Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5756950 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı sfr03

Burada bizi birleştiren tek ortak nokta BEŞİKTAŞ. Hepimizin farklı düşünceleri , farklı inanışları olabilir. Kimse kimsenin görüşüne karışmak irdelemek gibi amacı durumu da olamaz. Bu nedenle Beşiktaş taraftarının stadı Beşiktaş'a yakışır şekilde sadece Beşiktaş konsepti ile yapılmalıdır. Bunun haricinde hiç bir kurum kuruluş yapı örgüt bundan nemalanamaz. BJK sponsorları, BJK taraftar grubları , BJK'a emeği geçmiş kişilerle bu stadı açacağız inşallah.

Bunların haricindeki her şey zaten normal hayatımızda bizleri ayıran değerler. Buradaki ortak amacımızı unutmadan sadece BJK değeri üzerinden değerlendirirsek kimse üzülmez , kimse alınmaz.

Ben stad da şeref tribününde BJK'a hiç bir faydası olmayan işadamlarımızı , siyasetcileri göreceğimize BJK Şeref Bey stadına emeği geçmiş çalışanları biriktirdiği 70-80 TL sini yönetime göndermiş insanları görmek isterim.

Bu stad öyle yada böyle açılacak yine baş başa kalacağız. Bunu unutmayalım . Sadece Beşiktaş. Bizim siyasi görüşümüzde hayata bakışımızda BEŞİKTAŞ.

Çevrimdışı gostung

stadın açılış organizasyonuna dair yazdığım, siyaset veya hakaret içermeyen tüm mesajlar silinmiş. aksi görüşteki mesajlar yukarıda durmaya devam ediyor. bir bildiği vardır heralde yetkili arkadaşların.
burada kedi yolu, prekast, semer, drenaj harici statla ilgili konuların konuşulması yasaktır tabelası asalım yukarı.

Çevrimdışı Serdkar

Çevrimdışı berkayyalcin963

Ben arkadaşın sorusundan yola çıkarak farklı bir konuya değinmek istiyorum, hem bu kasvetli siyasi konular da dağılmış olur.
Arkadaşlar şimdi ben senelerce eski inönüye kale arkasına kapalı alt a üst e maça gitmiş biri olarak kimsenin bilet aldığı koltuğa oturmadığını gördüm senelerce.
Fakat şimdi durum değişti blokların fiyatları da farklı, herkes aldığı koltuğa otursun eyvallah ama kale arkalarında durum nasıl olacak sizce kale arkalarında da herkes yerini bulup oturmaya çalışır mı yoksa rastgele mi olur kısmen?
vallahi ben en iyi yerden kombine aliyorum simdi yerimde oturani kaldirip otururum umrumdada olmaz
KARGALAR SURUYLE KARTALLAR YALNİZ UCAR 💪

Çevrimdışı betoo38

beyler, bu kadar sari vinc ne is yapiyor? :)

bir de konu disi
su foto'yu fifa street temasi ile soplayacak bir delikanli var mi? :)

Çevrimdışı burhan

bir şey soracağım bu kapalı yeni açık tarafında montesi biten kedi yoluna işçiler nasıl ulaşacak gördüğüm kadarıyla arada boşluk var oraya yeni bir kedi yolu mu gelecek yoksa başka birşey mi düşünülüyor

Çevrimdışı ErsinA.

Şuan 8 adet vinç 3 ekip halinde çalışıyor.

1 Vinç + 2 platformlu vinç  Düz Semer Montajı yapıyor

1 Vinç + 2 platformlu vinç  Düz Semer Montajı yapıyor

1 Paletli Vinç + 1 platformlu vinç Kedi Yolu Montajı yapıyor.

Çevrimdışı enemy1903

Çevrimdışı Tolga

Benimle aynı fikirde gördüğüm mesajları dahi siliyorum çünkü konu açılıştan daha başka konulara gidiyor.

Bırakalım o zaman herkes kafasına göre istediğini yazsın ona buna sallasın burada.

Açılışla ilgili tabi ki de mesajlar yazılabilir ama bunu biraz daha sakin bir dille ve çok fazla isimlere indirgemeden yazmakta fayda var. (Zor olduğunu kabul etsem de böyle olmak zorunda). Öbür türlü konu uzadıkça uzuyor ve başka yerlere kayıyor.

Bunun yanında arada alıntı yapılan mesajlar olduğu için onları da silmek zorunda kalıyoruz keyfimizden her mesajı silmiyoruz yani.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı sallapati

ulen vinçler sakatlamazlar umarım birbirini... 8 vinç götgöte duruyor

Çevrimdışı hic2222

ulen vinçler sakatlamazlar umarım birbirini... 8 vinç götgöte duruyor
dötdöte demiyeydin iiydi :D
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı tangaz

Ya sen Gs'yle kendini bir tutma milletide kandırma.Büyüklük olarak fark yok ama adamların köpek gibi lobisi var bizim hiç yok.Çıt diye ses çıksa Beşiktaş etkileniyo.Fenerbahce şike darbeleri yapıldı lobileri,zenginleri yardım etti etkilenmedi.Eğer o örgüt Beşiktaş'a yapsaydı şike darbesini şimdiye takım kalmamıştı..

