Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5745205 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Samet_

Çok mu zeki bunlar bizi salak yerine koymaya çalışıyorlar.Tepkimizi her yerde koymalıyız.Herkes haddini bilecek !!!

Çevrimdışı cagdas44

Kişinin gerçekten stajyer olduğunu kanıtlamadıkları müddetçe zan altında kalıp bütün Beşiktaş taraftarını karşılarına alacaklarına dair mesaj atın. Yorumlar çok etkili olmayabilir.

Çevrimdışı Koa_lAA

Evet

tamam güzel taraftar olarak gerekli hassasiyeti göstermiş arkadaşlar... firmada gereğini yapmış aynı şekilde...

sözleşme fesih falan nerden çıktı... insanların ekmeğiyle nezamandan beri oynar olduk anlamadım...

firma sahibinin kızı bile olsa tamam işte stada sokmaz bidaha olur biter...

ne yani orda çalışan herkes beşiktaşlı olmak zorundamı... olmayan vardır.. he saygı göstermezse bidaha giremez o şantiyeye olur biter...

yok sözleşme fesih yok tazminat falan.. niye çalışan kızı bize laf söledi dalga geçti diye.. yok artık..

ben burda hergün yazıyorum onun orda yazdığı beter olsun lafını fener için..

neyse kızın yükünü alayım az benide bi afaroz edersiniz bu gazla şimdi :)

Çevrimdışı adnan

belki foruma yazmayalı yıl olmuştur şifremi bile unutmusum daha cok okumayı tercih eden biriyim aksam aksam su oalyı görünce sinirim tepeme çıktı yeniden şifremi alıp yazmna gereği duydum.böyle terbiyesizlik olmaz milyonluk camiaya beter olsunlar deme cürretini gösteren bir şirketin bi yaptırımı olmalı burunlarından getirmeliyiz taraftar olarak
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı kadir137

Faceden yürüyelim bunlara hep birlikte. Özür mesajlarının altına. Benim yorumum:
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Burak Akay

Arkadaşlar kızın akrabası olan Togay çınar denen kişi mir ofis'de 2009 dan beri Proje müdürü olarak çalışıyor.Yani mir ofis'in dediği gibi kız mimarlık okuduysa bu togay denilen kişi her neyi oluyorsa onun sayesinde mir ofis'de stajyer olarak çalışıyor olabilir.Gerçekten şirket sahipleriyle bir bağı olmayabilir.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı empisayn

https://eksisozluk.com/entry/58293816

bu entryi  oylarsak yarın debe'ye girebilir ve çok daha fazla insan görebilir  arkadaşlar . ben o arkadaşa mesaj attım gerekli editleri yapacak o kişinin stajyer olmadığı vs .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı TayfurU

Arkadaşlar bizi salak yerine koymaya çalışan bu mirofise yarın göstereceğiz bakalım bu iş bu kadar kolay olmamalı artık. yıllarca referans verecekler avrupanın en güzel stadının koltuklarını biz yaptık diye yıllarca bunun ekmeğini yiyecekler.

yarın saat 7 de herkes forumdayken #mirofisiistemiyoruz u tt yapacağız buradaki herkes yazmaya başlar sonra twitterda yayılır hep beraber yaparız facebook sayfasına yorum yapınca hiç bir şey olmuyor maalesef. ulusal olarak itibar ve prestij kaybederler ve biz elimizden gelen en ağır şeyi yapmış oluruz

dikkat: forum adına bir şey yapmayacağız

var mı yarın katılacak olan
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 00:54:13 TayfurU ]

Çevrimdışı Samet_

Kızın adı Miray, firmanın Mir ne tesadüf

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaşlar kızın akrabası olan Togay çınar denen kişi mir ofis'de 2009 dan beri Proje müdürü olarak çalışıyor.Yani mir ofis'in dediği gibi kız mimarlık okuduysa bu togay denilen kişi her neyi oluyorsa onun sayesinde mir ofis'de stajyer olarak çalışıyor olabilir.Gerçekten şirket sahipleriyle bir bağı olmayabilir.

tamam gerçekten stajyerse açıklasınlar yarın evrakları göstersinler konu kapansın.yoksa devam eder bu böyle.

