Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5750021 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Emre.Guler

Vinçteki galatasaray atkısını kaldırttıysak bu ablanında görev yerini değiştirtmeliyiz.

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Önce mire mesaj attm sonra da direk o şırfıntıya ;Bu nedir böyle ? Yetiştiremiyorlar,beter olsunlar vs.? Laf geldi gediğine gücenme dedigime ; Gezdim şam ile halep,işledim ilmitalep,insanda yoksa haya ile edep okusada eşek okumasada eşek..

Çevrimdışı brci

ben fb stadında çalışıcam beter olsunlar diyecem kendime böyle bişeyi yakıştıramam herşeyden evvel orası ekmek kapın yazık :bandit:

aynı şekilde ben de . Kişiliksiz .... neyse

Çevrimdışı Emre.Guler

Ben facebook ve twitterdan daldim bile mir office

Çevrimdışı Sezer94

Bu arkadasi isinden edelim arkadaslar abanin mir office
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı halvetifarazi

bu mesajı yazmaya cürret eden insan cezasını da çekmeli. derhal firma ile iletişime geçilip işine son verilmesi sağlanmalı. hiçbir firma,şirket müşterisi ile dalga geçemez. dalga geçtiğin anda seni kapının önüne koyarlar. beşiktaş büyük taştır altına kalacağını bilmeli. bu densize haddi derhal bildirilmeli. işin takipçisi olunmalı.

Çevrimdışı ZEKI

https://www.instagram.com/mirofis/ arkadaslar ilk fotograftan yorumda bulunalim hakaret etmeden yalniz.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi mir ofise iletelim mi ne dersin?
her tarafa iletin hemde sert üslupla yapın onu işten attıralım
yediği kapa sıçmak neymiş öğrensin twit kaldırmak falan yetmez
kovup bunuda açıklayacaklar.

Çevrimdışı ers_an

Yapıştırın şuna fukara sümüğüne dönsün ezik. Yüklen arenaaaa

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimiçi Necmi

Ben facebook ve twitterdan daldim bile mir office

esas Beşiktaş resmi hesaplarına yüklenin bilgileri olsun

Çevrimiçi Necmi

https://www.instagram.com/mirofis/ arkadaslar ilk fotograftan yorumda bulunalim hakaret etmeden yalniz.
o kadarda centilmen olmaya gerek yok @ZEKI
zaten @murat_  duysun hakkından gelir :D

Çevrimdışı mehmetthedum

Antalya stadının taç çizgisi tribün uzaklığı ne kadar biliyor musun ?

Kale arkaları : 9,5 , maratonlar : 8,5 diyorlar.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı brci

Kale arkaları : 9,5 , maratonlar : 8,5 diyorlar.

en yakın biz miyiz acaba :) çizgilere

Çevrimdışı gokhan_ibis

ben de yazdım instagramdan sert bir şekilde. herkes yazsın hadsizlik neymiş görsün..

Çevrimiçi Necmi

ben de yazdım instagramdan sert bir şekilde. herkes yazsın hadsizlik neymiş görsün..
Beşiktaş hesaplarına yazın başkanla dalga geçiyorlar bilinsin kulüp attırır onu işden.

Çevrimdışı cadavra

Arkadaşlar gecen gun kardesimiz icin bu forumda bi drone almayi basardik şimdi bu kadinada forumcana haddini bildirioruz forumca iyi organizr olmaya basladik hea :D. :D  :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ademkestane

bjk tv yi aradım onlar daha kolay firmaya ulaşır diye düşündüm ama pek sallamadılar gibi geldi bana . mir in sitelerinede yazdım başka varmı yapabilecegimiz bir aksiyon

Çevrimdışı mehmetcan1903

Vodafone Arena & Mir Ofis & koltuk hizalama-düzen , 2 gün önce mir ofisin facebook resmi hesabına koltukların düzeni ile ilgili şikayetim ve aldığım cevap bilgilendirme açısından fayda gördüğüm için atıcaktım köyde olduğum için şimdi atabildim  :)

Çevrimdışı empisayn

iş etiği ahlakı olmayan seviyesiz bir çalışan , umarım pazartesi günü itibariyle işine son verilip stada girmesi yasaklanır .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Beşiktaşımıza nerden mesaj atabiliriz bu kadınla ilgilu bu özel duruma mahsus link paylasabilirmisiniz telefondan baglanıyorum ?

Çevrimdışı ademkestane

Beşiktaşımıza nerden mesaj atabiliriz bu kadınla ilgilu bu özel duruma mahsus link paylasabilirmisiniz telefondan baglanıyorum ?
  bjk tv yı ara ben orayı aradım

Çevrimdışı Sezer94

Facebook twitter instagram heryerden yardirdim sizde yardirin arkadaslar
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Melekcik

Mir ofis gördüğüm kadarı ile her yazılan dönen bir şirket yani bir çalışan için koca Beşiktaş karşısına alamaz. O Şahsiyetsiz şerefi varsa o stada girmez
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ademkestane

Arkadaşlar stada girip girmedigini stad inşaatı ile direk baglatısın olan arkadaşlar takip edip bizede bilgi verirlerse memnun olurum