Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5803527 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2016, 21:43:30
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Arkadaşlar ifadelerimize dikkat edelim lütfen.
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı cadavra

Yarin kar var mi istanbulda

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Melekcik

Şunu anlatmaya çalıştım.
Tabiki inşaat süresince stadsız kalacaksın.
Ancak kaç yıl boyunca hangi stadyumda oynayacağını planlarsın. 1.sene Olimpiyatta gitti. 2.sene olimpiyat, bakşehir ankara konya vs. 3. Sene birkaç olimpiyat ve başakşehir. Neresi denk gelirse mantığına kızıyorum.

Planı doğru dürüst yapmadılar. Sonra taraftara gs ve fbyi hedef gösterdiler. Elbette onların da yavşaklıkları var ama sen onlarla söz kesmeden nasıl olsa orada oynarız diye yola çıkamazsın.

Hiçbir zaman tutturamadığı tarihlerden hiç bahsetmiyorum bile. Çatı kazasını anlarım ama gerisi koca bir kandırmacadan ibaret. Vinçler en son 3 hafta önce 3-4 güne çıkıyordu? Bu ve bunun gibi zırvalar.

Yapılan stadyumun önümüzdeki senelerin en büyük güvencesi olduğu aşikar. Bu tarz argümanlarla gelmeyin Allah aşkına!

1: biz stadı yıkmaya başladığımız zaman başakşehir sonlarına gelinmişti  fb gs vermedi kasimpasada bir donem oynandı malum olaylar Olimpiyat kaldı orada kötü sonuçlar elde edilince ankara gidildi şunu kabul et hiç bir takım olimpiyata 1 sene guvenip oynayamaz endogrusuda bu idi acı cekmemiz gerekiyordu cektik kolay değil anlıyorum ama sizde biraz yönetimi anlyın şaka değil bu borçla bu seviyede stat bitimine geldik ha fikret başkan babamın oğlu değil birkere bile karşı karşıya gelmedim sportif acidan basarisiz buluyorum  stat ne zaman acılır bilmem ama fikret orman stat konusunda herzaman kırediyi hakeden bir insan planlama konusuna gelince o pilanlama türkiyede tek bizle ilgli degil tff gs fb  bukadar oyun oynarken sen istedigin kadar pilan yap bir yerde engelliyorlar ts macinda konyadaki atmosferi gören gs korkmadımi halbuki planli birsekilde gs macimizi konyada oynayacaktik
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Efe

Yarin kar var mi istanbulda

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildikar

kar palavra oldu bitti daha yağmaz sistem bitti bu sefer herkesi ters köşe yaptı 1 hafta kadar önemli bi yağış görünmüyor hızlanırlar artık malzemeler bi gelse tam herşey daha güzel olacak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Konu dağılsın diye yazıyorum pek huyum değildir duyumlarla ilgili konuşmak ama belki sizlerinde kulağına gelmiştir. Şubat ayında kartal yuvası ve müze açılıyormuş. ( twitterdan okudum )
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Efe

Konu dağılsın diye yazıyorum pek huyum değildir duyumlarla ilgili konuşmak ama belki sizlerinde kulağına gelmiştir. Şubat ayında kartal yuvası ve müze açılıyormuş. ( twitterdan okudum )
imkansız :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

1: biz stadı yıkmaya başladığımız zaman başakşehir sonlarına gelinmişti  fb gs vermedi kasimpasada bir donem oynandı malum olaylar Olimpiyat kaldı orada kötü sonuçlar elde edilince ankara gidildi şunu kabul et hiç bir takım olimpiyata 1 sene guvenip oynayamaz endogrusuda bu idi acı cekmemiz gerekiyordu cektik kolay değil anlıyorum ama sizde biraz yönetimi anlyın şaka değil bu borçla bu seviyede stat bitimine geldik ha fikret başkan babamın oğlu değil birkere bile karşı karşıya gelmedim sportif acidan basarisiz buluyorum  stat ne zaman acılır bilmem ama fikret orman stat konusunda herzaman kırediyi hakeden bir insan planlama konusuna gelince o pilanlama türkiyede tek bizle ilgli degil tff gs fb  bukadar oyun oynarken sen istedigin kadar pilan yap bir yerde engelliyorlar ts macinda konyadaki atmosferi gören gs korkmadımi halbuki planli birsekilde gs macimizi konyada oynayacaktik
Gs ligin ilk 6 haftasinda deplasman 2. Yari da ki maclari icerde oynamamiza da karsi cikti bu surecte bizi en yalniz birakan takim hic bi konuda yanimizda olmayan takim gs dir yildirim Demirören  e kiyaslarsak cekirdeksiz uzum adam beyfendiligi ile transfer politikasi bilmiorum ama dunyada ilktir adam bayern nin başkanı olsa ronaldoyu alir reale kiralar karsiliginda messiyi alir dunyanin onde gelen kuluplerinin baskani olsa bole garip isler doner baskani sevioruz desteklioruz ama tabiki her insan gibi hatalari var yok diemeyiz insaniz olur o kadari diorum ama sundan eminim benim aldigim formanin 1 lirasını sokaga atmaz tesislesme kartal yuvalari biz bu adamin doneminde arttirdik stad acilsin daha iyi seyler yapacak bu konularda ama ayagina pranga stad biraz tum enerjisini stada verior.

