Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5786374 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı ahmet türken

hangisi daha estetik ve güzel görünüyor söyler misin?
bence elmayla elmayı armutla armutu kıyaslamak lazım. Beğendiğin stadın çatısı bitmiş. Dİğeri ise henüz bitmemiş. İstersen aynı kıyaslamayı bizim çatımız bitincede yap. Daha adil olur

Çevrimdışı tangaz

baskan catida celik olmayacak demediki catini maketine bakin ve ilk cikan rendere aynisi suanki catinin sadece 82 olan dikine borular 42 ye indirildi hatta celik azaltilmis asma germe celik cati özeliik bu tek bir yerden çati kolonlarina ve kirisleeine tutundugu icinde on tarafta bu sekilde olmak zorunda yada bu catinin tam tersini yapacan oda yukseklik sinirina giriyor yapilabilecek tek teknik buydu ve şuan en yeni teknoloji

vodafonearena.com.tr/galeri'ye baktığımızda tek bir semer dahi yok lansmanda...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

Dünyada çatı sistemi bize benzer olan 2 stadyumdan biri brezilya ulusal stadyumu diğeri cape town green point stadı , ikisinde de çatı eğimi içeri doğru . Biz de neden içeri doğru verilmedi acaba bu sayede yükseklik sınırına filan takılmadan bitirirdik çatıyı.

[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2016, 15:08:02 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı tangaz

Dünyada çatı sistemi bize benzer olan 2 stadyumdan biri brezilya ulusal stadyumu diğeri cape town green point stadı , ikisinde de çatı eğimi içeri doğru . Biz de neden içeri doğru verilmedi acaba bu sayede yükseklik sınırına filan takılmadan bitirirdik çatıyı.

benim tahminim bahsettiğin stadlarda çatıyı taşıyan kolonlar daha yüksek bizim siyah kolonlar ise galiba 4 metreydi. şayet içe eğimli yapacaksak o kolonların boyu uzardı ve yükseklik daha çok sıkıntı olurdu  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Erçin

@Efe efe kardeşim yanlış anlamazsan bişey sorcam..Sen çalışmıyormusun  :D
ne zaman baksam buradasın ve her soruya cevap veriyosun  :biggrinking:

Çevrimdışı ahmetx

benim tahminim bahsettiğin stadlarda çatıyı taşıyan kolonlar daha yüksek bizim siyah kolonlar ise galiba 4 metreydi. şayet içe eğimli yapacaksak o kolonların boyu uzardı ve yükseklik daha çok sıkıntı olurdu  :ok:

ihtimal dediğin gibi olabilir ama zaten 4 lü ring +26 m de taşıyıcı kolonların üstü ise +33 m de @tangaz
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

ihtimal dediğin gibi olabilir ama zaten 4 lü ring +26 m de taşıyıcı kolonların üstü ise +33 m de @tangaz

ancak şu aşamada dahi acaba basık mı, üst sıralardakiler  karşı tribünü göremez vb yorumların bolca olduğu bir durumda içe eğimli bir çatı seyir zevkini negatif etkileyebilirdi.

Çevrimdışı heart

bence elmayla elmayı armutla armutu kıyaslamak lazım. Beğendiğin stadın çatısı bitmiş. Dİğeri ise henüz bitmemiş. İstersen aynı kıyaslamayı bizim çatımız bitincede yap. Daha adil olur

yanlış anlamışsın. :)
ben tt arenanın çatısı daha güzel diyen arkadaşa nazire olarak verdim o resimleri.
tabi kide bizim çatımız daha güzel. demir yığını bir yapıyı kim sever.
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı ahmetx

ancak şu aşamada dahi acaba basık mı, üst sıralardakiler  karşı tribünü göremez vb yorumların bolca olduğu bir durumda içe eğimli bir çatı seyir zevkini negatif etkileyebilirdi.
en üst 3-4 sıra için geçerli bir şey zaten çok önemsenecek bir durum değil , karşıyı görmek isteyenler altlardan bilet alırlardı  :D

Çevrimdışı Efe

vodafonearena.com.tr/galeri'ye baktığımızda tek bir semer dahi yok lansmanda...
semer degil on taraftaki dikine borulardan bahsediyorum camin altinda gorunuyor  :) semer zaten olmak zorunda hangi asma germe catida semer yok hepsinde koyuyorlar zaten :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı tangaz

en üst 3-4 sıra için geçerli bir şey zaten çok önemsenecek bir durum değil , karşıyı görmek isteyenler altlardan bilet alırlardı  :D

bence dünyadaki en güzel çatı Matmut Atlantique ve sanki bizim stada da yükseklik sınırına takılmaksızın uyarmış gibi geliyor. içerden tavan kaplamaları hiç çelik vb görünmemesi muazzam. şayet öyle bir çatı olsaydı tam bir inciden bahsedebilirdim :)

Çevrimdışı ahmetx

semer degil on taraftaki dikine borulardan bahsediyorum camin altinda gorunuyor  :) semer zaten olmak zorunda hangi asma germe catida semer yok hepsinde koyuyorlar zaten :)
semersiz asma germe çatılar

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı tangaz

sen biliyorsun bunu bir makina mühendisi olarak ben biliyorum bunu ama binlerce taraftar var vodafonearena.com.tr'ye girer galeriyi açar resimlere bakar birde mevcut fotolara bakar bir sürü demir var o var şu var bu var die konuşur :)

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı cadavra

Çevrimdışı bjk_mabet

[ Son Düzenleme: 27 Ocak 2016, 15:26:18 bjk_mabet ]

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı bjk_mabet

Çevrimdışı Efe

semersiz asma germe çatılar

onlarin ornek verilecegini biliyordum :lol: onlar sert malzeme bizim  malzeme yumusak malzemede semersiz olamaz onu anlatmaya calisiyorum burda catinin hic bir zaman tamami asma germe halat olacagi soylenmedi onu soyluyorum o celikler daha fazla olarak catida hep vardi :)
Şampiyon Beşiktaş JK