Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5763179 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

neyse atkıyı indirttik bilginize

:claps: :claps: :claps:

Biz o koltukların da düzgün yapılmasını sağlarız :icool:

:lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

maçın sonucu önemli değil orda yazacak olan Stadın fener maçıyla açıldığı
birde üstüne yenilirse ne yapacaksın bu maçı yönetecek hakeme bir gram güvenin varmı
ilk maçımızda doğranarak maç vermenin birde yaratacağı olayları düşün ilk maç saha kapanır
büyük olaylar çıkar o hakem o staddan bırak sahadan bile çıkamaz o maçın güvenliğini polis değil ordunun alması
lazım durup dururken kaşınmanın manası varmı. yarı final maçı gibi dönüşü olmayan bir maçta hakem maniplasyonunu bir düşün
sonra açılış maçını oynayalım de bence

yok bea , ben o ilk maç atmosferinde barçanın bile çıkabileceğine ihtimal vermiyorum. Fener hakeminide alıp gelse 1-0 avansla önde de başlasa taraftar o maçı aldırır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

neyse atkıyı indirttik bilginize
stad da mimar kız var gonca diye kedisine Fikret ismi vermiş onu da uyaralım bi zahmet  :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ErsinA.

buraya getirmek için dünya para vereceğiz birde yenilelimmi :D

Aklıma Türkiye-Brezilya maçı geldi.  Paramızla rezil olmuştuk.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

stad da mimar kız var gonca diye kedisine Fikret ismi vermiş onu da uyaralım bi zahmet  :bandit:
Gerçek mi bu ya?  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Gerçek mi bu ya?  :D
evet gerçek , instagramda Fikretle pozları var  :D İşin sıkıntılı tarafı kedi stad şantiyesinde.

Çevrimdışı ErsinA.

Kura çektik sana çıktı. :D :D :D
Çok güldüm, Sırf bunu yazmak için 4 sayfa okuyup geri geldim.

Neyse gereği yapılmış.  :D

Çevrimdışı kadir137

Stadımız tamamlandığında, belirli bir ücret karşılığında stadın tamamının inciğine cinciğine kadar tanıtımının yapıldığı turlar düzenlenecek mi acaba? Sayenizde bir çok şeyi biliyoruz ama her köşesine ayak basmak mükemmel bir duygu olur
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Efe

zemine cakillari seriyorlar daha vincler cikmadi çakillar seriliyor koltuklarda da hizlanma var catida da calisma tam gaz bu haftaya iyi basladik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stadımız tamamlandığında, belirli bir ücret karşılığında stadın tamamının inciğine cinciğine kadar tanıtımının yapıldığı turlar düzenlenecek mi acaba? Sayenizde bir çok şeyi biliyoruz ama her köşesine ayak masmak mükemmel bir duygu olur.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haftanın her günü aktif olacak demek bunun da yapılacağı demek
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

evet gerçek , instagramda Fikretle pozları var  :D İşin sıkıntılı tarafı kedi stad şantiyesinde.
Fikret oğlum gel buraya diye seslendiği sırada Başkan kafayı çıkarsa ne yapar acaba  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

zemine cakillari seriyorlar daha vincler cikmadi çakillar seriliyor koltuklarda da hizlanma var catida da calisma tam gaz bu haftaya iyi basladik

evet iyi başladık , kedi yolları ve köşelerde koltuklar çok uğraştıracak.

Çevrimdışı GörkemGörkem

@ahmetx  abi bu atkı mevzusu nedir ? Bir resim falanmı cıktı ortaya önceki sayfalarada baktım ama göremedim birsey

Çevrimdışı Efe

evet iyi başladık , kedi yolları ve köşelerde koltuklar çok uğraştıracak.
en fazla 10 gun daha ugrastirir sonrasi malum :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mrturker

Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama şu ekli resimdeki daire içindeki kısım gördükçe kafamı karıştırıyor.

Orası öyle merdiven mi olacak yoksa koltuk takılacak mı?

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx  abi bu atkı mevzusu nedir ? Bir resim falanmı cıktı ortaya önceki sayfalarada baktım ama göremedim birsey
vinç te gs atkısı asılıydı.

Çevrimiçi Necmi

anlamadım :alala:
şu anda bizde çalışan mimar yok proplan olabilirmi?
link versene @ahmetx

Çevrimdışı Erdem Çözer

Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama şu ekli resimdeki daire içindeki kısım gördükçe kafamı karıştırıyor.

yetkililer koltuk takılacak diyor ama ben tribün ayrımı olduğunu düşünüyorum :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Viviano

Kalacak öyle o saçmalık. Merdiven olacak. Aynısı sağ tarafta da var. Saçmalığın daniskası resmen.

Çevrimdışı Serjo

resimler'den gördüğüm kadar orada merdiven yok, büyük ihtimal koltuk takılacak
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı mrturker

o kısım yeni açığa dahil değil mi zaten?

Köşe kısımlar ayrı tribün gibi gözükmüyordu Passo'da.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Her gün soruluyor bu :lol:

Çevrimdışı ahmetx

en fazla 10 gun daha ugrastirir sonrasi malum :ishock:

membran serilirken arefe , çim serilince bayram olur buralar.

Çevrimiçi Necmi

orda tribün ayrımı yok tribün ayrımı kale cizgisi hizasında