Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5762671 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimiçi Necmi

takılan koltuk sayısı 15.000 e doğru gidiyor  :ishock: :ishock:
mümkün değil anca köşelerde biterse dediğin rakam olur
üstün tamamı zaten 20000 civarıdır. takılan koltuk sayısı daha 10000 gibi

Çevrimdışı sallapati

mümkün değil anca köşelerde biterse dediğin rakam olur
üstün tamamı zaten 20000 civarıdır. takılan koltuk sayısı daha 10000 gibi

çok hızlı takıldığı için öyle dedim.. 10 u geçmiştir.. 15e doğru ilerliyordur  :ishock:

Çevrimiçi Necmi

Eğer konyasporu elersek fenerbahçede amedi elerse stadımızı derbiyle açabilğiriz nisanın ortasında veya sonunda yada ondan önce açılırsa derbi oynayabiliriz stadımızda
aklınızın ucundan bile öyle bir ihtimal geçiyormu yani herhangi bir şekilde renklileri tarihimizemi yazdıracağız
bumu yani  :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

aklınızın ucundan bile öyle bir ihtimal geçiyormu yani herhangi bir şekilde renklileri tarihimizemi yazdıracağız

O maçtan önce lig maçı olur sonra bu maç oynanır abi. Taa mayıs'tan bahsediliyosa eğer.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı eaglearena

bu kedi yolları dört bir yanada takılacak mı yoksa 2 kenaramı dört bir kenara takılacaksa yeni kedi yolları gelecek

sanırım 4 köşeyede takılacak çünkü bir köşeye 3 adet takılıyor. Şuan 9 tane sahada duruyor kedi yolu

Çevrimdışı ahmetx

Vodafone arenanın açılış maçında Beşiktaş Fenerbahçeyi marizledi 4-0  :D  güzel olmaz mı @Necmi abi  :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kyiv

Açılış maçı asla Fenerbahçe maçı olmaz olamaz. Kendilerini nimetten sayıp Vodafone Arenanın açılış şerefine eriştirmek saçmalık olur. Açılış herhangi bir Anadolu takımıyla yapılmalı.

Çevrimdışı ErsinA.

Açılış maçı asla Fenerbahçe maçı olmaz olamaz. Kendilerini nimetten sayıp Vodafone Arenanın açılış şerefine eriştirmek saçmalık olur. Açılış herhangi bir Anadolu takımıyla yapılmalı.

Katalonya bölgesinden Barcelona mesela

Çevrimdışı sallapati

ardalı barça ile yapılır..

beko koç ,  lassa sabancı ...  ikisi karşılar parayı...

Çevrimdışı kaanzor

Vodafone arenanın açılış maçında Beşiktaş Fenerbahçeyi marizledi 4-0  :D  güzel olmaz mı @Necmi abi  :)

Abi iyi diyosunda allah korusun kazayla yenilirsek çok fena olur onun için ben mümükünse hiçbir resmi maçta açma taraftarı değilim. Özel maçla açalım en temizi.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı ahmetx

Abi iyi diyosunda allah korusun kazayla yenilirsek çok fena olur onun için ben mümükünse hiçbir resmi maçta açma taraftarı değilim. Özel maçla açalım en temizi.

bu stadyumda ve bu kadroyla nereye yeniliyoruz .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

barcelona'yı yenicez mi ?

Çevrimdışı Mehmet92

Konuşup anlaşırız maçtan önce ilk golü biz atalım da sonra napıyosanız yapın deriz.En azından tarihte Beşiktaş'lı futbolcunun adı yazar :D

Çevrimdışı KUMANOVALI

@KUMANOVALI  Üç kartal  alıyorlarmış asgari ücretli.Yakaladıkları  martı başına prim  alacaklar.  :lol:  VArdiyalı  çalıştıracağız.

:biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı 8bir

Neden ben  :evillol:

Kura çektik sana çıktı. :D :D :D
Çok güldüm, Sırf bunu yazmak için 4 sayfa okuyup geri geldim.
BEŞİKTAŞ lı olunmaz, BEŞİKTAŞ lı doğulur................

Alınabiliyor kardeşim. Yeni aldım daha sıkıntı yok. Mersin maçına sadece ceza.

Teşekkürler. Ben de aldım şimdi biletimi. Pazar günü kısmetse ordayız. :halay:

Çevrimiçi Necmi

maçın sonucu önemli değil orda yazacak olan Stadın fener maçıyla açıldığı
birde üstüne yenilirse ne yapacaksın bu maçı yönetecek hakeme bir gram güvenin varmı
ilk maçımızda doğranarak maç vermenin birde yaratacağı olayları düşün ilk maç saha kapanır
büyük olaylar çıkar o hakem o staddan bırak sahadan bile çıkamaz o maçın güvenliğini polis değil ordunun alması
lazım durup dururken kaşınmanın manası varmı. yarı final maçı gibi dönüşü olmayan bir maçta hakem maniplasyonunu bir düşün
sonra açılış maçını oynayalım de bence

Çevrimdışı cadavra

Ilk maclar belli arkadaslar yani olasi bi fb eslesmesinde ilk mac evimizde oda 20 nisan civari

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

buraya getirmek için dünya para vereceğiz birde yenilelimmi :D

Çevrimdışı YunusEmre

MİR dekorasyonun yaptığı Mersin Arena köşe...

Çevrimdışı kartalpençesi

19 Nisana kadar bence stad yetişir veee Beşiktaş(Vodafone) Arenada fenevi gömeriz.Çok heycanlandım  :ishock: :halay: :super:
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı ahmetx

MİR dekorasyonun yaptığı Mersin Arena köşe...

uzaktan tehlikeli bir cisim yaklaşıyor  :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi