Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5804636 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı boateng

yerdeki semer ve kedi yolları bitmeden içim rahat etmiyor  :busted_cop:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

yerdeki semer ve kedi yolları bitmeden içim rahat etmiyor  :busted_cop:
onlardan daha gelecek en az 40 semer daha gelmesi gerekiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı idil

O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı osman1903

Ben şu vodafone anlaşmasına takılmaya başladım bildiğim kadarıyla 10 milyon aldık şu an sadece ve stadı kendi imkanlarımızla yaptık madem kendimiz yapabiliyoruz niye bu 3 yılda bize yardımcı olmayan firmanın bu kadar reklamını yaptık?

Hocam kusura bakma, artık bu tip yorum yapanları pek kimse ciddiye almıyor.

20 milyonluk şehrin en işlek yerinde eski stadı yıkıp, deniz kotunun altına yeni stad yapmak için 3 sene normal bir süre. Üstelik hesapta olmayan dezenformasyonlarla(tarihi eser çıktı), engellemelerle (mühür vurulması), iş kazarlarıyla, parasızlıkla, toplumsal olaylarla(gezi) falan da boğuşuldu.

Beşiktaş belki 3 sene kaybetti, ama önündeki 50 yıl kullanacağı bir şahaesere sahip oluyor.

O yüzden plan, vizyon gibi kelimeleri kullanarak ciddiye alınacağınızı sanıyorsanız, yanılıyorsunuz.

Ayrıca Kimse sizden başkana sempati duymanızı da beklemiyor, gidip twitter ergenlerinin peşinden muhalefet yapmaya devam etmekte özgürsünüz.
Kelimesi kelimesine katılıyorum! Ben bizim baskana sallayanlarin geçmiş donem yonetimlerini çok çabuk unuttuklarini düşünüyorum! Plansizlik falan yok tam tersi 'Proje takimi' olma yolundayiz (stad dahil)! Sponsorlar bulunmasaydi bırakın stadı 'süs havuzu' yapamazdik kusura bakmayın da o sponsorlari bulmak, is ortalığı kurmak, ikna etmek kolay işler değil, vizyon gerektiren işler..  Porto'yu shaktar'i örnek veren besiktaslilarin artık kendi klubundeki olumlu işleri görüp, destek vermesi gerek, her görüşe saygim var da takdir edilmesi gereken yerleri elestiriyoruz ona dayanamiyorum. O stadın orada 3 senede bitmesi mucize

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı firewater

Bu stadın bitiş süresini ancak ve ancak inşaat veya makina mühendisi olup şantiye tecrübesi en az 10 yıl olanlar eleştirebilir.

Maç eleştirin, futbolcu eleştrin ama işin içinde olmadığınız teknik zorlukları hesaplamaları olan bir işi eleştirip de emeği geçenlere haksızlık yapmayın lütfen.

Haaa dersinki ben 10yıldır şantiyelerde çalıştım ben bu işi daha iyi yapardım nedenleride şunlar şunlar; ozaman oturup tartışırız.

Ben 12yıllık bir makinacı olarak Şehrin içinde harfiyat alınarak, fore kazık çakılarak yapılan en hızlı işlerden bir tanesi diyorum + 2aya yakında çatıdaki kazadan dolayı işlerin aksamasını da unutmayalım.

Çevrimdışı cadavra

84/30 mu son durum
Yeni semerler gelmez ise öyleymiş

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

84/30 mu son durum
bugun yeni inonu gelmedi ama 3p gecti 33 vaya 34 olabilir sabah 2 tane ayni anda takiliyordu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı İhsan

Bizim projede de yok aslında ama İhsan abi ye göre var inşallah o yanılır

İnşallah !!!
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cagdas44

Ben şu vodafone anlaşmasına takılmaya başladım bildiğim kadarıyla 10 milyon aldık şu an sadece ve stadı kendi imkanlarımızla yaptık madem kendimiz yapabiliyoruz niye bu 3 yılda bize yardımcı olmayan firmanın bu kadar reklamını yaptık?

Adamlardan 10 aldık ama daha fazlasını almak için oradan gelecek parayı garanti etmediğimiz ne malum? Ayrıca uluslararası bilinirliği olan bir firma ile böyle bir anlaşma yapmanın yoğurdu güzel kaymak tutar kazan ortaktı onlar da yedi bizde

Çevrimdışı İhsan

Bu inşaat ne benim yavaş ilerliyor dememle hızlanır, ne de senin hızlı demenle biter.
Bu stadı zamanında bitirebilecek tek şey doğru planlamaydı.
O da maalesef olmadı.
Kimse kusura bakmasın, stad inşaatını yaptı diye başkana sempati beslemek zorunda değilim.
Plansız bir inşaat Beşiktaşımdan 3 senesini söktü aldı!

