Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5756138 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım,bende 19 martta açılmasına ihtimal vermeyenler arasındayım ama iki hafta önce fikstüre baktığımda bizim maç 20 mart pazardı şimdi cumartesi yazıyor bunu merak ettim
:hosgeldin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Koa_lAA

Numarali koltuklar uçmuş :halay: :halay:

takmıyolarmışki yea... bende ne çabuk yapıyolar bu koltukaları diyodum ama daha vida mı ne artık o iş varmış...

bide okadar koltuğu koydularda.. ya yağmur yağarsa?? hangibirinin üstüne branda sercekler..nası olcek

Çevrimdışı eaglearena

Son durum

* Numaralıda takılması gereken 6 bloğun 5i tamamı bitmemekle beraber takılmış.
* Yeni açık - Numaralı köşesindeki T kedi yolu bağlantısına başlanmış.
* En öndeki semerlere takılan düz demir parçaları semerlere göre çok daha hızlı takılıyor. En az 8-9 tane takılmış gibi
* Zemin için dozerler mıcırları yere sererek düzleştirme çalışmalarına devam ediyor.

Çevrimdışı Batu K.çetin

Çevrimdışı tangaz

Devlet eski açık "tribün" yüksekliğine hiç karışmadı. Stadın "kendi doğal yüksekliği" belli bir mesafiyi geçemez dedi. Zaten inşaat sürecinde geçtiği anda tepemize bindi(semerleri hatırlayın).

Projeyi tasarlayan insanlar işgüzarlık yaptı eski açığı daha alçak tasarladı. Sonradan değiştirmeye çalışıldı, devlet "benim onay verdiğim projeyi değiştirmezsin" dedi, izin vermedi.  Eski açık tribün yükseliği 1-2 adamın iş güzarlığı, yönetimin planszılığı yüzünden öylesine garip  şekilde alçak kaldı.

Stadın yüksekliği her yerde aynı. Zaten bilimsel olarak farklı olmaz. Yoksa çatı eğik olur. Eski açık,yeni açık,kapalı,numaralı dış kolonların yüksekliği eşit. Devlet eski açığın yüksekliğine karışsaydı oraya kolon bile diktirmezdi.

Yeni gelen arkadaşlar şunu düşünün, eski açıkta madem yükseklik sorunu vardı neden oraya o seviyede dış cephe kolonları dikildi? Semer boyuna bile karışan, 40 cm yüksek oldu diye inşaatı incelemeye alan devlet o kolonlara orda neden izin verdi? Madem o kolonlar o kadar yükselebiliyor, tribün neden yükselemiyor.

Öyle devlet eski açıkta izin vermedi ondan böyle kaldı denmesin, herkes gerçekleri bilsin.

Yazdıklarım yanlış veya eksik ise beni düzeltsin bu işin içindeki insanlar. Çıkar özürümü dilerim. Yeterki doğruyu bilelim.

yazdıkların tümüyle yanlış! eski açığın böyle kalmasının yönetimin plansızlığı iş bilmezliği falan yazn birisinin bilgisi sıfırdır. ülkede anıtlar kurulu die bir kurum var ve eski açığın böyle kalması tümüyle onların eseridir. yönetimle alakası yoktur. kolonlar ve çatının yüksek olması bilakis yönetimin becerisi ile bu hale gelmiştir. aksi halde stadın 3/4ü kapalı eski açık çatısız inşaa edilirdi. bu bildiğin yönetim başarısıdır.

bu arada eski açık konusu 1947den beri aynıdır. biraz açın okuyun öğrenin ve sonra yönetime suçu atın...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

Yönetim herkesi en tepeden en aşağıya kadar davet edecektir , etmelidir de .Ama nazik davetinizi daha önceden planlanan yurt dışı programım nedeniyle aranızda olamadığımı üzülerek söylemek istiyorum gibisinden bir yumuşak geçişle bu mesele halledilir . :D .Muhtemelen spor bakanı ve İBB başkanı gelir açılışa gelsinler biz de yükseltsene yükseltsene eski açığı yükseltsene diye tempo tutarız  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Oktay

Beşiktaşta sessiz çoğunluk fikret ormanı  sever... sesi çıkan çogunluk sevmez..gelirler kongreye sesleri okadar çok çıkarki iş oylamaya geldimmi sessiz çoğunluğun dediği olur.

Çevrimdışı ahmetx

hakaret olmadığı sürece açılış konuşulmayacak da ne konuşulacak yahu
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 14:34:38
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

@halvetifarazi

Eski acigin uzerinde Cati bile yoktu ilk projede hatta Sutun bile yoktu orta kisimda

Daha sonra proje revize edilip Sutunlar eklendi ve Catinin ustu kapatılıp Anıtlar kuruluna onaylatildi

Eski acik tribun yuksekligi icinde Cok kulis yapildi hatta kaba insaat doneminde eski acik testere kirisleri 1 ay bekletildi izin cikabilir diye ama Anitlar kurulu maalesef izin vermedi ve Eski acik projeye göre devam etti yapimi..
Hatta C.Baskani o sutunlar ve Cati icin 1 Ay muhurletti stadi

