Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5786311 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı mikailtatli

Kusura bakmayin biraz argo laf kullancam.

Ne seref..zler durmadan tokezlemek istiyorlar insaati (fb kayirmalari haric):
1. eski acik tiribun b..tan nedenlerle kisa kaldi
2. eski acik cati kirislerin montaji b..tan nedenlerle bekletildi
3. simdide 40cm semer uzunlugu
4. vs

O tribunu, kirisleri ve semerleri arkadaki gokdelen kadar buyutup musait yerlerine monta etmek lazim gelir aslinda.
Birden baya sinirlendim kusura bakmayin

Çevrimdışı tangaz

celik yigini eğer bu cati ise ben bisey demiyorum artik sadece halatla bu şekilde bi cati yapamazsin cati tek bir noktaya bagli ayrica baskan havada uçuyor hisside verecek dedi o hissi gercektende veriyor ve bence mukemmel oldu hemde saglam

ben çelik yığını demedimki. başkanımız sadece çelik halatlardan oluşacak dedi ama şuan çelik halatların yaklaşık 10 katı boru ve profil var çatıda ve bir taraftar kalkıp hani hiç demir olayacaktı başkan bunu bunu demişti diebilir bu soruyu sorana tümüyle haksızsın diyemeyiz diyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdemm

kesinlikle katılıyorum.. haber, yorum, menejer vs. kaç tane bileşen varsa sistemli bir operasyon var..
komplo falan da değil bu.. apaçık ortada siyahı beyaz diye beyazı siyah diye yutturmaya çalışıyorlar..
algı operasyonu da tam bu oluyor zaten.. teşekkürler..

beyler biraz düşünün soyunma odaları nerde diye stadın ilk kat yüksekliği 5.30 ve
soyunma odalarıda bu katta kaldıki bizim 2.30 katımız yok en alçak kat yüksekliğimiz 4.20
bu katlarda bile o kadar resim geldi yukardaki havalandırma tesisatları vs çıktıktan sonra
bile o denilen yükseklikler olmaz alt katlarda bildiğim kadarıyla çok yüksek olduğu için birazda alçalttılar
bir haftadır sistamatik olarak basında taraftarı kaşıyacak bir dizi haber çıkıyor bu haberler birileri tarafından servis ediliyor
yok efendim 5 metre kısaltmışlar stadı kapasite 55000 mişde gezi olayları nedeniyle kırpmışlar.
servisi eden gazetelere bakın önce bu gazeteler vatan hürrüyet (Küfür Yasak)₆ milliyet bunların yaptığı her Beşiktaş haberi
karıştırma amaçlıdır. Beşiktaş düşmanlığı yapan gazeteleri tıklamanız bile hata.

Çevrimdışı Mehmet92

8 aralıkta monte olmuş ilk 4 kolon ama 1,5 ay sonra diğerlerine geçmişler

Totalde 15-16 ay sürmüş olucak ilk kolonun takıldığı günden itibaren,her şey yolunda gitmiş olsa bu ay çatı membranıyla beraber bitmiş olurdu demek ki.

Çevrimdışı ahmetx

Çelik , boru filan ama çok güzel çatımız olacak hele membran bir kaplanıversin . :bandit:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı recep_

Herkese merhaba,

Forumu iki yıldır takip ediyorum ama bu ilk iletim olacak.
Benim merak ettiğim konu (emin olmamakla birlikte forumda konuşulmadı zannediyorum), stadın dışını çevreleyen sütunların hepsi neden belli bir simetri ile dikilmedi (eski açık tarafı seyrek, diğer taraflar daha sık sütunlar) ?

Not: Kişisel zevkim; sık kolonlar daha şık duruyor, eski açık tarafı da öyle olsaydı hem daha güzel gözükürdü, hemde simetrik olurdu.

Saygılar, sevgiler...

Çevrimdışı warofpoet

Herkese merhaba,

Forumu iki yıldır takip ediyorum ama bu ilk iletim olacak.
Benim merak ettiğim konu (emin olmamakla birlikte forumda konuşulmadı zannediyorum), stadın dışını çevreleyen sütunların hepsi neden belli bir simetri ile dikilmedi (eski açık tarafı seyrek, diğer taraflar daha sık sütunlar) ?

Not: Kişisel zevkim; sık kolonlar daha şık duruyor, eski açık tarafı da öyle olsaydı hem daha güzel gözükürdü, hemde simetrik olurdu.

Saygılar, sevgiler...

konuşulmuştu sanıyorum. asimetrik yapılması dikkat çeksin diye sanırım.. farklı olsun diye veya.. şahsen ben kolonların üstüne bir yazı yazılmasını isterdim.  her kolona bir harf kabartması. geniş aralıklar boşluk oluşturacak şekilde asimetrik. Ama neden bu şekilde yapıldı kimse kesin bilmiyor sanıyorum.
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

10 ocak 2015 de başladık.13 ayda iskelet bitmiş olacak.15 ayda da tamamı.

Efe 6 ayda biter diyordu  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

ben çelik yığını demedimki. başkanımız sadece çelik halatlardan oluşacak dedi ama şuan çelik halatların yaklaşık 10 katı boru ve profil var çatıda ve bir taraftar kalkıp hani hiç demir olayacaktı başkan bunu bunu demişti diebilir bu soruyu sorana tümüyle haksızsın diyemeyiz diyorum...
baskan catida celik olmayacak demediki catini maketine bakin ve ilk cikan rendere aynisi suanki catinin sadece 82 olan dikine borular 42 ye indirildi hatta celik azaltilmis asma germe celik cati özeliik bu tek bir yerden çati kolonlarina ve kirisleeine tutundugu icinde on tarafta bu sekilde olmak zorunda yada bu catinin tam tersini yapacan oda yukseklik sinirina giriyor yapilabilecek tek teknik buydu ve şuan en yeni teknoloji
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Efe 6 ayda biter diyordu  :D
evt bitiyor 6 ayda 5 ay cik iskelet 7 ayda bitiyor engellemeler olmasa ayrica o 6 ayi ben bu tarz bi catiya soylemedim sadece halatli germe cati icin soyledim ona bakarsan bursanin asma germesi 2.5 ayda bitti ama cati 2 yilda bitti  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı sallapati

açılış toplantısı gerçekleştirilmiş  :D

Çevrimdışı Efe

açılış toplantısı gerçekleştirilmiş  :D

artik aciklama gelir cati bitmek uzere mebrana gectigimiz gun aciklamada yaparlar diye dusunuyorum şubat basi hem drenaj hem mebran baslasada herkes bi rahatlasa :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sallapati

artik aciklama gelir cati bitmek uzere mebrana gectigimiz gun aciklamada yaparlar diye dusunuyorum şubat basi hem drenaj hem mebran baslasada herkes bi rahatlasa :)

bence membranın arka kısmı değil ama ön kısmı yine süreyi sarkıtacak..

Çevrimdışı sozkul

eger 84 dsemerse toplam sayi gelecek hafta is biter kedi yollari dahil baska bisey takmayacaklarsa subat ilk hafta gitmeleri muhtemel ama semer sayisi daha fazlaysa subat ortasi giderler

Başka birşey takmayacaklarsa mı?  korkutma lütfen..

Çevrimdışı Efe

bence membranın arka kısmı değil ama ön kısmı yine süreyi sarkıtacak..

aman bosver sallapati sarkitsin şu vincler iceriden ciksin ben rahatlayacagim sonucta vinc ciktiktan sonra isler cok daha rahat ve basit buyuk makinalara ihtiyac kalmiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@SDemirsoy hacı şu yeni inönuyr bu mesaj çek seni kırmıyor biliyosun :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Başka birşey takmayacaklarsa mı?  korkutma lütfen..
abi sözkonus Beşiktaş ve biziz şansizlik içimizde var biliyosun :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

Malum başkanımız projeyi çizdirirken çok stadyum gezdi Almanya ve İngiltere başta olmak üzere. sonra malum gereksiz kurulun yükseklik sınırlamaları falanda böyle bir çatı seçiminde etkili olmuş olabilir. çatımız gayet güzel ama mükemmel değil. mükemmel çatı tanımı için benim görüşüm Bordeaux Matmut Atlantique stadı olacaktır. şayet başkanımız o stadı görseydi o çatıyı seçebilirdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sozkul

renktaş kelimesi kullanıldığı anda necmi abinin alarmları çalıyor ona göre :evillol:

DYO'nun renk kartelasında bir biz yokuz hakikaten.  :icool:

Çevrimdışı Efe

siyah ve beyaz renk olarak gecmiyor zaten abi onlara leke deniyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

Efe ben gormedim yeni semerleri

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

Şuanki çatının, TT Arenadaki çatıyla bir farkı yok.. İkiside demir yığını..

Alakası yok, TT arenanın taşıyıcı demirleri ortada diktörtgen oluşturuyor, çok ebatlılar, yani ufka bakarken en çok onları görüyorsun, bizimkide demir yığını ama yukarı bakman gerekiyor.
Maçtada pek yukarı bakan görmedim.

Çevrimdışı tangaz

ortaokula başladım, haliyle branş dersleri hayatımıza girdi. matematik fen müzik resim vbvb ilk resim dersimizde öğretmen konuşmaya başladı "ana renkler sarı, kırmızı, mavidir diğer renkler bunların karışımından ibarettir. siyah ve beyaz renk değildir, lekedir" dedi son kelimeye kadar sorun yoktu ama leke kelimesini dyunca adama dalmamak için zor tutmuştum kendimi bir daha da resim dersini sevmedim  :D

Çevrimdışı Efe

Efe ben gormedim yeni semerleri

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sabah cekilen fotoda var yerde duruyorlar suan takilanlardan farkli degil
Şampiyon Beşiktaş JK