Beşiktaşı ve taraftarını bu kadar hafife almayın. velevki başımıza bişey geldi çıkar alt kümede gururumuzla onurumuzla topumuzu oynarız.
unutmayın hiç biri yokken biz vardık!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Savaş

Şu numaralinın koltukları bi göremedik. Bi türlü karşıdan fotoğraf gelmedi şurdan :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı celiker1

Ben arkadaşın sorusundan yola çıkarak farklı bir konuya değinmek istiyorum, hem bu kasvetli siyasi konular da dağılmış olur.
Arkadaşlar şimdi ben senelerce eski inönüye kale arkasına kapalı alt a üst e maça gitmiş biri olarak kimsenin bilet aldığı koltuğa oturmadığını gördüm senelerce.
Fakat şimdi durum değişti blokların fiyatları da farklı, herkes aldığı koltuğa otursun eyvallah ama kale arkalarında durum nasıl olacak sizce kale arkalarında da herkes yerini bulup oturmaya çalışır mı yoksa rastgele mi olur kısmen?
Kapalı üst kat orta,eski açık üst kat orta,yeni açık alt-üst kat orta ve ufak gruplar harici(mesela asya kartalları eski açık üst kapalı tarafından aldı deniyor)harici herkes bilet aldığı koltuğa oturur diye tahmin ediyorum
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

@AdemG sunar
zemin yükseliyor . MAHİR iş başında becerikli mi becerikli . :D Teşekkürler @AdemG
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sfr03

Ya kardeşim yapmayın etmeyin şeref tribününün de biir usulu var.Ordan para kazanılıyo tabi zenginler alacak.Nasıl böyle bir açıklama yaparsın şaşkınlık içindeyim.

Kardeşim ben bunu sadece açılış maçı için söyledim. Açılışa özel olarak BJK'a emeği geçmiş insanlar BJK duruşuna yakışır bir şekilde sahiplenir. Bundan kimsenin bir kaybı olmaz. Ayrıca yazıyı tam okursan '' BJK' a menfaati olmayan işadamları '' yerine olduğunu da belirtiyorum. Bunlar yıllarca o koltuklarda oturdular ama bir şey değişmedi zaten. Bir günde oturmasalar bir şey olmaz diye düşünüyorum

Ayrıca bende sizin yorumları tam okumadan bu tarz net karşı yorumlar yazmanızı anlıyamıyorum. Biraz sakin olmak ve anlayışlı olmak her zaman iyidir kardeşim.

Çevrimdışı ErsinA.

Saha zeminini düzlemeye başladır. Peki drenaj borularını hangi aşamada koyacaklar.

Ben ilk aşama olarak zemin kazılıp borular zemine döşenecek diye bekliyordum.

Çevrimdışı eski inönü

bence 19 mart imkansız ama eger isterlerse 30 Nisan'a yetiştirebilirler. Ki o zaman da son 2 iç saha maçını evimizde oynarız.

Çevrimdışı ahmetx

Ya sen Gs'yle kendini bir tutma milletide kandırma.Büyüklük olarak fark yok ama adamların köpek gibi lobisi var bizim hiç yok.Çıt diye ses çıksa Beşiktaş etkileniyo.Fenerbahce şike darbeleri yapıldı lobileri,zenginleri yardım etti etkilenmedi.Eğer o örgüt Beşiktaş'a yapsaydı şike darbesini şimdiye takım kalmamıştı..
Şike darbesi mi , adamlar resmen şikeci yahu sen deme bari bunu @boateng
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tolga

bence 19 mart imkansız ama eger isterlerse 30 Nisan'a yetiştirebilirler. Ki o zaman da son 2 iç saha maçını evimizde oynarız.
Açılmak istenirse 30 Nisan'da açılır bence de.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Wow'da birisi zemin çalışmalarının 3 ayı bulacağını ve hatta geçeceğini söylemiş.Bilmiyor ki hibrit değil serme çim olacak ve hibrit olsa bile en fazla 2 buçuk ay alıyor.Bilgileri yok ama fikirleri var.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Kemal

Beşiktaşı ve taraftarını bu kadar hafife almayın. velevki başımıza bişey geldi çıkar alt kümede gururumuzla onurumuzla topumuzu oynarız.
unutmayın hiç biri yokken biz vardık!

Alt kümede falan oynamayiz,  her sene 3 veya 4 oluruz , 2 takım alır gider biz bakarız , zamanlada bu 30 40 50 li yaşlarda olan nesil gider yeni nesilden gelen kişiler azinlikla gelir kuculdukce küçülüruz.

Çevrimdışı ZEKI

@AdemG  adamdır.. ama numaralıyı çekmemiş @ZEKI  abi  :by2:
birdahakine rica ederiz numaralidan ceker belkide cekmeye devam ediyordur :D :evillol: