Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5785153 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Deadam

13 mart çaykur 15 mart trabzon böyle fikstürmü olur aynı güne yazsalardı bari 15 mart 16:00 çaykur 20:00 trabzon
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Serjo

13 mart çaykur 15 mart trabzon böyle fikstürmü olur aynı güne yazsalardı bari 15 mart 16:00 çaykur 20:00 trabzon
takım rize'den ,trabzon'a gider
yine iyi gibi, korkulan olmadı
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Emre.Guler

Rize ile trabzon sınır rize maçından sonra dönmezsin istanbula geçersin trabzona

Çevrimdışı sozkul

semerlerle kendi içindede eğimli ama

Semerin ne önemi var, semer suyu yandaki oluğa akıtacak, çatının orta noktası ile çatı kirişi arasındaki mesafeyi bilmiyorum. 40M olsa mesela 1metrede 7,5 cm eğim oluyor semer aralarındaki oluklarda, bardaktan boşanır gibi yağmur yağdığında çatıdaki birim m2 deki su miktarı çok yükselmezmi. Ağırlık açısından soruyorum.

Çevrimdışı sallapati

çaykur 12 mart ama fenere kıyak geçilmiş... ts cuma mersinle oynuyor.. biz cumartesi rizeyle...

muhtemelen 11-15 mart arası İstanbula dönülmeyecek... Rize ve Trabzonda kalınacak..

bu nasıl etkileyecek takımı bakalım...Trabzondan bıktılar bu sene... 1461 maçı , ertelenen maç , bi de 11-15 mart....
3. trabzon seferi olacak..

Çevrimdışı tangaz

ama Başkanın Halat gergi üzeri çelik çatı olarakta söylemi var. Kaldıki
ptoje hep bu şekilde atlandı Bende bu kadar olacağını tahmin etmedim. Ama
bunuda çelik çatılarla bir tutmanın manası yok her şeyden önce kapladığı alan nedeniyle
çelik çatı yapamıyorduk. ikincisi bu çatı içi boş borulardan yapılmış bir çatı diğer çelik çatılar
bununla mukayese bile edilmez Tokinin bir tek taşıyıcı kirişi bu çatının bütün ağırlığından fazladır.
ve öyle iki ana taşıyıcı ana kiriş üzerine kurulu tamamen çelikten yapılmış bir çatı emin ol üst kaplaması bile bu çatının tamamından ağırdır.
çatı bittiğinde öndeki kedi yollarından başka demir bile görünmeyecek çoğu membrana yapışıp kaybolacak
tokinin çatısı aşağı yukarı 20 metre yükseklikte zaten yükseklik sıkıntımız olmasa ne 3 katı para verirdik
nede bu kadar zaman harcardık

ben bir kıyas mukayese yapmamama rağmen böyle bir algı oluştu ve sende bir açıklama yapma gereği hissetmişsin @Necmi abi. ben diyorumki vodafonearena.com.tr/galeri sayfasını açtığımızda hiç semer yok görsellerde ve herhangibir taraftarımız mevcut çatıya bakıp bu çatıda projeye göre resmi stad sitesindeki görsellere göre fazla demir var derse semerler nereden çıktı derse  hiçbirşey diyemeyiz demek istemiştim. sözümünde arkasındayım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdem Çözer

takım 7 hafta istanbulda ama maçın salı günü olması ve uzun süre maç eksiği sıkıntı..

hadi artık bit be vodafone arena.. bu takımın sana ihtiyacı olacak!
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tangaz

cumartesi akşam rize maçı sonra salı trabzon maçı bildiğin totoşluk olmuş bari çarşambaya koy ts maçını...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ahmetx

Semerin ne önemi var, semer suyu yandaki oluğa akıtacak, çatının orta noktası ile çatı kirişi arasındaki mesafeyi bilmiyorum. 40M olsa mesela 1metrede 7,5 cm eğim oluyor semer aralarındaki oluklarda, bardaktan boşanır gibi yağmur yağdığında çatıdaki birim m2 deki su miktarı çok yükselmezmi. Ağırlık açısından soruyorum.
öyle düşünürsek eğim az tabii ki ama yük oluklu borulara oradanda radyal halatlara binmiş olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Herkese merhaba,

Forumu iki yıldır takip ediyorum ama bu ilk iletim olacak.
Benim merak ettiğim konu (emin olmamakla birlikte forumda konuşulmadı zannediyorum), stadın dışını çevreleyen sütunların hepsi neden belli bir simetri ile dikilmedi (eski açık tarafı seyrek, diğer taraflar daha sık sütunlar) ?

Not: Kişisel zevkim; sık kolonlar daha şık duruyor, eski açık tarafı da öyle olsaydı hem daha güzel gözükürdü, hemde simetrik olurdu.

Saygılar, sevgiler...
Hoşgeldin kardeşim asimetrik tasarım mimari zevk belli bir nedeni yok taşıyıcı kolonlar simetrik zaten
araya atılan süs kolonları rast gele kimisi simetri hastasıdır ben asimetriyi severim mesela ön taraf hoşuma gitmiyor
ama orası zorunluluktu biliyorsun ilk başta orasının tamamen boş kalması çatı bile yapılmaması isteniyordu
çatıya izin alınınca elbette onun taşıyıcı kolonlarınıda koymak gerekti. sadece aradaki süs kolonlarını koymadılar
süs kolonlarının konmasına izin verilmezdi. onada izin verseler bu sefer eski açığın alçak kalmasının bir mantığı
kalmıyordu :D yani senin anlayacağın bir mantık içine oturtulmaya çalışılmış Beşiktaş düşmanlığıdır orası :bandit:  @recep_

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı f_madida

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimiçi Necmi

ben bir kıyas mukayese yapmamama rağmen böyle bir algı oluştu ve sende bir açıklama yapma gereği hissetmişsin @Necmi abi. ben diyorumki vodafonearena.com.tr/galeri sayfasını açtığımızda hiç semer yok görsellerde ve herhangibir taraftarımız mevcut çatıya bakıp bu çatıda projeye göre resmi stad sitesindeki görsellere göre fazla demir var derse semerler nereden çıktı derse  hiçbirşey diyemeyiz demek istemiştim. sözümünde arkasındayım...
kimse bir şey demek zorunda değilki her çaktıkları çivinin her koydukları demirin açıklamasınımı yapmak zorundalar.
Kaldıki renderlere bakarsan birebir aynısı olduğunu görürsün proje başından beri hep aynı insanlar kafasında yarattığı şeye göremi tepki gösterecek.
baksınlar projeyebu stad projesine benzeyecek şekilde bitirilen ender yapılardandır. ta en başından beri projeye sadık kalınarak yapıldı.
sadece çatının transparanlığı konusunda ilk söylenen gibi olmadı bunun nedenide uygulanabilinir olmaması çim firmasıyla
konuştuğumuzda onlarında söylediği aynı şeydi sera etkisi yapar ölçümlerimize göre çok nem oluşuyor yer altında olması yetmiyor birde deniz kenarında dedi
şeffaf çatıyla nemi kontrol altında tutmamız çok zor olurdu dediler birde @ahmetx  de araştırmıştı bende rastladım etfe çatılar bizim iklimlere uygun
değilmiş daha çok kuzey iklimlerinde tercih ediliyormuş

Çevrimdışı Efe

Bu fotograflardan ben hicbirsey anlamiyorum, Efe buralardaysa soylesin bir zahmet ne olmus ne bitmis.
valla 50 -55 arasi ama bazi yerlerde varmi yok mu seçilmiyor 30-35 adet kalmis 84 e varmaya
Şampiyon Beşiktaş JK

kimse bir şey demek zorunda değilki her çaktıkları çivinin her koydukları demirin açıklamasınımı yapmak zorundalar.
Kaldıki renderlere bakarsan birebir aynısı olduğunu görürsün proje başından beri hep aynı insanlar kafasında yarattığı şeye göremi tepki gösterecek.
baksınlar projeyebu stad projesine benzeyecek şekilde bitirilen ender yapılardandır. ta en başından beri projeye sadık kalınarak yapıldı.
sadece çatının transparanlığı konusunda ilk söylenen gibi olmadı bunun nedenide uygulanabilinir olmaması çim firmasıyla
konuştuğumuzda onlarında söylediği aynı şeydi sera etkisi yapar ölçümlerimize göre çok nem oluşuyor yer altında olması yetmiyor birde deniz kenarında dedi
şeffaf çatıyla nemi kontrol altında tutmamız çok zor olurdu dediler birde @ahmetx  de araştırmıştı bende rastladım etfe çatılar bizim iklimlere uygun

@Necmi abi inonu yeni acik catisi neyle kaplanmisti bilgin var mi abi?

Çevrimdışı tangaz

elbette kimseye açıklama yapılması zorunluluğu yok. elbette projeyle birebir örtüşüyordur. (kaldıki örtüşemeyebilirdi de inşaat ilerlerken modifikasyonlar olabilir) ama sonuç itibari ile o görsellerde semer yok :icool:

Çevrimdışı recep_

Hoşgeldin kardeşim asimetrik tasarım mimari zevk belli bir nedeni yok taşıyıcı kolonlar simetrik zaten
araya atılan süs kolonları rast gele kimisi simetri hastasıdır ben asimetriyi severim mesela ön taraf hoşuma gitmiyor
ama orası zorunluluktu biliyorsun ilk başta orasının tamamen boş kalması çatı bile yapılmaması isteniyordu
çatıya izin alınınca elbette onun taşıyıcı kolonlarınıda koymak gerekti. sadece aradaki süs kolonlarını koymadılar
süs kolonlarının konmasına izin verilmezdi. onada izin verseler bu sefer eski açığın alçak kalmasının bir mantığı
kalmıyordu :D yani senin anlayacağın bir mantık içine oturtulmaya çalışılmış Beşiktaş düşmanlığıdır orası :bandit:  @recep_

Hoşbuldum,
Gayet aydınlatıcı oldu teşekürler   :) @Necmi abi.

Çevrimdışı tangaz

elbette kimseye açıklama yapılması zorunluluğu yok. elbette projeyle birebir örtüşüyordur. (kaldıki örtüşemeyebilirdi de inşaat ilerlerken modifikasyonlar olabilir) ama sonuç itibari ile o görsellerde semer yok :icool:

@Necmi abi birazdan kendini ve beni karşılıklı atışmayın die uyarman gerekecek  :D

Çevrimiçi Necmi

7,5 cm eğim kalacağını sanmıyorum tahliyen düzgünse metrede 3 cm eğim bile yeterli olur. burda suyun havuz yapmasını önleyecek olan tahliye sistemidir
orda tıkanıklık olmazsa hiç bir problem yaşanmaz  @sozkul