Görüşüne saygı duyarım. Ama yanlış planlama 3 seneyi aldı demende bir düşünce hatası var. Stadı 2 hafta içinde yıkıp yapamayacağımıza göre bir kaç sene gidecek.
3 sene gitti örüşüne kimse katılamaz, çünkü keşke stat yapılmasaydı anlamına geliyor. 2 sende bitse, kötü planlama 2 senemizi aldı diyenler olacaktı.
Belki daha erken bitebilirdi stat ama 3 senemizi aldı demek çok yersiz değil mi sence?
üstelik bence: Kötü planlama olsaydı halen daha kaba inşaatı konuşuyor olurduk
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı BlackEagle26

Arkadaşlar abiler facebook sayfam için logoya ihtiyacım var. Bu konuya ilgi bekliyorum
-
http://besiktasarena.com/genel-sohbet/facebook'da-besiktas-sayfama-logo-yaparmisiniz/

[ Yöneticilerden bir süre silmemelerini rica ediyorum ]
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2016, 18:20:09 BlackEagle26 ]

Çevrimdışı osman1903

Adamlardan 10 aldık ama daha fazlasını almak için oradan gelecek parayı garanti etmediğimiz ne malum? Ayrıca uluslararası bilinirliği olan bir firma ile böyle bir anlaşma yapmanın yoğurdu güzel kaymak tutar kazan ortaktı onlar da yedi bizde
İşte keşke inşaat sürecinde maddi olarak biraz daha yardımcı olsalardı da bu kadar sıkıntıya girmeseydik daha güzel olacaktı

Çevrimdışı riza calli

İşte keşke inşaat sürecinde maddi olarak biraz daha yardımcı olsalardı da bu kadar sıkıntıya girmeseydik daha güzel olacaktı
Verdiginin 10 kati reklam yapti.tribune ismini yazdi dsardan her yere ismini yazicak oda yetmicek çatıya yazicak oda yetmicek bide magaza acicak oda yetmicek yazın konserler vericek.

Çevrimdışı cagdas44

Verdiginin 10 kati reklam yapti.tribune ismini yazdi dsardan her yere ismini yazicak oda yetmicek çatıya yazicak oda yetmicek bide magaza acicak oda yetmicek yazın konserler vericek.

Dışarıda nereye yazı yazılabilir belli dış kısımda neredeyse stadın adı dışında adları geçmeyecek ki geçse bile kendi adları değil stadın adı olarak geçecek, mağaza açmasının bize zararı ne olacak merak etmedim değil? O konser yapacak ta bizim cebimiz boş kalacak değil o konserler bizim kasamızı dolduracak ve neredeyse bir sezonluk gelir çıkacak oradan.

Artık futbol sonuna kadar ticarileşmişken ne yapabilirdik? Kulüp kayyuma kaldı kalacak bilmem kimle anlaştım diye atıp tutanlar varken sponsor oluruz hem de şu kadar da parayı ben harcar elektronik alt yapıyı üstlenirim diyen başkası vardı da biz mi yok dedik?

Çevrimdışı riza calli

Dışarıda nereye yazı yazılabilir belli dış kısımda neredeyse stadın adı dışında adları geçmeyecek ki geçse bile kendi adları değil stadın adı olarak geçecek, mağaza açmasının bize zararı ne olacak merak etmedim değil? O konser yapacak ta bizim cebimiz boş kalacak değil o konserler bizim kasamızı dolduracak ve neredeyse bir sezonluk gelir çıkacak oradan.

Artık futbol sonuna kadar ticarileşmişken ne yapabilirdik? Kulüp kayyuma kaldı kalacak bilmem kimle anlaştım diye atıp tutanlar varken sponsor oluruz hem de şu kadar da parayı ben harcar elektronik alt yapıyı üstlenirim diyen başkası vardı da biz mi yok dedik?
Istanbulun endegerli yeri diyoruz sence orda bi magaza kirasi senelik ne olurdu.konserlerden sonra sahanin masrafi ne olacak.sence butun konser gelirini bize verceginimi sannediyorsun.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Istanbulun endegerli yeri diyoruz sence orda bi magaza kirasi senelik ne olurdu.konserlerden sonra sahanin masrafi ne olacak.sence butun konser gelirini bize verceginimi sannediyorsun.
Konser organizasyonlarini Vodafone yapacak

Konser gelirlerinin TAMAMI kulubumuze kalacak anlasma bu sekilde bunu burda defalarca tartistik...

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsunuz....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Apocalyptica

Stad gecikmesi ve baskanla alakali benim yorumum şaraptir. Şarabin faydasi vardir ama buna ragmen haramdir. Cunki zarari faydasindan coktur.  BAskaninda faydasi zararindan cok oldugu asikar onceki yonetimlere bakarsak...ozaman baskan desteklenmelidir sonucu ortaya cikar...eger cati iskelesi bile devrilmeseydi gene istenilen takvimde bu is bitebilirdi....

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

Affına sığınarak bu görüşler sığ biraz. Sponsor olan firma, herhangi birşey için, bilet satışından alacağı paraya bakmaz, zaten almazlar genelde. Sponsorluk etkinliğin garantisidir. Sponsor olan firma organizasyon sonrası bilinirlik ve firmaya güvenilirlik olayına bakar. Örnek Turkcellli yıldızlı geceler hikayesi senelerce yaz aylarında önce rumeli hisarında (ki daha önce telsim yapardı), sora açım havada ağustos boyunca düzenlenen konserler artık marka oldu İstanbul için. Yaz konserlerinde sponsorumuz Vodafone bu bilinirliliği yıkacak ve yeni bir oluşum başlatacak. Derdi bilet geliri değildir.

Moda alanı yapılıyor deniyor. Etkinlik adı: "Vodafone İstanbul Fashion Show" Yer: Vodafone Arena. Şimdi böyle bir organizasyon markasına neler katar bu firmanın? Sadece iki örnek verdim.

Çevrimdışı Cengo

Hocam kusura bakma, artık bu tip yorum yapanları pek kimse ciddiye almıyor.

20 milyonluk şehrin en işlek yerinde eski stadı yıkıp, deniz kotunun altına yeni stad yapmak için 3 sene normal bir süre. Üstelik hesapta olmayan dezenformasyonlarla(tarihi eser çıktı), engellemelerle (mühür vurulması), iş kazarlarıyla, parasızlıkla, toplumsal olaylarla(gezi) falan da boğuşuldu.

Beşiktaş belki 3 sene kaybetti, ama önündeki 50 yıl kullanacağı bir şahaesere sahip oluyor.

O yüzden plan, vizyon gibi kelimeleri kullanarak ciddiye alınacağınızı sanıyorsanız, yanılıyorsunuz.

Ayrıca Kimse sizden başkana sempati duymanızı da beklemiyor, gidip twitter ergenlerinin peşinden muhalefet yapmaya devam etmekte özgürsünüz.

2 kelime 4 hece; ıslak imza...

Çevrimdışı İrfan

Arkadaşlar biz eğer ki stadımızı bitirmiş CL'ye gitmiş ve takır takır oynayan bir durumda Vodafone ile bu anlaşmayı yapıyor olsaydık 145 Milyon $ değil 250 Milyon $ 'a yapardık belki.

Ancak unutulmaması lazım ki sportif olarakta finansal olarakta kötü bir durumdayken, stadın yapımına akla gelebilecek her türlü engel çıkarılırken ve çoğu insan yıkılıp yapılacağına bile inanmazken, daha eskisi yıkılmayan stada sponsor oldu adamlar ve biz o sponsorluk ücretini taahhüt göstererek bankalarla kredi anlaşması vs. yapabildik esneklik kazanabildik.

Bugünkü kurla baktığımız zaman 450 milyon TL.

Sponsor olan hiç bir firma yüzü suyu hürmetine vermiyor parayı. Tirbüne de yazar bilboarda'da yazar adını.
Kendini derleyip toplamadan, marka değerini, borsa değerini yükseltmeden kimse yanaşmaz sen kovalarsın ve adamın şartlarına da öyle aman aman şarlayamazsın.

Vodafone Arena açıldıktan sonra 10 senelik isim anlaşması süresince sen 5-6 kez Şampiyon olup CL yaparsan bak bakalım 10 sene sonraki anlaşma ne şartlara geliyor.

O nedenle bizim bu anlaşmayı yaparken masada adamlara sunduklarımızı bi düşünmek lazım. Elimizde sadece Beşiktaş ismi ve başarılı olma taahhütümüz vardı.
Son 10 senede tek şampiyonluğumuz, yüzlerce icralık dosyamız ve kayyuma devredilcek laflarımız vardı.

Kaldı ki ben Vodafone'un şimdiye kadar sponsorluk görevini çok güzel yaptığını düşünüyorum. Kampanyalar, tanıtımlar vs.
We are Electric..!