü ikaz ediyoruz hemen müdahale edip kaldırtıyorlar. Genede Beşiktaş taraftarı hoş görülü oluyor
ama bu iş öyle bir iş değil bundan sonra işleri zor artık en ufak bir hata yapma şansları kalmadı
çok ağır tepki alırlar. Üstüne yönetimde tepki alır. Akılsız bir kızın yediği naneye bakın.

Çevrimdışı murat

Muhtemelen bu stajer kızı evlatlık olarak nüfusa geçirdiler oradada duramayıp zembereği boşalmışçasına şirketin isminide kızdan esinlenerek mir olatak değiştirdiler.artık işler çığrından çıkmıştı kızı önce işten kovdular ve sonrada evlatlıktan reddettiler.  :D

Çevrimdışı bayevet

yaklaşk 1 ay önce burda koltuk dizilimi ile ilgili projenin olduğu bir fotoğraf paylaşılmıştı orda bir bayan vardı acaba o bayan miray olabilir mi? sadece bir tahmin fotoyu bulamadım

Çevrimdışı onurturan

o değilde firma'nın fena reklamı oldu artık herkes biliyor mir ofisi reklamın iyisi kötüsü olmaz demişler adamların işine geldi gibi biraz sanki
Hayır bu reklamin kotusu de olur tarzi bir sey degil yanlis dusunuyosun..
Bu utanc verici ve hayat boyu pesini birakmayacak, seni sevmeyen insanlarin yada ticari rakiplerinin en olmadik yerlerde yüzüne vurabilecekleri tarzda her zaman unutmak isteyecegin ama asla seni rahat birakmayan bir kabus olabilir anca..
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 03:11:13 onurturan ]

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 06 Şubat 2016, 03:22:25
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Cahillik bu başka birşey denemez.insan iş aldığı yere çamur atıp beddua eder mi bu kadar reklamı yapılırken kendisinin.kendi ayaklarına sıkmak denir buna.sosyal medya insanı fotosentez yapan bitkiler gibi yapıyor.insan sanalda aklına geleni yazıyor.karşında konuşsa biraz düşünür böyle söylemez.söz uçar yazılanlar kalır.sonuçları ortada işte.
Başkan yarın loca aldırır bunlara ya da Çine transfer eder:-)
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 03:26:52 ahmetemre ]
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı onurturan

yaklaşk 1 ay önce burda koltuk dizilimi ile ilgili projenin olduğu bir fotoğraf paylaşılmıştı orda bir bayan vardı acaba o bayan miray olabilir mi? sadece bir tahmin fotoyu bulamadım
o fotoyu ben de suan gormeyi cok isterim ..Saclari sanki tutuyo gibiydi yanlis hatirlaiyosam ama o fotoda gozleri gozukmuyodu projeye bakiyodu  :busted_cop: oysa eger sasirmam cunku patron yani kendisi :bur2: