Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5754984 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

Abi hepsini biliyorum ben zaten de, videoyu sunucuna yükletmene gerek yok. Youtube videosu eklenemiyor en basitinden, bu büyük eksiklik.
İleti sonrası son mesaja gitmek yerine anasayfaya dönmesi, son sayfaya tek tuşla gidilememesi gibi ufak görünen büyük eksiklikler de mevcut.

Islah gerekiyor bazı konularda sanırım  :tabe:
neden eklenmesin abicim çok basit linki yapıştırıyorsun @Popular Demand  sadece https in s sini siliyorsun

Çevrimdışı Ensar

yok youtube a yükleyip ordan link verin @Ensar
olur abi neden olmasın :D buna da şükür birisi yanlışta olsa cevap verdi :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Popular Demand

İleti panelinde bir yönlendirme lazım öyleyse.
Ben mesela 2-3 kombinasyon denedim ezber kodlarla ama çıkmamıştı.
Şimdi öğrenmiş oldum https'in engel olduğunu.  :ok:

Diğerleri de önemli abi bi ayar çekilebilirse iyi olur.

@Necmi
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 17:03:38 Popular Demand ]
          [img width=41

Çevrimdışı 1903efe

Eski açık ve numaralı üstten fotograf var mi arkadaslar??

Çevrimdışı Karakartalpasha

Forumu uzun süredir takip ediyorum ancak yeni üye oldum. Sebebi de bazı ufak bilgiler vermek istiyorum.

Bugün Fanatik Gazetesi'nde çıkan haberde geçen davetiyeler konusuna değinmek istiyorum.
Stadın açılışında davetiye basılacağı doğrudur.
Başta Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakanlar,Vali, Belediye Başkanı ve diğer siyasi parti temsilcileri ile davet edilmesi gereken TFF Başkanı vs'ler için...
Stadın açılış tarihi olarak şu an iş yapan firmalara 19/03 tarihi verildi. 18/03'te işinizi bitirin dendi ancak bu stadın komple açılması anlamına gelmemektedir. Stadın tamamı daha önce de Başkan'ın  dediği gibi 7-8 etapta açılacak. Şu an odaklanılan kısım;
1-Kartal Yuvası
2-Müze,
3-Stadın kendisi...

Stadın açılmasını 19/03'te istemek birazda psikolojik konudur. Bu tarihe yetişir mi yetişmez mi tartışması ayrı bir şey. Ancak İnşaat işi ile uğraşanlar bilir ki bir takvim belirlenir ve o tarihe odaklanılır. Bizim stadında 19/03'te açılması psikolojik bir hedeftir. (Başka türlü firmaları  hızlandıramazsınız)

Stadın açılmadığı her ay toplamda 5 milyon dolar gibi bir kaybımız var...
Sponsor gelirleri, Seyirci gelirleri, Kartal Yuvası Satış gelirleri vs gibi...
Geçen yıl Beşiktaş'ın sadece seyirci geliri 11 milyon TL iken Gs'nin ki 56 milyon TL'dir. FB'de ise 50 milyon Tl üstüdür...
Ayrıca maç günleri Kartal Yuvalası'ndan yapılan satışların kaybı da çok yüksektir.
Bir diğer konuda stadın açılması ile alınmaya başlanacak Vodafone ve diğer sponsor gelirlerinin alınamamasıdır.
Bu nedenle Başkan bir an önce stadın açılması için çaba sarfetmektedir.
Stadın aydınlatma işleri başlamış bulunmaktadır. Vinçler çıkmadan büyük kısmı bitirilmek istenmektedir.(Temenni bu yönde)
Var sayalım ki stat 19 Mart'a yetişmedi. Bu bizim için yıkım olmaz. Evet biraz üzülürüz ama şunu bilmek lazım ki şu andan 19/03'e odaklanmak statta ki işlerin ilerlemesine katkıda bulunacağı için 19 Mart sonrası tarihlerde süreç kısalacaktır.
Şu an statta 500'den fazla kişi çalışmakta. Bazı ekipler geceleri dahi çalışmaktadır. Verilen emek gerçekten büyük.
Başkan kendisi de söylediği gibi gece gündüz statta.. Adamın işi gücü stat oldu..
Stat için büyük emek veriliyor. Ve Beşiktaş taraftarı da gerçekten de büyük fedakarlıklar sergiliyor.
Şu gerçeği hepimiz bilelim. Ne FB ne GS bizim yaşadığımız durumda olsaydı ne bu statlarını yapabilirlerdi ne de bu kadar transferi...
(Buradan Yönetim Kurulu'nu övdüğüm anlaşılmasın. Sadece durumu özetliyorum)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Kotluk işi Şubat sonu biter bende söylemesi.15 dakika aralıklı fotolarda bir bolğun yarısı bitiyor çok şükür.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimiçi Necmi

sen ayarlarını kontrol et yada senin yerine yapayım :)
elbette girdiğinde yeni işaretine tıklarsan başlığın yanındaki kırmızı kutucuk seni direk okumadığın ilk mesaja götürür
mesaj attıktan sonra beni sayfaya yönlendir seçeneğini seçersen ayarlardan  profil düzenle/ görünüm ve tasarım/ İleti gönderdikten sonra konuya geri dön.
sorunun düzelir :) bu forumun kullanışıyla alakalı değilki senin ayarlarınla alakalı @Popular Demand

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Kapalı'da bazı tribün bölümlerinde ısıtıcılar bile takılmış stad bitiyor heyooo..
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Popular Demand

sen ayarlarını kontrol et yada senin yerine yapayım :)
elbette girdiğinde yeni işaretine tıklarsan başlığın yanındaki kırmızı kutucuk seni direk okumadığın ilk mesaja götürür
mesaj attıktan sonra beni sayfaya yönlendir seçeneğini seçersen ayarlardan  profil düzenle/ görünüm ve tasarım/ İleti gönderdikten sonra konuya geri dön.
sorunun düzelir :) bu forumun kullanışıyla alakalı değilki senin ayarlarınla alakalı @Popular Demand

Anladım abi eyvallah  :ok:
          [img width=41

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Numaralıda Vip koltukları mir takmayacak mı ? Orayı boş bırakmışlar

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı emre1

zemin şu işaretlediğim yere kadar yükselicek daha demi arkadaşlar

Çevrimdışı Savaş

Isteseler 1 haftada koltukları bitirirler sanki. Ben uzun sürer diye bekliyordum. Güzel çalışıyorlar.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yzturk

basın tribünüyle alakalı istediğimiz yerden verelim falan diyenler olmuş. uefa yönetmeliğine göre ana tribünden (portokolün, soyunma odalarının, röportaj alanlarının hepsinin olduğu tribün) vermek zorundasınız. yönetmeliğin linki bu: http://www.uefa.org/MultimediaFiles/Download/Regulations/uefaorg/Stadium&Security/01/48/48/85/1484885_DOWNLOAD.pdf

ilgili madde de şu:

Article 26 - Press box
1 The press box must be covered and centrally located in the main grandstand. It must have an unobstructed view of the entire playing area and easy access to the other media areas.
2 In the press box, all seats with desks must be equipped with a power supply and phone/internet connections.
3 The desks must be big enough to accommodate a laptop computer and a notepad.

Çevrimdışı pelops

Catiyi tutan direkler beyaza boyanacak mi acaba  :alala:

Çevrimdışı ask1903

Forumu uzun süredir takip ediyorum ancak yeni üye oldum. Sebebi de bazı ufak bilgiler vermek istiyorum.
.................................. Sadece durumu özetliyorum)

Hoş geldin... Şantiye içinden haber alabiliyorsun gibi bir intiba edindim. Bu şekilde bol bilgi vermen dileğiyle tekrar hoş geldin.

Çevrimdışı Efe

daha açılışa var koltuklar baya hızlı saha çok önem kazandı artık şu 45 günde stad bitecek maçı ne zaman oynayacaksak oynarız ben tarihe bakmıyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı betoo38

numarali piksel yeni aciktan daha güzel duruyor sanki. tam kiyas yapamadim ama sizce de öyle mi?

bunlari yapacak yerimiz var mi zeminde?
isitma, sogutma, vakumlama sistemi falan. hepsine yetecek kadar yerimiz var mi?

Hoşbuldum diyorum...

Buda benden olsun. Eski açık tribünde koltuk montajı başladı...:)

Çevrimdışı Efe

Hoşbuldum diyorum...

Buda benden olsun. Eski açık tribünde koltuk montajı başladı...:)
hoşgeldin kardeşim paylaşımlarını bekleriz bu arada mir coştu başkan stadta galiba gazı verip duruyor bunlara :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Hoş geldin... Şantiye içinden haber alabiliyorsun gibi bir intiba edindim. Bu şekilde bol bilgi vermen dileğiyle tekrar hoş geldin.

Evet.. Bilgi alabiliyorum. Ama bazılarını paylaşamıyorum çünkü Borsa'yı etkileyecek cinsten..Hatta geçenlerde bir hata yaptım. Bir çok bilgi paylaştım Faik Gürses çaldı ve gazetede yayınladı. (Cümlelerimi bile değiştirmemiş!!!) Hatta bu haber olay oldu. Ben çatı da bazı semerler hatalı üretilmiş bu nedenle yeniden üretiliyor dedim adam gitmiş çatı yeniden yapılacak demiş! Ortalık bir birine girdi sonra!!!
O yüzden her şeyi paylaşamıyorum ama tek söyleyeceğim her şey iyi gidiyor..

