Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5763034 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı bjkkartal

şu ana kadar kaç koltuk takılmıştır sizce

Çevrimdışı Erdem Çözer

pikselin kapalıdaki tenha halinin yine az da olsa gideri vardı ama yeni açıktakini hangi zevkle yaptılar gerçekten anlamak zor  :s20:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Apocalyptica

pikselin kapalıdaki tenha halinin yine az da olsa gideri vardı ama yeni açıktakini hangi zevkle yaptılar gerçekten anlamak zor  :s20:

Neyse artık... stadını seven pikseline katlanır:)

Çevrimdışı İhsan

Kaynaklı imalatlar konusunda şunu söylemek isterim, bu tarz bir çatıda birbirine sonradan eklenen parçaların kaynakla birleştirilmesi teknik olarak doğru değildir.
sistem kendi içinde elastik bir yapıdayken, kaynakla bu elastikliği yok edersiniz.
Yerinde gören arkadaşlar son semerlerin kaynakla tutturulduğunu söylüyorlar, umarım kaynakla tutturulan sadece membranla ilgili olabilecek kısımlardır.

Çatını esnekliği için sadece köşe kısımlarda oval delikler yapıldı. Onun dışında çatının tamamı rigit metodla dizayn edilmiştir. Köşeler hariç Kaynak yapmakta bir sakınca yoktur. Köşelerde başka bir çözüm kesinlikle üretilmiştir
Üstelik Semerler şu anki cıvatalanmış düz borulardan daha esnektir.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Günaydın arena. Ne kadar da güneşli bi gün. Sonunda kombinemi alabildim   :ishock: 121. blok 21. sıra 6. koltuk  :super: taksınlar benim koltuğu artık. az yer kalmış çoğu yerde. düşünen varsa acele etsin. bence yakında kombine satışı durdurulacak.
Hoşgeldin komşum
Ben 121/22/01 :-)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı xenos

T kedi yollarındaki askı aparatları bu fotoğrafta belli oluyor.

Çevrimdışı İhsan

fesubhanallah , kedi yolları kaynaksız olması lazım.

Kedi yolları kaynaksız ama halat askıların çatıya bağlandığı yer kaynatılıyor galiba
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2016, 11:12:03
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Efe

@Efe nerde son semer takıldı mı noldu ne bitti :bandit:
daha foto goremedik ama takilmistir diger duz cubuklar nereye takilacak bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Kedi yolları kaynaksız ama halat askıların çatıya bağlandığı yer kaynatılıyor galiba
o kısımda gördüğüm kadarıyla kelepçeli bir sistem var kaynaksız anlayacağın @İhsan
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı serdart

Hoşgeldin komşum
Ben 121/22/01 :-)

Doğum günümde kendime kombine aldım en iyi hediye  :) Maçlara topluca gideriz artık köyiçinden  :) stad bi bitsin

Çevrimdışı ahmetx

@Efe hani sen koltukları sayacaktın , pikselli olunca bakıyorum iştahın kaçmış  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Burak Akay

Keşke şu kedi yolları özellikle t olanlar semerler takılmadan önce montajlanabilseydi çok daha rahat olurdu neyse sağlık olsun bu arada birde düz semer mi çıktı ortaya :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2016, 11:28:50
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı İhsan

o kısımda gördüğüm kadarıyla kelepçeli bir sistem var kaynaksız anlayacağın @İhsan

@ahmetx  Bence bahsettiğin Kelepçeler kaynaklı gibi duruyor
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cadavra

O vinc hic sokulmeyecekti ne derseniz diyin 2 tane semer 1 tane T yolu dahi olsa fazladan takip bize hiz katardi

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Efe

@Efe hani sen koltukları sayacaktın , pikselli olunca bakıyorum iştahın kaçmış  :D
yoo ben koltugu bittiginde sayicam dedim iceri girip blok blok sayicam simdi saysamda bi yarari yok  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

yoo ben koltugu bittiginde sayicam dedim iceri girip blok blok sayicam simdi saysamda bi yarari yok  :icool:
o zaman daha bekleyeceğiz  :)

