Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5756435 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx 'in düşünmüş olduğu tasarımın modellenmiş hali. Pikseli parçalama fikri güzelmiş. :claps: Stat isminin Numaralı'ya alınabileceğini düşünmüyorum ama parçalı piksel çok hoşuma gitti. O yüzden mevcut planın parçalı pikselli modelini de hazırladım. :ok:
@denilanz eline sağlık , bu model köşeler beyaz olduğunda çok daha güzel duruyor nasıl yaparsın bilmem ama köşeleri de eklersen kulübe gönderebiliriz gelecek yıllarda yapabilirler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

@denilanz cok guzel bir calisma olmus, bence koltuk tasarımlari basligina da bunlari yuklemen arsivleme acisindan cok daha iyi olacak.

Çevrimdışı aoguzd

9 Nisan'da Bursa maçı olduğunu biliyorum  :eyes
Ama açılış için tercih edeceklerini hiç sanmıyorum  :icool:

Aslinda bursa maci bana cok mantikli geliyor, bursa taraftarinin deplasman yasagi oldugu için ilk macimizda butun tribünler bizim olur.

Çevrimdışı idil

daha önce de paylaşmıştım juventus un açılış seramonisini

bence de böyle bir şey yapılabilir ekstradan... ben lig maçıyla açılması taraftarı degilim stadın... kesinlikle özel bir şeyler olmalı, siz ne düşünüyosunuz

En sondaki WELCOME HOME yazsına, sonrasında atılan havai fişeklere dikkat  :tabe:

juventus un stat sonrası maceraları da özenilmeyecek gibi değil.....
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 20:59:17 idil ]
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı ZEKI

Aslinda bursa maci bana cok mantikli geliyor, bursa taraftarinin deplasman yasagi oldugu için ilk macimizda butun tribünler bizim olur.

tarih boyunca vodafone arenain acilis macinda besiktas, bursaspor ile oynadi deyip bu takima prim mi vereceksiniz? veya bize stadlar, acmayan fenerbahce ile acarak..

Çevrimdışı cadavra

daha önce de paylaşmıştım juventus un açılış seramonisini

bence de böyle bir şey yapılabilir ekstradan... ben lig maçıyla açılması taraftarı degilim stadın... kesinlikle özel bir şeyler olmalı, siz ne düşünüyosunuz
Bana kalsa bu yıl acilmasin sampion olursak sampionlugida 80 bin kisiyle olimpiatta kutlayalim ben barca munih bide bunlarin yanina bizde en buyuk emegi olan basaksehirli bi turnuvayla acilmasini isterim o olmadi bu barca munih haricinde bize kapilarini acan tum takimlarla bi turnuvada olabilir ve stadın ilk senesinde sampionlar ligiyle o muzigin vodafone stadinda calinmasi o sekilde donmek ama temmuz agustos gibi stadın tas tamam acilmasini isterim simdi yok semeri sokmusler aha buldum burdaymis efendim kedi yollari eksik felan dunya kadar sorun bi yanda zemini yapiolar bi yanda catiyi ittire ittire goturuoz benim telkinim yeni sezonda acmak yazinda dier takimlarin programi bos olur.dediklerimde muhtemelen.olur.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 04 Şubat 2016, 21:04:17 cadavra ]

Çevrimdışı Altuğ

Az çok demeden destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bugün günümün neredeyse tamamı gelen mesajlara cevap vermekle geçti. Haliyle merak edenlerde oluyor az bir miktar kaldı kaybı telafi etmemize. Tamamlandığı zaman duyurulacaktır.

