Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5756344 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Serdkar

Çevrimdışı Burak Akay

Sahaya silindirde gelmiş birde 6 tane kedi yolu kaldı görünüyor başka gelicekmi acaba
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ers1903

Kapali üst kisim da orta taraf son iki üç sirada koltuk yok dimi ?

Çevrimdışı FARUK

@FARUK  @Efe
bu isaretledgim seyler nedir... ??
Çatı beton yatay kiriş  üzerine taşıyorlar onları ne için bilmiyorum
Tahminen çatı kolonlarının başlangıcının küfeki ile kapatılabilmesi için uygun bir aparat

Çevrimdışı Burak Akay

eğer son 6 adet kedi yolu kaldıysa maximum 3 güne biter o arada uca takılan düz parçalarda biter 19.03 imkansız değil bence sadece membran ve çimde aksama yaşamadan bitirebilmek önemli
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı gkn190334

Merhabalar ,Forumu uzun süredir takip ediyorum.Çok güzel bilgiler paylaşılıyor.Fakat benim de takıldığım ve beğenmediğim stad ile alakalı konular var.Çok klişeleşmiş ve bilgilerin değişmeyeceği konular var ve hala ısrar ediliyor.Eski açık yüksekliği stad koltukları,kapasite gibi konular devamlı konu malzemesi oluyor.Arazi şartları ve devlet izinlerin verildiği kurallar çerçevesinde en iyisi yapılıyor.Bu değişemeyecek konuları devamlı konuşmak birşeyleri değiştirmiyor.Evet daha büyük stad istiyorsak devlete bu arazi verilip başka yerde herkesin isteği büyüklükte bir stad olabilirdi.Ama Beşiktaş semtinden çıkarak en büyük hatayı yapıyor olurduk.Önemli olan eksiklerin giderilip en kısa sürede bitiş tarihine odaklanmamız gerekir.Şampiyonluk geldikten sonra taraftara en güzel hediye bu stad olucaktır.Eldeki imkanlarla en iyisi yapılıyor bence bununla yetinmeyi bilmeliyiz.Şartlar belli sonuç belli.Stad istediği kadar iyi olsun çimin üzerindeki oyuncu kalitesi zayıf olursa bu stadın beşiktaşa cok fazla değer katıcağını düşünmüyorum.Gelirin iyi olucağı aşikar stad açıldıktan sonra fakat bu parayı sahanın içine nası harcadığımız önemli...

Çevrimdışı tangaz

MİR bir an evvel kapalı alt kat koltukalarını taksın da gözümüz gönlümüz açılsın.   Eminim stadın bütünü için en doğru fikir kapalı alt koltukları da takıldıktan sonra oluşacaktır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cadavra

Arkadaşlar mabedimizde mimar olarak çalışmaya başlayan bi kadın arkadaşım ile konuştum az önce.

Fikret Başkan illa 19 Mart'a açılması için baskı yapıyormuş ve çok istiyomuş bunu. Arkadaşımın fikrine göre o tarihte açılması imkahansız. Çünkü alt galerideki shopların durumu muammaymış. Ama diyor ki belki de 19 Martta açılacak ama içerideki işler devam edicek oralar gösterime sunulmayacak.

Ha bunlar bilmediğiniz şeyler de değildi ama içeride çalışan bi arkadaşımdan da bunları tastikletmiş oldum. Yarın şantiyeye gidicem son durumu söylerim gene dedi :)
Yahu biz acmaya kalksak bile TFF bu yarim kalan islere ragmen stadin acilmsina izin verir mi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

bence kedi yollarinda hala eksik var 2 tane eksik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Popular Demand

pazar günü yağmur olmazsa drone çekimi olur mu acaba ? @Popular Demand

Evet kardeşim. Geçen pazar yağmasa çekicektik zaten.
Bu pazar da yağmazsa sabahtan çekip öğleden sonra paylaşıcam inşallah.
          [img width=41

