Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5756346 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı FARUK

Numaralıda ki koltuk montajı devam ediyor

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaşlar bakın bu konulardan biz zararlı çıkarız. Beşiktaşımız zararlı çıkar Allah aşkına kim ister bile isteye külübümüze zarar vermeyi. Hele ki senelerce stadı beklemişiz, Açılış günü protestolar, olaylar vs olsun. Bu işler döner dolaşır yine kulübe zarar verir. Lütfen sağ duyulu olalım.
Sen ben yok BEŞİKTAŞ var !!!

en doğru yaklaşım  :claps:

Başkan nasıl Beşiktaş'ı düşünerek hareket ediyorsa, taraftarın da aynısını yapması gerekir.. zihniyet belli ve bu zihniyete yapacağın protesto bir işe yaramayacağı gibi sadece yoluna taş olur..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

Acaba birisi başına bir iş gelmeyecekse şu fotoğraf yüklenen diğer siteyi söyleyebilirmi ? bizde fotoğrafları görsek ?  :ebebe:

Çevrimdışı Erhan

8 se yok eksik

Yerde 7 var bi de vinçte takılı fotolar aynı saatte çekildi ise

Çevrimdışı BlackEagle26

@selobjk  Twitter. Bugun uçaktan çekilmiş

Çevrimdışı Koa_lAA

stadın dışı iskelelerle daha güzel duruyo sanki...

yada artık gözüm alıştı her fotoda iskeleleri görünce.. o bile güzel gelmeye başladı demekkki

Çevrimdışı Ozzy03

Çevrimdışı BlackEagle26

[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 15:01:34 BlackEagle26 ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@selobjk  Twitter. Bugun uçaktan çekilmiş
Tribunlerin duz duvar oldugu metrelerce yuksekten bile belli oluyor :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı aoguzd

eski açık-numaralı köşesindeki kediyolu neden halen takılmadı acaba? parça falan beklenmiyordur umarım.

Çevrimdışı cadavra

Adam gibi adam ne olursa olsun cizgisini bozmuyor.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı eaglearena

eski açık-numaralı köşesindeki kediyolu neden halen takılmadı acaba? parça falan beklenmiyordur umarım.

Şuan numaralı - yeni açık köşesindeki kedi yolunu takıyorlar. Bittikten sonra eski açık - numaralıya geçecekler sanırım

Çevrimdışı eaglearena

20dk önce uçaktan çekilmiş..

Üst tribünlerin ne kadar dik olduğunun en bariz görüntülerinden biri
Mütişş...

Çevrimdışı tangaz

sizin beni yalanlamanız hiçbirşey ifade etmez. ben wow forumundan beri bu işin içindeyim takip ediyorum.bu konu 1000 kere tartışıldı. inanmak istediğinize inanın. ama bu iş böyle. çıkar necmi abi, bjk_mabet yalanlarsa özür dilerim. ezbere konuşarak beni ikna edemezsiniz.

bakın oradaki kolonların yüksek kalması tümüyle yönetimin başarısıdır bu noktada büyükşehir belediyesi de önemli rol üstlenmiş ve yolumuzu açmıştır başkanımızın cumhurbaşkanına teşekkür ettiği noktada budur. anıtlar kurulu tribün yüksekliği tarihi kulelerden yüksek olamaz demiştir. proje de tribün yüksekliği kuleleri geçmeyecek şekilde çizilmiş ve tribün istediğiniz gibi olduya getirilip kolonlar ve çatı yapılmıştır. belirttiğim gibi burada büyükşehir belediyesi önümüzü açmıştır ama sadece çatı noktasındadır bu tribünler kısa kalmıştır.

bu stadın eski açık tribünü ilk inşaası olan1947 yılından beri hep sıkıntılı cereyan etmiştir. bununla ilgili onlarca proje yapılmış ve geri dönmüştür. 1960lı yıllarda GSGM eski açığı yükseltip kapasite artırımı yapmak istemiş ve gene anıtlar kuruluna takılmıştır. takip eden yıllarda da bir sürü projeler olmuştur. Rahmetli başkanımız Seba, hafızam beni yanıltmıyorsa 80lerin sonu 90'ların başı döneminde eski açığı, kapalı ve numaralı tribünleri yeni açık gibi 3 kata çıkarıp kapasiteyi 75.000'e çıkarmak istemiş ancak ilerleyememiştir. karşısına çıkan engel gene anıtlar kurulu olmuştur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ZEKI

sizin beni yalanlamanız hiçbirşey ifade etmez. ben wow forumundan beri bu işin içindeyim takip ediyorum.bu konu 1000 kere tartışıldı. inanmak istediğinize inanın. ama bu iş böyle. çıkar necmi abi, bjk_mabet yalanlarsa özür dilerim. ezbere konuşarak beni ikna edemezsiniz.
@halvetifarazi bende bildiklerimi anlatayim. Fikret Orman stadi ilk yenilemek icin ugrastiginda o zaman iki kule tarihi eser kapsamina alinmamisti ve oralarida yikabiliyorduk. Fakat daha sonra tam yilini hatirlayamiyorum Anıtlar kurulu o iki kuleyi ve kapiyi tarihi eser kapsamina aldi ve oraya dokunamazsina getirdi lafi.
Projeler yapilirken yukseklik sınırı olarak, tribunlerin yuksekliginin o iki kuleyi gecmesi istenmedi. Daha sonra su anki proje gecirilirken cati yuksekligi olarak eski yeni acigin yuksekligi gecmeyecek dendi. Fakat tribunlerin yuksekligine getirilen sinir kule yuksekligi oldu.
Baskan stad insaati basladiginda hep sunu soylemistir, bu tarihi eser karari alinmadan once bu insaata baslasaydik, yukseklik sınırımız olmayacakti demistir. Buda bize YD nin baska bir kazigidir.