Çevrimdışı Efe

numarali piksel yeni aciktan daha güzel duruyor sanki. tam kiyas yapamadim ama sizce de öyle mi?

bunlari yapacak yerimiz var mi zeminde?
isitma, sogutma, vakumlama sistemi falan. hepsine yetecek kadar yerimiz var mi?
var var herşey yapılabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugün Fanatik Gazetesi'nde çıkan haberde geçen davetiyeler konusuna değinmek istiyorum.
Stadın açılışında davetiye basılacağı doğrudur.
Başta Cumhurbaşkanı, Başbakan, Bakanlar,Vali, Belediye Başkanı ve diğer siyasi parti temsilcileri ile davet edilmesi gereken TFF Başkanı vs'ler için...
Stadın açılış tarihi olarak şu an iş yapan firmalara 19/03 tarihi verildi. 18/03'te işinizi bitirin dendi ancak bu stadın komple açılması anlamına gelmemektedir. Stadın tamamı daha önce de Başkan'ın  dediği gibi 7-8 etapta açılacak. Şu an odaklanılan kısım;
1-Kartal Yuvası
2-Müze,
3-Stadın kendisi...

Stadın açılmasını 19/03'te istemek birazda psikolojik konudur. Bu tarihe yetişir mi yetişmez mi tartışması ayrı bir şey. Ancak İnşaat işi ile uğraşanlar bilir ki bir takvim belirlenir ve o tarihe odaklanılır. Bizim stadında 19/03'te açılması psikolojik bir hedeftir. (Başka türlü firmaları  hızlandıramazsınız)

Stadın açılmadığı her ay toplamda 5 milyon dolar gibi bir kaybımız var...
Sponsor gelirleri, Seyirci gelirleri, Kartal Yuvası Satış gelirleri vs gibi...
Geçen yıl Beşiktaş'ın sadece seyirci geliri 11 milyon TL iken Gs'nin ki 56 milyon TL'dir. FB'de ise 50 milyon Tl üstüdür...
Ayrıca maç günleri Kartal Yuvalası'ndan yapılan satışların kaybı da çok yüksektir.
Bir diğer konuda stadın açılması ile alınmaya başlanacak Vodafone ve diğer sponsor gelirlerinin alınamamasıdır.
Bu nedenle Başkan bir an önce stadın açılması için çaba sarfetmektedir.
Stadın aydınlatma işleri başlamış bulunmaktadır. Vinçler çıkmadan büyük kısmı bitirilmek istenmektedir.(Temenni bu yönde)
Var sayalım ki stat 19 Mart'a yetişmedi. Bu bizim için yıkım olmaz. Evet biraz üzülürüz ama şunu bilmek lazım ki şu andan 19/03'e odaklanmak statta ki işlerin ilerlemesine katkıda bulunacağı için 19 Mart sonrası tarihlerde süreç kısalacaktır.
Şu an statta 500'den fazla kişi çalışmakta. Bazı ekipler geceleri dahi çalışmaktadır. Verilen emek gerçekten büyük.
Başkan kendisi de söylediği gibi gece gündüz statta.. Adamın işi gücü stat oldu..
Stat için büyük emek veriliyor. Ve Beşiktaş taraftarı da gerçekten de büyük fedakarlıklar sergiliyor.
Şu gerçeği hepimiz bilelim. Ne FB ne GS bizim yaşadığımız durumda olsaydı ne bu statlarını yapabilirlerdi ne de bu kadar transferi...
(Buradan Yönetim Kurulu'nu övdüğüm anlaşılmasın. Sadece durumu özetliyorum)
:hosgeldin abi

Bilgiler icin teşekkürler :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Evet.. Bilgi alabiliyorum. Ama bazılarını paylaşamıyorum çünkü Borsa'yı etkileyecek cinsten..Hatta geçenlerde bir hata yaptım. Bir çok bilgi paylaştım Faik Gürses çaldı ve gazetede yayınladı. (Cümlelerimi bile değiştirmemiş!!!) Hatta bu haber olay oldu. Ben çatı da bazı semerler hatalı üretilmiş bu nedenle yeniden üretiliyor dedim adam gitmiş çatı yeniden yapılacak demiş! Ortalık bir birine girdi sonra!!!
O yüzden her şeyi paylaşamıyorum ama tek söyleyeceğim her şey iyi gidiyor..
Önemli gelisme ve bilgilerden bizi haberdar edersen seviniriz abi :ok: ( Soylenebilecek olanlari , Soylenmesi yasak olmayanlari )
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık