Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5756349 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yigit Kerimoglu

Eski açık üst, blok: 422, sıra:4 ten 3 arkadaş kombinelerimizi aldık. Bu arada eski açık alt katta kombine satışı yok. Sanırım satışı durdurdular belli oranı yakaladıkları için. :halay:
Bir Gün Değil Her Gün Beşiktaş.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Efe

@Popular Demand  videonu araklamışlar.bir de kendi logolarını koymuşlar..

https://twitter.com/TribunBesiktas/status/695318871792680960
emeğe saygısızlık başkada bişey değil isim yazmakta nedir alır koyarsın ama isim yazmak saygısızlığın önde gideni maalesef bizde bilirdik yazmayı
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kapalı üst kattaki sıra sayısı numaralı üst kata göre az gibi. Son iki prekasta koltuk takmamışlar.

Çevrimdışı kivanc

Eski açık üst, blok: 422, sıra:4 ten 3 arkadaş kombinelerimizi aldık. Bu arada eski açık alt katta kombine satışı yok. Sanırım satışı durdurdular belli oranı yakaladıkları için. :halay:
kesin bilgi mi eski açık satışının durduğu ?

Çevrimdışı Efe

Kapalı üst kattaki sıra sayısı numaralı üst kata göre az gibi. Son iki prekasta koltuk takmamışlar.
kapalı üste 2-3 sıraya koltuk takmadılar daha vodafone arenayı yazıp bıraktılar yakında kalan koltuklarda takılır
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Eray_Steiermark

kapalı üste 2-3 sıraya koltuk takmadılar daha vodafone arenayı yazıp bıraktılar yakında kalan koltuklarda takılır

Sağol Efe dert ettim kendime bunu  :steamed: üst katı küçük gösteriyor çünkü.

ysariusta

• Ziyaretçi

emeğe saygısızlık başkada bişey değil isim yazmakta nedir alır koyarsın ama isim yazmak saygısızlığın önde gideni maalesef bizde bilirdik yazmayı

Tanışıyorlarmış ve izin almışlar sanırım. Fligran ve kaynak göstermedikleri için insan delleniyor. Birde bugün olayın üzerine gelince.

Çevrimdışı Efe

Tanışıyorlarmış ve izin almışlar sanırım. Fligran ve kaynak göstermedikleri için insan delleniyor. Birde bugün olayın üzerine gelince.
kocaman ad yazmakta nedir onu çözemiyorum zaten alta bi yere koyarsın izin aldılarsa problem yok zaten adamın makina gitti bide izin alınmadan bu yapılsa onun yerinde olmak istemezdim açıkçası :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Atarli taraftariz
Bunu stadta goruyoruz koltuklar hizalanmadan atarlaniyoruz, piksel bitmeden atarlaniyoruz huyumuzda var atarlanmak

Çevrimdışı Efe

Sağol Efe dert ettim kendime bunu  :steamed: üst katı küçük gösteriyor çünkü.
ankrajları ve korkulukları takıldı ufak tefek eksikler olacak iş tam bitene kadar ama koltuklar eksiksiz takılacak bu ay sonuna kadar bitirecekler bana göre
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Atarli taraftariz
Bunu stadta goruyoruz koltuklar hizalanmadan atarlaniyoruz, piksel bitmeden atarlaniyoruz huyumuzda var atarlanmak
zeki abi sanada atarlanayım mı  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

izin aldılarsa ok..sorun yok tabiki.. 2-3 yere kendi isimlerini yazmışlar..ondan huylandım

Çevrimdışı selçukaras

Lig tv de 15.12.1993 tarihli Beşiktaş antep maci var. 1.0 öndeyiz taraftar iki geliyor iki ... kalktı kartalın..... yaw kim buldu tezahüratı umarim yeni stadimizda söylenip bu tezahurattan sahamiz kapanmaz. Zor bulduk cabuk kapatmayalim

Çevrimdışı ZEKI

zeki abi sanada atarlanayım mı  :evillol:
eski acik yukseltme ve deplasman tribunuunu eski aciga lama cabalarindan ben atarlaniyorum zaten sana @Efe  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Kartal39

bursada 4 tane bize bi zararı yok olması gereken bu sadece biraz zaman aldı takılmaları bir çok iş yapılacak onlarla o yüzden fazlası bize yarar sağlar giriş çıkış için çatı bittiğinde aydınlatma sistemi çin
@efe bu T kedi yollarının takilacakları yer belliydi. Bu bölgedeki semerlere bağlantı işlemleri için gerekli aparatlar teknik olarak yerde takılabilir miydi. Zaman anlamında bi faydası olur muydu?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ysariusta

• Ziyaretçi

Sinirim bozuldu. @Popular Demand ın videosu hakkında bir dizi gelişme oldu. Bende Twitterda sert girmiş olabilirim (yani sadece burada yapmıyorum :)) Fligran koyup paylaşan arkadaş ve Popular Demand daha evvelden tanıştıkları için sorun çıkmayacağına inanarak paylaşmış. Yani izin falan almamış. Ben onlara yanıt yazdığımda da aramış ve durumu anlatmış. Üstüne üstlük fligran konulmasına da karşı.