Çevrimdışı selçukaras

Ben sabahta dedim bence en uygunu 15 mayis hadi 14 mayis yani 14.05.2015 osmanli maci bize evini acan az bir para alan guzel bir ev sahipligi yapan bir takim olur. Hele sampiyin falan olursak daha iyi olur. Diger takimlara gore. O zamana kadar hemen hemen hersey bitmis olur. Stat ve kartal yuvasi acilsin yeter. Muze ve diger yerler yetismese de olur diye dusunuyorum

Çevrimdışı Emre.Guler

Az çok demeden destek olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bugün günümün neredeyse tamamı gelen mesajlara cevap vermekle geçti. Haliyle merak edenlerde oluyor az bir miktar kaldı kaybı telafi etmemize. Tamamlandığı zaman duyurulacaktır.
Hazır forumu elibol yakalamışken benim kredi borcunada bir el atsak ya :) kombine alamıyorum 3sene her çivisini takip ettim stadın giremezsem açılışa gözüm açık giderim

VSP250g cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cadavra

neymiş efendim tuşa basmışta geri dönmemiş zımbırtı ucmus gitmiş giderse gitsin efendim biz geri getirmesini biliriz. :D :D :D :D

Çevrimdışı denilanz

@denilanz eline sağlık , bu model köşeler beyaz olduğunda çok daha güzel duruyor nasıl yaparsın bilmem ama köşeleri de eklersen kulübe gönderebiliriz gelecek yıllarda yapabilirler.
Modeli Paint'te hazırladığımdan sadece düz kısımlar var. Köşeleri nasıl yaparız bilemiyorum. :alala:

Çevrimdışı denilanz

@denilanz cok guzel bir calisma olmus, bence koltuk tasarımlari basligina da bunlari yuklemen arsivleme acisindan cok daha iyi olacak.
Hangi başlık @ZEKI abi, bağlantı koyabilir misin? Koyalım, dursun madem. :ok:

Çevrimdışı Kartal1903

bu kedı yluna baglantıı nıye 4 kösedende yapılıyr..karsılıklı ıkı kose yetmezmıydı...bursa tek dıye hatırlıymm
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Forum harikasın.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı arda_2732

"Yuvaya uçmamıza az kaldı" isimli bugün öğle saatlerinde çekmiş olduğum fotoğraf  :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vodafone Arena resmi İnstagram hesabından alıntı timelapse. :claps: :claps:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet92

Burası gerçekten harika insanların bir arada olduğu muhteşem bir forum,emeği geçen herkese teşekkürler.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Pikselli

Biraz saçma gelebilir ama bizimkilerin nedir bu piksel sevdası küçük bi ayrıntı ama dikkatimi çekti instagtam hesabının ana fotoğrafını stattaki gibi siyahtan beyaz piksel geçişli yapmışlar :D :D
Severek takip ediyoruz :)
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı tugozcan

Arkadaslar bir sey sormak istiyorum.

Biz sezon sonu nasilsa hibrit cime gececegiz ya. Isitma ve sogutma islerinide sezon sonuna biraksak olmaz mi?

Nasilsa yaz donemine giriyoruz artik gerek olmayacak çok. Bu sureyi azaltir mi ? Maaliyeti ne derece etkiler?

Bilen var mi :)

Çevrimdışı Pikselli

Güncel.. Kaplama olacak galiba
Sadece sıva yapılıyor gibi görünüyor ama Belkide taşların konacağı zemini düzeltiyolardır.
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı aoguzd

tarih boyunca vodafone arenain acilis macinda besiktas, bursaspor ile oynadi deyip bu takima prim mi vereceksiniz? veya bize stadlar, acmayan fenerbahce ile acarak..
ilk maç butun tribünlerin full siyah beyaz olmasi icin böyle düşündüm, Bursa'yi nimetten saydığımdan degil. Rize, antalya, konya, bursa hepsi ayni kategoridir benim icin. Eger o tarihte stadimiz futbol oynamaya ve izlemeye musait olursa sirf bursa geliyor diye açılışı bekletmek de bursa'ya dolayli yoldan prim vermek degil mi zeki abi :)

Çevrimdışı Efe

bu kedı yluna baglantıı nıye 4 kösedende yapılıyr..karsılıklı ıkı kose yetmezmıydı...bursa tek dıye hatırlıymm
bursada 4 tane bize bi zararı yok olması gereken bu sadece biraz zaman aldı takılmaları bir çok iş yapılacak onlarla o yüzden fazlası bize yarar sağlar giriş çıkış için çatı bittiğinde aydınlatma sistemi çin
Şampiyon Beşiktaş JK