Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5763984 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı denilanz

Benim anlamadığım stadın derinliğini ve heybetini görsel olarak yapmak mümkünken nedir bu piksel miksel  :alala: Madem piksel yapıyorsun düzgün yap stadın derinliğini artır göze daha büyük gelsin.. Bu konuyu derhal yönetime yada kim ilgileniyorsa oraya baskı yapmamız lazım her şey elimizde ufak değişimlerle stat daha güzel hale gelecek çok zor bir şey değil..
@ahmetx
Piksel gayet güzel uygulanıyor. Bunu değiştirmeye çalışmak boşuna, çünkü hiç de dediğin gibi bunu değiştirmek elin(iz)de değil. Bence koltuk dizilimini doğru yaptıralım yeter. Dizimde kusur olmazsa bittiğinde eminim piksel karşıtları bile "Olmuş" diyecek.

Çevrimdışı Efe

olumsuzluk ekisiniz abi daha bitmemis ise neden hüküm veriyorsunuz hemen bi durun herseye bi kulp bulmasanıza bu kadar hep kötüyü görüyordunuz sizin icınizde var bi yerlerden hep kötüyü cikarmak :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Forza.55

köşe yırtıklarının üstündeki giriş çıkış kapıları ileride kapatılabilir mi? bunun önünde bir engel var mı? orada zaten bir alan kaybı var birde üzerine kapı koyulması yanlış.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

o birileri dediğin ben olayım bari... napcan koltukları aralığını 2 santim fazla oldu diye hayellerin başınamı yıkılacak..sen anca böyle koltuktaki aralığa takılırsın bundanda ne zevk alıyosan
O koltukta insanlar oturacak ve rahat oturması için o hizalama doğal olarak önemli, o 2 cm kaya kaya köşelerde çok saçma şekillerin ortaya çıkmasına yol açacak, ayrıca her sene stat yapmıyoruz bildiğim kadarıyla bir kere stat yapıyoruz, yapılmışken en düzgünü ve doğrusu olsun. Burada Bursa stadının koltuklarıyla dalga geçiyordu insanlar şimdi biz de aynısı yaşanınca bu tepkiyi vermekte bana anlamsız geliyor. Yanlış varsa düzeltilsin derdimiz bu, başka bir şey değil..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Şimdi birileri gelip bunların hepsini düzeltirler, ayrıca çok göze batmıyor, uzaktan bakınca hiç fark edilmeyecek, oturunca kimse anlamayacak zaten diyecek, o yüzden hiç gerek yok serzenişte bulunmaya :)

Ama Necmi abinin savunması hepsinden iyiydi bu bizim stat değil  :evillol: :evillol:
:kop:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

O koltuklar sadece raylara oturtulmuş. Hizalama ve sabitleme henüz yapılmamış...
ağzından bal damlıyor @eşbaşkan
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

atkı olayına gereksiz tavır yapıyorsunuz.. adamın kendi aracı , ne yaparsa yapar

Çevrimdışı Oktay

O koltukta insanlar oturacak ve rahat oturması için o hizalama doğal olarak önemli, o 2 cm kaya kaya köşelerde çok saçma şekillerin ortaya çıkmasına yol açacak, ayrıca her sene stat yapmıyoruz bildiğim kadarıyla bir kere stat yapıyoruz, yapılmışken en düzgünü ve doğrusu olsun. Burada Bursa stadının koltuklarıyla dalga geçiyordu insanlar şimdi biz de aynısı yaşanınca bu tepkiyi vermekte bana anlamsız geliyor. Yanlış varsa düzeltilsin derdimiz bu, başka bir şey değil..
işin sonunda düzgün bişey çıkmazsa ortaya hep bareber tepki veririrz..ama şuan daha işin geri dönülmez safhasında değiller

Çevrimdışı denilanz

Mesela bir masa yaptıracağız. Ceviz rengi mi olsun, beyaz mı olsun, koyu bir renk mi olsun diye sorar yapan kişi. Seçersin birini, bu bir tercihtir. Ama yapılan iş düzgün olmazsa, ne bileyim bir ayağı ince bir ayağı kalın olursa alır mısın yapılan o masayı. Olmaz, o koltukları ip gibi dizmeliler. Her sıranın koltuk aralığı aynı olmalı. Özetle piksel olmasın demene değil ama yapılan işin düzgün olması gerektiği görüşüne katılıyorum.

Çevrimdışı Serjo

olumsuzluk ekisiniz abi daha bitmemis ise neden hüküm veriyorsunuz hemen bi durun herseye bi kulp bulmasanıza bu kadar hep kötüyü görüyordunuz sizin icınizde var bi yerlerden hep kötüyü cikarmak :bandit:

bakın ne kadar hızlı takıyoruz mu demek istiyorlar?
doğru düzgün yapsınlar, sonra tekrar ayarlamak için geriye dönmek zorunda kalmasınlar

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Efe

koltuklarin hic birene daha vida takilmadi onu en son yapacaklar heralde ilk su demir korkuluk isini bitirsinler koltuklar her sekilde hizlica takilir duzeltilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bakın ne kadar hızlı takıyoruz mu demek istiyorlar?
doğru düzgün yapsınlar, sonra tekrar ayarlamak için geriye dönmek zorunda kalmasınlar

daha vida takmadilarki adamlarin bitirmedigi ise hüküm vermek ne kadar kolay emeğe saygi göstersin herkes biraz atip tutmasin hele bitmeyen bi isi direk karalamak beni biraz kizdiriyor :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

işin sonunda düzgün bişey çıkmazsa ortaya hep bareber tepki veririrz..ama şuan daha işin geri dönülmez safhasında değiller
Binlerce koltuk takılıp sabitlendikten sonra bu hatadan dönmek daha zor olur, şu aşamada tepki vermek daha mantıklı bence.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

haydaa , ispat edeyim mi ? :D
iyide bizde gri koltukmu kullanıyorlar  :alala:
sosyal medyadan Beşiktaş hesaplarına ver yansın edin adam gibi iş yapsınlar
herkes yüklensin MİR hangi stadı yaptığının farkına varsın elleri bir taraflarında iş yapmasınlar :bandit:
ağır eleştirin bence anında etkisi olur resmide kullanın neden tepki verildiğini bilsinler MİR in kulağını bir büksünler

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

@Necmi hatırlayamadığımdan  soruyorum.Membranların kar tutmasını engellemek için herhangibir tebdir mesela  ısıtma gibi olacak mıydı??

Çevrimdışı ByEmre59

#Beşiktaş    #VodafoneArena    #EnİyisiOlacakSabret    #YükselBeşiktaş    #GURURLAN    #BeşiktaşArena    #FormanlaGururlan    #Vodafone    #Beko    #Kalde    #CocaCola    #SporToto    #DenizBank

Twitter Hesabım

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mesela bir masa yaptıracağız. Ceviz rengi mi olsun, beyaz mı olsun, koyu bir renk mi olsun diye sorar yapan kişi. Seçersin birini, bu bir tercihtir. Ama yapılan iş düzgün olmazsa, ne bileyim bir ayağı ince bir ayağı kalın olursa alır mısın yapılan o masayı. Olmaz, o koltukları ip gibi dizmeliler. Her sıranın koltuk aralığı aynı olmalı. Özetle piksel olmasın demene değil ama yapılan işin düzgün olması gerektiği görüşüne katılıyorum.
Piksel konusunda ben karamsar değilim, daha renkli ve canlı bir hava katıyor stadyuma, onun dışında işin düzgün ve doğru yapılmasını kast ediyorum, zamanında düzgün yapılmayan testere kirişleri yüzünden ne sıkıntılar yaşadığımızı ve işleri geciktirdiğini hepimiz biliyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi hatırlayamadığımdan  soruyorum.Membranların kar tutmasını engellemek için herhangibir tebdir mesela  ısıtma gibi olacak mıydı??
çatı ısıtması yapacak bir firma var panoda ismi yazıyordu

Çevrimdışı Oktay

Binlerce koltuk takılıp sabitlendikten sonra bu hatadan dönmek daha zor olur, şu aşamada tepki vermek daha mantıklı bence.
ozaman net ve kesin bir bilğiye ihitiyaç var; nihayi montaj bumu yoksa sonradan bu aralıkları düzelteceklermi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ozaman net ve kesin bir bilğiye ihitiyaç var; nihayi montaj bumu yoksa sonradan bu aralıkları düzelteceklermi
Şimdiden ilgili yerlerde bi farkındalık yaratmak bile faydadır kanaatimce. Dediğin gibiyse biz boşa endişelenmiş oluruz en fazla, burada biraz hır gür olur ama diğer türlüyse herkes kazanır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

çatı ısıtması yapacak bir firma var panoda ismi yazıyordu

Çok teşekkürler.

Çevrimdışı bjkkartal

atkı olayı bence gereksiz değil onun bu şekilde resmedilmesi gereksiz yoksa ordaki emekçi kardeşimiz gs li olabilir ne olursa olsun böyle birşeyi neden yapmış o önemli

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77