Çevrimdışı emre1

tamam güzel taraftar olarak gerekli hassasiyeti göstermiş arkadaşlar... firmada gereğini yapmış aynı şekilde...

sözleşme fesih falan nerden çıktı... insanların ekmeğiyle nezamandan beri oynar olduk anlamadım...

ne yani orda çalışan herkes beşiktaşlı olmak zorundamı... olmayan vardır.. he saygı göstermezse bidaha giremez o şantiyeye olur biter...

yok sözleşme fesih yok tazminat falan.. niye çalışan kızı bize laf söledi dalga geçti diye.. yok artık..

ikimiz ortak bi iş için anlaşıyoruz ben patronum ama. sonra her yerde sana ve senin mesleğine yaptığımız işe salllıyorum naparsın.. dediğim gibi eğer çalışan ise işten kovarsın stadında çalıştırmazsın zaten uygulanılacak prosedür budur. lakin firma sahibiyse anlaşma iptaline kadar gitmeli

Çevrimdışı Necmi

stadda çalışan bi kız beter olsun yazdı diemi bukadar hır gür ??

ne çalışanı mir in sahibi söyleyen @Koa_lAA

Çevrimdışı cursedofdragon

kız patron bilmem farkındamısınızda ?

Çevrimdışı Necmi

tesadüf ya Mir in sahipleri ortakları hep çınar soyatlı
tesadüfende firma adıyla kızın adı tutuyor. :)

Çevrimdışı TURKahvesi

gevezelik etme kardeşim
bu iş ciddi bir olay
sen gelmişsin eğleniyorsun burada
neyse daha fazla yazmayacağım yazmaya başlarsam sinirimden dolayı hakarete varacak bu durum.

Çevrimdışı Burak Akay

tesadüf ya Mir in sahipleri ortakları hep çınar soyatlı
tesadüfende firma adıyla kızın adı tutuyor. :)
O konuda haklısın abi :) ama bu togay denilen kişi 2009 dan beri burada ayrıca o adamın bu kız anca kardeşi olur yiğeni olur o yaşlarda çünkü karışık baya :):)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı adnan

olaydan haberi olmayan arkadaşlarınıza eşe dosta mir ofisin face linkini gönderin oradaki yayınlanan özür mesajımın altına resmi belgelerle kanıt istediğimizi yazsınlar gerilerde klamasın bu olay
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı TayfurU

FİRMA İLE BİR BAĞI YOKMUŞ HA ÖYLE Mİ ?

BU RESME İYİ BAKIN ÜMİT ÇINAR ÜNAL ÇINAR AYŞE MERAL ÇINAR VE NE TESADÜF MERAL ÇINAR ???

https://pbs.twimg.com/media/CafFZAJUMAEUgYM.jpg:large

YARIN SAAT7 DE ŞUNLARI CÜMLE ALEME REZİL EDELİM ARKADAŞLAR GÖRSÜNLER BAKALIM MİLYONLARCA TARAFTARA YALAN SÖYLEMEYE ÇALIŞIYORLAR

Çevrimdışı Burak Akay

O değilde istem dışıda olsa firma'nın reklamını yapmış olduk adamları bu forum olmasa Beşiktaş taraftarı bile tanımıyor bilmiyordu şimdi sayemizde en renklisi bile duydu isimlerini ne demişler reklam iyisi kötüsü olmaz
[ Son Düzenleme: 06 Şubat 2016, 01:01:08 Burak Akay ]
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

gevezelik etme kardeşim
bu iş ciddi bir olay
sen gelmişsin eğleniyorsun burada
neyse daha fazla yazmayacağım yazmaya başlarsam sinirimden dolayı hakarete varacak bu durum.
Abicim yapma bizler ne zaman hakarete başvurduk heleki bir bayana aşırı sinirden dolayı yazdğını düşünüyorum ama elin fenerlisi için arkadaşlarımızın kalbini kırmayalım.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı cadavra

Abi benim anlamadigim velev ki stajer ne yapio koltuk mu takiyo orda bayan yahu yani bunu cozemedim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı eski inönü

O konuda haklısın abi :) ama bu togay denilen kişi 2009 dan beri burada ayrıca o adamın bu kız anca kardeşi olur yiğeni olur o yaşlarda çünkü karışık baya :):)
abi tolgay da şirket sahibinin ogludur işte neyini anlamadın :)

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı high speed dirt

Bazen krizleri fırsata çevirmek gerekiyor hayatta, böyle bir durum yaşanmış bunu fırsata çevirerek sözleşme feshedilme çareleri aranmalı, neden mi? Söylemeyeyim diyorum ama pixel koltuk tasarımları rezil, bu kadar kötü bir pixel tasarımı ben hiçbir statta görmedim. Çok kötü bir iş yapıyor Mir firması, ben bu tasarıma hiçbir BJK yöneticisinin onay verdiğini sanmıyorum. Velhasıl bu kötü olan pixel tasarımlarını yapan Mir firması ile bir şekilde bahanesi de hazırken sözleşme fesh edilmeli ve adam gibi başka bir firmaya şu koltuklar yaptırılmalıdır.