Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5776127 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı cursedofdragon

yerdeki semerlerde bitmek üzere ufak ufak beyaz bişeyler sıralamışlar yeni semerler ne zaman gelecek bakalım belki yarın kedi yolları takılacak

şu son 1 tane kedi yolunu neden takmıyor köşede efe ?

Çevrimdışı 1903efe

Arkadaşlar bizim eski açık juventusun kale arkası üst katları gibi diyebilirmiyiz ? Umarım onlardan da daha kısa değildir  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Efe

bende çok merak ediyorum bu koltuklarla oynayarak ne yapmaya çalışıyorlar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar bizim eski açık juventusun kale arkası üst katları gibi diyebilirmiyiz ? Umarım onlardan da daha kısa değildir  :bawling: :bawling:
onlar kadar  :) ama bizim alt kat daha kısa
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şu son 1 tane kedi yolunu neden takmıyor köşede efe ?
kedi yollarının hiç birini ellemiyorlar semere odaklanmış durumdalar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı 1903efe

onlar kadar  :) ama bizim alt kat daha kısa
şu stadda tek canımı sıkan şey şu eski açık yaa.. Yeni açık gibi olsaydı varya hey yavrum heeyy

Çevrimdışı Efe

şu stadda tek canımı sıkan şey şu eski açık yaa.. Yeni açık gibi olsaydı varya hey yavrum heeyy
benimde öyle sadece 7 sıra  yukarı çıkılacak izin verselerde portatif tribünle halletsek şunu 1200 koltuk avantamızda olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Savaş

bende çok merak ediyorum bu koltuklarla oynayarak ne yapmaya çalışıyorlar :icool:
Pacman oynuyolar bence.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ilhancelebi

Koltuklarda ki Besiktas armasi bence hatali olmus, bir standart getirilmeli bu ise. Orijinal armamiz dar ve uzun degil koltuklarda ki gibi. Armamiz daha genis bir cizgiye sahip.

Çevrimdışı dorukkaymak

butun igrenc tasarimlari karistiralim bakalim ne cikacak mi diyorlar acaba?

once pikselli ( sevenler kusura bakmasin bence berbat , tv ustu dantel ortusu benzetmeme cok kizilmisti :))
simdide damali. guzelim stadi nasil cirkin yapariz diye deniyorlar sanirim..

benim bir fikrim var kapali tribunede rengarenk kasimpasa stadi gibi koltuklari koysunlar.

Çevrimiçi Necmi

Yoksa yanyana mıyız? Ben de en uzak köşeden aldım.
Eski açık alt kapaliya yakın. ..   :D
Yok biz forum olarak 121 deyiz @İhsan

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Her sezon desen değişse güzel olur aslında :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sezer94

Ciddi anlamda bilgilendirilmeye ihtiyacimiz var mabet abi gelip aciklama yapmali iyice karisti ortalik
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Apocalyptica

Nedendir bilmiyorum stadın fotoğraflarına bakınca küçükmüş hissi veriyor. koltular takılınca ve seyirci dolunca heybetli görünür umarım.. gerçi kapalı üs takılmış sayılır ama küçük gibi..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nedendir bilmiyorum stadın fotoğraflarına bakınca küçükmüş hissi veriyor. koltular takılınca ve seyirci dolunca heybetli görünür umarım.. gerçi kapalı üs takılmış sayılır ama küçük gibi..

Fotolardan öyle görünüyo :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serjo

Koltuklarda ki Besiktas armasi bence hatali olmus, bir standart getirilmeli bu ise. Orijinal armamiz dar ve uzun degil koltuklarda ki gibi. Armamiz daha genis bir cizgiye sahip.

ben bir fark göremedim
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Emre_ZA

Kesinlikte katılıyorum. Yıllardır söylerim, bu kulübün arması maalesef her yerde farklı. Arkadaşım bu logo bizim kurumsal kimliğimizdir. Kartal Yuvası farklı kullanır, Bjk futbol okulları farklı kullanır, basketbol okulları farklı kullanır, koltuklarda farklı kullanılır. Farklı derken demek istediğim HATALI aslında. Bu kadar güzel logonun ağzı burnu yamula yamula bir hal oldu. Beşiktaş markasını kullanan kimse giriyor google'a görsellerde arat yapıp ilk yüksek çözünürlüklü logoyu kullanıyor. Milyar dolarlık kulübün bir kurumsal kimlik kitapçığı, bir logo kullanım kılavuzu, buna ait bir CD'si yok mu yahu? Yoksa vahim, varsa ve buna rağmen yanlış kullanımları uyarmıyorlar ve takip etmiyorlarsa daha vahim.

Kurumsal kimlik denilen kavramın daha bismillah ilk basamağı olan logo kullanımında çuvallıyoruz.

Bir tek formalarda doğru kullanım var onu da Adidas gibi bir marka atlamadığı içindir.
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı EagleForce

Butun mesajlari okuyamadim. Damali koltuklarin olayi belli oldu mu? Reklam falan mi cekilecek acaba? Gecici olarak yaptilar belki.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı kadir

forumdakiler 121.blokta hangi sırada genellikle

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhancelebi

Armada ki farkı göremeyen arkadaşlar için hazırladım bu görseli, farkı bu şekilde daha kolay görebilirler

Çevrimdışı Ensar

git bi gözünle gör ne kadar devasa olduğunu anlarsın :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı sallapati