Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5750066 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı sallapati

Hem mesaj yazdim

Hemde firmayi degerlendirme yerine 1 yildiz verip mesaj yazdim herkes gorsun nasil bir firma olduklarini

abartmayalım abi.. adamlar bizim koltuğu yapıyor.. kurumlarla kişileri ayrıştıralım  :)

Çevrimiçi Necmi

arkadaşlar bı kızın yaptığı densizliği firmaya mal edelimde o firmada çalışanların düzgün insanların suçu ne ..o koltukların imalatından, montajından kaç kişi evine ekmek götürüyo..ayrıca ortada bi iş var ve bu işin biran önce bitmesi lazım ..firmaya yol vrelim derken işi en az 1 ay geri atarız
yol verilecekse ben razıyım bir ay gecikmesine
ama yol verilmez genede en ağır tepki verilmeli bjk tv yemi çıkacak
nereden yapacaksa tüm camiadan özür dilemeli burnunu sürteceksin
bundan sonra mirin en ufak bir kusuru bile ağır tepki alacak her şey kasıtlı olarak
görünecek artık onlara stadda huzur yok @Oktay  böyle bir lafın edildiği noktada
hiç bir şey söylenmemiş olmamış gibi kimse davranamaz. En azından bir hayat dersi alır.

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

arkadaşlar ciddi şeklide gitmeliyiz bu işin üstüne...Yarın olduğunda kimse unutmasın bu olayı sonuçlanana kadar devam edelim.. Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanmalıyız.Hİç kimse bu şekilde uslup kullanamaz Beşiktaşımız adına...
Physical Education Teacher

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

abartmayalım abi.. adamlar bizim koltuğu yapıyor.. kurumlarla kişileri ayrıştıralım  :)
Bu kiz firma ortagiysa ben bu işi direk firmaya mâl ederim kimse kisura bakmasin Herkes Haddini bilecek !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Arthur

Bu kulüpten para kazandığına en çok üzüldüğüm kişilerden Rıdvan Akar yine kulüpten yediği ekmeğe ihanet eden kişi için gaz almış bizlerden.  İnanmayın. Yüklenmeye devam edelim :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Uğurcan

Yemin ediyorum bir yerden sevinirken diğer yandan illa ki bir sıkıntı geliyor buluyor bizi.Daha Fenerbahçe'nin Antalyaspor karşısındaki hezimetinin keyfini çıkarıyordum ki şu son 1-2 saattir kendini bilmez ..........(noktaları siz doldurun) acayip canımı sıktı.Valla Mir ofis falan umrumda değil yemin ederim diyeceksiniz belki çok duygusal davranıyorsun stad açılısının gecikmesi pahasına bu firma ile ilişkimiz kesilmelidir.Çalışanda olsa sahibi de olsa ortağı da olsa beni ilgilendirmiyor arkadaş bizler için kutsal olan mabedimiz de çalışan herkes haddini BİLECEK. Varsın başka firma ile anlaşılsın koltukların üretimi uzun sürsün hiçbir şey Beşiktaşımızın mabedinden armasından renklerinden önemli değildir kimse alay edemez.Gereği neyse yapalım.
Deplasman Yasağının Kalktığı Gün Kadıköy İskelesine Yanaşacak Bir Vapur Delikanlı Size En Büyüğün Kim Olduğunu Tekrar Hatırlatacak.
-ASİ RUH-

Çevrimdışı Oktay

yol verilecekse ben razıyım bir ay gecikmesine
ama yol verilmez genede en ağır tepki verilmeli bjk tv yemi çıkacak
nereden yapacaksa tüm camiadan özür dilemeli burnunu sürteceksin
bundan sonra mirin en ufak bir kusuru bile ağır tepki alacak her şey kasıtlı olarak
görünecek artık onlara stadda huzur yok @Oktay  böyle bir lafın edildiği noktada
hiç bir şey söylenmemiş olmamış gibi kimse davranamaz. En azından bir hayat dersi alır.
Abi kızın bu  saatten sonra dünyası zaten kararmıştır muhtemelende depresyona girmiştir..biz işimiz bakalım bir aklı evvel yüzünden niye bir ay geç kalalım ..benim bir ayım şu an çok değerli

