Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (7) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5819044 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 7 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Anket
Pikselli koltuk tasarım uygulamasından memnun musunuz?
Evet
Hayır

Çevrimdışı japon77

Çevrimdışı ahmetx

Başta Şahin Aydın'ın yakınları olmak üzere İz inşaatın ve tüm Beşiktaşlıların başı sağolsun , mekanı cennet olsun .Nereyi boyarken düşmüş bilgisi olan var mı?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı MUSTAFA_

Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin. Başımız sağolsun.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Necmi

Başta Şahin Aydın'ın yakınları olmak üzere İz inşaatın ve tüm Beşiktaşlıların başı sağolsun , mekanı cennet olsun .Nereyi boyarken düşmüş bilgisi olan var mı?
eski açık 14.90 kotundan düşmüş tahminime göre moda merkezinin zeminine düştü -3.90 kotuna
buda yaklaşık 19 metre yükseklik ediyor. Allah rahmet etsin

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ha bogaz koprusunden asagi atlamak ha bugun ki vefat. Pek farki yok bence...
Maalesef oyle abi..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

eski açık 14.90 kotundan düşmüş tahminime göre moda merkezinin zeminine düştü -3.90 kotuna
buda yaklaşık 19 metre yükseklik ediyor. Allah rahmet etsin
Evet abi Videoda da oyle gözüküyor herkes eski acigin arka tarafina toplanmisti çünkü

Galiba sepetli vincle cikardilar Emekciyi dustugu yerden

Cunku once ambulans sonra Sepetli vinc geldi stada , Sepetli vinc hemen çalıştırıldi...
[ Son Düzenleme: 20 Ocak 2016, 12:58:14 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sedat_BJK

Hayati bizim kadar ucuz baska bir ulke insani yoktur. Kendimize deger vermiyoruz herseyin basi. Bana birsey olmaz mantigi, hele surasi da bitsin mantigi, atin olumu arpadan olsun mantigi... Okullarda zattirik zuttirik milyon tane ders var. Biraksinlar hepsini is guvenligi dersi versinler hepimize..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ekmek davasına canını feda etti emekçimiz. Allah eşinin çocuklarının yardımcısı olsun.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sarp

Allah Rahmet Eylesin Şahin Abimize.
Allah ailesine sabırlar versin.

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Hakikatten tarifsiz bir sıkıntı ve üzüntü içindeyim, yakın zamanda da işçi güvenliği adı altında iyileştirmeler yapılmıştı oysa ki statta, yahu hadi Rahmetli kemeri takmak istemedi yukarı çıkmadan önce onu kontrol eden biri yok mu techizatına bakacak güvenliğinden sorumlu bir görevli mutlaka olmalıydı, ne olursa olsun hiçbir şey bir candan önemli değil, ustamıza tekrardan rahmet ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum, ve bundan sonra hem ailesine hemde çoluk çocuğuna iyi bir yaşam sürmesi adına hem kulübümüz hemde taraftar gruplarımız ellerinden geleni yapmalılar, gönül ister ki hiç yaşanmasaydı bu olay ama inşallah bir daha tekerrür etmez hepimizin başı sağolsun.

Çevrimdışı can1903

İnanılmaz kötüyüm, iştahım kaçtı.

Taksaydın keşke kemerini be abim, rahat çalışmak yerine şimdi hayatta olucaktın.

Allah yakınlarına sabır versin, kulüp ailesine sahip çıksın
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı adil arif

Okuduğum yorumlarda genelde ihmalkar bir millet olduğumuz söyleniyor. Buna ben de katılıyorum. Ama bence o kemeri takmaması sadece vefat eden emekçinin ihmali olarak düşünülmemeli. İnşaat firmasının, yönetimin ve biz taraftarların da suçu var.
Stadın çabuk bitmesi için yönetim üzerinde biz çok baskı kurduk. Yönetim de inşaat firması ve işçiler üzerinde baskı kurdu. Bu emekçi kardeşimiz de daha hızlı çalışmak, daha çok alanı bugün boyamak için o kemeri takmamış olabilir. ALLAH rahmet eylesin.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Ocak 2016, 13:08:22
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Okuduğum yorumlarda genelde ihmalkar bir millet olduğumuz söyleniyor. Buna ben de katılıyorum. Ama bence o kemeri takmaması sadece vefat eden emekçinin ihmali olarak düşünülmemeli. İnşaat firmasının, yönetimin ve biz taraftarların da suçu var.
Stadın çabuk bitmesi için yönetim üzerinde biz çok baskı kurduk. Yönetim de inşaat firması ve işçiler üzerinde baskı kurdu. Bu emekçi kardeşimiz de daha hızlı çalışmak, daha çok alanı bugün boyamak için o kemeri takmamış olabilir. ALLAH rahmet eylesin.
çok zorlama bir yorum olmuş yönetime vurmak için...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı talha

Kemer teçhizatı zaten yanındadır ama o aleti kullanmadıkça hiç bir anlam ifade etmiyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Savaş

Başımız sağolsun. Allah rahmet eylesin..

Emekçi abimizin ailesine kulübümüz sahip çıkmalı ve gerekli yardımları yapmalıdır. Ailesi ve çocukları için gerekli vazife yerine getirilmelidir.

Gidenin yeri hiçbir şekilde dolmaz fakat en azından bu insanların gelecekleri teminat altına alınmalıdır.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı heart

Daha şimdiden akbabalar çıktı.
ortada ölüm var siz hala sağa sola sallama peşinde misiniz ?
... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Gastro

Bu gün bir kartal vodafone arena'nın semalarından cennetin semalarına doğru süzülmüş. Allah rahmet etsin.

Çevrimdışı Sezer94

Cok uzuldum gecmis olsun allah rahmet eylesin 50 yasindaymis
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Kendi yakınım ölmüşcesine üzüldüm Emekçi abimizi ölümüne...

Allah rahmet eylesin, Mekanı cennet olsun... Ailesine, sevenlerine ve Beşiktaş ailesine baş sağlığı ve sabır diliyorum.

En çok isteğimdi, şu stadın ölümsüz bitmesi... Hatalı Ustamız da olsa, Beşiktaş da o ailenin mahkeme salonlarında
süründürülmemesi ve çocuklarının, eşinin hayatlarının daha da kolaylaştırılmasıdır... Beşiktaşlı olmak bunu gerektirir,
Maneviyatlarına sahip çıksınlar..

Çevrimiçi COB

Ah emekçi abim ah, neden yaktin eşini çocuklarini bizleri.  Mekanin cennet olsun,  yakinlarina Allah sabir versin..

Başimiz sağolsun...  Çok aci bir kayip...

Çevrimdışı Erdem Çözer

boş konuşmuşsun.. kemer takmak daha çok yeri boyamasına engel değil ve kimse ondan güvenliğini tehlikeye atacak şekilde boyama yapmasını istemiyor.. bu konuda anlatıldığı gibiyse tek suçlu ne yazık ki vefat eden işçi kardeşimiz
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Öncelikle vefat eden emekçimizin mekanı cennet olsun .
Türkiye'deki reel durumu bilmeden konuşmamak lazım. Yorumlardan okuduğum kadarı ile Tangaz ve Kemal arkadaşların belli bir tecrübesi var. Ben de bu konularda tecrübeliyim. İşçiler o kemeri nedense takmak istemezler , ikaz edildiklerinde taksalar dahi ilk fırsatta çıkarırlar. Her işçinin başına bir denetleyici koyamazsınız zaten. Ben inşaatlarda iskele kurmalarına çok şahit oldum. 3-4 metre uzunluğundaki iskele tahtasının bir ucundan tutarak ki bu durumda ağırlık noktasını düşünün o kalası bir üst sıraya çıkarırlardı. Yönetimin bu konuda hiç bir kabahati olamaz. Ana firmanın ve taşeron firmaların TUS denilen sorumlu mühendisleri olur onların ihmali varmı diye bakılır. Eğer TUS bulundurulmazsa firma yöneticileri sorumlu olur. Mekanı cennet olsun , gerçekten üzücü bir durum.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tayfun

sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı brci

Quaresma nın gelişinde şehitlerimiz Boyko da bugün ki elim olay. Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin .. gerçekten diyecek bir şey bulamıyorsun . Stadın ne zaman biteceği falan mühim değil de , düşünsenize adam emek harcadığı stadın bitimini göremeyecek gerçekten çok üzücü bir olay of of . Ne olursa olsun bir insanın canı her şeyden daha önemli :( Suçlu aramak gibi olmasın ama bizim ülkede bazı şeyler çok hafife alınıyor eski usul yapılıyor . hep şu bana bir şey olmaz mantığı . .