Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5792689 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı Hasan Tahsin

5 m yukarı demek 6 m yanlara genişletmek demek yer var mı ki @Hasan Tahsin abi
Konu dışı olacak ama bu site bu forum gerçekten çok mutlu ediyor beni. Bir abi lafı içimin yağlarını eritiyor  :) Maalesef benim abi diyeceğim bir @Coşkun Mevsim abim bir de @ahmet türker abim var  :) Sağolasın @Necmi bu güzel forumu gerçekleştirdiğin için . O güzel fırçalarınla genç kardeşlerimize Beşiktaş'lılık duruşunu hatırlattığın için
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Gürkan

Arkadaslar Siz bu Eski acik tribunu cok kucumsuyorsunuz sanirim bu eski staddaki eski acik tribunden kalan bir algi.

Suanki Eski acik tribun Kapasite olarak suanki kapali tribünden daha buyuk bunu bir kez daha belirtelim.

Dunyanin her yerinde Stadin en Atesli tribunleri Kale arkalaridir bu sadece bizde Kapali tribundu..

Yeni stadla birlikte her 2 kale arkasininda cok atesli ve baskili olacagini düşünüyorum

Eski stadda Kapali alt tribunde bulunan En baskili taraftar gruplarimizdan Karagumrukluler ve Asya kartallari Yeni stadda eski acik ust ve eski acik alt katta olacaklarini acikladilar.

İşin özü Yeni stadda Eski acikta en az Yeni acik kadar atesli ve baskili olacak @ahmetx @Efe

Eski açık nasıl kapalı tribünden büyük olur bir türlü anlamıyorum. Yükseklik olarak kapalı daha yüksek. En olarak kapalı daha geniş. Birisi izah edebilirmi acaba?  :alala:

Çevrimiçi Necmi

Her yere girer o da, Kartal Yuvası tam olarak hangi noktada olacak? Linç başlasın  :lol:
onu kimse tam bilmiyor ama tahminim eski yerinde olacak yada Beşiktaş tarafındaki kulenin arka kısmında
olacak gibi yani girişden baktığında karşına sol tarafa doğru gelen kıısım kartal yuvası olacak büyük ihtimal
ben mimara sormuştum kartal yuvası eski açığın neresinde olacak diye o bana eski açık nerdeki dedi :alala:
@Popular Demand  bu arada çekim yapacağın günü söylersen bende gelmeye çalışırım :naughty:
bayağıdır maç yok kimseyide göremiyorum ufak bir buluşma yaparız.

Çevrimdışı bad75

Eski açık nasıl kapalı tribünden büyük olur bir türlü anlamıyorum. Yükseklik olarak kapalı daha yüksek. En olarak kapalı daha geniş. Birisi izah edebilirmi acaba?  :alala:
muhtemelen köşeleri de dahil ettiği için fazla çıkma ihtimali yüksek...

Çevrimdışı Popular Demand

onu kimse tam bilmiyor ama tahminim eski yerinde olacak yada Beşiktaş tarafındaki kulenin arka kısmında
olacak gibi yani girişden baktığında karşına sol tarafa doğru gelen kıısım kartal yuvası olacak büyük ihtimal
ben mimara sormuştum kartal yuvası eski açığın neresinde olacak diye o bana eski açık nerdeki dedi :alala:
@Popular Demand  bu arada çekim yapacağın günü söylersen bende gelmeye çalışırım :naughty:
bayağıdır maç yok kimseyide göremiyorum ufak bir buluşma yaparız.

Olur abi, hava müsait olur da gidersem önce buraya yazarım zaten. İyi olur görüşür tanışırız.
Ayrıca istediğiniz görüntüleri alabiliriz yönlendirmelerinizle.  :ok:
          [img width=41

Çevrimdışı sallapati

güncel.. kapalı ara koltuklar takılmış

Çevrimiçi Necmi

Konu dışı olacak ama bu site bu forum gerçekten çok mutlu ediyor beni. Bir abi lafı içimin yağlarını eritiyor  :) Maalesef benim abi diyeceğim bir @Coşkun Mevsim abim bir de @ahmet türker abim var  :) Sağolasın @Necmi bu güzel forumu gerçekleştirdiğin için . O güzel fırçalarınla genç kardeşlerimize Beşiktaş'lılık duruşunu hatırlattığın için
iyide forumu güzel yapan sizlersiniz bizim yaptığımız bir şey yok
forum yazılımını sunucuya yükledik gerisini Beşiktaş taraftarı yaptı. Biz buyuz
zaten nerede gidip yazsak oraya güzellik getiririz.Güzel olan forum değil Beşiktaş taraftarı :)

Çevrimiçi Necmi

Olur abi, hava müsait olur da gidersem önce buraya yazarım zaten. İyi olur görüşür tanışırız.
Ayrıca istediğiniz görüntüleri alabiliriz yönlendirmelerinizle.  :ok:
tamam buradan haber ver damlarız bizede bahane lazım zaten :D
@Popular Demand  @ZEKI  @MURAT  @KUMANOVALI

Çevrimiçi Necmi

kapalı genişlik 105 metre eski açık 150 metre :) her iki köşe korner çizgisine kadar eski açık oluyor @Gürkan
ve esas kalabalık köşelerde var. yani işin özeti eski açık kapalıdan nerden baksan 2000 daha fazla

Çevrimiçi murat

kapalının uzunluğu 105 metre ve 46 sıra eski açık 40 sıra olmasına rağmen alt taraf 96 metre den başlıyor en üst sırada 190 metre civarına ulaşıyor. Ortalamasını alırsak 105 metrelik bir kapalıya karşılık145 metrelik eski açık haliyle daha büyük oluyor

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Gürkan

@MURAT ve @Necmi abiler açıklamalar için teşekkürler, köşelerin bu kadar fark yarattığını düşünmemiştim. :ebebe:

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Blackmd1

Semerler neler oluyor bilgim yokta acıklarmısnız basitce :D

Çevrimdışı sallapati

@Necmi abi link versene sitedeki Tayfun Yaşar ın fotolarına

Çevrimdışı dorukkaymak

Icerilerde hala cok fazla calisma var gibi duruyor. hadi disarisi agir hava sartlari vs yeni semerler zaten maffetti bizi. peki icerisi neden boyle yavas acaba?

yoksa bu hiz normal mi? bana cok yavas geliyor acikcasi.

iceriler bildigin kabanin kabasi.

sozde martta acilacakti yani 1 aya nerdeyse.. Oyle birsey olsaydi simdi iceriye cila falan atiliyor olmaliydi yerlere herhalde heryer peril peril boyali vs. ama bildigin beton kaba duruyor icerilerde kapilar bile takilmamis
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2016, 17:40:49 dorukkaymak ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bi düğmeye basıp fotoğraf çekmek bu kadar mı zor arkadaş? Koskoca bina da kaç kişi çalışıyor :alala: :alala:

Anlamıyorum bazen şu fotoğraf kıtlığını.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı cursedofdragon

içerdeki işler halen çok localardaki son durum nedir acaba onuda bilsek iyidi ?

Çevrimiçi Necmi

Bi düğmeye basıp fotoğraf çekmek bu kadar mı zor arkadaş? Koskoca bina da kaç kişi çalışıyor :alala: :alala:

içerden foto çekmek yasak çalışanlar çekemez
haklılar artık işler sonlanıyor ve daha açmadan eskimesini istemezler

Çevrimdışı Serjo

yasak :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimiçi Necmi

Icerilerde hala cok fazla calisma var gibi duruyor. hadi disarisi agir hava sartlari vs yeni semerler zaten maffetti bizi. peki icerisi neden boyle yavas acaba?

yoksa bu hiz normal mi? bana cok yavas geliyor acikcasi.

iceriler bildigin kabanin kabasi.

sozde martta acilacakti yani 1 aya nerdeyse.. Oyle birsey olsaydi simdi iceriye cila falan atiliyor olmaliydi yerlere herhalde heryer peril peril boyali vs. ama bildigin beton kaba duruyor icerilerde kapilar bile takilmamis
nerden biliyorsun girip gördünmü :alala:

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com