Çevrimdışı harund1k3

İşi bir ay geriye atalım yeni sezona hazır olsun yeter. Abi biz Beşiktaşız bizim stadımız yokken ne fener ne Galatasaray bize stadını vermedi. Güya ezeli dostlarımız. Bunu da bırak en başından beri söyledim mir kaliteli koltuk işi yapmıyor. Antalya stadının hali ortada. Pixelli tasarım teoride kötüydü pratikte iyice berbat oldu. Üst tribünler karma karışık duruyor. Bunu da geçtik kimsenin huzurunu kaçırmayalım diye şimdi de bu densizlik çıktı. Stada Beşiktaşa bu kadar gönül verdiğimiz halde biz zor bela giriyoruz. cebimizde paramız yokken 60 liraya atkı parası toplarken patronun kızı geliyor bizimle dalga geçiyor. O koltukları alır o kıza yedirmesını iyi bilirim ben. Hem de hiç bozmadan pixelli bir şekilde.

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Yok ekmeğiyle oynanmış bilmem ne... Biz bilmiyoruz sanki yüzlerce renkli çalıştığını sanki hepsini kovun diyoruz. Beşiktaş taraftarı kimsenin ekmeğiyle oynamaz bu olay düpedüz terbiyesizliktir (daha ağırını burada yazmıyım). Elimizden geleni ardımıza koymadan yüklenelim herkes haddini bilsin artık.

Çevrimdışı Gokhan_1903

Abi kızın bu  saatten sonra dünyası zaten kararmıştır muhtemelende depresyona girmiştir..biz işimiz bakalım bir aklı evvel yüzünden niye bir ay geç kalalım ..benim bir ayım şu an çok değerli
kızın dünyasını neyse anladınız siz onu  :s20: :s20:

Çevrimdışı ilhan mansız

abartılan bir şey yok, bu kız firma sahibinin kızıysa bu sözleşmeyi fesih hatta tazminat sebebidir. Benim iş verdiğim adam bana beter olsunlar diyecek ve bunun bir yaptırımı olmayacak öyle mi? laf olsun diye yazmıyorum hukuki olarak bu direk sözleşmeyi fesih ve tazminat davası sebebidir. Senin çalışanın varsa ve senin hakkında facebook da atıp tutarsa onun iş akdini zaten tazminatsız olarak fesh edebilirsin. bu haklı nedenle fesihtir. Ha sen, sözleşmeyi fesh etmem çalıştırmaya devam ederim diyorsan bilemem.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Arkadaşlar böyle büyük firmaların anlaşmalarında SLA olur. SLA'de bu gibi durumlar için belirli yaptırımlar vardır. Bu genellikle belli bir oranda para cezası olur. Yönetim böyle bir kozu asla yabana atmaz kullanır. Söz konusu para olduğunda bizim başkanın neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz. :tabe:

Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı ilhan mansız

Yok ekmeğiyle oynanmış bilmem ne... Biz bilmiyoruz sanki yüzlerce renkli çalıştığını sanki hepsini kovun diyoruz. Beşiktaş taraftarı kimsenin ekmeğiyle oynamaz bu olay düpedüz terbiyesizliktir (daha ağırını burada yazmıyım). Elimizden geleni ardımıza koymadan yüklenelim herkes haddini bilsin artık.
aynen, resmen hakaret etmiş, bu cevapsız kalmamalı

Çevrimdışı Burak Akay

Arkadaşlar sahibinin kızı bile olsa adam evlatlıkdan rededer kim bilir kaç milyonluk ihale bu ve parasını geçtim çok çok büyük bir referans hiçbir şirket Beşiktaş'ı ve böyle refere edebileceği iş varken ortada ne kızını tanır nede ortağını bence sorun çözüldü ama tepkimizi en derinden hissettirmeliyiz ki bir daha böyle saçma şeyler yaşamayalım
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ilhan mansız

Arkadaşlar sahibinin kızı bile olsa adam evlatlıkdan rededer kim bilir kaç milyonluk ihale bu ve parasını geçtim çok çok büyük bir referans hiçbir şirket Beşiktaş'ı ve böyle refere edebileceği iş varken ortada ne kızını tanır nede ortağını bence sorun çözüldü ama tepkimizi en derinden hissettirmeliyiz ki bir daha böyle saçma şeyler yaşamayalım
mutlaka bedelini ödemeliler, eğer sahibinin kızıysa inanılmaz bir ticari hata yapmış ve bedelini ödemeli.

