Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5776139 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

Çevrimdışı tangaz

Cati boyle olsa nasil olurdu ama :)

wauw o nasıl bişey yaa muazzam üstün Japon teknolojisi  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

eski açıkta tam benim koltuğun bölümlerinede koltuk ankrajı takılmamış ayrıca kedi yolları takılacak yerlerine doğru konmaya başlamışlar yanlız semer neredeyse kalmamış inşallah yarın gelir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kadir137

Yapıcaklardı tüm stadı simsiyah. İçeri giren her rakip orkucaktı, maçtan önce taraftarar yerleşmeden önce ısınırken o korkuyu hissedicekti. Neler olucaktı neler...
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2016, 22:17:48 kadir137 ]
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı cadavra

eski açıkta tam benim koltuğun bölümlerinede koltuk ankrajı takılmamış ayrıca kedi yolları takılacak yerlerine doğru konmaya başlamışlar yanlız semer neredeyse kalmamış inşallah yarın gelir
Semer yoksa kedi yolu takarlar vincler bos kalmasinda ama tahminim haftasonuna tum malzemeler gelir gelecek hafta olmadi en gec dier hafta cati montaji tamamlanir tabi 84 semerse eger.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Burak Akay

19 mart'a yetişir diyenlerdendim ama şöyle bir bakınca çimi geçtim koltuk bile çok zor yetişir.Hiç kasmadan sağsalim seneye açalım biz bu stadı en hayırlısı o olur gibi
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

19 mart'a yetişir diyenlerdendim ama şöyle bir bakınca çimi geçtim koltuk bile çok zor yetişir.Hiç kasmadan sağsalim seneye açalım biz bu stadı en hayırlısı o olur gibi
hibriti yapsınlar öyle açsınlar istedikleri zaman açabilirler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

hibriti yapsınlar öyle açsınlar istedikleri zaman açabilirler
Kesinlikle öyle Hibrit her ne olursa olsun olmalı
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ben de bu seneden umudu kestim. Umarım hibrit çimle yapılır açılış.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı onurturan

insallah cati mekanik parcalari bitince membran hemen gelir :money:
dikim isleri tamamlanmadi demezler umarim.. :kar: :boxin: :sumo: :s19:

Çevrimdışı Yigit_Gelir

@Necmi Abi, Bu Membran değişme olayı gerçek mi?

Yoksa Etna Yapının bana söylediği olay mı? Şu gösterilen görselin şeffaf olarak kullanılması olayı.
O kadar şeffaf olsa, Kuşlar üstüne konduğu anda yırtılır demişlerdi.

Çevrimdışı ers1903

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Efe

son 50 gün  :alala:
açılmaz sallapati hiç sayma bu çatı bitmedi beni iyice gerdi :akuma:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi Abi, Bu Membran değişme olayı gerçek mi?

Yoksa Etna Yapının bana söylediği olay mı? Şu gösterilen görselin şeffaf olarak kullanılması olayı.
O kadar şeffaf olsa, Kuşlar üstüne konduğu anda yırtılır demişlerdi.
nesi değişecek ben duymadım atex5000 döşenecekti hala atek5000 döşenecek
değişmişmi işin sonu gelmiş membran başlamak için gün sayıyor bu saatten sonra membranmı değişirmiş

Çevrimiçi Necmi

beyler raylar %70 i bulmuş mudur?
rayı ne yapacaksın sıkıntı korkuluklarda onlar yürümüyorki sadece üste konacak %30 u bile
konmadı daha iki ayda

Çevrimiçi Necmi

Yapıcaklardı tüm stadı simsiyah. İçeri giren her rakip orkucaktı, maçtan önce taraftarar yerleşmeden önce ısınırken o korkuyu hissedicekti. Neler olucaktı neler...
siyah olunca neden ürkecekler anlamadım
bütün rakiplerimiz karanlıktanmı korkuyor :D
orda tribünde duran Beşiktaş taraftarından korkmayan siyah koltuktanmı korkacak
birini korkutmak istiyorsan tıka basa doldurursun tribünü çökersin üstüne

Çevrimdışı onurturan

rayı ne yapacaksın sıkıntı korkuluklarda onlar yürümüyorki sadece üste konacak %30 u bile
konmadı daha iki ayda
çim isi membran isi falan yapilirken takilir abi bence bu kadar savsaklamazlar herhalde o zaman.. Dimi?¿ :duman:

Çevrimdışı Yigit_Gelir

nesi değişecek ben duymadım atex5000 döşenecekti hala atek5000 döşenecek
değişmişmi işin sonu gelmiş membran başlamak için gün sayıyor bu saatten sonra membranmı değişirmiş

Saçma sapan haberler var da gazetelerde falan, işte "Membranlar kuşlar gagalarsa yırtılır diye değiştirildi bilmem ne" tarzı

Çevrimdışı sallapati

konmadı daha iki ayda

evet korkuluk yavaş ama neyse ki stadın yarısına korkuluk takılmayacak... ray bittiği gün hızlanır korkuluk ve koltuk işi..

Çevrimdışı Apocalyptica

Soguk havalarda mebran takma riskli olabilir. Gererekmi serecekler acaba. Olculer tam hazirlanip soguk sicak farkinda montaj problemi olmasın... bursada 4 derecenin altinda membran sermediler cunki

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

kabaca 20.000 korkuluk olduğunu düşünürsek... 7000 i geçmiş midir?
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2016, 23:51:41 sallapati ]