Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5763221 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmetx

kedi yollarını kaynaklı yapıyorlar :bandit:
fesubhanallah , kedi yolları kaynaksız olması lazım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Sis bugün stadyumda drenajı yapacak taşeron firmayla görüşecekmiş
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ByEmre59

https://twitter.com/ByEmre59/status/694427391834361857

Arkadaşlar alt soldaki merdivene neden hala ray takılmıyor. Böyle kalmasından korkuyorum. Çünkü görülen aralık merdiven aralıklarına eşit gibi  :akuma:  :s20:
#Beşiktaş    #VodafoneArena    #EnİyisiOlacakSabret    #YükselBeşiktaş    #GURURLAN    #BeşiktaşArena    #FormanlaGururlan    #Vodafone    #Beko    #Kalde    #CocaCola    #SporToto    #DenizBank

Twitter Hesabım

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşlar alt soldaki merdivene neden hala ray takılmıyor. Böyle kalmasından korkuyorum. Çünkü görülen aralık merdiven aralıklarına eşit gibi  :akuma:  :s20:
sağdakine ne dersin @ByEmre59  :lol:

Çevrimiçi Necmi

fesubhanallah , kedi yolları kaynaksız olması lazım.
valla cumartesi ordaydım kedi yolu takıyorlardı ve yukarda sürekli kaynak yapılıyordu :alala:
ona istinaden söylüyorum kaynak başka amaçlıysa bilemem

Çevrimdışı SDemirsoy

valla passoda koltuk var orada bekleyip göreceğiz.

Çevrimiçi Necmi

üst katların siyahı fazla buda stadı alçak gösteriyor juvanın stadında siyah az yapıldığı için daha yüksekmiş gibi görünüyor
zaten üstü komple siyah yapsak üst katlar bit gibi görünecekti piksel derinlik verdi üst katın üstünde siyah kısım daha ince olsaydi alt tarafındada
beyaz hakimiyeti fazla olsaydı çok daha yüksek görünürdü

Çevrimdışı ask1903

Kaynaklı imalatlar konusunda şunu söylemek isterim, bu tarz bir çatıda birbirine sonradan eklenen parçaların kaynakla birleştirilmesi teknik olarak doğru değildir.
sistem kendi içinde elastik bir yapıdayken, kaynakla bu elastikliği yok edersiniz.
Yerinde gören arkadaşlar son semerlerin kaynakla tutturulduğunu söylüyorlar, umarım kaynakla tutturulan sadece membranla ilgili olabilecek kısımlardır.

Çevrimdışı ByEmre59

sağdakine ne dersin @ByEmre59  :lol:

Sağda sorun yokki @ahmetx , Sağda zaten tek merdiven. Ama Soldaki boşluğa rayların neden takılmadığını anlayamıyorum.  :alala:
#Beşiktaş    #VodafoneArena    #EnİyisiOlacakSabret    #YükselBeşiktaş    #GURURLAN    #BeşiktaşArena    #FormanlaGururlan    #Vodafone    #Beko    #Kalde    #CocaCola    #SporToto    #DenizBank

Twitter Hesabım

Çevrimdışı ByEmre59

Bende öyle biliyorum @SDemirsoy ama neden takılmıyor hala sebep ne olabilir.  :alala:

Twitter Hesabım

Çevrimiçi Necmi

Kaynaklı imalatlar konusunda şunu söylemek isterim, bu tarz bir çatıda birbirine sonradan eklenen parçaların kaynakla birleştirilmesi teknik olarak doğru değildir.
sistem kendi içinde elastik bir yapıdayken, kaynakla bu elastikliği yok edersiniz.
Yerinde gören arkadaşlar son semerlerin kaynakla tutturulduğunu söylüyorlar, umarım kaynakla tutturulan sadece membranla ilgili olabilecek kısımlardır.
zaten haraketli çatı dediğin gibi bağayıcı unsurların kaynak olması imkansız
bir ayda salınımdan kırılır kaynaklar kaynağı sabitleme için kullanıyorlardır taşıyıcı
özelliği yoktur öyle bir mühendislik hatası yapılmaz zaten bağlayıcılıkta her parça kendi içinde
yapılıyordur salınımda birlikte haraket ederler.

Çevrimdışı Efe

Bende öyle biliyorum @SDemirsoy ama neden takılmıyor hala sebep ne olabilir.  :alala:

eski acik ortaya yakin bolumede takmadilar hala
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ByEmre59

eski acik ortaya yakin bolumede takmadilar hala

Kafama takılıyor bu durum  :alala:  :bandit:  :money:

Twitter Hesabım

Çevrimdışı serdart

Günaydın arena. Ne kadar da güneşli bi gün. Sonunda kombinemi alabildim   :ishock: 121. blok 21. sıra 6. koltuk  :super: taksınlar benim koltuğu artık. az yer kalmış çoğu yerde. düşünen varsa acele etsin. bence yakında kombine satışı durdurulacak.

Çevrimdışı ByEmre59

Canlı yayın açılacak mı ?
                       Bilgisi olan var mı acaba ?

http://vodafonearena.com.tr/live.html
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2016, 10:21:43 ByEmre59 ]

Twitter Hesabım

Çevrimdışı ahmetx

üst katların siyahı fazla buda stadı alçak gösteriyor juvanın stadında siyah az yapıldığı için daha yüksekmiş gibi görünüyor
zaten üstü komple siyah yapsak üst katlar bit gibi görünecekti piksel derinlik verdi üst katın üstünde siyah kısım daha ince olsaydi alt tarafındada
beyaz hakimiyeti fazla olsaydı çok daha yüksek görünürdü
pikseller üst katta başlayıp son 7-8 sıra siyah olsaydı dediğin gibi daha yüce görünürdü ama üst kattaki vodafone arena yazısı buna engel olmuş anlaşılan . Bu piksel olayına girmek zaten başlı başına hata üstelik şu an Juvenin taklitçisi olduk hem bizim hem de Vodafon açısından iyi olmadı, Vodafonun yerinde olsam müdahele ederdim. @Necmi abi.
[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2016, 10:29:04 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmetx

Sağda sorun yokki @ahmetx , Sağda zaten tek merdiven. Ama Soldaki boşluğa rayların neden takılmadığını anlayamıyorum.  :alala:
birde burdan bak istersen @ByEmre59  :bandit:

[ Son Düzenleme: 02 Şubat 2016, 10:31:36 ahmetx ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı bozkurtözcan07

ben de koltuk takılmayacağını düşünüyorum.  :s20: :s20: :akuma:

çünkü üst kat merdivenleri ile şu anki alt kısımda kalan merdiven boşlukları birbirini tutuyor gözüküyor.

inşallah kalmaz böyle. ama benim gördüğüm toki arena da da var bu durum kale arkalarında.  :steamed:

Ama öyle olması gerekiyor ki yapıyorlar diye düşünmeye başladım.

Bitse şu stad da ölmeden o günleri görebilsek.  :duman: :duman: :bur2:

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı ahmet türken

Canlı yayın açılacak mı ?
                       Bilgisi olan var mı acaba ?

http://vodafonearena.com.tr/live.html
maalesef açılmayacak

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kaynak gerektirecek bir durum yok ki askı sistemiyle yapılıyor @Serhat Akkaya
Projenin orjinalinde bu var mıydı acaba? Yoksa sonradan zihni sinir bir fikirle mi bu hale geldi merak ediyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Apocalyptica

elektirik kaynağı yapıyorlar galiba doğru elastikliğini alır ama kullanılan elektrod önemli. ikinciside statiği bozacak birşey yapacaklarını sanmıyoumr buyuk ihtimal eğer kaynak yapılıyosa gerilme analizi yapılmıştır en az yükü taşıyan yerlerdir...

Çevrimdışı Apocalyptica

elektirik kaynağı yapıyorlar galiba doğru elastikliğini alır ama kullanılan elektrod önemli. ikinciside statiği bozacak birşey yapacaklarını sanmıyoumr buyuk ihtimal eğer kaynak yapılıyosa gerilme analizi yapılmıştır en az yükü taşıyan yerlerdir...