Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5763265 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı idil

yükseklik hemen hemen aynı olur bence juve ile, piksel-renk de aynı neredeyse çok benziyolar. diklikleri bile aynı, bizimkisi biraz daha dik olabilir ama juve alt katta daha çok basamak bulundurdugu için yüksek duruyor baya, bizim de çatı-çim gelsin öyle görmek lazım
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı idil

ayrıca maraton tribünlere kesinlikle ve kesinlikle Beşiktaş amblemi konulmalı tartışması bile yapılmamalı bence
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Pikselli

Endüstriyel futbol pazarında ayakta kalmak ve başarı istiyorsak Daha fazla sponsora ve daha fazla reklama ihtiyacımız var. Az olsun Öz olsun demek isterdim ama Bizim marka değerimiz her biri potansiyel rakibimiz olan Avrupa kulüplerinden maalesef çok geride. Örneğin Arsenal Forma sponsoru ve göğüs reklamından yılda 70 milyon Avro kazanıyormuş! Ya da Barcelona'ın bu seneki bütçesi 633 milyon Avro ve artı kar öngörmüşler vede yeni sponsorlar arıyorlarmış.
Ligde şampiyonluğu devamlı hale getirmek istiyorsak ve Avrupa'da kupa kaldırmak istiyorsak Bu sponsorlara ihtiyacımız var.
Tribünlerde kötü duruyor, Piksellerin ahengini bozuyor ama...
Daha iyi gelir, daha iyi futbolcu, daha iyi bonservis bedeli + daha cazip yıllık ücret... Daha az borç, Finansal Fair Play...  Para para para.
Bunları hepimiz biliyoruz ama kabullenemiyoruz Bende kabullenemiyorum ama...
La Vittoria Sarà Nostra

Çevrimdışı boateng

Torku Arena'nin son hali, Antalyaspor'lu taraftarlar bayagi hasar vermis. Bizim stadyumda da boyle seyler olmamasi icin nasil onlem alinacak merak ediyorum.

Kaynak: Türkiye Stadyumları & Projeleri Facebook sayfasi

parasını Antalya'dan alırlar yaparlar sıkıntı olmaz

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Torku Arena'nin son hali, Antalyaspor'lu taraftarlar bayagi hasar vermis. Bizim stadyumda da boyle seyler olmamasi icin nasil onlem alinacak merak ediyorum.

parasını Antalya'dan alırlar yaparlar sıkıntı olmaz

Bu tarz hayvanlıklara verilen cezalar Kulüplere kesildiği sürece, bir arpa boyu yol alAmayız.

Çevrimdışı emrekhvcgl

merhaba abilerim, bir sorum var. merdivenler böyle gri mi kalacak? yoksa bununla ilgili bir çalışma var mı?

Çevrimdışı emre1

stada deplasman tribünü yapmayalım   :D :D sahi öle bişey yapamayız demi aslında 18 takım var 5 i yasak bide biz 6. geriye 12 takım kalıo bunlardan 2-3 tanesinin toplasan 10 taraftarı yoktur diğerleride gelmeyiversinler :lol:

Çevrimdışı Exory_1903

Günaydın arena mutlu ve bol koltuklu günler dilerim
Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı boateng

Şöyle yeni açık 3d kareografisi yapsak.Drone kayıtta olsa böyle güzel görüntü çıksa süpeer olurdu  :ok:

https://www.facebook.com/ULTRAS.CASUAL/videos/10153359587519094/

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın ahali. Hadi çıkarın şu vinçleri artık

Çevrimdışı oguzhan1310

Çevrimdışı Mehmet92

Günaydın arena, zemini bol yeşilli günler.

Çevrimdışı Ensar

Normalde koltuk dizayninini pek umursamam simdi yeni acigim bitmis koltuklarina baktimda objektif olmak gerekirse pixeli tam ayarinda birakmislar abartmamislar az atmislar bu sekilde pixele karsi olanlarinda gonlu olmus olur  cunku alt taraf beyaz ust taraf siyah az bi sey pixel 2 tarafta mutlu olmali.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ya allah aşkına neresi az , %45 %50 nasıl az oluyor , resmen tribünün yarısına kadar gidiyor , keşke biraz daha az olsaydı ilk 3-4 sıra mesela
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Beşiktaş'tan antalya'ya kadar kovalarız onları
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Popular Demand

Şöyle yeni açık 3d kareografisi yapsak.Drone kayıtta olsa böyle güzel görüntü çıksa süpeer olurdu  :ok:

Daha yaratıcı olanını da yaparız inşallah. Drone kolay iş yapalım da çekeriz en güzel açıdan  :icool:
          [img width=41

Çevrimdışı KOCABALTA

Günaydın Arena.İşlerin kaplumbağa değil çita hızıyla ilerlemesi dileğiyle.

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Serdkar

Günaydin...
Catida Kaynak yapildigindan bazi yerlere Koltuk takilmiyormus...
Zara görmesin diye...
Öyle bir Duyum var Twitterde

Çevrimdışı ByEmre59

kim diyor onu :alala:
benim bildiğim tarlada yetiştirirken altına muşamba gibi bir şey seriyorlar ve çim kökleri daha uzamadan rulo yapıp
getiriyorlar ama stada serlirken alttaki naylon katman sökülüyor ve çim kökleri satad zeminine sarıyor 15 - 20 cm kadar kök salıyor
buda onun tekrar sökülmesini engeller diye biliyorum yani sökeceklerinde kazıyıp atıyorlar. Rulo seriliyor diye
bundan rulo olarak tekrar sararsın anlamını çıkartmayın halı değil bu çim canlı yani kök salıyor zaten mantıken kök salmasa o çimde tek maç bile yaptığında
dağılır diye düşünüyorum

@Necmi abi, yanlış düşünüyor olabilirmisin. Baştan söyliyim abi bende yanlış hatırlıyor olabilirim ama benim hatırladığım bu şekilde.

Şöyle anlatayım, Ben bir video izlemiştim. Hangi Stadyum, Hangi takım olduğunu hatırlamıyorum. Stadın zeminini söküp Rulo olarak konser için hazırlanıyor platform vs. Konser bitiyor falan ertesi gün takımın maçı olması gerek. Çok hızlı kısa bir zaman içinde çimi serip futbol oynamaya müsait hale getiriyorlar.

Video yu bulamadım. Bulsam buradan verecektim. Benim hatırladıklarım bu şekilde. Eğer yanlışsa şimdiden herkesden ÖZÜR DİLERİM.
#Beşiktaş    #VodafoneArena    #EnİyisiOlacakSabret    #YükselBeşiktaş    #GURURLAN    #BeşiktaşArena    #FormanlaGururlan    #Vodafone    #Beko    #Kalde    #CocaCola    #SporToto    #DenizBank

Twitter Hesabım

Çevrimdışı ahmetx

ahmet abi çatı gelince bizim stat da böyle yüksek görünecek mi  :alala:
@ahmetx
görünmez @asikartal ,juve arena  ve arena fonte nova gibi görünür.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

lech poznan ve legia varşova ultralarının üstüne yok bu 3d olayında
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Günaydin...
Catida Kaynak yapildigindan bazi yerlere Koltuk takilmiyormus...
Zara görmesin diye...
Öyle bir Duyum var Twitterde
kaynak işi bitmedi mi daha  :)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi, yanlış düşünüyor olabilirmisin. Baştan söyliyim abi bende yanlış hatırlıyor olabilirim ama benim hatırladığım bu şekilde.

Şöyle anlatayım, Ben bir video izlemiştim. Hangi Stadyum, Hangi takım olduğunu hatırlamıyorum. Stadın zeminini söküp Rulo olarak konser için hazırlanıyor platform vs. Konser bitiyor falan ertesi gün takımın maçı olması gerek. Çok hızlı kısa bir zaman içinde çimi serip futbol oynamaya müsait hale getiriyorlar.

Video yu bulamadım. Bulsam buradan verecektim. Benim hatırladıklarım bu şekilde. Eğer yanlışsa şimdiden herkesden ÖZÜR DİLERİM.
söylediğin amsterdam arena çimini sis yapıyor detaylıda konuştuk çimi her seferinde hollandadaki sisin çim tarlalarından geliyor
16 saatte seriyorlarmış @ByEmre59 onlarda çim çok kısa mesafeden geldiği için maliyette düşük oluyor hem çimi uzun süre rulo halinde tutmuyorlar

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ByEmre59

söylediğin amsterdam arena çimini sis yapıyor detaylıda konuştuk çimi her seferinde hollandadaki sisin çim tarlalarından geliyor
16 saatte seriyorlarmış @ByEmre59 onlarda çim çok kısa mesafeden geldiği için maliyette düşük oluyor hem çimi uzun süre rulo halinde tutmuyorlar

Anladım @Necmi Abi. Bilgi için teşekkürler. Tam emin olmadığım için yazsam mı yazmasam mı diye bile düşündüm. :)
#Beşiktaş    #VodafoneArena    #EnİyisiOlacakSabret    #YükselBeşiktaş    #GURURLAN    #BeşiktaşArena    #FormanlaGururlan    #Vodafone    #Beko    #Kalde    #CocaCola    #SporToto    #DenizBank

Twitter Hesabım