Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5763998 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Kemal

Güzel konuşuyorsunuz da, hayaller - gerçekler oluyor biraz . O atkıyla onbinlerce Beşiktaşlının takip ettiği mabedinde göstere göstere çalışana oranın görevlisi olarak '' çıkart ulan şu atkıyı napıyosun sen '' dersin , yine ben yumuşattım , oda çıkartıp daha bi şevkle çalışır . Yani bu işler böyle kibarlıkla - oo motive olsun falanla yürümüyor arkadaşlar, sanat galerisinde çizim yapan kişilerle çalışmıyorsunuz şantiye alanlarında .

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Güzel konuşuyorsunuz da, hayaller - gerçekler oluyor biraz . O atkıyla onbinlerce Beşiktaşlının takip ettiği mabedinde göstere göstere çalışana oranın görevlisi olarak '' çıkart ulan şu atkıyı napıyosun sen '' dersin , yine ben yumuşattım , oda çıkartıp daha bi şevkle çalışır . Yani bu işler böyle kibarlıkla - oo motive olsun falanla yürümüyor arkadaşlar, sanat galerisinde çizim yapan kişilerle çalışmıyorsunuz şantiye alanlarında .
demem bile o atkıyı alır bir tarafına .... boşluğu dilediğiniz gibi doldurun.
çalıştığı yere saygısı olmayanın emeğine .....   :bandit:

Çevrimdışı Deadam

maç konusu futbol başlığında arkadaşlar burda konuyu saptırmayın

Eleyip yarı finale çıkarsak bence yeni mabette fenerbahçe ile maç yapabiliriz.

Çok konu dışı değil @Necmi açılış tarihi konuşuyoruz. 
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Kemal

demem bile o atkıyı alır bir tarafına .... boşluğu dilediğiniz gibi doldurun.
çalıştığı yere saygısı olmayanın emeğine .....   :bandit:

ben yine yumuşattım @Necmi  abi :)

Çevrimdışı high speed dirt

Çatı kolonlarının araları yarıya kadar kırılmaz cam olacak denmişti, son durumu bilen var mı?

Çevrimdışı sallapati

numaralı koltuk coşmus ... 3 blok bitmiş   :halay: :halay:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

ben yine yumuşattım @Necmi  abi :)
ordaki tek yumuşak olan şey o atkının temsil ettiği kulüptür :bandit:

Çevrimdışı Serjo

4 tane takılmış

günde 4-5 adet takılırsa 10 güne biter
bakalım kedi yolu ne zaman bitecek
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Kemal

ordaki tek yumuşak olan şey o atkının temsil ettiği kulüptür :bandit:

birde lacivertli kız kardeşleri   :ok:

Çevrimdışı ahmetx

numaralı koltuk coşmus ... 3 blok bitmiş   :halay: :halay:
koltukları vidalamamışlardır  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cadavra

günde 4-5 adet takılırsa 10 güne biter
bakalım kedi yolu ne zaman bitecek
Gunde 4 5 den fazla takilirda en buyuk sıkıntıyı yaratan kedi T yolu yeride zor takimida sayisida.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Emre.Guler

Şu en uca takılan parçalar çok zaman almayacak gibi 6 net saydım 7nciden emin olamadım bu açıdan pek anlaşılmıyor ama hızlı gidiyorlar

Çevrimdışı sallapati

takılan koltuk sayısı 15.000 e doğru gidiyor  :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Mehmet92

Fenerbahçeyle olası bir yarıfinal eşleşmesinde rövanş maçı içsahada 12 mayısta.Bugünden itibaren aşşağı yukarı 100 gün bir süre var,sıkı çalışmayla yetişir o maça.

Edit:Hem de Türkiye kupası maçlarında kağıt bilet de satılıyor,açılış maçı için çok güzel bir tercih olabilir.
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2016, 15:15:26 Mehmet92 ]

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı burhan

bu kedi yolları dört bir yanada takılacak mı yoksa 2 kenaramı dört bir kenara takılacaksa yeni kedi yolları gelecek

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı bjklimert_

Eğer konyasporu elersek fenerbahçede amedi elerse stadımızı derbiyle açabilğiriz nisanın ortasında veya sonunda yada ondan önce açılırsa derbi oynayabiliriz stadımızda