Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5761531 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı mrturker

orda tribün ayrımı yok tribün ayrımı kale cizgisi hizasında

Necmi abi oralara koltuk takılacağı kesin mi?

Hayır ray filan da takılmamış ve simetrisi diğer tarafta aynı şekilde bırakılmış.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

membran serilirken arefe , çim serilince bayram olur buralar.
Arefeye 2 gün kaldı  diyebilirmiyiz  @ahmetx  ?

Çevrimdışı harund1k3

Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama şu ekli resimdeki daire içindeki kısım gördükçe kafamı karıştırıyor.

Orası öyle merdiven mi olacak yoksa koltuk takılacak mı?

bugun statdaydim dedim butun bir site ayni seyi tartisiyor burasi boyle mi kalacak, yoksa koltuk takilacak mi dedim ? aldigim cevap oyle bir bosluk kalmayacak sekilde koltuklarin takilmasina devam edilecegi yonunde oldu. kesin mi dedim kesin dediler. Orayi oyle bosluk birakabilmeleri icin herhangi bir mantikli bir aciklama bulunmuyor. Bu arada yeni acikta bugun bir pankart acildi sonra kapatildi. birseyler donuyor tam anlamadim acikcasi.

Çevrimdışı mrturker

bugun statdaydim dedim butun bir site ayni seyi tartisiyor burasi boyle mi kalacak, yoksa koltuk takilacak mi dedim ? aldigim cevap oyle bir bosluk kalmayacak sekilde koltuklarin takilmasina devam edilecegi yonunde oldu. kesin mi dedim kesin dediler. Orayi oyle bosluk birakabilmeleri icin herhangi bir mantikli bir aciklama bulunmuyor. Bu arada yeni acikta bugun bir pankart acildi sonra kapatildi. birseyler donuyor tam anlamadim acikcasi.

Eyvallah hocam sağolasın.

Pankart reklam çekimi amaçlı olabilir belki prova filan yapıyorlardır.

Çevrimdışı Efe

membran serilirken arefe , çim serilince bayram olur buralar.
aynen öyle havalrda guzelken şu catiyi bitirelim artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

Beşiktaş Özkaynak

Fulya Hakkı Yeten Tesislerimiz yenilendi! Antrenmanlarımızı yapmaya başladık!
Zemin gayet güzel duruyor koltuklar kesin Vodafone arena koltuğu  :evillol: :evillol:

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı denilanz

MİR kendi reklamını asmış oraya, ondan mı bahsediyorsun?

Çevrimdışı Efe

o boşluklara koltuk satildi kalmasi imkansiz zaten ankrajlarini takarlar yakinda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Benim icin arefe cati montajinin tam bitmesi olacak mebranda o kadar ugrasmayacaz gibime gelio belki on kısım da ugrasilir o da proje deisti semerler yeni modele göre belki orasi mebran öngörüldüğü tarihte biter belki bi hafta uzar uzasada su cati montaji tam bi bitseydi.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı harund1k3

Bu arada bugun Fikret ORMAN'i neden daha cok sahiplenmemiz gerekir bunu da anladim. Stat icinde maddi zorluklar yasasa da, calisma sartlari guc olsa da bir abi ile tanistim. Baya konustuk falan, guncel mevzulari anladim ne calisaninda ne taraftarinda normal bir destekleyicisi yok bir takimin. Besiktasa sevgi hep anormal seviyede ust seviyede. ben bu abiyi ben heryerde goruyorum bu arada. Tek bir gorevi de yok anliyacaginiz. Neyse en son vedalasirken Baskan'i ezdirmeyin internette orada burada dedi. Adam gecesini gunduzunu Besiktas'a ayiriyor dedi. Harbi diyorum gozlerim doldu. Baskanin yanlislari oluyor olmuyor degil, fakat sirf camiaya bu sekilde ruh katmasi bile buyuk olay.

Çevrimdışı ahmetx

Arefeye 2 gün kaldı  diyebilirmiyiz  @ahmetx  ?
daha fileleri gerecekler 1 hafta onla geçer
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Beşiktaş Özkaynak

Fulya Hakkı Yeten Tesislerimiz yenilendi! Antrenmanlarımızı yapmaya başladık!
Zemin gayet güzel duruyor koltuklar kesin Vodafone arena koltuğu  :evillol: :evillol:

zemin suni çim  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cadavra

o boşluklara koltuk satildi kalmasi imkansiz zaten ankrajlarini takarlar yakinda
Takilir abi takilir her koltuk para demek ya stad bitsin her sey otursun yerine bi bak gor bosluk arayacaklar koltuk takmak icin.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

çati çok guzel gorunecek mebranlar bitsin bu on tarafa takilan duz semerler isi duzeltti bence cok iyi oldu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı harund1k3

MİR kendi reklamını asmış oraya, ondan mı bahsediyorsun?

Vallahi koseden beriden tam da goremedim ne oldugunu boyle bir pankart acildi siyahli sarili bisey sonra toplandi. Tekrar actilar mi bilemiyorum.

Çevrimdışı ahmetx

Şan öktemle ,Hakkı Yeten tesisleri aynı yerde mi?

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

Vodafone arenanın açılış maçında Beşiktaş Fenerbahçeyi marizledi 4-0  :D  güzel olmaz mı @Necmi abi  :)

bunu mu demek istedin !

Çevrimdışı kapaliyiz

passoligim olmadığı için bir fikrim yok ama; passoligi olanlar internette kombine satılan koltukları görebiliyor mu? eğer görebiliyorsa buraya (özellikle kapalı üst için) screenshot koyabilirler mi? teşekkürler...

Çevrimiçi Necmi

Bu arada bugun Fikret ORMAN'i neden daha cok sahiplenmemiz gerekir bunu da anladim. Stat icinde maddi zorluklar yasasa da, calisma sartlari guc olsa da bir abi ile tanistim. Baya konustuk falan, guncel mevzulari anladim ne calisaninda ne taraftarinda normal bir destekleyicisi yok bir takimin. Besiktasa sevgi hep anormal seviyede ust seviyede. ben bu abiyi ben heryerde goruyorum bu arada. Tek bir gorevi de yok anliyacaginiz. Neyse en son vedalasirken Baskan'i ezdirmeyin internette orada burada dedi. Adam gecesini gunduzunu Besiktas'a ayiriyor dedi. Harbi diyorum gozlerim doldu. Baskanin yanlislari oluyor olmuyor degil, fakat sirf camiaya bu sekilde ruh katmasi bile buyuk olay.
hazır girmişken piksel niye yapıyorlar diye yapışsaydın yakalarına :D

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı harund1k3

hazır girmişken piksel niye yapıyorlar diye yapışsaydın yakalarına :D

Valla @Necmi abi pikselin bu kadar kotu duracagini ben bile tahmin etmedim acikcasi :). Ta Rusyalardan canlisini goreyim belki fikrim degisir dedim ama daha da kotu geldi canlisini gorunce .

Çevrimiçi Necmi

passoligim olmadığı için bir fikrim yok ama; passoligi olanlar internette kombine satılan koltukları görebiliyor mu? eğer görebiliyorsa buraya (özellikle kapalı üst için) screenshot koyabilirler mi? teşekkürler...
tek parça değil