Çevrimdışı Popular Demand

Merhabalar ,Forumu uzun süredir takip ediyorum.Çok güzel bilgiler paylaşılıyor.Fakat benim de takıldığım ve beğenmediğim stad ile alakalı konular var.Çok klişeleşmiş ve bilgilerin değişmeyeceği konular var ve hala ısrar ediliyor.Eski açık yüksekliği stad koltukları,kapasite gibi konular devamlı konu malzemesi oluyor.Arazi şartları ve devlet izinlerin verildiği kurallar çerçevesinde en iyisi yapılıyor.Bu değişemeyecek konuları devamlı konuşmak birşeyleri değiştirmiyor.Evet daha büyük stad istiyorsak devlete bu arazi verilip başka yerde herkesin isteği büyüklükte bir stad olabilirdi.Ama Beşiktaş semtinden çıkarak en büyük hatayı yapıyor olurduk.Önemli olan eksiklerin giderilip en kısa sürede bitiş tarihine odaklanmamız gerekir.Şampiyonluk geldikten sonra taraftara en güzel hediye bu stad olucaktır.Eldeki imkanlarla en iyisi yapılıyor bence bununla yetinmeyi bilmeliyiz.Şartlar belli sonuç belli.Stad istediği kadar iyi olsun çimin üzerindeki oyuncu kalitesi zayıf olursa bu stadın beşiktaşa cok fazla değer katıcağını düşünmüyorum.Gelirin iyi olucağı aşikar stad açıldıktan sonra fakat bu parayı sahanın içine nası harcadığımız önemli...

Fikret başkan sen misin?  :evillol:

Şaka tabi. Söylediklerinize harfiyen katılıyorum  :ok:
          [img width=41

Çevrimdışı kutalmis.pinar

bence kedi yollarinda hala eksik var 2 tane eksik
tepeden fotoğraf mı gördün abi nerden anladın? 😀😀😀
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

Sürekli başka sitelerden görülen fotoğraflardan vs bahsediliyor. Ben bu forum dışında herhangi bir sayfa takip etmiyorum ve 2-3 gundur hemen hemen biraz fotoğraf sıkıntısı var ve forum dısı konularda konusuluyor ki bunlar elbette olabilir. Ama dediğim gibi bu site dısında baska bır sayfa bilnmiyorum ve takip etmiyorum. O bahsedilen fotoğrafları felan nasıl görebiliriz ?? :) :alala:

Çevrimdışı Erhan

@Efe T bağlantı için 3 mü 4 mü kedi yolu kullanılıyor.

Diğer siteye fotolar yüklenmiş bu arada

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

Bende onu soruyorum diğer site neresi acaba ?

Çevrimdışı mustafa07

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım,bende 19 martta açılmasına ihtimal vermeyenler arasındayım ama iki hafta önce fikstüre baktığımda bizim maç 20 mart pazardı şimdi cumartesi yazıyor bunu merak ettim
[ Son Düzenleme: 03 Şubat 2016, 14:14:38 mustafa07 ]

Çevrimdışı Efe

3 adet
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

evt son uyarim yazamaya devam ederseniz mesajlar silinecek  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım,bende 19 martta açılmasına ihtimal vermeyenler arasındayım ama iki hafta önce fikstüre baktığımda bizim maç 20 mart pazardı şimdi cumartesi yazıyor bunu merak ettim
:hosgeldin

Antalyaspor maçı 19.03.2016 Cumartesi günü olarak açıklandı yanlış bakmış olabilirsin :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı celiker1

Sabah saat 10 civarı yeni açık tarafında 1 tır koltuk gelmişti ve indiriliyordu.Ayrıca kapalı tarafında biriken toprak yığınını bir kepçe temizliyordu.Anlasığım kadarıyla kapalı tarafının çevre düzenlemesine ufak ufak başlıyorlar galiba
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı canergiray77

Evet kardeşim. Geçen pazar yağmasa çekicektik zaten.
Bu pazar da yağmazsa sabahtan çekip öğleden sonra paylaşıcam inşallah.
heyecanla bekliyoruz  :sevinc  :sevinc @Popular Demand
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Sabah saat 10 civarı yeni açık tarafında 1 tır koltuk gelmişti ve indiriliyordu.Ayrıca kapalı tarafında biriken toprak yığınını bir kepçe temizliyordu.Anlasığım kadarıyla kapalı tarafının çevre düzenlemesine ufak ufak başlıyorlar galiba
bende 10 buçuk civarı geçtim kepçe çalışmaya devam ediyordu çevre düzenleme başlamış ufaktan.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Şubat 2016, 14:23:17
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
:hosgeldin

Antalyaspor maçı 19.03.2016 Cumartesi günü olarak açıklandı yanlış bakmış olabilirsin :)
daha önce 20.03.2016 yazıyordu ben de bakmıştım...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

daha önce 20.03.2016 yazıyordu ben de bakmıştım...
TFF fikstürü açıkladığı zaman direk kendi sitesinden bakarak futbol başlığına tarihleri hemen yazmıştım ve Antalyaspor maçının tarihi 19.03.2016 olarak gözüküyordu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...