Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5748461 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı TURKahvesi

full beyaz niye kasvetli olsun insanın içi açılıyor. :)
hayır yani kasvetli derken full beyaz da iyi bir şey değil onu demek istedim :)
neyse Ahmet konuyu kapatalım
son olarak geçenlerde sen foto paylaşmıştın bende o fotoyu beğendiğimi söylemiştim işte o şekilde veya o fotodaki siyah beyazın tersi olabileceğini belirtmiştim işte o şekilde olsa muazzam olurdu.

[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2016, 20:15:49 Özgür ]

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Ben de geçenlerde mutfagin zeminini laminant istiyorum diyecegim yerde membran istiyorum dedim. 😄
yaşasın ruh hasrası Beşiktaşlılar 😀😀😊😊
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı cisse557

Bizim stadın kamera açısını çok merak ediyorum. Başakşehir ve Konyaninkini beğeniyorum. Antalya ve Kayseri çok uzak geliyor. Bizim stat da 2 katlı. Umarım çok uzak olmaz.

Çevrimdışı mehmetthedum

Piksel arenada antalya-fb maçını izliyorum.

Sarı merdivenler stadı rezil etmiş. Beyaz ağırlıklı tribüne heç yaraşmamıs.

Umarım bizimkinde böyle bir saçmalık olmaz. Tff kusura bakmasın.. maç saati 2 saat önceye alınamiyorsa veya cumartesi insan gibi maç izliyemiyorsak merdivenimize de karışmasınlar.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı cisse557

Antalya'da çim oturmuş gibi. Bana rulo cimde sorun yaşayacağız gibi geliyor.

Çevrimdışı Karakartalpasha

Bugünden bir resim paylaşayım. Arkadaşlar kısır bir gün olduğunu söylemişti...

Çevrimdışı cadavra

Bari koltuk veya korkuluk takaydiniz bea hava ona engel deilki

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

hayır yani kasvetli derken full beyaz da iyi bir şey değil onu demek istedim :)
neyse Ahmet konuyu kapatalım
son olarak geçenlerde sen foto paylaşmıştın bende o fotoyu beğendiğimi söylemiştim işte o şekilde veya o fotodaki siyah beyazın tersi olabileceğini belirtmiştim işte o şekilde olsa muazzam olurdu.

bu da güzel ortadaki kırmızı bant hariç
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı izorlu85

Acilista Linetten sustum calsinlar

oldu olacak İzelden anlayamazsin çalsın @ALI RIZA 😀😀😀
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı brci

Piksel arenada antalya-fb maçını izliyorum.

Sarı merdivenler stadı rezil etmiş. Beyaz ağırlıklı tribüne heç yaraşmamıs.

Umarım bizimkinde böyle bir saçmalık olmaz. Tff kusura bakmasın.. maç saati 2 saat önceye alınamiyorsa veya cumartesi insan gibi maç izliyemiyorsak merdivenimize de karışmasınlar.

Antalya stadının taç çizgisi tribün uzaklığı ne kadar biliyor musun ?

Çevrimdışı Efe

oldu olacak İzelden anlayamazsin çalsın @ALI RIZA 😀😀😀
çelikten ne sanmış bu kız kendini çalsın :kop:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Vodafone Arena'nın koltuk işleri ile uğraşan yetkili firmanın Fenerbahçeli çalışanı Vodafone Arena'da selfie yaptı ve fotoğrafı sosyal medyada paylaştı.

Paylaşılan Fotoğrafın altına gelen yorumlarda stadın bitmediği, bitemediği konuşulurken bu durum Fenerbahçeli çalışan tarafından Tiye alındı.

Ne düşünüyorsunuz bu konuda ?

Çevrimdışı brci

Vodafone Arena'nın koltuk işleri ile uğraşan yetkili firmanın Fenerbahçeli çalışanı Vodafone Arena'da selfie yaptı ve fotoğrafı sosyal medyada paylaştı.

Paylaşılan Fotoğrafın altına gelen yorumlarda stadın bitmediği, bitemediği konuşulurken bu durum Fenerbahçeli çalışan tarafından Tiye alındı.

bu troll falan değil dimi girişiyorum ben

Çevrimdışı Arthur

Vodafonearenadaki ilk Fener maçına en güzel yerden bilet ayırmaları güzel olurdu mesela  :D

Çevrimdışı mehmetthedum

Fotoğrafı çeken miray denen şahıs da , stad bitmiyor di mi diye sorana beter olsunlar diyor. Hem de kendi çalıştığı şantiyede. İş bitmesin diye dilekte bulunuyor yani.

Hadsiz, saygısız, terbiyesiz... iş ahlakı da yok..

Şu kadın daha da stada sokulursa üzülürüm..
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2016, 21:10:11 mehmetthedum ]
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı brci

Çevrimiçi Necmi

yüklenin resmi hesaplara haddini bildirsin beter olsunlar ne demek
mirede yüklenin

Çevrimdışı brci

yüklenin resmi hesaplara haddini bildirsin beter olsunlar ne demek
mirede yüklenin

ya her şeyden önce insan nasıl Ekmeğine ihanet eder ya Necmi abi

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Simdi Ben paylsacaktim bu kadinin Isine derhal.son verilmeli ve bir daha bu stadin yanindan bile gecirilmemeli :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

ya her şeyden önce insan nasıl Ekmeğine ihanet eder ya Necmi abi
ben fb stadında çalışıcam beter olsunlar diyecem kendime böyle bişeyi yakıştıramam herşeyden evvel orası ekmek kapın yazık :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mülkübey

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı ZEKI