[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2016, 22:04:14 cadavra ]

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2016, 22:04:06
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

aynen, oraların daha dış duvarı örülmedi

yaza büyük açılışta onlar gösterilir stad tam bittiğinde :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

yaza büyük açılışta onlar gösterilir stad tam bittiğinde :icool:

banada mantıksız geldi zaten stat açılmadan müzenin açılması. Kış günü üste mont alta kapri giymek kadar abest :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Mehmet92

Eski açık arka tarafta en az 4 aylık iş var,daha çivi çakılmadı

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Melekcik

Gs ligin ilk 6 haftasinda deplasman 2. Yari da ki maclari icerde oynamamiza da karsi cikti bu surecte bizi en yalniz birakan takim hic bi konuda yanimizda olmayan takim gs dir yildirim Demirören  e kiyaslarsak cekirdeksiz uzum adam beyfendiligi ile transfer politikasi bilmiorum ama dunyada ilktir adam bayern nin başkanı olsa ronaldoyu alir reale kiralar karsiliginda messiyi alir dunyanin onde gelen kuluplerinin baskani olsa bole garip isler doner baskani sevioruz desteklioruz ama tabiki her insan gibi hatalari var yok diemeyiz insaniz olur o kadari diorum ama sundan eminim benim aldigim formanin 1 lirasını sokaga atmaz tesislesme kartal yuvalari biz bu adamin doneminde arttirdik stad acilsin daha iyi seyler yapacak bu konularda ama ayagina pranga stad biraz tum enerjisini stada verior.

haklısın  :tabe: :tabe: :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı osman1903

Çevrimdışı bnymnd

Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Emre_ZA

10 Şubat'ta SIS sahaya girer..En geç 26 Mart'ta stad açılır..
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

açılışa 55 gün  :bandit: :bandit:

Stadı başka kulüp yapıyor olsaydı min. 6 aylık bir iş var diye düşünürdüm, ama konu Beşiktaş olunca inşallah haklısın diyoruz...
Ne yalan söyleyeyim, Senin sayacını görmek hoşuma gidiyor  :s19:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl

kar palavra oldu bitti daha yağmaz sistem bitti bu sefer herkesi ters köşe yaptı 1 hafta kadar önemli bi yağış görünmüyor hızlanırlar artık malzemeler bi gelse tam herşey daha güzel olacak :)
Abi ne ağız var sende be 1 saatte her yer bembeyaz oldu 5-10 cm kar oldu deli gibi yağmaya devam ediyo :D

Çevrimdışı selçukaras

10 Şubat'ta SIS sahaya girer..En geç 26 Mart'ta stad açılır..

Yok dostum sen ne diyorsun. Mart basi o vincler ciksin op basina koy. Adaklar ada. Bence imkansiz,  unutun bu sezonu. Nasil olsa seneye ilk macla sahamizdayiz hep beraber

Çevrimdışı Efe

Abi ne ağız var sende be 1 saatte her yer bembeyaz oldu 5-10 cm kar oldu deli gibi yağmaya devam ediyo :D
gelip geçici anıl anlık yağıyor duruyor sabaha işleri aksatacak bi yağış olmaz belli yerleri vuruyor şuan bizim için önemli olan işleri aksatacak kadar yağmasın yeterli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

gelip geçici anıl anlık yağıyor duruyor sabaha işleri aksatacak bi yağış olmaz belli yerleri vuruyor şuan bizim için önemli olan işleri aksatacak kadar yağmasın yeterli
5-10 cm kar diyorum işleri aksatacak kadar yağmasın diyosun abi :D Yarın sıkıntı olur gibi bence :)

Çevrimdışı cadavra

Benim yorumum ufak bi kerat cetveli hesabi ile esnete esnete yaziorum 1.5 ay semer kedi yolu bitse hadi dielim 2 ay 2 ayda mebran onuda esnetelim 3 ay totalde maximum 5 ay sonra stadimizdayiz tabi eksik kalan yerleri olur mu bilmem ama mebran cimi koltugu isiklandirma koltuk skorboard ben 5 ay diorum esneterek soledim seneye sampionlar ligi ve sampion olursak 10 numara 5 yildiz ondan sonra baskan ucak mi alio çin pazarina mi acilio efendim basket sahasi mi yapio rahat rahat gerdire gerdire her şeyi halleder baskana guven tam daha kaza olmaz insallah