Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5765080 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx  düz çubukların ne şekilde kaynak yapılacağını çözemedim ben . Mümkün olurda resimle açıklarsan sevinirim  :iblush:
abi ben hiç anlamam o işlerden , kaynak işlerinden @İhsan iyi anlıyor :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Deniz

ne çatıymış arkadaş başkan 17 milyon € verdik diye ne varsa taktırıyor herhalde  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı YunusEmre

Cengaver yazan vinçte gerçekten de gs atkısı asılı.. buna müdahale edilmelidir...

Çevrimdışı eaglearena

@ahmetx  düz çubukların ne şekilde kaynak yapılacağını çözemedim ben . Mümkün olurda resimle açıklarsan sevinirim  :iblush:

düz çubukların baş kısımlarında topuz var eğer kaynak yapılıyorsa bu kısımlardan yapılıyordur sanırım

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stadımızda çalışan cengaver sarı vinçde gs atkısı asılı dikkatimi çekti
:nerd:
Birisi gidip indirsin su atkiyi :akuma: :akuma: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

2 yerden tutturuluyorlardir semer kadar zaman almaz bence ama tum celiklerin takilmasi 10 gunu bulur bunlardan baskada parca artik gelmez heralde takacak yer kalmadi catida :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı canergiray77

abiler kardeşler dün böyle bir yazı yazmıştım fakat cevap veren olmadı bilgisi olan cevap verebilir mi
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Efe

ne çatıymış arkadaş başkan 17 milyon € verdik diye ne varsa taktırıyor herhalde  :bandit:
çati degisime ugradi bu cok belli parayla falan alakasi yok testler vs baya zaman almis uretimden anca cikartiltilar ay ortasina biter artik son parcalarla yapboz tamamlaniyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

düz çubukların baş kısımlarında topuz var eğer kaynak yapılıyorsa bu kısımlardan yapılıyordur sanırım

Ben soruyu yanlış sordum sanırım  :) Bu düz çubuklar çatı iskeletinin hangi kısmına monte edilecek . Bir nevi ( U ) ( I____I  ) şeklinde olsa anlayacağım da. Hani enine en uç dersin çatı uzar, dikine en uç dersin o bölge de çıkıntı olur suların aşağı akması engellenir ama bildiğin düz boru bu . Ne işe yarayacak  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Serjo

kedi yolu ,düz çelikler
daha en az 10 günlük iş vardır
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

abiler kardeşler dün böyle bir yazı yazmıştım fakat cevap veren olmadı bilgisi olan cevap verebilir mi

Bu konuda kimse bişey bilmiyor sanırım. Yoksa mutlaka cevap gelirdi..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

raylı sistemde bile koltuklar böyle montelenecekse vay halimize ,

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tugozcan

benim anlamadığım bir şey var..
sahanın yarısında drenaj başlanacak falan deniyor diğer yandan 42 tane daha düz çelik monte edilecek deniyor..
bu iki iş nasıl aynı anda yapılacak hiç anlamadım ben

Çevrimdışı bad75

Ben soruyu yanlış sordum sanırım  :) Bu düz çubuklar çatı iskeletinin hangi kısmına monte edilecek . Bir nevi ( U ) ( I____I  ) şeklinde olsa anlayacağım da. Hani enine en uç dersin çatı uzar, dikine en uç dersin o bölge de çıkıntı olur suların aşağı akması engellenir ama bildiğin düz boru bu . Ne işe yarayacak  :alala:
bir önceki sayfada aradığın cevabı bulabilirsin...

Çevrimdışı brci

atkıyı söktürceksiniz adam uyuz olup çatıya dalcak sonra

Çevrimdışı betoo38

[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2016, 13:30:52 betoo38 ]

Çevrimdışı eaglearena

Cengaver yazan vinçte gerçekten de gs atkısı asılı.. buna müdahale edilmelidir...

kesinlikle müdahale edilmeli bu ne ya

Çevrimdışı Deadam

Atkıya takılmayın arkadaşlar Stadda çalışan her emekçimiz Beşiktaşlı değildir zaten.
Adam çalışma ortamına asmış atkısını öyle mutlu.
Sonuçta sabote edecek değil ekmek kaygısında.

O yüzden müdahale etmek bence yanlış olur.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı denilanz

raylı sistemde bile koltuklar böyle montelenecekse vay halimize ,

Bak, işte bu olmaz! Ki bunlar henüz düz kısımlar. Düzde böyle yapılırsa köşelerde cılkı çıkar bu işin.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı İbrahim

Gördüğüm birkaç görselden sonra anladım ki, alt kat üst kat hepsi beyaz olmalı ufak bir piksel geçişi yapılmalıymış, bembeyaz tribünler çok heybetli gösterirmiş stadı.

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

Physical Education Teacher

Çevrimdışı erdal.ozcimen

Son semer takıldığında
Son kedi yolu montelendiğinde
Son koltuk yerine takılıp
Son hibrit çim zemine çakıldığında
Renkliler, Beşiktaş'ın artık yenilmez olduğunu anlayacaklar.

Çevrimdışı ahmetx

Numaralı üstte koltuklar takılıyor, akşam fotolarında bir blok bitmiş olur.