Çevrimdışı İlkem1903

fanatik gazetesinde stad açılışıyla ilgili yapılan maksatlı haberdir sampiyonluk yolunda böyle yıpratma haberler daha cok olucak mayısta yapılacak kongre öncesi camiayı yine bölmek istiyolar bu stad her türlü en hazır haliyle temmuzdan önce açılmaz beklenti yaratıp taraftarı çatışma haline sokmak istiyolar süper takım kuruldu desteği esirgemememiz lazım

Yönetim herkesi en tepeden en aşağıya kadar davet edecektir , etmelidir de .Ama nazik davetinizi daha önceden planlanan yurt dışı programım nedeniyle aranızda olamadığımı üzülerek söylemek istiyorum gibisinden bir yumuşak geçişle bu mesele halledilir . :D .Muhtemelen spor bakanı ve İBB başkanı gelir açılışa gelsinler biz de yükseltsene yükseltsene eski açığı yükseltsene diye tempo tutarız  :D
Hah iste aynen bu olmali :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stadın açılışında konuşma yapacak kişiler sadece Beşiktaş Jimnastik Kulübü bünyesinde bulunanlar olmalıdır.

Başkanımız, Ahmet Nur Çebi, İhsan Coşkun, Umut Güner.

Geriye kalan devlet erkanı şeref tribününde oturup bi "Hayırlı olsun" diyip portakal sularını yudumlayabilirler..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Erhan

Evet o hesaba göre 2 eksik senin dediğin gibi

@Efe

Yeni fotolarda tekrar saydım da eksik yok kedi yollarında  :ok:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Arkadaşlar hassasiyetinizi anlıyor size katılmakla beraber bir şeyler ekleyeyim, kişiler geçici kurumlar kalıcı olmakla birlikte cumhurundan hükümetine muhalefet partilerine kadar herkesin davet edilmesi gerektiğini düşünüyorum, sadece konuşma yapmamalılar seçim mitingine dönüştürmemeliler bende böyle düşünüyorum.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı ZEKI

Vinclerin işinin 8-9 subat bitmesi bekleniyormus. Yeni acik tarafindan membranlarin dosenmesi islerine baslanabilirmiş. 19 mart cok ufak bir ihtimal  bence o tarihe yetisemez.
29 martta milli mac arasi var o araya bir ozel mac konur mu 10 gun de cok sey degisirmi yoksa 30 nisan kayseri macina mi kendimizi hazirlayalim bilemedim.

Çevrimdışı Kemal

Stadın açılışında konuşma yapacak kişiler sadece Beşiktaş Jimnastik Kulübü bünyesinde bulunanlar olmalıdır.

Geriye kalan devlet erkanı şeref tribününde oturup bi "Hayırlı olsun" diyip portakal sularını yudumlayabilirler..

işte sonuna kadar katılacağım 2 yazı .  +1903

Çevrimdışı halvetifarazi

yazdıkların tümüyle yanlış! eski açığın böyle kalmasının yönetimin plansızlığı iş bilmezliği falan yazn birisinin bilgisi sıfırdır. ülkede anıtlar kurulu die bir kurum var ve eski açığın böyle kalması tümüyle onların eseridir. yönetimle alakası yoktur. kolonlar ve çatının yüksek olması bilakis yönetimin becerisi ile bu hale gelmiştir. aksi halde stadın 3/4ü kapalı eski açık çatısız inşaa edilirdi. bu bildiğin yönetim başarısıdır.

bu arada eski açık konusu 1947den beri aynıdır. biraz açın okuyun öğrenin ve sonra yönetime suçu atın...

sizin beni yalanlamanız hiçbirşey ifade etmez. ben wow forumundan beri bu işin içindeyim takip ediyorum.bu konu 1000 kere tartışıldı. inanmak istediğinize inanın. ama bu iş böyle. çıkar necmi abi, bjk_mabet yalanlarsa özür dilerim. ezbere konuşarak beni ikna edemezsiniz.

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

işte sonuna kadar katılacağım 2 yazı .  +1903
Benim yazıma niye katılmadın @Kemal  :D :D :D :D
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı Kemal

Arkadaşlar hassasiyetinizi anlıyor size katılmakla beraber bir şeyler ekleyeyim, kişiler geçici kurumlar kalıcı olmakla birlikte cumhurundan hükümetine muhalefet partilerine kadar herkesin davet edilmesi gerektiğini düşünüyorum, sadece konuşma yapmamalılar seçim mitingine dönüştürmemeliler bende böyle düşünüyorum.

katılıyorum +1903

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Kemal

Benim yazıma niye katılmadın @Kemal  :D :D :D :D

Katıldım da sonradan oldu alta düştü yazı , bu yazdığınız şekilde tüm yazılara tamamen destek veriyorum   :claps:

Çevrimdışı oguzhan1310

Arkadaşlar bakın bu konulardan biz zararlı çıkarız. Beşiktaşımız zararlı çıkar Allah aşkına kim ister bile isteye külübümüze zarar vermeyi. Hele ki senelerce stadı beklemişiz, Açılış günü protestolar, olaylar vs olsun. Bu işler döner dolaşır yine kulübe zarar verir. Lütfen sağ duyulu olalım.
Sen ben yok BEŞİKTAŞ var !!!