Çevrimiçi Necmi

pikseller üst katta başlayıp son 7-8 sıra siyah olsaydı dediğin gibi daha yüce görünürdü ama üst kattaki vodafone arena yazısı buna engel olmuş anlaşılan . Bu piksel olayına girmek zaten başlı başına hata üstelik şu an Juvenin taklitçisi olduk hem bizim hem de Vodafon açısından iyi olmadı, Vodafonun yerinde olsam müdahele ederdim. @Necmi abi.
ben buna katılmıyorum stadın yapısına baktığında piksel seçimi doğru tercihdi
ilerde değişirse herkes piksele geri dönsün der piksel stadı büyük ve yüksek gösterecek
pikselin dışında sadece beyaz bu stada uygun olur renklerin gücünü yok saymamak lazım
mesela stadın çok büyükse daha küçük gösterip baskıyı arttırmak için koyu renk tercih etmek gerekir.
ama küçük olan stadda bu tam tersi etki yapar iyice küçültüp baskıyı azaltır bu seferde
bizimki gibi orta ölçekli bir stadyumda piksel aslında doğru karar oluyor altta beyaz ağırlıklı
yapılıp genişlik hissi yaratılmış orta bölüm pikselli tercih edilip yüksekliği baskın çıkartmış en üstte
siyah bu hem derinlik sağlarken hemde stadı yukardan kapatıp daha dik ve baskın bir yapı sağlanmış
taraftarda az olduğunda aşağıya doğru toplanma meili göstereceğinden yukarların boşluğuda çok dikkat çekmeyecektir.
aslında hiçte rastgele verilmiş bir karar değil mesela herkesin beğendiği ts nin 5 numaralı modeli tam da
dantelli örtü gibi ve bu etkinin hiç birini yapmıyor tam tersi etki yapıyor çünkü bunların hiç biri düşünülmeden yapılmış
bir dizayn stadı çok alçak gösteriyor altlar koyu olduğu için sonra üstler açık olduğu içinde yukarda yayvanlaşıyor.
pikseller belli bir disiplin içersinde olduğu içinde yükseklik sağlanamıyor hiç bir şey düşünülmeden resimdeki duruşa
bakılıp yapılmış bir model bittiğinde stadda çok kötü duracak asimetrik tarz her zaman sınırları ortadan kaldırdığı için daha büyük gösterir
bizdede çok doğru kullanılmış alta biraz piksel sarkmasıda doğru bence sanki siyah kısım biraz daha ince olmalı
piksel daha yukardan başlayıp aşağıya doğru seyrekleşmeliydi o zaman etkisi daha baskın olurdu işte o zaman juve
stadına benzerdi ama ondan daha heybetli dururdu. Juvenin stadında pikselin gücünü tam anlamıyla kullanmışlar.
bizde kimsenin görmediği bir gerçek var buda iki kat loca var stadda piksel bu iki katı baskın olmaktan çıkarttı
birde girişleri yok etti baktığında gözüne girişler gelmiyor. Piksel sanırım çok ciddi düşünülerek tasarlanmış
ve stad için bütünlüğü arttıracak en önemli birleştirici olmuş  Piksel olmasın diyen arkadaşların çoğu diğer taraftan bütünlüğe
takan insanlar o nedenlede ne istediklerini bildiklerini sanmıyorum :D  mimarlar bir dekorasyon yaparken
işin beğenisinden çok renklerin doğru kullanımına bakar ve bilinç altındaki etkilerini kullanır bir ürüne bütünüyle baktığında
ya seversin yada nefret edersin parça parça ayrılmaz stada bütünüyle baktığında seni itmiyorsa doğru işler yapılmış demektir
çünkü yapılan bir hata bile seni bilinç altında iter. o nedenle dekorasyonda bakarken bütününü görürsün tek bir kusur bile bütününü
beğenmemene neden olur. Bu stadda doğru işler yapılıyor mütahit işi değil bilinçli bir mimari var. Toki inşaatlarında
zaten bu nedenle kötü işler çıkıyor üzerlerinde mimari çalışma yok mesela trabzon koltuk seçimini taraftara bıraktığı an
zaten bu stadda mimar çalışmıyor biz her yeri kafamıza göre yapıyoruz demiş oluyor. Yani bir disiplin yok bu olmayıncada
stad bittiğinde rahatsız edecek insanları farklı farklı zevkler bir araya gelerek bir bütünü oluşturamaz @ahmetx

Çevrimiçi Necmi

bence sistemi kelepçeyle tutturup sabitlemeyi kaynakla yapıyorlardır.
sallanmasın diye çapraz koyuyorlardır kaymasın diyede kaynakla sabitliyorlardır.

Çevrimdışı Efe

daha foto gelmedi şu duz cubuklari nereye takiyorlar merak ediyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı demir_kArtAl

daha foto gelmedi şu duz cubuklari nereye takiyorlar merak ediyorum

kale direkleri onlar .  :D
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

ysariusta

• Ziyaretçi

ben buna katılmıyorum stadın yapısına baktığında piksel seçimi doğru tercihdi
ilerde değişirse herkes piksele geri dönsün der piksel stadı büyük ve yüksek gösterecek
pikselin dışında sadece beyaz bu stada uygun olur renklerin gücünü yok saymamak lazım
mesela stadın çok büyükse daha küçük gösterip baskıyı arttırmak için koyu renk tercih etmek gerekir.
ama küçük olan stadda bu tam tersi etki yapar iyice küçültüp baskıyı azaltır bu seferde
bizimki gibi orta ölçekli bir stadyumda piksel aslında doğru karar oluyor altta beyaz ağırlıklı
yapılıp genişlik hissi yaratılmış orta bölüm pikselli tercih edilip yüksekliği baskın çıkartmış en üstte
siyah bu hem derinlik sağlarken hemde stadı yukardan kapatıp daha dik ve baskın bir yapı sağlanmış
taraftarda az olduğunda aşağıya doğru toplanma meili göstereceğinden yukarların boşluğuda çok dikkat çekmeyecektir.
aslında hiçte rastgele verilmiş bir karar değil mesela herkesin beğendiği ts nin 5 numaralı modeli tam da
dantelli örtü gibi ve bu etkinin hiç birini yapmıyor tam tersi etki yapıyor çünkü bunların hiç biri düşünülmeden yapılmış
bir dizayn stadı çok alçak gösteriyor altlar koyu olduğu için sonra üstler açık olduğu içinde yukarda yayvanlaşıyor.
pikseller belli bir disiplin içersinde olduğu içinde yükseklik sağlanamıyor hiç bir şey düşünülmeden resimdeki duruşa
bakılıp yapılmış bir model bittiğinde stadda çok kötü duracak asimetrik tarz her zaman sınırları ortadan kaldırdığı için daha büyük gösterir
bizdede çok doğru kullanılmış alta biraz piksel sarkmasıda doğru bence sanki siyah kısım biraz daha ince olmalı
piksel daha yukardan başlayıp aşağıya doğru seyrekleşmeliydi o zaman etkisi daha baskın olurdu işte o zaman juve
stadına benzerdi ama ondan daha heybetli dururdu. Juvenin stadında pikselin gücünü tam anlamıyla kullanmışlar.
bizde kimsenin görmediği bir gerçek var buda iki kat loca var stadda piksel bu iki katı baskın olmaktan çıkarttı
birde girişleri yok etti baktığında gözüne girişler gelmiyor. Piksel sanırım çok ciddi düşünülerek tasarlanmış
ve stad için bütünlüğü arttıracak en önemli birleştirici olmuş  Piksel olmasın diyen arkadaşların çoğu diğer taraftan bütünlüğe
takan insanlar o nedenlede ne istediklerini bildiklerini sanmıyorum :D  mimarlar bir dekorasyon yaparken
işin beğenisinden çok renklerin doğru kullanımına bakar ve bilinç altındaki etkilerini kullanır bir ürüne bütünüyle baktığında
ya seversin yada nefret edersin parça parça ayrılmaz stada bütünüyle baktığında seni itmiyorsa doğru işler yapılmış demektir
çünkü yapılan bir hata bile seni bilinç altında iter. o nedenle dekorasyonda bakarken bütününü görürsün tek bir kusur bile bütününü
beğenmemene neden olur. Bu stadda doğru işler yapılıyor mütahit işi değil bilinçli bir mimari var. Toki inşaatlarında
zaten bu nedenle kötü işler çıkıyor üzerlerinde mimari çalışma yok mesela trabzon koltuk seçimini taraftara bıraktığı an
zaten bu stadda mimar çalışmıyor biz her yeri kafamıza göre yapıyoruz demiş oluyor. Yani bir disiplin yok bu olmayıncada
stad bittiğinde rahatsız edecek insanları farklı farklı zevkler bir araya gelerek bir bütünü oluşturamaz @ahmetx
Abi nokta virgül. Zaten Beşiktaşlıyız bir de astım krizi geçirdim gene