Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5786312 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı akademik kartal

Hoşbulduk :) keşifler yerindedir umarım :)

Son durumla ilgili özet bekliyoruz başkan:=)

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı cadavra

Biz hic sormayalim senide tek tek yormayalim sen anlat bilgi varsa rica etsek tabi :D :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimdışı Emre.Guler

Sonrada soruyorsunuz Bjk_Mabet kim diye alın size Mabet

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cadavra

akşama güzel bi özet yazicam :)
Bu ozetin içinde son sira gelen semerlerin 3 mu 2 mi sira olacağı varsa forumca rahatliycaz :D. :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı bjk_mabet

Sonrada soruyorsunuz Bjk_Mabet kim diye alın size Mabet

güzel tespit ama hatalı :money:
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Serdkar

Çevrimdışı Emre.Guler

Çaktırma sen buralarda yokken bir dünya yeni üye geldi onları trolleyelim dedim. Tertipçilik yapıyoruz forumda

Çevrimdışı ahmetx

akşama güzel bi özet yazicam :)
neden bu kadar ayrı düştük , ayranda içmedik ama @bjk_mabet  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı bad75

akşam özet geçeceksin tamam da bari şu semer 2 sıra mı 3 sıra mı onu söyleseydin şimdilik...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ocak 2016, 15:35:02
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
@bjk_mabet semer 3 sıra mı 2 sıra mı onu şimdi cevaplasan da forumun gazını bir alsan :evillol:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Sergenyalcın

Başkan stad açılışı konusunda açıklama yaptı

Çevrimdışı panic13

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

bu haber dogrumudur acaba?

Vodafone Arena'da Kuş Operasyonu
Siyah-beyazlı yönetim, yeni stadın çatısında kullanacağı çatı malzemesinin şeffaflık oranını kuşlar yüzünden azalttı.
6 saat önce

Beşiktaş taraftarının dört gözle açılmasını beklediği yeni statları Vodafone Arena'nın çatı kaplama malzemesinde değişikliğe gidildi. Hürriyet gazetesinden İsmail Er'in haberine göre, daha önce yüzde 50 oranında şeffaflık özelliği olan membran kaplamayı, kuşların gagalarıyla delme ihtimaline karşılık şeffaflık oranı yüzde 10 daha azaltılıp kalınlaştırılmış membran malzemeyle değiştirildi.

Bu kararın alınmasında çatının daha az ısımı ve ışık geçirmesi gerektiği kararı da etkili oldu. İlgili firma üzerinde anlaşmaya varılan ilk malzeme için kuşların delmesi, ısı ve ışık geçirgenliği konusunda gerekli garantileri veremedi. Bunun üzerine yönetim çatı kaplama malzemesinde değişikliğe gitti.

HİBRİT DEĞİL RULO ÇİM SERİLECEK

Siyah-beyazlı yönetim stadı yetiştirmek için daha önce de çim tercihinde değişikliğe gitti. Yönetim, bu sezonun sonuna yetiştirmeye uğraştığı stada ilan edildiği gibi hibrit çim değil, rulo çim ekmeye karar verdi.

Hibrit çimin oturması ve maç oynanmaya hazır hale gelmesi çok daha uzun sürdüğü için önce rulo çim serilecek. Stat açıldıktan sonra bir konser organizasyonu da olacağı için zaten çimler olumsuz etkilenecekti. Yönetim 2016-17 sezonu öncesi ise hibrit çime geçiş yapacak. Bu arada stattaki vinçlerin en geç 7 Şubat'a kadar dışarı çıkarılması bekleniyor.

TAVANLAR YÜKSELTİLİYOR

Soyunma odalarının tavanları alçak kaldığı için yeniden elden geçiriliyor. İlk etapta 2 metre 30 santimetre olan tavan yüksekliğinin yeterli bulunmadığı ve bu nedenle kod değişikliğine gidilidiği ve tadilatın sürdüğü kaydedildi.

STAT AYDINLANIYOR

Turnike imalatı sürerken aydınlatma sistemleri için de çalışmalara başlandı. Aydınlatma armatürlerinin yeni hesaplarla örtüşmediği ortaya çıkınca yenilenmesi için hareke geçirildi ve bu da 3-4 gün içerisinde tamamlanacak. Statta koltuk montajının ise şubat ayı sonuna kadar biteceği öğrenildi.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çelik , boru filan ama çok güzel çatımız olacak hele membran bir kaplanıversin . :bandit:

açıkçası bu çatının projesi daha güzelmiş.. bir de bu adamlar prekastları beyaza mı boyamış? çok güzel görünüyor @ahmetx
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

membranlar üretilmemismiydi? ben hazir diye biliyordum  :ebebe:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

açıkçası bu çatının projesi daha güzelmiş.. bir de bu adamlar prekastları beyaza mı boyamış? çok güzel görünüyor @ahmetx
yazın kuruyunca bizimkilerde beyaz oluyor  :D

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Bu arada mabet abi ye hoşgeldin diyerek ilk iletimi yazdım cümleten selamun Aleykűm :)