Çevrimdışı burhan

bu gün mebranlar gelecekti geldimi acaba veya mebran için çalışmalar başladımı

Çevrimdışı sallapati

belli ki 19.03 fanatikte kasıtlı manşet yapılmış.. ısmarlama bir manşet olduğu belli..

ama BJK taraftarı artık akıllandı.. bu oyunlara gelmez..
artık koltuklar takılıyor..

ama bugun ama yarın stadın açılacağı belli.. 3-5 ergen dışında buna tepki veren olmaz

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı rubi_tobin

Açılış bir bayramdır. Bayramda kalp kırma küskünlük nefret kızma bir kenara bırakılır.
Netice de seversin sevmezsin, tarafsın değilsin önemli değil başta misafir konumda bulunan kişilere saygı şarttır.
Ayrıca bu memleketin makam sahibi insanlarına yeri siyaset olmayan bir ortamda tavır koymak hiç bir etik değere uygun düşmez.
Gerekli tavrı (iyi yada kötü) göstereceksek bu işler için çeşitli mecralar var oraları kullanmak daha doğrudur.
Beşiktaş farklı fikirlerin ortak birlikteliği olacaksa bazı şeylere hassasiyet gösterebilmelidir.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı yldrmaydn

kim bilir belki önce devlet erkanını davet eder gezdirir tanıtır teşekkür ederler. sonra başka gün de başkaları gelir stat açılır maç yapılır vs:)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı ahmetx

@FARUK bu fotodan numaralıdaki koltuk montajını nasıl anladın ?  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

Vodafonearena siyaset meydanı değil. Sorumlulugunu  bilmeyen gelmesin. Orası takıma destek yeri.2 adım yuruyun Dolmabahçe de  protesto edin tayyibi. Git mecliste protesto et bende geleyim.  Ömründe 10 dakika dayanamayacaksin ceremesini Beşiktaş çekecek. Kalabalığa karışıp yaygara koparmak erkeklik ama Beşiktaş uğruna susup dayanmak korkaklık he? Akıllı adam nerde ne yapacağını bilen adamdır. Orası için kaç yıldır sabrediyoruz. 10 dakika takın kulakliklari mp3 dinleyin

merak etme şu yol izlenecektir...

taraftarın olmadığı bir gün boş stada kurdele kestirilir..

maç günü gelmez..

Çevrimdışı Mustafa UZUN

Ya bu forumda stat açılışı konuşulmayacak da ne konuşulacak. Adı üstünde forum. Forumun ana konusu Vodafone Arena. İnşaat bitmek üzere ve açılış yaklaşmış. Doğal olarak, açılışa kim gelir, gelirse ne olur, tepki mi görür alkış mı alır, kim gelmeli, kim gelmemeli konularında herkes kendi fikirleri doğrultusunda birşeyler yazıyor. Gelmesi tartışılan kişi cumhurbaşkanı da olur başbakan da mevcut federasyon başkanı da başka biri de. Herkes aynı görüşte olmayacağı için bir miktar tartışma olması normal ki forumun amacı da bu.  Kimse kimseye hakaret etmediği sürece herkes kendi fikrini yazabilir. Biz de tartışılması son derece doğal bir konu hakkında 1 saati aşkın bir süredir zaman ayırıyoruz, fikrimizi belirtiyoruz ve buraya bir şeyler yazıyoruz. ( Ben de, benimle benzer görüşte olan diğer arkadaşlar da ve aynı şekilde tam aksi yönde fikre sahip Kemal arkadaşımız da) Kimse kimseye hakaret etmiyor. Sonra bir kişi geliyor ‘’konu dışı olduğu ve takip eden diğer arkadaşlara saygısızlık olduğu gerekçesiyle’’ geçmişe dönük bütün mesajları siliyor. Bu bana ve anılan konuda fikrini belirten diğer arkadaşlara saygısızlık değil mi ?  Bana lütfen bir kişi çıkıp silinen mesajların niye konu dışı olduğunu ve silindiğini açıklasın.

Statla ilgili mi ?  Evet.
Silinen mesajlarda hakaret var mı ?  Yok.

E o zaman ?

Çevrimdışı ahmetx

@halvetifarazi bende bildiklerimi anlatayim. Fikret Orman stadi ilk yenilemek icin ugrastiginda o zaman iki kule tarihi eser kapsamina alinmamisti ve oralarida yikabiliyorduk. Fakat daha sonra tam yilini hatirlayamiyorum Anıtlar kurulu o iki kuleyi ve kapiyi tarihi eser kapsamina aldi ve oraya dokunamazsina getirdi lafi.
Projeler yapilirken yukseklik sınırı olarak, tribunlerin yuksekliginin o iki kuleyi gecmesi istenmedi. Daha sonra su anki proje gecirilirken cati yuksekligi olarak eski yeni acigin yuksekligi gecmeyecek dendi. Fakat tribunlerin yuksekligine getirilen sinir kule yuksekligi oldu.
Baskan stad insaati basladiginda hep sunu soylemistir, bu tarihi eser karari alinmadan once bu insaata baslasaydik, yukseklik sınırımız olmayacakti demistir. Buda bize YD nin baska bir kazigidir.
benim anlamadığım kolonlar ve çatı yükseklik sınırına takılmazken tribün nasıl takıldı ? :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

benim anlamadığım kolonlar ve çatı yükseklik sınırına takılmazken tribün nasıl takıldı ? :D
Bunu kimse çözemiyor iste

Anitlar kurulunun sacma sapan istegi...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık