Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5778077 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı bad75

karşı taraf eski açık dolayısı ile o siyah koltuk kapalıda.
başının dönmesi normal bu kadar mevzuyu hiç birimizin bünyesi kaldıramaz oldu  :D
diğer fotolara baktım da doğru. Eski açık
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2016, 16:30:51 bad75 ]

Çevrimdışı Efe

@Efe  yavaş gidiyor çünkü 3 ayda bitireceklerdi iki ayı geçti daha korkulukların üçte biri bitmedi
esas uğraştıracak köşeler şu anda yanına bile yaklaşmıyorlar
ama taş işinide bırak bileyim yavaş gittiğini aslında yavaşda değil hiç gitmiyor uzun zamandır.
çalışan insan sayısı çok az resmen oynama modundalar  insanlar çalışıyor görsün diye ekip bırakmışlar
zaten öyle aman aman malzeme geldiğinide görmedim büyük ihtimal malzeme sıkıntısı çekiyorlardır.
zaten ocaklar durmuştur taş çıkmıyordur stoklarıda yoksa beklerler. orda yapılacak aman aman iş yokki iskeleyi kuruyorsun en fazla bir hafta sonra indirmen gerek
ama orda iki aydan fazladır bekliyor iskeleler
abi zaten şimdi bitirselerde bişey olmayacak o yüzden zaman yaymışlardır bizim için önemli olan saha saha olmadan taşın bitmesi yada koltuğun bitmesinin hiç anlamıyok hepsi bir bitsin ertesi gün açalım stadı daha iyi bence :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erçin

yavaş gidiyor diyenler başlamiş başta necmi abi :lol: koltular hicte yavaş gitmiyor çünkü daha koltuk takmiyorlar üst tarfta korkuluk takiyorlar bu takilan koltuklar deneme küfeki isleride yavas gitmiyor yeni acik kapali bitti numaraliya gectiler daha be olacak sahada tek yavas giden is malzeme noksanligindan semer isi diger isler gayet seri devam ediyor :)

efe sana forumun polyana ödülünü vereceğim  :lol:
kötümser yaklaştığın bir olay görmedim daha  :ok: :evillol:

Çevrimdışı Efe

karşısını eski açık diye ben de düşündüm ama köşelerdeki alçalmaları görünce vazgeçtim. Emin misin?
karşısı eski açık bi kere hiç biyere değil çıkış kapılarına bakım ortada çıkış kapısı olan tek tribün kapalı her açıdan çıkarılır koltukçular garip garip deneyler yapıyolar bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

karşısını eski açık diye ben de düşündüm ama köşelerdeki alçalmaları görünce vazgeçtim. Emin misin?

Yeni açıkta loca yok
Eski açıkta loca var ve tribün kısa
Numaralı tribün önünde yedek kulübesi yerleri var
Kapalıda ise yedek kulübesi olmadığından en alt düz
Sonuçta bütün tribünlerin ayırt edici özellikleri var
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Necmi

ben osmanlının çatıya bir kere kafayı kaldırıp bakdım o da membran için  :D
:nerd: bir maç gitmedik sanırım geri kalan maçların tamamına gittik
çatıya hiç bakmadım :utan

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Efe

efe sana forumun polyana ödülünü vereceğim  :lol:
kötümser yaklaştığın bir olay görmedim daha  :ok: :evillol:
kötümserlik Beşiktaş taraftarının içine işlemiş maalesef süper yavaş ekstra yavaş mega yavaş neye göre yavaş daha bunu stad başladığından beri çözemedim bu tarz stadlar basit  olanları bile 2.5 3 seneden aşşa bitmiyor çatı dünyada ilklerden biri ona rağmen temelden 2.5 sene sonra stad bitecek ki bir süre engele rağmen hala çok yavaş diyen arkadaşlar var bu biraz günlük psikolojiyle alakalı hayatları boyuncatek görecekleri Beşiktaş jk stad inşaatının keyfini çıkaracaklarına hala somurtup ÇOK YAVAŞŞŞŞ diyorlar sadece söyledikleri bu bende hepsine inat tam tersini söyleyeceğim her seferinde biraz olumlu olun be kardeşim  uzaya gitmiyoruz stad yapıyoruz keyfini çıkarın  :D
[ Son Düzenleme: 28 Ocak 2016, 16:37:51 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Yeni açık tarafına misafir tribünün koyulması.ve o tribünün bölünmesi belkide Avrupa da en iyi tribün olma özelliğini kaybetmemize yol açıçak. Bunun başka çaresi yok mu .misafir tribünü eski açık numaralı köşeye alsak olmuyor mu ? :s20:
çıkk olmaz mümkünatı yok
şua ki yerleri gayet iyi benden en uzak noktada duruyorlar :bandit:

Çevrimdışı Efe

bu akşam bjk_mabet gelirse belli olur :)
koltuk dizaynı belli benim avatarda var ama değiştirmeye karar vermiş olabilirler görüş önerileri dikkate alıyorda olabilirler deneme yanılma yapıyorda olabilirler bekleyip göreceğiz ne olduğunu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erçin

kötümserlik Beşiktaş taraftarının içine işlemiş maalesef süper yavaş ekstra yavaş mega yavaş neye göre yavaş daha bunu stad başladığından beri çözemedim bu tarz stadlar basit  olanları bile 2.5 3 seneden aşşa bitmiyor çatı dünyada ilklerden biri ona rağmen temelden 2.5 sene sonra stad bitecek ki bir süre engele rağmen hala çok yavaş diyen arkadaşlar var bu biraz günlük psikolojiyle alakalı hayatları boyuncatek görecekleri Beşiktaş jk stad inşaatının keyfini çıkaracaklarına haşla somurtup ÇOK YAVAŞŞŞŞ diyorlar sadece söyledikleri bu bende hepsine inat tam tersini söyleyeceğim her seferinde biraz olumlu olun be kardeşim  uzaya gitmiyoruz stad yapıyoruz keyfini çıkarın  :D

sana katılmakla beraber bende küfekiler yavaş ilerliyor diyorum (ilk başladıkları hıza göre konuşuyorum tabi)  :lol:
şuda var..bu sene açılmasada çok kafama takmıyorum.. insan kendini şartlamayınca yavaş hızlı olayına pek takılmıyor. Yıllarca stat yıkılmasını bekledik biz yapımına şahit olmak bile ayrı güzel :ebebe:

söylese de yine değişiyor ki  :D

Abi böyle ciddi bir projede neden bu takim belirsizlikler yasaniyor?
Koltuk dizayni neden degisir degistirilir?

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

Baskanin uluslararasi futbol zirvesindeki konusmasi:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

çıkk olmaz mümkünatı yok
Bu misafir takım için ayrılan yerlerin statüsü nedir. Yani diyelim Vodafone Arena da % 5 2000 kişi yapıyor. Misafir takım bu biletlerin tamamını alıyor mu ? Diyelim 1000 bilet istediler kalanını biz mi kendi taraftarımıza satıyoruz. Yerlerini dolduramayan misafir takım yüzünden boş koltuklardan dolayı biz mi zarar ediyoruz.
Liverpool maçıydı galiba İngilizler az sayıda bilet alacaklarını önceden bildirmişlerdi  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deadam

Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklama  şöyle;

Bugün Gazetesi'nde Erdi Erdem imzasıyla yayınlanan, "Nazar Değil, Para Krizi" başlıklı haber, tüm unsurlarıyla gerçeklerden uzak, kasıtlı ve kamuoyunda Beşiktaş'a dönük kriz yaratma çabasıdır.

Kulübümüz hakkında yaptığı gerçek dışı haberler nedeniyle çalışanlarının tesislerimize girmesine izin verilmeyen Bugün Gazetesi'nin, aynı çarpık tavrını sürdürdüğü gözlenmektedir. Kasıtlı haberlerin gerisinde yatan gerçeklerin neler olduğu ise Beşiktaş JK'nın malumudur.

Vodafone Arena inşaatında sona gelinmiştir. Yönetimimizin çabaları ve stat inşaatında çalışan emekçilerimizin özverili çalışmaları ile planlanan doğrultuda stat inşaatı tamamlanacaktır.

Kamuoyunun ve taraftarlarımızın bu tür asılsız haberlere itibar etmemesini rica ederiz.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı İhsan

çıkk olmaz mümkünatı yok

Yoksa yanyana mıyız? Ben de en uzak köşeden aldım.
Eski açık alt kapaliya yakın. ..   :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cadavra

Beşiktaş'ın resmi internet sitesinden konuyla ilgili yaptığı açıklama  şöyle;

Bugün Gazetesi'nde Erdi Erdem imzasıyla yayınlanan, "Nazar Değil, Para Krizi" başlıklı haber, tüm unsurlarıyla gerçeklerden uzak, kasıtlı ve kamuoyunda Beşiktaş'a dönük kriz yaratma çabasıdır.

Kulübümüz hakkında yaptığı gerçek dışı haberler nedeniyle çalışanlarının tesislerimize girmesine izin verilmeyen Bugün Gazetesi'nin, aynı çarpık tavrını sürdürdüğü gözlenmektedir. Kasıtlı haberlerin gerisinde yatan gerçeklerin neler olduğu ise Beşiktaş JK'nın malumudur.

Vodafone Arena inşaatında sona gelinmiştir. Yönetimimizin çabaları ve stat inşaatında çalışan emekçilerimizin özverili çalışmaları ile planlanan doğrultuda stat inşaatı tamamlanacaktır.

Kamuoyunun ve taraftarlarımızın bu tür asılsız haberlere itibar etmemesini rica ederiz.
Valla öle bi haberdi ki ben bi ara stadi tekrar yikacaklar herhalde bunlara gore diodum ya haber bulamayinca uyduruolar iyi ki burdayiz da bi seylerden haberdariz neyin asparagas neyin dogru oldugunu burdaki bigilerin sayesinde goruruoruz.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi böyle ciddi bir projede neden bu takim belirsizlikler yasaniyor?
Koltuk dizayni neden degisir degistirilir?

Tam 1 senedir küfeki yapiliyor stada
Tarihi kulelerin orasi hala kaba insaat
Cevre duzenlemesi ne zaman baslayacak ne kadar surecek
Cati kaplamasi ne zman baslayacak diye bekliyoruz gunlerdir haftalardir, peki cati ne kdar bir zamanda kaplanacak
Ytoung diye bisey cikti simde de cati kolonlarina onu da bilmiuoruz?
Yetismeyecek mi bu sene acaba  :bawling: :bawling: :bawling:

Valla öle bi haberdi ki ben bi ara stadi tekrar yikacaklar herhalde bunlara gore diodum ya haber bulamayinca uyduruolar iyi ki burdayiz da bi seylerden haberdariz neyin asparagas neyin dogru oldugunu burdaki bigilerin sayesinde goruruoruz.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugun gazetesinin  bu kacinci yalanlanan haberi, kim bunlar bizim besiktasimiz uzerinden habercilik yapmaya calisiyorlar.daha yeni yasaklanmadi mi bunlara bizim tesislere giris yasagi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

üst orta alt kısma koltukları pikselli takmışlar , siyah damalı kısımda millet toplanmış .

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

üst orta alt kısma koltukları pikselli takmışlar , siyah damalı kısımda millet toplanmış .

ne yapıyorlar ya çok merak ediyorum :)

Çevrimdışı Efe

yerdeki semerlerde bitmek üzere ufak ufak beyaz bişeyler sıralamışlar yeni semerler ne zaman gelecek bakalım belki yarın kedi yolları takılacak
Şampiyon Beşiktaş JK