Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5754641 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

Evet.. Bilgi alabiliyorum. Ama bazılarını paylaşamıyorum çünkü Borsa'yı etkileyecek cinsten..Hatta geçenlerde bir hata yaptım. Bir çok bilgi paylaştım Faik Gürses çaldı ve gazetede yayınladı. (Cümlelerimi bile değiştirmemiş!!!) Hatta bu haber olay oldu. Ben çatı da bazı semerler hatalı üretilmiş bu nedenle yeniden üretiliyor dedim adam gitmiş çatı yeniden yapılacak demiş! Ortalık bir birine girdi sonra!!!
O yüzden her şeyi paylaşamıyorum ama tek söyleyeceğim her şey iyi gidiyor..
Sen bu zamana kadar nerelerdeydin :(

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Karakartalpasha

Önemli gelisme ve bilgilerden bizi haberdar edersen seviniriz abi :ok: ( Soylenebilecek olanlari , Soylenmesi yasak olmayanlari )

Elbette söylerim mesela aydınlatmaları söleyim. Şu an bir kısım aydınlatma armatürleri statta. Bir kısmı yolda... Aydınlatmalara da önümüzdeki günlerde başlanacak. Kartal Yuvas'nını Şubat ayında açılması planlanıyor. Aynı zamanda müzeninde Şubat'ta bitirilmesi planlanıyor.. (Benden duymadınız) :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı berkayyalcin963

Eski acik ust kac sira olacak alt kat kac sira olacak
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı burhan

Elbette söylerim mesela aydınlatmaları söleyim. Şu an bir kısım aydınlatma armatürleri statta. Bir kısmı yolda... Aydınlatmalara da önümüzdeki günlerde başlanacak. Kartal Yuvas'nını Şubat ayında açılması planlanıyor. Aynı zamanda müzeninde Şubat'ta bitirilmesi planlanıyor.. (Benden duymadınız) :lol: :lol: :lol:

mebranların ne zaman başlayacağı ve ortalama ne kadar süreceği ile ilgili bilgin var mı abi

Çevrimdışı Efe

mebralar geldi mi acaba :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Seni tanımıyoruz  :money:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Emre.Guler

Seni tanımıyoruz  :money:

Aynen Sana güvenebileceğimizi nerden bileceğiz dostum ha? Polis olmadığını nerden bileceğiz mesela? Buralarda ajanlara iyi gözle bakmayız  :money:

mebranların ne zaman başlayacağı ve ortalama ne kadar süreceği ile ilgili bilgin var mı abi

Membranlar bir teslik olmazsa en geç 10 Şubatta stada getirilecek diye duydum. Yine duyduğum vinçlerde bu tarihe kadar stattan çıkmış olacak...
Mart 19 olur mu bilmem ama çok hızlı ilerliyor işler... Hele son günlerde sanki bayır aşağı gidiş var gibi...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:claps: :claps: :claps:

Eyv abi :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

@SDemirsoy köşeleri San mames gibi istiyoruz Emirates gibi yarılmalar olmasın deyiver bi zahmet .Resmide kullanabilirsin bu hususta . :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı levent21

Membranlar bir teslik olmazsa en geç 10 Şubatta stada getirilecek diye duydum. Yine duyduğum vinçlerde bu tarihe kadar stattan çıkmış olacak...
Mart 19 olur mu bilmem ama çok hızlı ilerliyor işler... Hele son günlerde sanki bayır aşağı gidiş var gibi...
Abi aydıtlamalar nasıl olucak stad içi stad cevresi ?

Çevrimdışı kivanc

yalnız eski açık hiçte yabana atılmayacak bir yer bence zeminden muazzam gözüküyor
Gerçekten eski açık oldukça heybetli duruyo zeminden

[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 17:39:26 kivanc ]

Çevrimdışı Popular Demand

[img width=41

Çevrimdışı burhan

teşekkürler :tabe:

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı berkayyalcin963

Numaralida koltuk takimi bitmiste bu basin tribunu keske tt toki arenadaki gibi sekilli olsa oyle bi calisma varmi
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 17:54:51 berkayyalcin963 ]
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı Blackmd1

Çevrimdışı eaglearena

Abi sen bu zamana kadar nerelerdeydin ? 5 ileti attın forum olarak rahatladık...  :lol: :lol: :hosgeldin

Çevrimdışı Murat Gültekin

DJ uyuma Hakan Peker çalsana, ateşini yolla bana...

Çevrimdışı acan07

acaba fenerbahçe ile türkiye kupası yarı final rövanş maçını burda oynarmıyız ? daha önce konuşuldumu bu

Abi aydıtlamalar nasıl olucak stad içi stad cevresi ?

Bu konuyu daha önce twitter sayfamda örnekleri ile anlattım. Stat içi aydınlatmalar (Yürüyüş yerleri vs) zaten resimlerde paylaşıldı.
Stat aydınlatması da bildiğiniz şekilde.
Stat dışına gelince buna benzer bir şey düşünülüyor.

Ayrıca Stat içinde tezahürata gore renk değiştiren bir sistemden bahsediliyor (Tribünlerin üstlerine denk gelen kısım için... ama olacak mı bekleyip göreceğiz)
Ayrıca tribün üstlerini dolaşacak bir kartal hologramından bahsediliyor... (Bunu da bekleyip göreceğiz)

Çevrimdışı ahmetx

aslında Şükrü Saracoglunda oldugu gibi altlı üstlü 2 kat olsaydı daha iyi olurdu. Hem kapladıkları yatay alan azalırdı hem 2'ye bolündügü icin deplasman taraftarının etkinligi azalırdı.  @ahmetx abi bize cizebilirmisin acaba deplasman tribunu köşede 2 katlı olsaydı ne kadar yer kaplardı?
şöyle olurdu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum