Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5761585 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Firma isimlerinin yazilmasina siddetle karsiydim reklam tabelasina donecek stad diye

Lakin Yeni aciktaki Sportoto yazisini cok begendim hem küçük hemde tribunu tam ortalamis hemde hava katmış

Oyle Kocaman yazi olmamasina cok sevindim :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Firma isimlerinin yazilmasina siddetle karsiydim reklam tabelasina donecek stad diye

Lakin Yeni aciktaki Sportoto yazisini cok begendim hem küçük hemde tribunu tam ortalamis hemde hava katmış

Oyle Kocaman yazi olmamasina cok sevindim :busted_cop:
bencede güzel durdu adamlar çalışmış bu şekilde göze batmayan tarzda yazmışlar bizde ilk görülen şeylere aşırı tepki mekanizması var ama sonra beğeniyoruz zaman herşeyin ilacıdır :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bencede güzel durdu adamlar çalışmış bu şekilde göze batmayan tarzda yazmışlar bizde ilk görülen şeylere aşırı tepki mekanizması var ama sonra beğeniyoruz zaman herşeyin ilacıdır :icool:
Pixeli hala begenmiyorum yalniz bu konudaki fikrim hicbir zaman değişmeyecek :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı GörkemGörkem

Daha önce konusuldumu görmedim. Bir sorum olacak bizim stadın tribun yüksekligi bundan yüksekmi yoksa alcakmı olacak ?

Çevrimdışı tangaz

bence her tribüne altlı üstlü reklam alınabilir (money talks :D)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ers1903

Çatıya karşılıklı olarak şöyle juvenin armasi gibi iki adet bjk amblemi koyulsa harika olurdu ..

Çevrimdışı Efe

Pixeli hala begenmiyorum yalniz bu konudaki fikrim hicbir zaman değişmeyecek :bandit:
tamamıyle renkler ve zevkler meselesi kişisel  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı emre1

Daha önce konusuldumu görmedim. Bir sorum olacak bizim stadın tribun yüksekligi bundan yüksekmi yoksa alcakmı olacak ?

şu her,flerin pikseli bizimkinden en az 2 kat güzel bu arada 53 basamak saydım ben bizimki 48 basamak falan

Çevrimdışı Efe

Çatıya karşılıklı olarak şöyle juvenin armasi gibi iki adet bjk amblemi koyulsa harika olurdu ..
koyarlar belki ben herşeyi bekliyorum artık hiç bişeye şaşırmıyorum çatıya bu kadar çelik takıldıysa uçakta takılabilir armada trende  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şu her,flerin pikseli bizimkinden en az 2 kat güzel bu arada 53 basamak saydım ben bizimki 48 basamak falan
33 alt  16 üst onlar 49 eder bizde yeni açık 56 kapalı loca basamakları dahil alt 27 üst loca 2 üst kat 22 toplamda 51 bizim tribünler onlardan daha dik ve yüksek ve piksellerimiz çıkış kapılarımız görünütümüz 10 basar geçer :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi COB

Skorbord,  işiklandirma ve WiFi antenleri konusu ne durumda?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Pixeller gayet hoş duruyor . Stadın içine girince hiçbir önemi olmayacak olsada görsel olarak gayet hoş.

Çevrimdışı emre1

33 alt  16 üst onlar 49 eder bizde yeni açık 56 kapalı loca basamakları dahil alt 27 üst loca 2 üst kat 22 toplamda 51 bizim tribünler onlardan daha dik ve yüksek ve piksellerimiz çıkış kapılarımız görünütümüz 10 basar geçer :icool:
göz yanılıyo abi alt katta yanılmışım ama üst 18 basamak  :D :D bizimkinde de locaları dahil etmedim o yüzden öle çıktı rakam :) bu arada çıkış kapılarından vs den bahsetmedim sadece pikselden bahsettim bizimkinden 2 kat daha güzel bence  :ok:

Çevrimdışı Efe

göz yanılıyo abi alt katta yanılmışım ama üst 18 basamak  :D :D bizimkinde de locaları dahil etmedim o yüzden öle çıktı rakam :) bu arada çıkış kapılarından vs den bahsetmedim sadece pikselden bahsettim bizimkinden 2 kat daha güzel bence  :ok:
evt 18 miş üstleri adamlar o bizim koymadığımız en üst sıraya bile koltuk koymuş biz koymadık maalesef 1 sıra kayıp var :akuma: pikseller gelip geçer baki kalan vodafone arena testere kirişleri prekastları ve 17 milyoneuroluk çatısıdır :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GörkemGörkem

evt 18 miş üstleri adamlar o bizim koymadığımız en üst sıraya bile koltuk koymuş biz koymadık maalesef 1 sıra kayıp var :akuma: pikseller gelip geçer baki kalan vodafone arena testere kirişleri prekastları ve 17 milyoneuroluk çatısıdır :evillol:
Biz neden son sıraya koltuk koymadık bilginiz varmı ?

Çevrimdışı Efe

Biz neden son sıraya koltuk koymadık bilginiz varmı ?
arka bölüm kapalı değil bide tam çatı kolonlarının olduğu alana denk geliyor en üst bölümü yürüme alanı olarak belirlemişler bence takılabilirdi gerekli tedbir alınıp ama gerek görmüyorlar şuan için
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı betoo38

yukarisi cok fazla piksel olmus, keske daha cok siyah olsaydi alt tribünün beyaz oldugu kadar. kara inci cok güzel

Çevrimdışı Eray_Steiermark

arka bölüm kapalı değil bide tam çatı kolonlarının olduğu alana denk geliyor en üst bölümü yürüme alanı olarak belirlemişler bence takılabilirdi gerekli tedbir alınıp ama gerek görmüyorlar şuan için

İki kez sordum cevap alamadım. En son sıra hariç tüm sıralar takıldı mı yani kapalı üst katta?

Çevrimdışı Efe

İki kez sordum cevap alamadım. En son sıra hariç tüm sıralar takıldı mı yani kapalı üst katta?
evt en son düz prekast bölümü hariç her sıraya koltuk ankrajı takıldı normalde 23 sıra koltuk takılabililecekken 22 sıra takılıyor en üst düz preakst bölümüne koltuk konmadı şuan için daha sonra takarlar mı bilemeyeceğim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı acan07

pixel tasarımı benim gözümü yoruyo sizinkinide yoruyomu  ?

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı denilanz

Benim yormuyor, çok da şık oluyor bence.

Çevrimdışı burakkk1903

ahmet abi çatı gelince bizim stat da böyle yüksek görünecek mi  :alala:
@ahmetx
göz yoran piksel diye buna derim ben  :D :D
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Kemal33

Yormuyor bence gayet güzel oldu pixel

Çevrimdışı BlackEagle26

Çatıda ışık oyunları yapılacak mı ? Yapılcaksa ışık tesisatı nasıl olucak ?