Bende aman zaman gidip stattan fotoğraf çekip burada paylaştık. Bunu dileyen yapabilir. Beklentisi olmaz. Fotoğraf konusunda çok hırsızlık oluyor diye de bir fligran uygulandı zaten. Ancak kimseye de buradan almayın demedik. Buradan fikri hak falan da talep edecek halimiz yok. O stat herkesin. Orada da duruyor. Kimsenin tekeli değil. Öyle Twettirdan takipçi falan beklentimde olmadı. Zaten 150 kişi falan ancak var. 100 kişi ailemdendir. Her neyse. Burada paylaşılan video o şahsın kendi emeği ile ortaya çıkan bir kayıt. Adamlık, önce bir kaynak göstermeyi gerektirir. Kendi emeği gibi paylaşılmaz. Bu nasıl emeğe saygıdır. Lafla olmuyor işte "Halkın takımı" falan filan. Halkın takımını tutuyorum diye böbürleneceksin ama emeğe saygı göstermeyeceksin. Olacak şey mi? Ben kendi iletimi sildim. Hiçbir Beşiktaşlıya o lafı etmemek lazım. Hatadır, döndük. Şimdi kendi silecek videosunu. En azından silinmesi istenecek.

Arkadaş ne Dronemuş. Yedi tüm günümüzü.  :akuma:

Çevrimdışı Efe

eski acik yukseltme ve deplasman tribunuunu eski aciga lama cabalarindan ben atarlaniyorum zaten sana @Efe  :biggrinking: :biggrinking:
yükselse ne güzel olurdu ama o zaman deplasman tribününü oraya almayada gerek kalmaz aman yükselmesin bea herşeyiyle güzel stadımız bitsinde gidilim güzel koltuklarımıda 15 dakika arada oturalım şimdi benim koltuk siyah mı beyaz mı olacak tam piksellerin orda yerimiz onu düşünüyorum :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Popular Demand

Bu durumdan yeni haberim oldu. Ilgili sayfanin yoneticilerinden biri olan Emre benim samimi arkadaslarimdan biri. Izin durumu olmadi, gelen tepkiler sonrasi beni arayip soyledi sorun olur mu diye, ben de acikladim besiktasarena koymadi adini zarari karsiladigi halde, hakli olarak abes gorduler kaldir filigransiz koy dedim. Durum bu.

33gomez.com'u birlikte yaptigimiz yazilimci arkadasimdir Emre. Bu durum biraz yanlis oldu gibi ama buyutmemek de gerekir sanirim. Hepimiz Besiktasliyiz, sadece biraz daha hassasiyet ve empati gostermek gerekir boyle durumlarda.
          [img width=41

Çevrimdışı Efe

Bu durumdan yeni haberim oldu. Ilgili sayfanin yoneticilerinden biri olan Emre benim samimi arkadaslarimdan biri. Izin durumu olmadi, gelen tepkiler sonrasi beni arayip soyledi sorun olur mu diye, ben de acikladim besiktasarena koymadi adini zarari karsiladigi halde, hakli olarak abes gorduler kaldir filigransiz koy dedim. Durum bu.

33gomez.com'u birlikte yaptigimiz yazilimci arkadasimdir Emre. Bu durum biraz yanlis oldu gibi ama buyutmemek de gerekir sanirim. Hepimiz Besiktasliyiz, sadece biraz daha hassasiyet ve empati gostermek gerekir boyle durumlarda.
makina gitti zaten moral bozulmasın iyice bi daha onlarda dikkatli davranırlar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Günaydın herkese.

Vodafone Arena'dan son drone görüntüsünü paylaşıyorum çünkü maalesef drone havada kayboldu gitti.  :bawling:

Kullanıcı hatası değil yani benlik bişey yoktu. İleri fonksiyonu çalışmadı birden ve sürekli Beşiktaş yönüne doğru geri gidip önce gözden sonra tümden kayboldu.
Return to Home bile cevap vermedi ilginç bir şekilde. DJI Türkiye Facebook sayfasından yardım isticem belki ürünün kusuru diye telafisi mümkündür.

Sabahın 6'sında kalktım pazar yağmur falan yağar yine çekemeyiz diye bu sabah çekeyim istedim ama olmayacak şey geldi başıma çok üzüldüm :(

Hayırlısı olsun artık. Son görüntü bu elimizde kalan, telefona kopyalanan düşük kaliteli kaydı.

Geçmiş Olsun Yunus, valla çok üzüldüm.. Bu kadar uğraşıp emek veriyorken, böyle bir kaza olması, tanımasak bile seni yüzyüze, kendimin malına zarar gelmiş gibi üzüldüm.. Umarım bir şekilde halledilir..

Kişisel verilerinde umarım salakça birinin eline geçmez..

Çevrimdışı bayevet

merhaba evimde kendi imkanlarımla vodafone arena maketi yapacam acaba bana eski açık, yeni açık,kapalı,numaralı tribünlerinin kat sayıları ve sıtadın dışındaki kolun sayılarını verebilirmisiniz? Teşekkürler :)