Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5748517 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı halvetifarazi

bu şahsın adı miray firmanın adı da mir ofis.  şirket sahibi falan olabilir. isimden dolayı böyle bir bağ kurdum.

Çevrimiçi Necmi

Mir ofis gördüğüm kadarı ile her yazılan dönen bir şirket yani bir çalışan için koca Beşiktaş karşısına alamaz. O Şahsiyetsiz şerefi varsa o stada girmez
mir önemli değil Beşiktaş hesaplarına ulaşıldığında Beşiktaş bir daha onu stada sokmaz zaten
hassaslar bu konularda

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Melekcik

mir önemli değil Beşiktaş hesaplarına ulaşıldığında Beşiktaş bir daha onu stada sokmaz zaten
hassaslar bu konularda
İnşallah birdaha giremez diyelim
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı brci

bu şahsın adı miray firmanın adı da mir ofis.  şirket sahibi falan olabilir. isimden dolayı böyle bir bağ kurdum.

caserate bakılırsa böyle bir bağ kurmak mantıklı . Paralı okulda okumuş geçmiş mimar olmuş ooff ulan çok uyuz oldum burada diyemiyorum  :s20:

Çevrimdışı Sezer94

caserate bakılırsa böyle bir bağ kurmak mantıklı . Paralı okulda okumuş geçmiş mimar olmuş ooff ulan çok uyuz oldum burada diyemiyorum  :s20:

Bende o okulda okuyorum :( bu arada fotografi ne zaman kaldirdi
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimiçi Necmi

kulübe yüklenelim MIR in hesabını kessinler ciddi baskı yapalım kulübe

Çevrimiçi Necmi

bu zihniyette bir firmayı istemiyoruz baskısı yapalım

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Konu  Metin  ALbayrak'a  iletilmiş.Gereken  yapılacak demiş.Firma sahibi veya  ortağı  Necmi'nin  dediği  gibi  çalışan değil

Çevrimdışı brci

kişilik meselesi kardeşim üstüne alınma ama kadınlardan korkucaksın gerçekten dünya savaşı çıkarırlar .

Çevrimdışı TayfurU

birisi erdal torunoğullarının resmi facebook duvarında paylaşmış görür bugün yarın

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Konu  Metin  ALbayrak'a  iletilmiş.Gereken  yapılacak demiş.Firma sahibi veya  ortağı  Necmi'nin  dediği  gibi  çalışan değil
o daha da kötü nasıl bir terbiyesizliktir bu abi bizden para kazanıyorlar bir de

Çevrimdışı brci

kulübe yüklenelim MIR in hesabını kessinler ciddi baskı yapalım kulübe

Abi firmanın 30-23 takipçisi vs var ben bu olay aracılığı ile göz attım hesaplarına biz nasıl bir firmayla çalışıyoruz ya

Çevrimdışı Melekcik

0 312 349 37 53 mir ofis in numarası yarım mesai saatleri içerisinde yoğun bir şekilde arayalım
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı TayfurU

firma "MİR DEKOR olarak, 1983 yılına uzanan deneyim ve birikimimizi, bugünkü üretim gücümüzle birleştirerek, ofis mobilyaları alanında uzmanlaşmış bir marka oluşturduk. Üretim merkezinde kullanılan yüksek üretim teknolojileri sayesinde; yüzlerce mobilya, kanepe, ve ofis koltuğu üretiyoruz. ""

1983 de kurulmuş bu kız sahibi olamaz zaten beykent denilen bir yerden yeni mezun olmuş şirket kurup bu kadar firma ile iş yapmasının imkanı yok

Çevrimdışı brci

o kadar yazdım arkadaşlık isteğini iptal edip engellemiyorda ah bi elime düşse  :akuma:

Çevrimdışı Melekcik

kişilik meselesi kardeşim üstüne alınma ama kadınlardan korkucaksın gerçekten dünya savaşı çıkarırlar .
Demi haklısın @brci 😞😞😞😞

Çevrimiçi Necmi

Mirin cenneti cehennem olacak bundan sonra
herkes haddini bilecek

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

o daha da kötü nasıl bir terbiyesizliktir bu abi bizden para kazanıyorlar bir de

Şımarıkça  bir  terbiyesizlik.Seviyesizlik.Ne dersen de.ÇAlışan olsa tutamadı  kedini  serseri  der  geçersin.Ama bu firma  ortağı veya  sahibi.Neyse.NAsıl bu kadar büyük  densizlik  yapabilir?Akıl almıyor.

Çevrimdışı halvetifarazi

yazık valla şu adamlara para kazandırıyoruz. benim emekçi kardeşim stadın videosunu çekip bize gösterebilmek için hiç bir zorunluluğu yokken, şirketinin drone'nu kaçak göçek alır bozulunca oyun konsolunu satar, kredi çekmek ister, bunun gibi densizlerde milyarlar kazandığı projeye holiganca laf eder. insanlarda emek bilinci olmalı.

Çevrimdışı brci

Demi haklısın @brci 😞😞😞😞

özellikle kişilik meselesi dedim biraz sinir oldum da özür dilerim forum üyelerinden .

Çevrimdışı ZEKI

o okuldami okumus yoksa hala ogrenci mi ?

Çevrimdışı brci

yazık valla şu adamlara para kazandırıyoruz. benim emekçi kardeşim stadın videosunu çekip bize gösterebilmek için hiç bir zorunluluğu yokken, şirketinin drone'nu kaçak göçek alır bozulunca oyun konsolunu satar, kredi çekmek ister, bunun gibi densizlerde milyarl kazandığı projeye holiganca laf eder. insanlarda emek bilinci olmalı.

Abicim her şeyden önce benim çok sevdiğim FB li GS li dostlarım var ne olursa olsun beter olsunlar ne demek ya sinirden ağlarım hakkımız yenir ama yine de bir camiaya beter olsunlar demem .

Çevrimdışı dj_dellyy

stajer çalışanmış görevine son verilmiş firma kulüpten özür dilemiş

Çevrimiçi Necmi

stajer çalışanmış görevine son verilmiş firma kulüpten özür dilemiş
stajyer değil çocuk kandırmasınlar firma ortağı