Çevrimdışı cisse557

Bu mir e hiç ısınamamıştım zaten. Sözleşmenin fesh edileceğini sanmiyorum ama bu tepki iyi oldu. Daha temiz iş yapmaya çalışacaklardir. Dikkatleri üzerlerine çektiler. Hele köşe koltuklarinda saçmalasinlar o zaman cingan çıkar.

Çevrimdışı Popular Demand

Arkadaşlar gecen gun kardesimiz icin bu forumda bi drone almayi basardik şimdi bu kadinada forumcana haddini bildirioruz forumca iyi organizr olmaya basladik hea :D. :D  :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Misafirlikteydim foruma giremedim bikac saattir. Drone konusunu uzerine gun gecmeden halledilmesi hala aklimdan cikmiyor ve hala saskinim. Bu vesileyle milyon kere tesekkurler hepinize, buyuk bir stres ve yükten kurtuldum sayenizde. Boyle seyler unutulmaz, omur boyu unutmam bunu ben..

Mir ofis olayina yapacak yorumum yok burada, agir olur. En kibar sekilde elestirmeye calisirsam emege saygisi olmayan, karakteri basit, ruhu ucuz insan diyebilirim bu arkadas ve benzerleri icin.

Bir buradaki insanlara bakiyorum bir de bu kadina ve türevlerine.. Ayni havayi soluyoruz ve ayni topraklarda ayni kultur ile yetisiyoruz ama bazilari komur karasi kalplere sahip olabiliyorlar. Yazik.
          [img width=41

Çevrimdışı lavittoriasaranostra

Arkadaşlar burada olan terbiyesizlikten çok düpedüz ......... (siz doldurun boşluğu) bu konuda @Necmi abininde dediği gibi sonuna kadar üstüne gitmeliyiz ki kendilerini baskı altında hissetsinler bunun için en iyi yollardan biride aramızda sosyal medyada güçlü profilleri olan arkadaşlarımız var benim bildiğim @Samet DEMİR var @bjk_mabet  var onlar bi şekilde bizden çok kişiye hitap edebiliyorlar bu yolu kullanıp bizde destekleyerek daha yoğun bir baskı oluşturabiliriz.
Sen Bize Kanatlarımız Olmadan Uçmasını Öğrettin!!!

Çevrimdışı emre1

eğer bu kız firmanın ortağı yada sahibi ise olayın ciddiyeti 2 kat artar. Eğer ki bi çalışan bunu yapsa eyvallah külüble ilişkisi kesilir gereği yapılır bir daha o stada giremez olur biter lakin çalıştığımız firmanın sahibi yahut ortağı bu alaycı tavrı ile para kazanmasını sağlayan klübe hadsizlik yapıp küçük düşürürse aman bırakın yeter bu kadarı ordaki çalışan diğer işçilere nolcak gibi söylemlerde bulunan arkadaşlar bi durcanız orda. bu söylemi yapan kişi alelade biri değil. çalıştığmız firma resmen beter olsunlar inş bitmez bu stad derse yaptırımları ağır olmalı kurunun yanında yaşta yanar gerekirse lakin ben bişey olacağını tahmin etmiyorum gazımızı alıp geçiştircekler ama çok ayıp yazık yani

Çevrimdışı ahmetx

1.Piksel en güzel eski açıkda görünecek neden çünkü siyah koltuk en az orda olacak
2.Alt kat tribün çıkışlarının yanındaki merdivenlerde en üstte 1 koltukluk boşluk kalacak @Efe.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

merak etme mir çekilir perde arkasında kalır işi başka firmaya taşöre eder
buda onun maliyetinin artmasına neden olur o kızda bir daha söylediğinin bir bedeli olacağını öğrenir @Oktay

Çevrimdışı ahmetx

Şimdi bu miray denen terbiyesiz mecburen loca alsın da aklı başına gelsin en büyük ceza bu olur onun için bir de fener maçında locasından mağlubiyeti tatması :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı brci

Yalnız hatun iyi linç oldu . Hayatı boyunca unutamaz artık .sosyal hesapları kapatmak zorunda kalmak , bir şirketin adını lekelemek Allah düşmanın başına vermesin .

Çevrimdışı b.damatoglu

Klüp stajyere loca al diye bastırmaz. Loca al diyorsa belli ki sahibi oranın. En az 3 tane loca aldırmadan bırakmamak lazım bu işin sonunu

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi