Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5765120 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ALBATROS

köşelerde rezillik çıkacak gibime geliyor

Çevrimdışı betoo38

çok komik .
amma stres yaptiniz. bu isi yapan insanlar bilmiyor, biz biliyoruz. stat bitsin en son hali böyle olursa stres yaparsiniz :D

Çevrimdışı ahmetx

köşelerde rezillik çıkacak gibime geliyor
çok profesyonel bir ekiple çalışıyoruz ama malum final işlerinde batırıyoruz millet olarak çatıda bunu yaptık umarım koltuklarda yapmayız.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

amma stres yaptiniz. bu isi yapan insanlar bilmiyor, biz biliyoruz. stat bitsin en son hali böyle olursa stres yaparsiniz :D
hah şimdi oldu  :icool:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

raylı sistemde bile koltuklar böyle montelenecekse vay halimize ,

bu resim bizim stada ait değil @ahmetx  hem koltuk modelleri bizimki değil hemde bizde gri koltuk yok :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

sen bursa stadını duymadın galiba koltukarı yanlış monte ettiler taraftarları belediyeyi mail yağmuruna tuttularda sonra düzelttiler.

Çevrimdışı cursedofdragon

ray'a rağmen koltukları neden kafalarına göre yerleştirdiklerini merak ediyorum.Köşelerde çuvallayacağız.

Çevrimdışı GörkemGörkem

Sportoto yazısı disinda heralde böyle olacak

Çevrimdışı ahmetx

bu resim bizim stada ait değil @ahmetx  hem koltuk modelleri bizimki değil hemde bizde gri koltuk yok :bandit:
haydaa , ispat edeyim mi ? :D

Çevrimdışı Erçin

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı eaglearena

bizim stad abi gri koltuklar güneşten öyle gözüküyor yeni açık kısmı alt kat en üst sıralar büyük ihtimal yeni açık üst tribün diğer tribünlere göre daha önde olduğundan güneşten gri çıkmış

Çevrimdışı GörkemGörkem

şu üst kat pikseller mahvediyor beni , içmek istiyorum .

Birde bana sor pikselliye tamamen karsıyım üstelik birde bunun üstüne deplasmanın yeni acıkta olması eklenince  :duman: :bur2: :duman:

Çevrimdışı asi_kartal

Benim anlamadığım stadın derinliğini ve heybetini görsel olarak yapmak mümkünken nedir bu piksel miksel  :alala: Madem piksel yapıyorsun düzgün yap stadın derinliğini artır göze daha büyük gelsin.. Bu konuyu derhal yönetime yada kim ilgileniyorsa oraya baskı yapmamız lazım her şey elimizde ufak değişimlerle stat daha güzel hale gelecek çok zor bir şey değil..

Bu arada sağol ahmet abi yalnız arena fonte nova stadı çok iğrenç inşallah ona benzemez. juve arena çok iyi. Yalnız 2 side hem derinlik hemde görsel olarak birbirine zıt gibi  :evillol: Bizimkisi juve arena gibi olsun yeter bana  :icool:
@ahmetx
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı denilanz

Bizim stat @Necmi abi, diğer fotolarda da görünüyor. Yeni Açık alt kat koltuk araları hep değişken. Orada güzel iş çıkaramamışlar. Üst katlarda korkuluk demirleri belki de işleri kolaylaştırıyordu, o yüzden ip gibi dizdiler ama alt kat olmamış. Düz kısımları böyle yaparlarsa köşeleri düşünmek bile istemiyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

koltuklar S çiziyor ya  :bawling: Niye böyle yapıyor Mir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ray'a rağmen koltukları neden kafalarına göre yerleştirdiklerini merak ediyorum.Köşelerde çuvallayacağız.
Şimdi birileri gelip bunların hepsini düzeltirler, ayrıca çok göze batmıyor, uzaktan bakınca hiç fark edilmeyecek, oturunca kimse anlamayacak zaten diyecek, o yüzden hiç gerek yok serzenişte bulunmaya :)

Ama Necmi abinin savunması hepsinden iyiydi bu bizim stat değil  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cadavra

Bu gelen yeni semerleimizin ustune duz deilde eski semerler gibi egimli semer gelmesin zira stada her gelen bi şeyler takip takistirio valla su T yollarini zeminde gormekte hala can sıkıcı.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı eşbaşkan

O koltuklar sadece raylara oturtulmuş. Hizalama ve sabitleme henüz yapılmamış...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şimdi birileri gelip bunların hepsini düzeltirler, ayrıca çok göze batmıyor, uzaktan bakınca hiç fark edilmeyecek, oturunca kimse anlamayacak zaten diyecek, o yüzden hiç gerek yok serzenişte bulunmaya :)

Ama Necmi abinin savunması hepsinden iyiydi bu bizim stat değil  :evillol: :evillol:
:kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı KUMANOVALI

şu üst kat pikseller mahvediyor beni , içmek istiyorum .

benide
pixel sonu üst kat balkonu olacaktı

bi trabzon kadar olamadı bizimkiler..
neyse..
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Oktay

o birileri dediğin ben olayım bari... napcan koltukları aralığını 2 santim fazla oldu diye hayellerin başınamı yıkılacak..sen anca böyle koltuktaki aralığa takılırsın bundanda ne zevk alıyosan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İçim sıkıldı son 2 sayfadır.

Forum hayırdır? :D :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı canergiray77

koltuklar S çiziyor ya  :bawling: Niye böyle yapıyor Mir.
Mir'in facebook sayfasına yüklenelim arkadaşlar saçmalamaya başladı bunlar
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı kryhrglu

Bunlar sonradan hizalanacakmı yoksa son hali bumu? Eğer böyleyse öylesine yapılmış bi iş gibi olur.Üst katlar mükemmel hizalı,alt katların hizası hiç yok alakasız şekilde.Bilen biri açıklarsa sevinirim.